Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 20/03/2013 - 18:37

Samsung Galaxy S4
Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:36
Ad
Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:46
Ποια ακριβως δικη μας περιπτωση?? Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε στο iphone ακουγα ραδιο, ουτε στο s3, που εχει κιολλας... οποτε δεν χρειαζεσαι την δικη μου απαντηση, αλλα καποιου αλλου που πραγματικα τον πειραζει η ελλειψη ραδιο... κ κατι αλλο... και στο επομενο μου android θα φοραω ρομ που θα εχει ραδιο.... αφου βλεπεις οτι δεν σε παιρνει να συγκρινεις λειτουργιες, γιατι το παιδευεις το θεμα??
Αρα περιμενεις υποστηριξη απο τριτους...Ωραια για να στο κανω πιο λιανα...Εαν οχι εσυ προσωπικα αρκετοι android fan εκραζαν την apple για το ραδιοφωνο..Ενω η καλη sammy το εδινε...Αυτη την κινηση θελω να μου σχολιασεις...Οσο για εφαρμογες τριτων και εμεις με iphone μπορουμε να εχουμε bt...Απλα και ομορφα..
Panos1985 μαλλον εισαι ....... τελικα. αν καταλαβεις τι συζηταμε, τα ξαναλεμε. μηπως εχεις κανει λαθος και εισαι panos2005 τελικα? xaxaxaxaxaxa
Ταμτακο σε περιγραφει το ονομα σου οποτε....
Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:47
τοσα ατομα σου λενε εδω μεσα πως ολα αυτα τα χρειαζονται. Εσυ ή κοιμασαι ορθιος ή απλα ξερεις τι παιζει και θες να πας κοντρα. Δωσε λοιπον και ενα χιλιαρικο για το 64 και ασε εμας με τα μισα λεφτα να παρουμε κατι πολυ καλυτερο. Απλα τα πραγματα παναγη μου.
να σε ρωτησω φιλε μου, αν ηταν να κανεις trading δεν σου λεω ποσα με πολλα μηδενικα, πες οτι εχεις ενα χαρτοφυλακιο 100.000ευρω κ ανοιγεις θεσεις 400-500k με το leverage που δινουν οι πλατφορμες...τι θα χρησιμοποιουσες, την παντοφλα 'η κατι αξιοπιστο που δεν θα κρεμαγε/κολλαγε τη στιγμη που θα παταγες να κλεισεις ανοιξεις θεση...ρωταω μια κ μεχρι κ προτινος πρωτα εβγαιναν τα προγραμματα αυτα για ios κ μετα για πασντοφλες...δες πχ την εφαρμογη του bloomberg anywhere professional ποτε βγηκε για iphone κ ποτε for android...
τωρα αν θες να μεταφερεις βιντεακια οκ ναι εχεις δικαιο...απλα οταν θες αξιοπιστια κ επαγγελματικη, σοβαρη χρηση δεν πας για κανενα συμβιβασμο, τελος..
Τελευταία επεξεργασία από: ipgpi, 20/03/2013 - 18:48
Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:51
Panos1985 μαλλον εισαι ....... τελικα. αν καταλαβεις τι συζηταμε, τα ξαναλεμε. μηπως εχεις κανει λαθος και εισαι panos2005 τελικα? xaxaxaxaxaxa
tamtako καλα να παθετε που μπαινετε σε διαδικασια συζητησης με τον ακατανομαστο. αφηστε τον να μιλαει και απλα αγνοηστε τον. τι του απαντατε κιολας? αφηστε τον να μιλαει μονος του. ετσι μαι αλλιως δεν εχει επιχειρήματα!
Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:53
Μην συγκρινεις το jb με το root... πας σε αλλο επιπεδο με το root, με το jb απλα πας σε restore και set up as new... εγω σου εθιξα το θεμα της custom rom επειδη ηθελες απο εμενα απαντηση, κ επειδη δεν ειμαι κανενας ασχετος που κανει βλακειες με το κινητο του κ μετα laggαρει και δινει δικαιωμα στους φιλους του που εχουν iphone να περιγελουν τα android, σου απαντησα προσωπικα για μενα.... ετσι κ αλλιως η ερωτηση σου ειναι τελειως υποκειμενικη, για αλλους ειναι περιττο το ραδιο, για αλλους οχι... τι το συζηταμε τοση ωραΑρα περιμενεις υποστηριξη απο τριτους...Ωραια για να στο κανω πιο λιανα...Εαν οχι εσυ προσωπικα αρκετοι android fan εκραζαν την apple για το ραδιοφωνο..Ενω η καλη sammy το εδινε...Αυτη την κινηση θελω να μου σχολιασεις...Οσο για εφαρμογες τριτων και εμεις με iphone μπορουμε να εχουμε bt...Απλα και ομορφα..
Ταμτακο σε περιγραφει το ονομα σου οποτε....

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:55
καθολου ακραια περιπτωση....καλως η κακως το itunes οσο καλο προγραμμα και να ειναι σε δεσμευει απιστευτα σε πολυ απλα πραγματα....το καλυτερο θα ηταν να ηταν προαιρετικο και οχι απαραιτητο....να εβλεπε δηλαδη το pc το iphone σαν εξωτερικο σκληρο για να κανεις μια χαρα τη δουλεια σου και απο εκει καιπερα αν ηθελες να τα εχεις ολα οργανωμενα να μπορεις να χρησιμοποιεις το itunes...τοσο απλο...
πολυ σωστα.!!
Δημοσίευση 20/03/2013 - 19:05
@Panos1985 : δηλαδη εσυ αν πας σε ενος φιλου σου το σπιτι η στις γκομενας σου η συγγενεις η οτιδηποτε ρε παιδι μου ... και σε βαζει να ακουσεις ενα κομματι που σε κανει κλικ ... η κατι τετοιο ? πως θα το παρεις ? θα τον πεις ανεβασετο στο cloud ? η κατεβασε το itunes ?!
το τρολαρισμα σου δεν εχει οριο ....!!
Οσοι εχουν ρε ιφον ειναι ΑΓΙΟΙ ...δεν περνουν απο αλλους αρχεια δεν ειναι Σωστο...δεν κατεβαζουν παρανομα μουσικη/βιντεο/ταινιες ...
ενω εμεις οι αδροιντακηδες ειμαστε : Δεν σου κανω τον αγιοοοοοο ...Ααααχχχ Αμαρτησα....!

αφου για να φανταστειτε ρε ... οτι εχουν στο πισι του αγορασμενο η μη... και το θελουν να το περασουν στο κινητο τους ...ξερετε τι κανουν ? το ξανα αγοραζουν απο το itunes (αυτο το ροζ εικονιδιο στην homescreen του ιφον...)!
ΧΑΧΑχαχαΧα !!!
εγω με μερικα τουικακια και μερικα animation θεματακια στην lockscreen βλεπω οτι το κινητο εχει κρεμασει !! (αλλα ναι ειναι γιατι καποιος ειπε οτι δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις/πτυχια MIT και προγραματισμου για να περασω τα τουικ)!!!!!
αυτο εγω διαπιστωνω οτι ΝΑΙ το ιος ειναι ΣΤΑΘΕΡΟ και ΣΜΟΥΘ λειτουργικο οσο παραμενει ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ !!
λετε για κρασαρισματα και σχετικα στα αδροιντς ... δεν εχει τυχη δλδ Ποτε σε εσας να πατε να ανοιξετε η εκει που δουλευετε μια εφαρμογη να σας πεταξει στην αρχικη οθονη? (και μιλαω σε συσκευη μανησια .. γιατι στο τζειλ μπρεικ δεν ειναι καθολου σπανιο φαινομενο)! δεν σας εχει τυχη ΠΟΤΕΕΕΕΕ

και μην με πειτε ειναι εφαρμογη τριτων και μπλα μπλα ... γιατι στο ιος τρεχει .... οποτε τι σμουθ με λετε οτι ειναι αν με κρασαρουν οι εφαρμογες?
ο αλλος λεει δες ποτε κυκλοφορησε η εφαρμογη στο ιος και ποτε στο αδροιντ .....
τι σημαινει αυτο δλδ ?
και εγω να σε πω εφαρμογαρες που δεν κυκλοφορουν στο ιος ... η βγαινουν μετα ... ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ !!!
ο αλλος λεει ο Moderator τι θα κανουμε οταν μας παρατησει η google και δεν δινει αναβαθμισεις ....
θα κραξουμε και google και Sammy ...!
απλα τα πραγματα ....
περνουμε μετα και ενα Google Nexus με Lemon pie και θα ξεφτυλιζουμε ακομα πιο πολυ κοσμο ...!

Τελευταία επεξεργασία από: Livas, 20/03/2013 - 19:08
Δημοσίευση 20/03/2013 - 19:13
Και να φανταστεις οτι ακομα iphone εχεις εσυ... δηλαδη οταν παρεις το s4 τι θα κανεις, θα γινεις κυνηγος iphonακηδων με τσεκουρι?? Πω πω, αυτος πιο φανατισμενος κ απο μας ειναι ρεδηλαδη αν ξεκινησω και τα χαπια μου τα νευρα μου που θα φτασουν με αυτα που διαβαζω εδω μεσα ρε?!
@Panos1985 : δηλαδη εσυ αν πας σε ενος φιλου σου το σπιτι η στις γκομενας σου η συγγενεις η οτιδηποτε ρε παιδι μου ... και σε βαζει να ακουσεις ενα κομματι που σε κανει κλικ ... η κατι τετοιο ? πως θα το παρεις ? θα τον πεις ανεβασετο στο cloud ? η κατεβασε το itunes ?!
το τρολαρισμα σου δεν εχει οριο ....!!
Οσοι εχουν ρε ιφον ειναι ΑΓΙΟΙ ...δεν περνουν απο αλλους αρχεια δεν ειναι Σωστο...δεν κατεβαζουν παρανομα μουσικη/βιντεο/ταινιες ...
ενω εμεις οι αδροιντακηδες ειμαστε : Δεν σου κανω τον αγιοοοοοο ...Ααααχχχ Αμαρτησα....!
αφου για να φανταστειτε ρε ... οτι εχουν στο πισι του αγορασμενο η μη... και το θελουν να το περασουν στο κινητο τους ...ξερετε τι κανουν ? το ξανα αγοραζουν απο το itunes (αυτο το ροζ εικονιδιο στην homescreen του ιφον...)!
ΧΑΧΑχαχαΧα !!!
εγω με μερικα τουικακια και μερικα animation θεματακια στην lockscreen βλεπω οτι το κινητο εχει κρεμασει !! (αλλα ναι ειναι γιατι καποιος ειπε οτι δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις/πτυχια MIT και προγραματισμου για να περασω τα τουικ)!!!!!
αυτο εγω διαπιστωνω οτι ΝΑΙ το ιος ειναι ΣΤΑΘΕΡΟ και ΣΜΟΥΘ λειτουργικο οσο παραμενει ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ !!
λετε για κρασαρισματα και σχετικα στα αδροιντς ... δεν εχει τυχη δλδ Ποτε σε εσας να πατε να ανοιξετε η εκει που δουλευετε μια εφαρμογη να σας πεταξει στην αρχικη οθονη? (και μιλαω σε συσκευη μανησια .. γιατι στο τζειλ μπρεικ δεν ειναι καθολου σπανιο φαινομενο)! δεν σας εχει τυχη ΠΟΤΕΕΕΕΕ
και μην με πειτε ειναι εφαρμογη τριτων και μπλα μπλα ... γιατι στο ιος τρεχει .... οποτε τι σμουθ με λετε οτι ειναι αν με κρασαρουν οι εφαρμογες?
ο αλλος λεει δες ποτε κυκλοφορησε η εφαρμογη στο ιος και ποτε στο αδροιντ .....
τι σημαινει αυτο δλδ ?
και εγω να σε πω εφαρμογαρες που δεν κυκλοφορουν στο ιος ... η βγαινουν μετα ... ΔΕΝ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ !!!
ο αλλος λεει ο Moderator τι θα κανουμε οταν μας παρατησει η google και δεν δινει αναβαθμισεις ....
θα κραξουμε και google και Sammy ...!
απλα τα πραγματα ....
περνουμε μετα και ενα Google Nexus με Lemon pie και θα ξεφτυλιζουμε ακομα πιο πολυ κοσμο ...!
Δημοσίευση 20/03/2013 - 19:18
Και να φανταστεις οτι ακομα iphone εχεις εσυ... δηλαδη οταν παρεις το s4 τι θα κανεις, θα γινεις κυνηγος iphonακηδων με τσεκουρι?? Πω πω, αυτος πιο φανατισμενος κ απο μας ειναι ρε
χααχαχχαχαχααα !!!
φαντασου δλδ ......!!
δεν φτανει που με εχει νευριασει το κινητο και το λειτουργικο πλεον ...!!
διαβαζω και τα κοληματα εδω μεσα τον κολημενων .... που δεν παραδεχοντε ουτε την σκια τους .....!!!
και με κανει ακομα πιο πολυ να μισω την αππλε και ολο το συστημα της ....

Δημοσίευση 20/03/2013 - 19:21
Οπα, μισο λεπτο... ποια αξιοπιστια?? Τα iphone 3g χανανε ξαφνικα ετσι στην τρελλα το wifi... τα iphone4 καιγανε πλακετες με ενα απλο πεσιμο... τα 5αρια δεν χρειαζεται καν να αναλυσουμε τι προβληματα βγαλανε... επειδη σας πασαρουν καλη εξωτερικη ποιοτητα κατασκευης, μην τρελλαινεστε κιολλας... σαν επαγγελματικο εργαλειο θα παρεις imac ή macbook, μαζι σου κ εγω..., δεν θα παρεις iphone, κινητη συσκευη ειναι, μην το κανουμε υπερμηχανημα κιολλας... και μην μιλαμε για αξιοπιστια συσκευης... λογισμικου οκ, εχει χιλιοεξηγηθει ο λογος που ειναι αξιοπιστο το ios...να σε ρωτησω φιλε μου, αν ηταν να κανεις trading δεν σου λεω ποσα με πολλα μηδενικα, πες οτι εχεις ενα χαρτοφυλακιο 100.000ευρω κ ανοιγεις θεσεις 400-500k με το leverage που δινουν οι πλατφορμες...τι θα χρησιμοποιουσες, την παντοφλα 'η κατι αξιοπιστο που δεν θα κρεμαγε/κολλαγε τη στιγμη που θα παταγες να κλεισεις ανοιξεις θεση...ρωταω μια κ μεχρι κ προτινος πρωτα εβγαιναν τα προγραμματα αυτα για ios κ μετα για πασντοφλες...δες πχ την εφαρμογη του bloomberg anywhere professional ποτε βγηκε για iphone κ ποτε for android...
τωρα αν θες να μεταφερεις βιντεακια οκ ναι εχεις δικαιο...απλα οταν θες αξιοπιστια κ επαγγελματικη, σοβαρη χρηση δεν πας για κανενα συμβιβασμο, τελος..
Δημοσίευση 20/03/2013 - 19:58

Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:06
Το προβλημα σου δεν ειναι οτι εισαι φανατισμενος αλλα οτι εισαι ψευτης (δε σε βριζω, κυριολεκτω).εγω με μερικα τουικακια και μερικα animation θεματακια στην lockscreen βλεπω οτι το κινητο εχει κρεμασει !! (αλλα ναι ειναι γιατι καποιος ειπε οτι δεν εχω τις απαραιτητες γνωσεις/πτυχια MIT και προγραματισμου για να περασω τα τουικ)!!!!!
απλα τα πραγματα ....
Δεν ειπα οτι χρειαζεται πτυχιο πληροφορικης για να περασεις δυο tweaks.
Χρειαζεται ομως για να μπορεσεις να ερμηνευσεις συμπεριφορες CPU, ram, και αλλα ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Θεματα που εσυ αγνοεις, εδω αγνοεις βασικους κανονες ορθογραφιας αυτο ελειπε να κατεχεις κατι εξειδικευμενο.
Σε οτι αφορα το οτι περιμενεις με ενα τηλεφωνο να ξεφτιλισεις( και οχι ξεφτυλισεις) κοσμο, αυτο μονο ενας κομπλεξικος ή καποιος που δεν εχει για τιποτα αλλο να νιωσει υπερηφανος και δημιουργικος θα μπορουσε να το πει.
Εδω δεν ξερεις να σεταρεις ενα iPhone, εχεις και την απαιτηση να λαβουμε σοβαρα και την κριτικη σου σκεψη...
Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:12
http://www.sammobile...ave-the-answer/
Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:17
Τι απλοτητα με λες τοτε..;!
Θα με κανεις μαθηματα ορθογραφιας εσυ..;! Ελα κ εγω να σε κανω μαθηματα ξυλου που ειναι κ το σπορ μου....
Τι με λες ρε μεγαλε..;!
Κ αν θελει κ ειδικες γνωσεις για σωστη διαχειρηση ραμ η cpu μονο απλοτητα δεν το λες αυτο..!
Ασε μας ρε φιλε και πανε κανε λιγο κουνια μπελα....
Τωρα θα παρω τηλ. Τον pod2g να με πει πως να χρησιμοποιω τα τουικ ....
Δημοσίευση 20/03/2013 - 20:19
αν δεν εχει ο pod2g διδακτορικο στο ΜΙΤ μην πας καν... δεν θα ξερει να σου πειΜονος σου το λες.. Οτι για να σεταρεις εμα ιφον θελει γνωσεις....
Τι απλοτητα με λες τοτε..;!
Θα με κανεις μαθηματα ορθογραφιας εσυ..;! Ελα κ εγω να σε κανω μαθηματα ξυλου που ειναι κ το σπορ μου....
Τι με λες ρε μεγαλε..;!
Κ αν θελει κ ειδικες γνωσεις για σωστη διαχειρηση ραμ η cpu μονο απλοτητα δεν το λες αυτο..!
Ασε μας ρε φιλε και πανε κανε λιγο κουνια μπελα....
Τωρα θα παρω τηλ. Τον pod2g να με πει πως να χρησιμοποιω τα τουικ ....

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες