Δεν τον ενδιαφερουν τα χαρακτηριστικα ρε, μονο αρχεια θελει να στελνει το παιδι... android 2.3 φοραει το lg:pPanos1985 πρεπει να εισαι 10 ετων το πολυ ε? Δεν θελετε bluetooth, δεν θελετε drag n drop, δεν θελετε εικονιτσες και βιντεακια οπως ειπε ο jimmy πιο πανω, δεν σας ενδιαφερει να στελνετε αρχεια ΑΜΕΣΑ με τους φιλους σας, δεν θελετε να παραμετροποιειτε το κινητο σας ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙΣ? Για αυτο μονο ειναι πολυ καλο το iphone. Εγω δεν κρινω γιατι το εχετε .Μαγκιας σας που το εχετε. Εγω αντιδρω στο οτι δεν δεχεστε οτι ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ το android του το προσφερει αμεσα και ανετα, ενω στο iphone πρεπει να γα...θει για να το κανει.
Α) το s3 που ειχα εγω ειχε ραδιο χαχαχα
Β) Αν βρηκες Lg στο 1/3 της τιμης του S3 Με ολα τα χαρακτηριστικα του S3, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Μ...ΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ S3. Οποτε περιμενω να μου πεις μοντελο να συγκρινω... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Samsung Galaxy S4
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:37
Ad
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:40
Panos1985 πρεπει να εισαι 10 ετων το πολυ ε? Δεν θελετε bluetooth, δεν θελετε drag n drop, δεν θελετε εικονιτσες και βιντεακια οπως ειπε ο jimmy πιο πανω, δεν σας ενδιαφερει να στελνετε αρχεια ΑΜΕΣΑ με τους φιλους σας, δεν θελετε να παραμετροποιειτε το κινητο σας ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΜΟΝΟ ΚΛΗΣΕΙΣ? Για αυτο μονο ειναι πολυ καλο το iphone. Εγω δεν κρινω γιατι το εχετε .Μαγκιας σας που το εχετε. Εγω αντιδρω στο οτι δεν δεχεστε οτι ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ το android του το προσφερει αμεσα και ανετα, ενω στο iphone πρεπει να γα...θει για να το κανει.
Α) το s3 που ειχα εγω ειχε ραδιο χαχαχα
Β) Αν βρηκες Lg στο 1/3 της τιμης του S3 Με ολα τα χαρακτηριστικα του S3, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Μ...ΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ S3. Οποτε περιμενω να μου πεις μοντελο να συγκρινω... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Οχι δεν ειναι καλυτερο του s3 σε hw αλλα κανει οτι το s3...android ελευθερια...Δεν ειμαι 10 αλλα τωρα που στελνω αρχεια με bt αισθανομαι ετσι...drag and drop? Και εμεις αυτο κανουμε με το itunes....Παμε να δουμε τα βηματα.. ΑNDROID : 1) συνδεετε το κινητο στον υπολογιστη 2) Κλικ να ανοιξετε το κινητο σε παραθυρο 3) Κλικ και σερνετε στο κινητο την μουσικη π.χ IPHONE: 1) συνδεση με υπολογιστη 2) επιλογη κατηγοριας μουσικης και συγχρονισμος...Βουαλα ...Βλεπεις μεγαλη διαφορα;
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:43
Αν γινει αυτο θα κραζουμε και την samsung και την google μαζι. Δεν ειμαστε κολλημενοι απλα τωρα ειμαστε φουλ ικανοποίημενοι.Τώρα σε λίγο που θα αλλάξει λειτουργικό η Ssmmy και δεν θα σας δίνει updates η Google να δω τι θα κάνετε και τι θα λέτε...
Και αν κανεις κανα φορματ παιρνεις τα τετοια μου μετα.Οχι δεν ειναι καλυτερο του s3 σε hw αλλα κανει οτι το s3...android ελευθερια...Δεν ειμαι 10 αλλα τωρα που στελνω αρχεια με bt αισθανομαι ετσι...drag and drop? Και εμεις αυτο κανουμε με το itunes....Παμε να δουμε τα βηματα.. ΑNDROID : 1) συνδεετε το κινητο στον υπολογιστη 2) Κλικ να ανοιξετε το κινητο σε παραθυρο 3) Κλικ και σερνετε στο κινητο την μουσικη π.χ IPHONE: 1) συνδεση με υπολογιστη 2) επιλογη κατηγοριας μουσικης και συγχρονισμος...Βουαλα ...Βλεπεις μεγαλη διαφορα;
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:45
Τώρα σε λίγο που θα αλλάξει λειτουργικό η Ssmmy και δεν θα σας δίνει updates η Google να δω τι θα κάνετε και τι θα λέτε...
αν το κανει αυτο νομιζω θα ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα γιατι θα ειναι δικο της το λειτουργικο (tizen)
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:47
.Τώρα σε λίγο που θα αλλάξει λειτουργικό η Ssmmy και δεν θα σας δίνει updates η Google να δω τι θα κάνετε και τι θα λέτε...
Μα σε αντιθεση με τους κολλημενους εδω μεσα, αυτο λεμε. Οτι κοιταμε παντα το καλυτερο για εμας. Αυτη τη στιγμη στο ανδροιντ κανουμε πανευκολα δεκα πραγματα παραπανω απο οτι στο ιφον. Αν μεθαυριο αλλαξει πολιτικη η απλε και μας προσφερει κατι παραπανω απο το ανδροιντ εγω θα ξαναγυρισω στην απλε. Εγω 100% για αυτο που βλεπω τωρα λεω. Οπως εχω παραδεχτει οτι σε εποχη mio,omnia κλπ ηταν πιο μπροστα η απλε.
Αν δηλαδη κανει βηματα η απλε, ξεπερασει σε ολους τους τομεις την σαμσουνγκ και το ανδροιντ μεινει στασιμο φυσικα και θα παω στην απλε. Κοιταω παντα τι μου προσφερει ο καθενας. και οχι στενομυαλα να λεω η Απλε και το ιφον ειναι τα καλυτερα.
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:47
Οχι δεν ειναι καλυτερο του s3 σε hw αλλα κανει οτι το s3...android ελευθερια...Δεν ειμαι 10 αλλα τωρα που στελνω αρχεια με bt αισθανομαι ετσι...drag and drop? Και εμεις αυτο κανουμε με το itunes....Παμε να δουμε τα βηματα.. ΑNDROID : 1) συνδεετε το κινητο στον υπολογιστη 2) Κλικ να ανοιξετε το κινητο σε παραθυρο 3) Κλικ και σερνετε στο κινητο την μουσικη π.χ IPHONE: 1) συνδεση με υπολογιστη 2) επιλογη κατηγοριας μουσικης και συγχρονισμος...Βουαλα ...Βλεπεις μεγαλη διαφορα;
ασυρματα το κανουμε απο οποιοδηποτε pc
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:51
Με itunes μονο ομως φιλαρακι. Αρα εχει μια διαδικασια αν πας σε υπολογιστη που δεν εχει. Φιλικη συμβουλη, σταματα οσο ειναι καιρος γιατι αν οντως δεν εισαι δεκα χρονων θα αρχισουμε να πιστευουμε αλλα πραγματα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:52
ασυρματα το κανουμε απο οποιοδηποτε pc
Και εγω το ιδιο...
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:53
Συγγνωμη απο ολους.
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:55
Με itunes μονο ομως φιλαρακι. Αρα εχει μια διαδικασια αν πας σε υπολογιστη που δεν εχει. Φιλικη συμβουλη, σταματα οσο ειναι καιρος γιατι αν οντως δεν εισαι δεκα χρονων θα αρχισουμε να πιστευουμε αλλα πραγματα. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Γιατι να παω σε υπολογιστη που δεν εχει; Εσυ χτυπας πορτες απο σπιτια και χρησιμοποιεις τον υπολογιστη τους;
Δημοσίευση 20/03/2013 - 17:57
Θα φαω ban σιγουρα...Γιατι να παω σε υπολογιστη που δεν εχει; Εσυ χτυπας πορτες απο σπιτια και χρησιμοποιεις τον υπολογιστη τους;
Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:02
Θα βαλουμε unbuntu ή θα αγορασουμε nexus5 με lime pie android 5.... δεν ειναι δυσκολο, απλα πραγματα...Τώρα σε λίγο που θα αλλάξει λειτουργικό η Ssmmy και δεν θα σας δίνει updates η Google να δω τι θα κάνετε και τι θα λέτε...
Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:09
Καθολου...Εξηγησε μου μερικα σκεπτικα ΑΚΡΑΙΩΝ καταστασεων χρηστων android για να προβαλλουν την διανομη αρχειων οπως τους βολευει...Ακραιο να μην υπαρχει wi-fi ουτε data plan..Ακραιο να πας σε αλλουνου υπολογιστη για να παρεις αρχεια που χρειαζεσαι..Δηλαδη τα χρειαζεσαι αλλα δεν τα εχεις στον δικο σου υπολογιστη τα εχει αλλος...Μαλιστα..
ενα απλο παραδειγμα...αν παω στο σπιτι καποιου φιλου και θελω να μου δωσει καποια αρχεια...μπορω να το κανω ειτε με καλωδιο drag n drop χωρις να χρειαστω εξτρα sw,ειτε κουμπωνοντας τον εξωτερικο του απευθειας στη συσκευη η ασυρματα με wifi απο οποιοδηποτε browser εχει.
Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 20/03/2013 - 18:09
Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:11
Θα βαλουμε unbuntu ή θα αγορασουμε nexus5 με lime pie android 5.... δεν ειναι δυσκολο, απλα πραγματα...
Ωραια ολα αυτα ΑΛΛΑ δεν εχω παρει μια ικανοποιητικη απαντηση στο θεμα του ραδιοφωνου...Καποτε λεγατε 700 ευρω κινητο και ΔΕΝ εχει ραδιο και ειναι χρησιμο γιατι ακουτε τις αγαπημενες σας εκπομπες και σταθμους...Τωρα τι γινετε; Επαψαν να εκπεμπουν οι εκπομπες η δεν σας ενδιαφερει το ραδιο; Δεν θα κραξετε την samsung?
ενα απλο παραδειγμα...αν παω στο σπιτι καποιου φιλου και θελω να μου δωσει καποια αρχεια...μπορω να το κανω ειτε με καλωδιο drag n drop χωρις να χρειαστω εξτρα sw,ειτε κουμπωνοντας τον εξωτερικο του απευθειας στη συσκευη η ασυρματα με wifi απο οποιοδηποτε browser εχει.
Και γιατι να πας σπιτι του αφου υπαρχουν cloud υπηρεσιες; Εξ αποστασεως και ερχονται στον υπολογιστη σου...Αυτο σου φαινετα ακραιο;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες