Δεν σε ειπα γελοιο.Ειπα οτι γενικα το θεωρω γελοιο.Το να λερωσω το αμαξι μου η τη μηχανη με αυτοκολλητα πολυεθνικων!Το μονο αυτοκολλητο που εχω βαλει σε οχημα μου ηταν στο παλιο αυτοκινητο η Ελληνικη σημαια.Τελοσπαντων ειναι ο τροπος σκεψης μου αλλα απο κει και περα δεν μιλησα θικτηκα για σενα.Μιλησα γενικα...τι να σου πω μαλλον ειμαι πολυ γελοίος και εγω μιας και το αυτοκινητο μου τουλαχιστον (γιατι η μηχανη εχει μονον το μηλαρακι ) ειναι γεματο μαρκες απο ski,surfοσανιδα,kitesurf και καποια μερη που εχω παει ... δεν λεω οχι ειναι μαλλον επειδη καποιος θελέι να δειξει οτι κατι κανει .. η εχει .. αλλοι τα κανουν στο facebookκατι τετοια ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ

Samsung Galaxy S4
Δημοσίευση 20/03/2013 - 14:35
Ad
Δημοσίευση 20/03/2013 - 14:37
Κουφαλες, AOKP ROM φορατε ολοι, για dragster καταστασεις, ουτε ορθογραφους εχετε πανω, ουτε siri, ουτε τιποτα εΌχι δεν το έχω ενεργοποιήσει..

Δημοσίευση 20/03/2013 - 14:37
χαχα. ενταξει τοτε δικαιολογεισαι!Όχι δεν το έχω ενεργοποιήσει..

Δημοσίευση 20/03/2013 - 14:47
Όταν απευθύνεσαι στο 3ο πληθυντικό βάζεις ε όχι αι..Δεν έχει ορθογράφο το SG3? Το iPhone έχει πάντως.
Εχει αλλα δεν τον εχω ενεργοποιησει. Με συγχωρειτε για το ορθογραφικο αγαπημενοι συμφορουμητες. Ειμαι απαραδεκτος που σας αναγκασα να το δειτε αυτο και σας χαλασα τα ματακια.
Και αφου θες να επισημανουμε τα λαθη ειναι 2ος πληθυντικός και οχι τριτος.
Δεν στο φωναξε αυτο το Siri?
χαχαχα ωραίο :Ρ
Πάντως... αρχίζει και παίρνει κακή τροπή το θέμα... Επανάληψη των ίδιων και των ίδιων..
Δημοσίευση 20/03/2013 - 14:52
προφανως και θα εχει itunes γιατι θα ειναι ο δικος μου υπολογιστης. αν ειναι αλλο αρχειο, δεν εχει νοημα να μιλαμε για κινητες συσκευες. τι θα ηθελα να στειλω απο το κινητο μου δηλαδη; το fallout new vegas;Θα του το δώσεις σε USB μόνο αν ο υπολογιστής έχει iTunes, αν έχεις το σούπερ ειδικό καλώδιο λαητνινγκ κονέκτορ, και ΑΝ αυτό που θες να στείλεις είναι ένα βίντεο. Αν είναι ένα άλλο αρχείο, ούτε που θα μπορούσες να το είχες κατεβάσει in the first place, πόσο μάλλον να το εντοπίσεις, να το αντιγράψεις, κτλ κτλ...
Δεν ειπαμε οτι κανει τα ιδια με ενα s3. Αν εκανε τα ιδια θα ηταν καθαρη αντιγραφη....Μα δεν διαβαζεται τι εχω πει? Ειπα..το iphone δεχομαι πως σας καλυπτει. Αλλα μην λετε πως κανει τα ιδια με ενα galaxy s3. Ειναι λαθος αυτο που λεω? Πειτε εγω δεν τα χρησιμοποιω και δεν με νοιαζει. Μην λετε τι να τα κανω γιατι εμεις τα κανουμε.
Και μιλαω γενικα για καποιους οτι λενε βλακειες και οχι συγκεκριμενα στον φιλο.
Αν επειδη σαν θιγει το βλακεις θα το πω αλλιως.
Ορισμενοι λενε ανοησιες ή ασυναρτησιες. Αν σας θιξει και αυτο θα βρω πιο ηπιες λεξεις.
Οπως ορισμενοι λετε πραγματα που δεν γνωριζεται. σας παρακαλω μην λετε ειναι κακο.
Δημοσίευση 20/03/2013 - 14:57
Οχι μωρε πλακα κανουμε. Αφου και τα παιδια που εχουν iphone ξερουν μεσα τους πως εχουν αδικο.χαχαχα ωραίο :Ρ
Πάντως... αρχίζει και παίρνει κακή τροπή το θέμα... Επανάληψη των ίδιων και των ίδιων..

Δημοσίευση 20/03/2013 - 15:04
.λοιπον μαγκες για να τελειωνουμε. το s4 ειναι οτι καλυτερο θα υπαρχει και μαζι με πολλες αλλες συσκευες, απλα δεν το βλεπουν σε τιποτα το iphone5. τι να λεμε τωρα? στα αμεσως επομενα χρονια το iphone θα παθει πανωλεθρια και θα το δειτε. οχι ισως γιατι δεν θελει να αλλαξει, αλλα ισως γιατι δεν μπορει. ο κολοσσος που λεγεται samsung ηδη εχει κανει το iphone με τις συσκευαρες που βγαζει, να φαινεται πολυ μικρο και αρχαιο σε ολα του. και μην αρχισουν παλι καποιοι της παπαριεε περι εταιριας apple με στατιστικα νουμερα και διαφορα αλλα, γιατι πλεον γελαμε. δεν μας ενδιαφερουν ουτε νουμερα ουτε στατιστικα. εχουμε δει και δουλεψει τις συσκευες και εχουμε κριση.
Αγαπητε χρηστη αυτου του φορουμ...Δεν σε γνωριζω, δεν γνωριζω την ηλικια σου...Αλλα μετα την απαντηση μου μετα απο αυτο το ποστ που εκανες οτι εδω και χρονια ακουω οτι η apple και το iphone παθαινουν πανωλεθρια ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ αναφερεις στο ποστ σου και μετα σε αλλο σου ποστ λεσ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ οι πωλησεις ειμαι σιγουρος για 2 πραγματα...1) Ειναι πλεον σιγουρο οτι ΔΕΝ εισαι opinion leader, εισαι απο την πλευρα...Την γνωριζεις; 2) Ξεχνας πολυ ευκολα τι λες και μετα τα γυρνας οπως σε συμφερει..Κοιταξε το μην πασχεις απο ανοια..
ρε πανος1985. ειλικρινα τωρα, πλακα μας κανεις
? για να μην πω καμια πιο βαρια κουβεντα. ωραιος ο διαλογος αλλα εσυ συγκεκριμενα εχεις γενικα μεσανυχτα. κατσε καλυτερα και ακουγε και τις αποψεις των παιδιων με τα iphone που τουλαχιστον εχουν καποια πραγματα να πουν. εσυ βγαινεις και μας λες οτι φαγαμε ταπα ολοι εμεις, επειδη η apple πουλησε πιο πολλα κομματια. υπαρχεις εσυ στον χαρτη? τι με ενδιαφερει εμενα ποιος θα πουλησει πιο πολυ? εμενα με ενδιαφερει το τι δυνατοτητες θα μου δωσει μια συσκευη σε αυτα που γουσταρω να κανω. εαν με καλυπτει δεν με ενδιαφερει αν θα ειμαι και ο μοναδικος που θα το παρει. καθε φορα που πεταγεσαι να πεις συγνωμη κιολας την παπαρια σου, αυτο που προκαλεις ειναι η γελιο η εκνευρισμος.! εμενα μου τα εχεις βγαλει και τα 2 παντως.
εαν παρατηρησες εβαλα και τον εαυτο μου μεσα.
Δημοσίευση 20/03/2013 - 15:32
αφηστε το ς3 εκτος συζήτησης οσοι το πηραν το πηραν ...
Δημοσίευση 20/03/2013 - 15:36
για να πουμε ρε παιδια και λιγο την γνωμη μας για το ς4 που ειναι και το θεμα του τοπικ ..
Σωστός...
Για πείτε λοιπόν.
Εμένα μου αρέσει. Πούλησα το S3 για να πάρω Nexus 4 και απογοητεύτηκα λίγο από την οθόνη, την απόκριση της οθόνης, και την κάμερα του. Άλλα πράγματα είναι λεπτομέρειες αλλά ακόμα και τα ηχεία που δοκίμασα, το S3 είχε πολύ πιο ποιοτικό ηχείο. Έβαλα στο ένα αυτό το ένα, στο άλλο το άλλο, και η διαφορά ήταν μεγάλη! Βέβαια στο S3 είχα περάσει mod για audio boost και άλλα...
Το S4 θα το πάρω ασυζητητί.
Δημοσίευση 20/03/2013 - 15:39
Εμενα μου αρεσε πολυ, και λογω hardware (αν κ περιμενα την MP4 σειρα καρτας γραφικων να βαλουν πανω (αυτη θα φοραει το επομενο ipad λενε), αλλα κ απο αποψη λειτουργιων... κ επιτελους, super amoled οθονη σαν του note2, και 1080p... ειναι εργαλειο....για να πουμε ρε παιδια και λιγο την γνωμη μας για το ς4 που ειναι και το θεμα του τοπικ ..
Δημοσίευση 20/03/2013 - 15:43
Ολα καλα για το s4.Απλα περιμενουμε να το δουνε απο κοντα για να εχουμε πληρη αποψη. Παντως δειχνει και κουκλι και φοβερο απο χαρακτηριστικα.για να πουμε ρε παιδια και λιγο την γνωμη μας για το ς4 που ειναι και το θεμα του τοπικ ..
Δημοσίευση 20/03/2013 - 15:46
Δημοσίευση 20/03/2013 - 15:48
Εμενα μου αρεσε πολυ, και λογω hardware (αν κ περιμενα την MP4 σειρα καρτας γραφικων να βαλουν πανω (αυτη θα φοραει το επομενο ipad λενε), αλλα κ απο αποψη λειτουργιων... κ επιτελους, super amoled οθονη σαν του note2, και 1080p... ειναι εργαλειο....
Για την κάρτα γραφικών τι παράπονο έχεις;
Είναι η ίδια του iPhone 5 που είναι ήδη καλύτερη από την Adreno 320, μόνο που έχει ΠΟΛΥ καλύτερους χρονισμούς. Άρα θα σκίζει κόκκαλα

iPhone 5 τρέχει στα 266mhz ενώ του S4 θα τρέχει στα 500. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά!
Δημοσίευση 20/03/2013 - 15:57
Δεν αντιλεγω, εννοειται οτι ειναι καρταρα, κ καλυτερη απο την adreno... απλα οταν πας για monster flagship, για μενα πρεπει να βαλεις πανω τις κορυφαιες σειρες εξαρτηματων... οχι οτι δεν εχει καλο hardware... οπως κ στην αμερικανικη σειρα επρεπε να βαλουν snapdragon 800 γιατι σε δυο τρια μηνακια αυτον θα χρησιμοποιουν ολοι οι κατασκευαστεςΓια την κάρτα γραφικών τι παράπονο έχεις;
Είναι η ίδια του iPhone 5 που είναι ήδη καλύτερη από την Adreno 320, μόνο που έχει ΠΟΛΥ καλύτερους χρονισμούς. Άρα θα σκίζει κόκκαλα
iPhone 5 τρέχει στα 266mhz ενώ του S4 θα τρέχει στα 500. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες