Αν τον βολευει τον ανθρωπο η συσκευη του γι αυτον τον λογο, και το κανει συχνα, σεβαστο... αυτο λεω εδω κ τοσο καιρο... ασχετα με την καζουρα που κανουμε, ο καθενας με ο,τι βολευεται... κ σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να παρει android συσκευη οπως αναφερθηκε πριν (οχι προσωπικα, γενικα αναφερθηκε)... με κατι ασχετους τσατιζομαι που δεν εχουν ιδεα, δεν εχουν δουλεψει high end συσκευη android ποτε, κ βγαζουν κ συμπερασματα... lagαρει, δεν εχει καλη μνημη, δεν μου κανει, δεν εχει ποιοτητα κατασκευης... δηλαδη αν δοκιμαζαν κιολλας την αλλαγη, ποσο opinion leaders θα μπορουσαν να ειναι ρε παιδι μου?? Απιστευτα πραγματα...
Nαι αλλα κοιταξε ποιο ειναι το θεμα...Για να δουλεψει καλα το android θελει high end συσκευη οπως λες...Ομως δεν μπορω να καταλαβω μερικους που λενε " καλα εδωσες 740 ευρω και δεν μπορεις να στειλεις αρχειο? " Δηλαδη να δωσουμε 730 (σιγα την οικονομικη διαφορα δλδ) για να παρουμε ενα samsung το οποιο εχει δυνατοτητα αποστολης αρχειων με bt και συνδεση με usb flash ακομα και εαν ΔΕν τα χρησιμοποιουμε? Σε προηγουμενο μνμ μου ειχα πει " Ξερω οτι αυτα που κανω με το iphone μπορω να τα κανω και με ενα android, ΟΜΩΣ μου "εκατσε" το ios..Αυτο μου αρεσε και σε αυτο κατεληξα"...Απο την αλλη ΕΑΝ πεις σε καποιον τετοιον χρηστη οτι εχω wp αρα και μπορω να καων drag and drop και bt κ.λ.π ΤΟΤΕ ειμαι σιγουρος οτι αυτοι οι συγκεκριμενοι θα στο γυρισουν και θα σου πουν " ναι αλλα το windows market δεν ειναι τοσο καλα οσο το play store"..Γι αυτο νευριαζω..Θεωρουν δηλαδη κινηση εξυπναδας να δωσουν τα ιδια λεφτα με εμενα απλα το κινητο τους εχει 2-3 χαρακτηριστικα λειτουργιες που δεν εχει το iphone και ξαφνου εγω ειμαι ο χαζος και το προβατο και αυτοι οι geeks και οι guru της τεχνολογιας...Να μου πουνε 1) εχει μεγαλυτερη οθονη 2) Καλυτερο hw και εμενα με ενδιαφερει η ταχυτητα ( για το s4 μιλαω που στα χαρτια εχει ξεφυγει , στην πραξη θα δουμε) να τους πω ναι μπραβο καλα κανατε και το πηρατε...Αλλα τα παραδειγματα που μου δωσανε για να δικαιολογησουν την αγορα τους τα θεωρω γελοια...