Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#661   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:41

Καταρχης εμενα μου εκανες παρατηρηση ελειδη ειπα πως μπορει στο τηλ του να βλεπει και τσοντες και στον αλλον τον ομιλητή που προσβαλει το παιδι και του λεει με ειρωνια πως ειναι ανορθόγραφος και αν καταλαβε τις λεξεις που του ειπε και τετοια δεν λες τιποτα.

Δεν ειναι προσβολή αυτο?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#662   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:46

θα γραψω και κατι για το θεμα της ορθογραφιας .... δεν ειναι δικο μου καπου το εχω διαβασει .. λοιπον..

"το να κανεις ορθογραφικα λαθη ειναι μαλλον ελλειψη γραμματικης το να προσβαλεις καποιον για αυτο δημοσια ειναι μαλλον θεμα μορφωσης "

#663   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 20/03/2013 - 22:54

ρε γ@μω τους ξεφτιλισμενους της apple, σαν τον διαβολο πριν απο λιγο μου εφερε ενας φιλος ενα iphone να του περασω τραγουδια, αφου δεν ειχε το itunes ενω εγω ναι. παιδευομασταν πανω απο μιση ωρα για να περασω τα mp3, και τελικα ακρη δεν βγαλαμε, με αυτο το σιχαμα που ονομαζεται itunes.!!!! μιλαμε για τρομερη ευκολια. καλα ρε πλακα μας κανετε ορισμενοι εδω μεσα? παιζετε με τα νευρα μας, οταν μας μιλατε περι ευκολιας χρησης του itunes? :huh: :huh: μιλαμε για μεγαλη ξευτιλα. σκεφτομαι να το παρει το iphone και κανενας που δεν εχει και πολυ επαφη με υπολογιστες τι θα παθει.! τελικα τα τραγουδια τα περασα, αλλα με αλλο τροπο. το εκανα jb και περασα pwntunes.! δεν εχω λογια! αναγκαστηκαμε να κανουμε jb για να περασουμε 20 τραγουδακια. γιατι οι τραγικοι της apple δεν εχουν προβλεψει απλα πραγματα.
για να μην αναφερω και τα ενδιαμεσα τηλεφωνα με φιλους και γνωστους που εχουν iphone και παλι δεν μπορεσε να βοηθησει κανενας. χαχαχαχαχαχα η απλοτητα σε ολο της το μεγαλειο.!

Ξεκιναμε με τον @Livas..Εαν εχει καποιος κατι που θελω υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να το παρω..Το οτι εσεις χρησιμοποιειτε ΜΟΝΟ το κινητο για μεταφορα αρχειων ΔΕΝ σημαινει οτι το κανουν ολοι...Υπαρχουν και αλλοι τροποι και ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ δεν θελω ενα αρχειο να υπαρχει ΜΟΝΟ στο κινητο μου αλλα και στους 2 μου υπολογιστες (βλεπεις οτι αρχειο θελω θα μου ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την δουλεια μου αρα δεν ριψοκινδυνευω να το χασω) οποτε ειτε ειχε δυναοττητα να το περασω κατευθειαν στο κινητο ειτε οχι εγω θα το περασω αναγκαστικα και στον υπολογιστη μου...Δευτερον εαν εχεις κατι αγορασμενο στο pc ΔΕΝ χρειαζεται να το αγορασεις ΑΦΟΥ το εχεις ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ στο Pc σου οποτε το περνας κατευθειαν στο itunes..Καλα απορω πως σου ξεφυγε αυτο? Μηπως νομιζεις οτι υπαρχει κανεις περιορισμος?

Συνεχιζουμε με τον @Stefano23 οι καμενες πλακετες φιλτατε ηταν ΑΛΛΟΥΝΟΥ προβλημα..Ενος Κολοσσου...Οχι των Iphone..Εαν πεσει ενα κινητο κατω ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ εταιρειας ειναι μπορει να σου βγαλει προβλημα..Σε αυτο ΔΕΝ ευθυνεται η εκαστοτε εταιρεια...Επισης να αναφερω οτι κρασαρισμα εφαρμογης σε ΜΗ jb iphone δεν ειχα ποτε...Οσο και να μην το πιστευετε η να θελετε να μας πεισετε για το αντιθετο

Και τριτον και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ..@pkountanis ΦΙλε ειλικρινα εσυ πρεπει να εισαι η εξαιρεση... ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ δεν εχει ξαναπει για τον "φιλο" , "κολλητο" που θα θελει μουσικη η ταινια και επειδη στον υπολογιστη δεν υπαρχει το itunes δεν μπορεις να το μεταφερεις...Για ακομη μια φορα εκανες την διαφορα...

Επισης να προσθεσω δεν ξερω ποιος και εαν εχει πραγματι MIT..Αλλα εσεις που το ειρωνευεστε 1) Καλα θα κανετε να ενημερωθειτε περι τινος προκειται...2) Να σταματησετε αυτο το υφακι γιατι για να εφτασε μεχρι εκει το παλλικαρι ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ απο εμας (βαζω και εμενα μεσα για να μην υπαρχει παρεξηγηση) ..Δεν ειναι τυχαιος αρα καλο θα ηταν να ακουσετε μερικοι τις αποψεις του οταν αναλυουν το θεμα ΑΚΟΜΑ και οταν δεν σας αρεσουν..

Υ.Γ: Στον "κυριο" που λεει οτι εφαγε προειδποιηση για τις τσοντες που ανεφερε..Αγαπητε μου δεν την εφαγες γι αυτο...Με προσβαλλες προσωπικα λεγοντας κατι αλλο...Εαν δεν θυμασαι δεν σου φταιει κανεις mod...

Υ.Γ2: Και ξαναερωτω εγω τωρα..Το iphone το εχουν μονο γυναικες για την απλοτητα του και μονο για τηλεφωνα και fb και μυνηματα η το εχουν γνωστες υπολογιστων για να χειριζονται το itunes..Σας παρακαλω αποφασιστε για να τοποθετηθω επι του θεματος αυτου...

Υ.Γ3: Ρε @pkountanis Ειλικρινα τωρα που διαβασα και την συνεχεια του post σου εχω πεθανει στο γελιο...Ρε αθεοφοβε για να περασεις τραγουδια στο iphone ΔΕΝ κατεβασες το itunes αλλα προτιμησε να το κανεις jb και να τα περασεις αλλιως???Και τωρα εσυ εκφερεις ΑΠΟΨΗ για την χρηστικοτητα η οχι του itunes και την μεταφορα αρχειων???χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 20/03/2013 - 23:03

#664   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:01

Ξεκιναμε με τον @Livas..Εαν εχει καποιος κατι που θελω υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να το παρω..Το οτι εσεις χρησιμοποιειτε ΜΟΝΟ το κινητο για μεταφορα αρχειων ΔΕΝ σημαινει οτι το κανουν ολοι...Υπαρχουν και αλλοι τροποι και ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ δεν θελω ενα αρχειο να υπαρχει ΜΟΝΟ στο κινητο μου αλλα και στους 2 μου υπολογιστες (βλεπεις οτι αρχειο θελω θα μου ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την δουλεια μου αρα δεν ριψοκινδυνευω να το χασω) οποτε ειτε ειχε δυναοττητα να το περασω κατευθειαν στο κινητο ειτε οχι εγω θα το περασω αναγκαστικα και στον υπολογιστη μου...Δευτερον εαν εχεις κατι αγορασμενο στο pc ΔΕΝ χρειαζεται να το αγορασεις ΑΦΟΥ το εχεις ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ στο Pc σου οποτε το περνας κατευθειαν στο itunes..Καλα απορω πως σου ξεφυγε αυτο? Μηπως νομιζεις οτι υπαρχει κανεις περιορισμος?

Συνεχιζουμε με τον @Stefano23 οι καμενες πλακετες φιλτατε ηταν ΑΛΛΟΥΝΟΥ προβλημα..Ενος Κολοσσου...Οχι των Iphone..Εαν πεσει ενα κινητο κατω ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ εταιρειας ειναι μπορει να σου βγαλει προβλημα..Σε αυτο ΔΕΝ ευθυνεται η εκαστοτε εταιρεια...Επισης να αναφερω οτι κρασαρισμα εφαρμογης σε ΜΗ jb iphone δεν ειχα ποτε...Οσο και να μην το πιστευετε η να θελετε να μας πεισετε για το αντιθετο

Και τριτον και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ..@pkountanis ΦΙλε ειλικρινα εσυ πρεπει να εισαι η εξαιρεση... ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ δεν εχει ξαναπει για τον "φιλο" , "κολλητο" που θα θελει μουσικη η ταινια και επειδη στον υπολογιστη δεν υπαρχει το itunes δεν μπορεις να το μεταφερεις...Για ακομη μια φορα εκανες την διαφορα...

Επισης να προσθεσω δεν ξερω ποιος και εαν εχει πραγματι MIT..Αλλα εσεις που το ειρωνευεστε 1) Καλα θα κανετε να ενημερωθειτε περι τινος προκειται...2) Να σταματησετε αυτο το υφακι γιατι για να εφτασε μεχρι εκει το παλλικαρι ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ απο εμας (βαζω και εμενα μεσα για να μην υπαρχει παρεξηγηση) ..Δεν ειναι τυχαιος αρα καλο θα ηταν να ακουσετε μερικοι τις αποψεις του οταν αναλυουν το θεμα ΑΚΟΜΑ και οταν δεν σας αρεσουν..

Α γεια σου.. σε ΜΗ jb iphone... αν θες να μην εχεις κρασσαρισμα εφαρμογων κ σε jb iphone, στειλε ενα μηνυμα στον ομιλητη, που σεταρει iphone... οσων αφορα το ΜΙΤ φιλε, εννοειται πως δεν υποννοω κατι, προς θεου, αλλα εγω δεν περιμενω απο κανεναν τελειοφοιτο του ΜΙΤ να μου πει ποια συσκευη μου κανει για τις απαιτησεις μου, μου αρκει η εμπειρια χρησης μου, και στην περιπτωση των κινητων συσκευων δοξα τω θεω, ειναι τεραστια... οσων αφορα για τις πλακετες και την μπιχτη που πεταξες για τον κολοσσο, σε λιγο καιρο συμπληρωνει 200 μερες το s3... αν μου βγαλει sudden death, τοτε ελα να μου ξαναπεις για αυτο το θεμα... μεχρι τοτε κρατα μικρο καλαθι κ μην παραπληροφορεισαι απο ξενα blogs

#665   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:02

Καταρχης εμενα μου εκανες παρατηρηση ελειδη ειπα πως μπορει στο τηλ του να βλεπει και τσοντες και στον αλλον τον ομιλητή που προσβαλει το παιδι και του λεει με ειρωνια πως ειναι ανορθόγραφος και αν καταλαβε τις λεξεις που του ειπε και τετοια δεν λες τιποτα.

Δεν ειναι προσβολή αυτο?

Πάμε άλλη μια. Δεν είπες αυτό, είπες και άλλα μετά από αυτό που αν ο Πάνος που αναφερόσουν το έπαιρνε σοβαρά θα γινόταν χαμός. Αντίθετα έκανε πλάκα..
Δεν είμαι χωροφύλακας να τηρώ την τάξη, απλά σβήνω ότι είναι πολύ χοντροκομμένο. Μεγάλα παιδιά είστε κρατήστε ένα επίπεδο. Επίσης το τόπικ είναι στο bla-bla που σημαίνει περιορισμένο moderating.

Αναρτημένη εικόνα

#666   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:08

Α γεια σου.. σε ΜΗ jb iphone... αν θες να μην εχεις κρασσαρισμα εφαρμογων κ σε jb iphone, στειλε ενα μηνυμα στον ομιλητη, που σεταρει iphone... οσων αφορα το ΜΙΤ φιλε, εννοειται πως δεν υποννοω κατι, προς θεου, αλλα εγω δεν περιμενω απο κανεναν τελειοφοιτο του ΜΙΤ να μου πει ποια συσκευη μου κανει για τις απαιτησεις μου, μου αρκει η εμπειρια χρησης μου, και στην περιπτωση των κινητων συσκευων δοξα τω θεω, ειναι τεραστια... οσων αφορα για τις πλακετες και την μπιχτη που πεταξες για τον κολοσσο, σε λιγο καιρο συμπληρωνει 200 μερες το s3... αν μου βγαλει sudden death, τοτε ελα να μου ξαναπεις για αυτο το θεμα... μεχρι τοτε κρατα μικρο καλαθι κ μην παραπληροφορεισαι απο ξενα blogs

Ναι αλλα βλεπεις τοση ωρα οτι ΔΕΝ αναφερθηκα ΠΟΤΕ σε jb iphone..Που μπορουσα καλλιστα να σου πω για την μεταφορα αρχειων το κανω jb και εχω και εγω bt με αλλες συσκευες..ΤΟ εκανα? Οχι..Μιλαω για το iphone καθε αυτου..Αντιθετα εσυ στην κουβεντα για το ραδιοφωνο που ειχαμε ειπες οτι ακομα και εαν το εβγαλε η samsung εσυ θα το επαναφερεις εννοωντας μαλλον διαφορετικη rom απο XDA....Οχι αυτος που εχει ΜΙΤ δεν θα σου πει ποια συσκευη ειναι καταλληλη για εσενα..Θα σου πει ομως ΠΩΣ λειτουργει η καθε συσκευη και εαν ΟΝΤΩΣ το hw χρειαζεται η ειναι απλα για εντυπωσιασμο (εαν καταλαβα καλα για κατι τετοιο αναφερθηκατε)

Υ.Γ: Γιατι οτι δεν σας συμφερει η ειναι εναντια στην samsung το θεωρειτε παραπληροφορηση..Εσεις δεν λεγατε οτι η ιδια η samsung αντικατεστησε αυτες τις συσκευες με καινουριες? Τωρα εγινε παραπληροφορηση?
Επισης κρασαρισμα εφαρμογων σε jb iphone ειναι οπως εχω ξαναπει ΘΕΜΑ του τι περνας μεσα...Τωρα που το εχω jb και μονο το nc settings δεν μου εχει κρασαρει τιποτα..Εαν το παραφορτωσω και κανω οτι να ναι φυσιολογικο να κολλησει..Εκτος αι εαν πιστευεις οτι το android οτι και να βαλεις δεν lagαρει ποτε..Το πιστευεις αληθεια αυτο? Αλλα κρασαρισμα εφαρμογων με 2-3 tweaks που αναφερθηκε ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να σου κρασαρει εφαρμογη..Εκτος και εαν ειναι σπασμενη η εχει προβλημα το tweak οπως π.χ το auxo..

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 20/03/2013 - 23:16

#667   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:15

Ναι αλλα βλεπεις τοση ωρα οτι ΔΕΝ αναφερθηκα ΠΟΤΕ σε jb iphone..Που μπορουσα καλλιστα να σου πω για την μεταφορα αρχειων το κανω jb και εχω και εγω bt με αλλες συσκευες..ΤΟ εκανα? Οχι..Μιλαω για το iphone καθε αυτου..Αντιθετα εσυ στην κουβεντα για το ραδιοφωνο που ειχαμε ειπες οτι ακομα και εαν το εβγαλε η samsung εσυ θα το επαναφερεις εννοωντας μαλλον διαφορετικη rom απο XDA....Οχι αυτος που εχει ΜΙΤ δεν θα σου πει ποια συσκευη ειναι καταλληλη για εσενα..Θα σου πει ομως ΠΩΣ λειτουργει η καθε συσκευη και εαν ΟΝΤΩΣ το hw χρειαζεται η ειναι απλα για εντυπωσιασμο (εαν καταλαβα καλα για κατι τετοιο αναφερθηκατε)

Οχι, η συζητηση μας ηταν περι jb κατα κορον... την δικη μου γνωμη ζητησες περι ραδιοφωνου, και σου απαντησα... συγνωμη που εγω ειμαι της διαφορετικης οδου κ πειραζω τις συσκευες... για την μεταφορα αρχειων πραγματικα, ουτε που σχολιασα φιλε, και σε καμια περιπτωση δεν θα κατσω να ασχοληθω με το bt οταν εχω sbeam και τοσους φιλους με s3 και note2.. απλα τα ακουμπας κ τελος.. και επειδη πραγματικα εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν ψαχνεστε καθολου, η εφαρμογη bump που υπαρχει κ σε ios και σε android, επιτρεπει μεταφορα αρχειων, και για ενα χρονικο διαστημα μπορουσες να στειλεις ο,τι τυπο και μεγεθος αρχειου θελεις μεταξυ κινητων συσκευων ή απο κινητο σε η/υ... αντε, σας εδωσα εγω την απαντηση, μπας κ ξεκολλησετε απο το βρωμο bluetooth καποια στιγμη

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 20/03/2013 - 23:15

#668   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:18

Οχι, η συζητηση μας ηταν περι jb κατα κορον... την δικη μου γνωμη ζητησες περι ραδιοφωνου, και σου απαντησα... συγνωμη που εγω ειμαι της διαφορετικης οδου κ πειραζω τις συσκευες... για την μεταφορα αρχειων πραγματικα, ουτε που σχολιασα φιλε, και σε καμια περιπτωση δεν θα κατσω να ασχοληθω με το bt οταν εχω sbeam και τοσους φιλους με s3 και note2.. απλα τα ακουμπας κ τελος.. και επειδη πραγματικα εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν ψαχνεστε καθολου, η εφαρμογη bump που υπαρχει κ σε ios και σε android, επιτρεπει μεταφορα αρχειων, και για ενα χρονικο διαστημα μπορουσες να στειλεις ο,τι τυπο και μεγεθος αρχειου θελεις μεταξυ κινητων συσκευων ή απο κινητο σε η/υ... αντε, σας εδωσα εγω την απαντηση, μπας κ ξεκολλησετε απο το βρωμο bluetooth καποια στιγμη

Πρωτον ΔΕΝ εχω αναφερθει προσωπικα σε jb iphone..Δευτερον με το pumb ΔΕΝ μπορω να στειλω καθως εχω αποκλειστει στις διακοπες μου οποτε ΔΕΝ εχω και ιντερνετ..Αυτο συνεπαγεται οτι δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ουτε τα δεδομενα του δικτυου μας...Γι αυτο λεω οτι παιρνετε ΑΚΡΑΙΕΣ περιπτωσεις...

Υ.Γ: Το SBEAM αν δεν κανω λαθος ειναι για συσκευες samsung και μονο...Με το ιδιο σκεπτικο μπορω να σου πω οτι επειδη οι φιλοι μου εχουν ολοι σχεδον iphone με συμφερει γιατι χρησιμοποιω imessage και δεν χρεωνομαι..Οποτε προτιμω τα τζαμπε μνμ παρα την μεταφορα αρχειων...

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 20/03/2013 - 23:20

#669   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:25

Πρωτον ΔΕΝ εχω αναφερθει προσωπικα σε jb iphone..Δευτερον με το pumb ΔΕΝ μπορω να στειλω καθως εχω αποκλειστει στις διακοπες μου οποτε ΔΕΝ εχω και ιντερνετ..Αυτο συνεπαγεται οτι δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε ουτε τα δεδομενα του δικτυου μας...Γι αυτο λεω οτι παιρνετε ΑΚΡΑΙΕΣ περιπτωσεις...

Υ.Γ: Το SBEAM αν δεν κανω λαθος ειναι για συσκευες samsung και μονο...Με το ιδιο σκεπτικο μπορω να σου πω οτι επειδη οι φιλοι μου εχουν ολοι σχεδον iphone με συμφερει γιατι χρησιμοποιω imessage και δεν χρεωνομαι..Οποτε προτιμω τα τζαμπε μνμ παρα την μεταφορα αρχειων...

Ετσι κ αλλιως με mobile data για να κατσεις να ασχοληθεις με μεταφορα αρχειων, μονο αν εχεις unlimited προγραμμα, αλλιως προτιμω να αγορασω μια smart tv απο το να πληρωσω τον λογαριασμο του κινητου μετα...πικρη ιστορια....

Φοβερο το imessage, δεν θα διαφωνησω... εχουμε κ εμεις chat on ομως... ασ'το σου λεω, ας μιλησουμε για το s4 καλυτερα βρε αγορι μου... :P:P

#670   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:26

Ετσι κ αλλιως με mobile data για να κατσεις να ασχοληθεις με μεταφορα αρχειων, μονο αν εχεις unlimited προγραμμα, αλλιως προτιμω να αγορασω μια smart tv απο το να πληρωσω τον λογαριασμο του κινητου μετα...πικρη ιστορια....

Φοβερο το imessage, δεν θα διαφωνησω... εχουμε κ εμεις chat on ομως... ασ'το σου λεω, ας μιλησουμε για το s4 καλυτερα βρε αγορι μου... :P :P

Ναι αλλα δεν πιστευω οτι ειναι πολλα μερη στα οποια το ιντερνετ ειναι ανυπαρκτο...Εκτος και εαν πας διακοπες στο Εβερεστ και η μονη σου σκεψη ειναι πως θα στειλεις ενα αρχειο στον αλλον...

Υ.Γ: Το chat on ειναι εφαρμογη του android και ΜΟΝΟ η προοριζεται και για αλλες συσκευες??

Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 20/03/2013 - 23:28

#671   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:29

Ναι αλλα δεν πιστευω οτι ειναι πολλα μερη στα οποια το ιντερνετ ειναι ανυπαρκτο...Εκτος και εαν πας διακοπες στο Εβερεστ και η μονη σου σκεψη ειναι πως θα στειλεις ενα αρχειο στον αλλον...

Υ.Γ: Το chat on ειναι εφαρμογη του android και ΜΟΝΟ η προοριζεται και για αλλες συσκευες??

Με μια προταση: εισαι γκαντεμης.... δεν εξηγειται αλλιως βρε αδερφε

#672   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:30

Με μια προταση: εισαι γκαντεμης.... δεν εξηγειται αλλιως βρε αδερφε

Γκαντεμης? Γιατι δεν επιασες το τζοκερ???χαχαχαχαχαχαχαχα

#673   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:33

Γκαντεμης? Γιατι δεν επιασες το τζοκερ???χαχαχαχαχαχαχαχα

Οχι ρε, για το ανυπαρκτο ιντερνετ που ειπες.. πρεπει να το προσλαθησεις πολυ, ή να γινεσαι τυφλοποντικας τα βραδια κ να μενεις κατω απο την γη

#674   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:35

Οχι ρε, για το ανυπαρκτο ιντερνετ που ειπες.. πρεπει να το προσλαθησεις πολυ, ή να γινεσαι τυφλοποντικας τα βραδια κ να μενεις κατω απο την γη

Σε εμενα το λες? Android fan μου εφερε παραδειγμα οτι στις διακοπες που εχω παει δεν εχω ιντερνετ αρα πως θα στειλω ενα αρχειο στον αλλον...χαχαχαχαχαχαχαχα

#675   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:42

Σε εμενα το λες? Android fan μου εφερε παραδειγμα οτι στις διακοπες που εχω παει δεν εχω ιντερνετ αρα πως θα στειλω ενα αρχειο στον αλλον...χαχαχαχαχαχαχαχα

Αν τον βολευει τον ανθρωπο η συσκευη του γι αυτον τον λογο, και το κανει συχνα, σεβαστο... αυτο λεω εδω κ τοσο καιρο... ασχετα με την καζουρα που κανουμε, ο καθενας με ο,τι βολευεται... κ σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να παρει android συσκευη οπως αναφερθηκε πριν (οχι προσωπικα, γενικα αναφερθηκε)... με κατι ασχετους τσατιζομαι που δεν εχουν ιδεα, δεν εχουν δουλεψει high end συσκευη android ποτε, κ βγαζουν κ συμπερασματα... lagαρει, δεν εχει καλη μνημη, δεν μου κανει, δεν εχει ποιοτητα κατασκευης... δηλαδη αν δοκιμαζαν κιολλας την αλλαγη, ποσο opinion leaders θα μπορουσαν να ειναι ρε παιδι μου?? Απιστευτα πραγματα...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες