Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#646   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/03/2013 - 21:45

θα επιστρεψω στην κουβεντα μετα τις 12 τα μεσανυχτα. εχω δουλεια..... πονηρη.! ακους ομιλητη??? χααχχααχαχαχαχ :D

Να σας κάνω μια ερώτηση. Αφού έχετε τόση απέχθεια στην Apple και στο iOS γιατί μπαίνετε στο iPHonehellas? Να μας πείσετε να πάρουμε Android? Είδατε κανέναν από εμάς να εξυμνούμε ποτέ το iPHone ή την Apple?

στην ενοτητα s4 δεν ειμαστε?? δεν ξερω αν καταλαβα καλα??? μαλλον οι iphonakides μπαινουν λαθραια εδω, να παρουν λιγη μυρωδια απο τεχνολογια..... χαχχααχχχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#647   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/03/2013 - 21:47

Για κάνε το πιο λιανά αυτό. Τι θα γίνει δηλαδή;
Εγώ είμαι κόσμιος και δεν σε έχω προσβάλλει ποτέ, αντίθετα με σένα.

Χιουμορ κανω. Δεν εχω τιποτα με κανεναν. Εγω σας θεωρω φιλους και μαω ετσι. μην αρπαζεστε αμεσως.

#648   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 20/03/2013 - 21:47

Να σας κάνω μια ερώτηση. Αφού έχετε τόση απέχθεια στην Apple και στο iOS γιατί μπαίνετε στο iPHonehellas? Να μας πείσετε να πάρουμε Android? Είδατε κανέναν από εμάς να εξυμνούμε ποτέ το iPHone ή την Apple?

Ρε συ δεν τους βλεπεις; Τρεις ανθρωποι ειναι, εκ των οποιων οι δυο ειναι και φιλαρακια....
Αδιαφορια, στο τελος θα βαρεθουν να γραφουν και θα πανε ξανα στις τρυπες τους...

End of story απο εμενα

#649   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/03/2013 - 21:52

Ρε συ δεν τους βλεπεις; Τρεις ανθρωποι ειναι, εκ των οποιων οι δυο ειναι και φιλαρακια....
Αδιαφορια, στο τελος θα βαρεθουν να γραφουν και θα πανε ξανα στις τρυπες τους...

End of story απο εμενα

Δεν πας εσυ στην τρυπα σου καλυτερα, γιατι σε κοβω πολυ ασχετο απο τεχνολογια... πηγαινε να σεταρεις κανενα iphone να δουλευει σωστα, τελειοφοιτε του ΜΙΤ ορθογραφε.... δες λιγο τα threads με την σειρα... μεταβαση απο ios σε android/ iphone5 vs samsung galaxy note2/ samsung galaxy s4... δες ποσα views και ποσα replies παιζουν... αν ετσι δειχνεις την αδιαφορια σου εσυ, σε βλεπω με s4 σε ενα τριμηνο.... κι ο,τι χρειαστεις εδω θα μαστε.... να μην σου laggαρει και επηρεασεις κ την κοινη γνωμη με τις αποψεις σου... αντε καλο βραδυ....

#650   Neopas

Neopas

iPH Contributor

• 1133 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 20/03/2013 - 21:54

ισχυει οτι δεν εχει FM ραδιο; :(

#651   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/03/2013 - 21:56

End of story απο εμενα

Εγω εχω δει τουλαχιστον δεκα να ειναι και οχι τρεις. Αντιθετα με εσας τους iphonakides που ειστε τρεις και ο ενας ειναι και mod οποτε δεν μπορει να κανει αλλιως.

Γιατι και οι mod android θελουν να παρουν και δεν τους αφηνουν οι admins. Εχω πληροφοριες εκ των εσω.

#652   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:04

Εγω εχω δει τουλαχιστον δεκα να ειναι και οχι τρεις. Αντιθετα με εσας τους iphonakides που ειστε τρεις και ο ενας ειναι και mod οποτε δεν μπορει να κανει αλλιως.

Γιατι και οι mod android θελουν να παρουν και δεν τους αφηνουν οι admins. Εχω πληροφοριες εκ των εσω.

XAxaxaxaa έχεις πολύ γέλιο..Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς ως προς τι; Ποιος νομίζεις ελέγχει αν έχω iPHone ή όχι;
Δεν θέλω να πάρω android όχι. Είχα και το δωσα..Δεν έχεις σωστές πληροφορίες..

Αναρτημένη εικόνα

#653   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:06

Αυτό ακριβώς!

Είμαστε δέσμιοι εδώ απο τη χούντα των Admins.

Mέχρι να βγει το 5S μας έχουν απαγορέψει έστω να τα κοιτάμε.. Σώστε μας παιδιά..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#654   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:11

Μαγκες, οσοι θελουν οχταπηρυνο, θα αναγκαστουν να παραγγειλουν απ'εξω.. εδω θα ερθει το τετραπηρυνο..

http://www.sammobile...ave-the-answer/

Με ξενέρωσες αγρια βραδιάτικα.οπότε μονόδρομος απο έξω :(

#655   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:18

Με ξενέρωσες αγρια βραδιάτικα.οπότε μονόδρομος απο έξω :(

Η πολιτικη των πωλησεων τους πλακα πλακα ειναι τελειως φαουλ... διαφορετικες εκδοσεις hardware, αλλες προσβασιμοτητες σε lte αναλογως με την χωρα... τοσος χρονος υπαρχει για να βγαζουν 30 διαφορετικες εκδοσεις για μια συσκευη??

#656   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:22

End of story απο εμενα

Ενω εσυ που ξερεις ορθογραφια βλεπω το επιπεδο σου..
ασε μας ρε φιλαρακι ....
εγω ειμαι ηδη στην τρυπα μου (iphone4) γιατι ακομα δεν βγηκε η 6.1.3 που ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ το προβλημα με τον κωδικο κλειδματος (γιατι ακομα υπαρχει το θεμα.....)!
ξεκινησε η 6.1.4 !!!

θελετε να κρατησουμε επιπεδο και καλα στο θεμα .. οταν το θεμα Αναφερετε σε SAMSUNG GALAXY S4 και μπαινουν μερικοι τραμπουκοι και αρχιζουν να το παιζουν ιστορια γιατι ξερουν πως εχουν την ασφαλεια της οθονης !!!
;)
επισης θελετε να κρατησουμε επιπεδο εμεις οταν οι ιδιοι οι MODERATOS πουλαν ειρωνεια και σχολιαζουν σε θεμα samsung galaxy s4 ............

και p.s : τωρα με στελνει ο Einstein απο το αλλον κοσμο πληροφοριες για σεταρισμα του ιφον και τον τουικς .....!!
χαχαχααχ !!

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 20/03/2013 - 22:23

#657   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:25

Ενω εσυ που ξερεις ορθογραφια βλεπω το επιπεδο σου..
ασε μας ρε φιλαρακι ....
εγω ειμαι ηδη στην τρυπα μου (iphone4) γιατι ακομα δεν βγηκε η 6.1.3 που ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ το προβλημα με τον κωδικο κλειδματος (γιατι ακομα υπαρχει το θεμα.....)!
ξεκινησε η 6.1.4 !!!

θελετε να κρατησουμε επιπεδο και καλα στο θεμα .. οταν το θεμα Αναφερετε σε SAMSUNG GALAXY S4 και μπαινουν μερικοι τραμπουκοι και αρχιζουν να το παιζουν ιστορια γιατι ξερουν πως εχουν την ασφαλεια της οθονης !!!
;)
επισης θελετε να κρατησουμε επιπεδο εμεις οταν οι ιδιοι οι MODERATOS πουλαν ειρωνεια και σχολιαζουν σε θεμα samsung galaxy s4 ............

και p.s : τωρα με στελνει ο Einstein απο το αλλον κοσμο πληροφοριες για σεταρισμα του ιφον και τον τουικς .....!!
χαχαχααχ !!

1) Άσε τους χαρακτηρισμούς(σβήστηκαν)
2) Δεν ξαναπαντάω άλλη φορά παρά μόνο τώρα γιατί άφησες υπονοούμενα ή μάλλον μίλησες για μένα ανοιχτά.
Αν δεις τις απόψεις μου γενικά θα καταλάβεις ότι δεν υποστηρίζω καμμία Apple και πουθενά. Και στην αρχή του τόπικ αυτού όταν λέγαμε τις απόψεις μας απλά δεν ειρωνεύτηκα κανέναν.
Όταν δεν με σέβονται όμως θα ειρωνευτώ αλλά δεν θα βρίσω όπως κάνετε εσείς γιατί δεν είναι του επιπέδου μου.
Το να σχολιάζουμε δε νομίζω ότι θα το κατά-κρίνεις εσύ ούτε κανείς, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός γι αυτό ούτε με κάνει λιγότερο αντικειμενικό εμένα που είμαι mod από σένα.
Το να είσαι mod δε σημαίνει ότι σου αλλάζει τον χαρακτήρα και τα πιστεύω σου.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 20/03/2013 - 22:31

Αναρτημένη εικόνα

#658   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:34

ρε παιδια ηρεμια .. τι ειναι αυτα .. αφηστε να γινει μια καλη συζητηση ... ( που δεν υπαρχει περιπτωση μιας και εχει γινει χαμος ηδη..)...

απο τον καιρο που παρακολουθω παντως ... και οι δυο μοντ που πηραν μερος στο τοπικ αυτο ειναι πολυ ενταξει και δεν εχουν θεμα με τα ατομα που εχουν αλλαξει σε android .. το να γραφεις καποια που θεωρεις κατα ειναι μια χαρα νομιζω ...

ΧΑΒΑΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ >><<

#659   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:35

1) Άσε τους χαρακτηρισμούς(σβήστηκαν)
2) Δεν ξαναπαντάω άλλη φορά παρά μόνο τώρα γιατί άφησες υπονοούμενα ή μάλλον μίλησες για μένα ανοιχτά.
Αν δεις τις απόψεις μου γενικά θα καταλάβεις ότι δεν υποστηρίζω καμμία Apple και πουθενά. Και στην αρχή του τόπικ αυτού όταν λέγαμε τις απόψεις μου δεν ειρωνεύτηκα κανέναν.
Όταν δεν με σέβονται όμως θα ειρωνευτώ αλλά δεν θα βρίσω όπως κάνετε εσείς γιατί δεν είναι του επιπέδου μου.
Το να σχολιάζουμε δε νομίζω ότι θα το κατά-κρίνεις εσύ ούτε κανείς, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός γι αυτό ούτε με κάνει λιγότερο αντικειμενικό εμένα που είμαι mod από σένα.
Το να είσαι mod δε σημαίνει ότι σου αλλάζει τον χαρακτήρα και τα πιστεύω σου.

Δεν σε ειπα ρε μεγαλε να μην σχολιαζεις εδω η οπου αλλου θελεις ...
αλλα να προσεχεις τον τονο σου ... γιατι σαν Moderator πρεπει να κρατας μια ταξη θεωρητικα και οχι να πεφτεις οπως λετε μερικοι στο επιπεδο μας (γιατι μαλλον οσοι δεν εχουν ιφον η δεν συμφωνουν με τις αποψεις τον ιφονακηδων θεωρουνται αμορφωτοι ...!!
(εκτος εδω αν ισχυουν αλλοι κανονες για του Moderator)!
ειρωνευτηκες και πριν σε αλλο ατομο με το βιντεο του galaxy s4 χωρις λογο .....
;)

οσο συνεχιζουν μερικοι θα συνεχιζω και εγω .....
οταν καταφερετε να μπει μια σωστη ταξη ... οκ ...!
:)

#660   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:39

Η πολιτικη των πωλησεων τους πλακα πλακα ειναι τελειως φαουλ... διαφορετικες εκδοσεις hardware, αλλες προσβασιμοτητες σε lte αναλογως με την χωρα... τοσος χρονος υπαρχει για να βγαζουν 30 διαφορετικες εκδοσεις για μια συσκευη??

Δεν πειράζει πάμε για αγορά απο birdphone πολωνικό μοντέλο και τέρμα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες