Ενω εσυ που ξερεις ορθογραφια βλεπω το επιπεδο σου..
ασε μας ρε φιλαρακι ....
εγω ειμαι ηδη στην τρυπα μου (iphone4) γιατι ακομα δεν βγηκε η 6.1.3 που ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ το προβλημα με τον κωδικο κλειδματος (γιατι ακομα υπαρχει το θεμα.....)!
ξεκινησε η 6.1.4 !!!
θελετε να κρατησουμε επιπεδο και καλα στο θεμα .. οταν το θεμα Αναφερετε σε SAMSUNG GALAXY S4 και μπαινουν μερικοι τραμπουκοι και αρχιζουν να το παιζουν ιστορια γιατι ξερουν πως εχουν την ασφαλεια της οθονης !!!

επισης θελετε να κρατησουμε επιπεδο εμεις οταν οι ιδιοι οι MODERATOS πουλαν ειρωνεια και σχολιαζουν σε θεμα samsung galaxy s4 ............
και p.s : τωρα με στελνει ο Einstein απο το αλλον κοσμο πληροφοριες για σεταρισμα του ιφον και τον τουικς .....!!
χαχαχααχ !!
1) Άσε τους χαρακτηρισμούς(σβήστηκαν)
2) Δεν ξαναπαντάω άλλη φορά παρά μόνο τώρα γιατί άφησες υπονοούμενα ή μάλλον μίλησες για μένα ανοιχτά.
Αν δεις τις απόψεις μου γενικά θα καταλάβεις ότι δεν υποστηρίζω καμμία Apple και πουθενά. Και στην αρχή του τόπικ αυτού όταν λέγαμε τις απόψεις μας απλά δεν ειρωνεύτηκα κανέναν.
Όταν δεν με σέβονται όμως θα ειρωνευτώ αλλά δεν θα βρίσω όπως κάνετε εσείς γιατί δεν είναι του επιπέδου μου.
Το να σχολιάζουμε δε νομίζω ότι θα το κατά-κρίνεις εσύ ούτε κανείς, δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός γι αυτό ούτε με κάνει λιγότερο αντικειμενικό εμένα που είμαι mod από σένα.
Το να είσαι mod δε σημαίνει ότι σου αλλάζει τον χαρακτήρα και τα πιστεύω σου.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 20/03/2013 - 22:31