Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#586   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:11

Ωραια ολα αυτα ΑΛΛΑ δεν εχω παρει μια ικανοποιητικη απαντηση στο θεμα του ραδιοφωνου...Καποτε λεγατε 700 ευρω κινητο και ΔΕΝ εχει ραδιο και ειναι χρησιμο γιατι ακουτε τις αγαπημενες σας εκπομπες και σταθμους...Τωρα τι γινετε; Επαψαν να εκπεμπουν οι εκπομπες η δεν σας ενδιαφερει το ραδιο; Δεν θα κραξετε την samsung?

Εγω παντως και στο s3 και στο note2 τωρα, εχω μια χαρα ραδιοφωνο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#587   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:13

Ωραια ολα αυτα ΑΛΛΑ δεν εχω παρει μια ικανοποιητικη απαντηση στο θεμα του ραδιοφωνου...Καποτε λεγατε 700 ευρω κινητο και ΔΕΝ εχει ραδιο και ειναι χρησιμο γιατι ακουτε τις αγαπημενες σας εκπομπες και σταθμους...Τωρα τι γινετε; Επαψαν να εκπεμπουν οι εκπομπες η δεν σας ενδιαφερει το ραδιο; Δεν θα κραξετε την samsung?

Και γιατι να πας σπιτι του αφου υπαρχουν cloud υπηρεσιες; Εξ αποστασεως και ερχονται στον υπολογιστη σου...Αυτο σου φαινετα ακραιο;

και αν ειναι μεγαλα τα αρχεια τι κανεις?? μεχρι να τα κανει upload και μετα εγω download τοτε ειναι καλυτερα να το κανουμε ασυρματα στο μισο χρονο και να πιουμε κ μια φραπεδια

Τελευταία επεξεργασία από: parafron4, 20/03/2013 - 18:14

#588   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:16

Και γιατι να πας σπιτι του αφου υπαρχουν cloud υπηρεσιες; Εξ αποστασεως και ερχονται στον υπολογιστη σου...Αυτο σου φαινετα ακραιο;

Ψαξε τις απαντησεις τις δικες σας που δινατε τοτε... τοσες εφαρμογες υπαρχουν στο store.... σε καλυψα?? Αφου εσεις τα λεγατε, τωρα ξαφνικα γιατι ψαχνεις απαντησεις, δεν τα θυμασαι???

#589   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:16

Ναι. παω σε φιλο μου που εχει 20 νεα τραγουδια και θελω να τα περασω στο κινητο μου. Πρεπει να του επιβαλλω να περασει itunes? Αλλα ξεχασα εσεις ειστε τοσο νομοταγεις που δεν μεταφερετε, ουτε εχετε παρανομα mp3. Τα αγοραζετε ολα απο το itunes. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧ

Τωρα γελας με τα παρανομα η με το οτι πληρωνουμε...Και καλα αυτο αντε να πουμε οτι θες τραγουδια; Δρν ξερεις πως να τα κατεβασεις στον δικο σου υπολογιστη;

#590   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:17

Επειδη δεχτηκα παρατηρηση για κατι φοβερες βρισιες 'ασχετος' και 'λες βλακειες' ζηταω συγγνωμη. Εχει και ανηλικους εδω και δεν θα ξαναγινει.

Συγγνωμη απο ολους.

Δε δέχτηκες παρατήρηση γι αυτό.Δέχτηκες παρατήρηση για το άλλο post σου που διαγράφηκε περί τσοντών κτλ. Για να σε βοηθήσω.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 20/03/2013 - 18:18

Αναρτημένη εικόνα

#591   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:19

Ψαξε τις απαντησεις τις δικες σας που δινατε τοτε... τοσες εφαρμογες υπαρχουν στο store.... σε καλυψα?? Αφου εσεις τα λεγατε, τωρα ξαφνικα γιατι ψαχνεις απαντησεις, δεν τα θυμασαι???

Μπαας εγω εαν πας σε τετοιο θεμα ελεγα οτι το ραδιο δεν μ ενδιαφερει γιατι βαζω οτι μουσικη θελω στο κινητο και δευτερον ποτε δεν ακουω ραδιο εκτος του οταν οδηγαω...Απο το ραδιο του αυτοκινητου...Αλλα και παλι δεν ειναι απαντηση αυτη που εδωσες...Θελω να μου πεις πως καταδεχεστε 700 ευρω κινητο να μην εχει ραδιο..

#592   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:22

Δρν ξερεις πως να τα κατεβασεις στον δικο σου υπολογιστη;

Σε ευχαριστω γιατι επιβεβαιωνεις αυτα που εχω πει σε αλλα ποστ περι "λυσεων"

#593   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:24

και αν ειναι μεγαλα τα αρχεια τι κανεις?? μεχρι να τα κανει upload και μετα εγω download τοτε ειναι καλυτερα να το κανουμε ασυρματα στο μισο χρονο και να πιουμε κ μια φραπεδια

Μπορω και εγω να σου πω τωρα " και εαν ειναι μακρια το σπιτι του φιλου σου; " Σε αυτο ακριβως θελω να καταληξω...Ολες οι ακραιες περιπτωσεις και φυσικα ολες ειναι που δεν βολευουν το iphone...

Σε ευχαριστω γιατι επιβεβαιωνεις αυτα που εχω πει σε αλλα ποστ περι "λυσεων"

Δεν σε πιανω αλλα δεν πειραζει...

#594   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:24

Μπαας εγω εαν πας σε τετοιο θεμα ελεγα οτι το ραδιο δεν μ ενδιαφερει γιατι βαζω οτι μουσικη θελω στο κινητο και δευτερον ποτε δεν ακουω ραδιο εκτος του οταν οδηγαω...Απο το ραδιο του αυτοκινητου...Αλλα και παλι δεν ειναι απαντηση αυτη που εδωσες...Θελω να μου πεις πως καταδεχεστε 700 ευρω κινητο να μην εχει ραδιο..

Εσεις καταδεχεστε 750 ευρω τηλεφωνο να ειναι φουλ κλειδωμενο, εγκεφαλικο παθατε μεχρι να βγει jb στο ios6, το ραδιο σε πειραξε εσενα?? Πες μου οτι κανεις πλακα... βρε ενα εικονιδιο δεν μπορειτε να μεταφερετε οπου θελετε στην homescreen, τι λες τωρα???

#595   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:27

Ελα τωρα, δεν θες να με πιασεις. ;)

Hint: http://www.iphonehel...55#entry1328840

#596   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:28

ε μα και εσύ δεν βάζεις μια vdsl να βρεις την υγειά σου; :P

#597   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:31

Εσεις καταδεχεστε 750 ευρω τηλεφωνο να ειναι φουλ κλειδωμενο, εγκεφαλικο παθατε μεχρι να βγει jb στο ios6, το ραδιο σε πειραξε εσενα?? Πες μου οτι κανεις πλακα... βρε ενα εικονιδιο δεν μπορειτε να μεταφερετε οπου θελετε στην homescreen, τι λες τωρα???

Και παλι απαντας με ερωτηση και ΟΧΙ σε αυτο που σε ρωταω...Εμεις ειμαστε χαζοι και μας αρεσει το " κλειδωμενο" ...Εσας ρωταω υπερμαχους του ραδιο πως το ανεχεστε αυτο τωρα; Ασε μας εμας...Πρς για την δικη σας περιπτωση...Εσεις κραζετε αλλα τωρα δεν σας πειραζει...

Υ.Γ: εχω ξαναπει οτι το jb το εχω ΜΟΝΟ για nc settings...Και αυτο σπανια μιας και τ αφηνω ολα ανοιχτα...Οποτε προσωπικα δεν επαθα τιποτα τοσο καιρο χωρις jb..

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 20/03/2013 - 18:34

#598   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:34

Μπορω και εγω να σου πω τωρα " και εαν ειναι μακρια το σπιτι του φιλου σου; " Σε αυτο ακριβως θελω να καταληξω...Ολες οι ακραιες περιπτωσεις και φυσικα ολες ειναι που δεν βολευουν το iphone...

καθολου ακραια περιπτωση....καλως η κακως το itunes οσο καλο προγραμμα και να ειναι σε δεσμευει απιστευτα σε πολυ απλα πραγματα....το καλυτερο θα ηταν να ηταν προαιρετικο και οχι απαραιτητο....να εβλεπε δηλαδη το pc το iphone σαν εξωτερικο σκληρο για να κανεις μια χαρα τη δουλεια σου και απο εκει καιπερα αν ηθελες να τα εχεις ολα οργανωμενα να μπορεις να χρησιμοποιεις το itunes...τοσο απλο...

#599   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:36

Και παλι απαντας με ερωτηση και ΟΧΙ σε αυτο που σε ρωταω...Εμεις ειμαστε χαζοι και μας αρεσει το " κλειδωμενο" ...Εσας ρωταω υπερμαχους του ραδιο πως το ανεχεστε αυτο τωρα; Ασε μας εμας...Πρς για την δικη σας περιπτωση...Εσεις κραζετε αλλα τωρα δεν σας πειραζει...

Ποια ακριβως δικη μας περιπτωση?? Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα, ουτε στο iphone ακουγα ραδιο, ουτε στο s3, που εχει κιολλας... οποτε δεν χρειαζεσαι την δικη μου απαντηση, αλλα καποιου αλλου που πραγματικα τον πειραζει η ελλειψη ραδιο... κ κατι αλλο... και στο επομενο μου android θα φοραω ρομ που θα εχει ραδιο.... αφου βλεπεις οτι δεν σε παιρνει να συγκρινεις λειτουργιες, γιατι το παιδευεις το θεμα??

#600   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 18:36

ε μα και εσύ δεν βάζεις μια vdsl να βρεις την υγειά σου; :P

ειναι στα αμμεσα σχεδια μου μονο και μονο για το upload ομως....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες