Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 5 ψήφοι

Samsung Galaxy S4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
883 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#676   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 20/03/2013 - 23:55

Αν τον βολευει τον ανθρωπο η συσκευη του γι αυτον τον λογο, και το κανει συχνα, σεβαστο... αυτο λεω εδω κ τοσο καιρο... ασχετα με την καζουρα που κανουμε, ο καθενας με ο,τι βολευεται... κ σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να παρει android συσκευη οπως αναφερθηκε πριν (οχι προσωπικα, γενικα αναφερθηκε)... με κατι ασχετους τσατιζομαι που δεν εχουν ιδεα, δεν εχουν δουλεψει high end συσκευη android ποτε, κ βγαζουν κ συμπερασματα... lagαρει, δεν εχει καλη μνημη, δεν μου κανει, δεν εχει ποιοτητα κατασκευης... δηλαδη αν δοκιμαζαν κιολλας την αλλαγη, ποσο opinion leaders θα μπορουσαν να ειναι ρε παιδι μου?? Απιστευτα πραγματα...

Nαι αλλα κοιταξε ποιο ειναι το θεμα...Για να δουλεψει καλα το android θελει high end συσκευη οπως λες...Ομως δεν μπορω να καταλαβω μερικους που λενε " καλα εδωσες 740 ευρω και δεν μπορεις να στειλεις αρχειο? " Δηλαδη να δωσουμε 730 (σιγα την οικονομικη διαφορα δλδ) για να παρουμε ενα samsung το οποιο εχει δυνατοτητα αποστολης αρχειων με bt και συνδεση με usb flash ακομα και εαν ΔΕν τα χρησιμοποιουμε? Σε προηγουμενο μνμ μου ειχα πει " Ξερω οτι αυτα που κανω με το iphone μπορω να τα κανω και με ενα android, ΟΜΩΣ μου "εκατσε" το ios..Αυτο μου αρεσε και σε αυτο κατεληξα"...Απο την αλλη ΕΑΝ πεις σε καποιον τετοιον χρηστη οτι εχω wp αρα και μπορω να καων drag and drop και bt κ.λ.π ΤΟΤΕ ειμαι σιγουρος οτι αυτοι οι συγκεκριμενοι θα στο γυρισουν και θα σου πουν " ναι αλλα το windows market δεν ειναι τοσο καλα οσο το play store"..Γι αυτο νευριαζω..Θεωρουν δηλαδη κινηση εξυπναδας να δωσουν τα ιδια λεφτα με εμενα απλα το κινητο τους εχει 2-3 χαρακτηριστικα λειτουργιες που δεν εχει το iphone και ξαφνου εγω ειμαι ο χαζος και το προβατο και αυτοι οι geeks και οι guru της τεχνολογιας...Να μου πουνε 1) εχει μεγαλυτερη οθονη 2) Καλυτερο hw και εμενα με ενδιαφερει η ταχυτητα ( για το s4 μιλαω που στα χαρτια εχει ξεφυγει , στην πραξη θα δουμε) να τους πω ναι μπραβο καλα κανατε και το πηρατε...Αλλα τα παραδειγματα που μου δωσανε για να δικαιολογησουν την αγορα τους τα θεωρω γελοια...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#677   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 21/03/2013 - 00:01

Nαι αλλα κοιταξε ποιο ειναι το θεμα...Για να δουλεψει καλα το android θελει high end συσκευη οπως λες...Ομως δεν μπορω να καταλαβω μερικους που λενε " καλα εδωσες 740 ευρω και δεν μπορεις να στειλεις αρχειο? " Δηλαδη να δωσουμε 730 (σιγα την οικονομικη διαφορα δλδ) για να παρουμε ενα samsung το οποιο εχει δυνατοτητα αποστολης αρχειων με bt και συνδεση με usb flash ακομα και εαν ΔΕν τα χρησιμοποιουμε? Σε προηγουμενο μνμ μου ειχα πει " Ξερω οτι αυτα που κανω με το iphone μπορω να τα κανω και με ενα android, ΟΜΩΣ μου "εκατσε" το ios..Αυτο μου αρεσε και σε αυτο κατεληξα"...Απο την αλλη ΕΑΝ πεις σε καποιον τετοιον χρηστη οτι εχω wp αρα και μπορω να καων drag and drop και bt κ.λ.π ΤΟΤΕ ειμαι σιγουρος οτι αυτοι οι συγκεκριμενοι θα στο γυρισουν και θα σου πουν " ναι αλλα το windows market δεν ειναι τοσο καλα οσο το play store"..Γι αυτο νευριαζω..Θεωρουν δηλαδη κινηση εξυπναδας να δωσουν τα ιδια λεφτα με εμενα απλα το κινητο τους εχει 2-3 χαρακτηριστικα λειτουργιες που δεν εχει το iphone και ξαφνου εγω ειμαι ο χαζος και το προβατο και αυτοι οι geeks και οι guru της τεχνολογιας...Να μου πουνε 1) εχει μεγαλυτερη οθονη 2) Καλυτερο hw και εμενα με ενδιαφερει η ταχυτητα ( για το s4 μιλαω που στα χαρτια εχει ξεφυγει , στην πραξη θα δουμε) να τους πω ναι μπραβο καλα κανατε και το πηρατε...Αλλα τα παραδειγματα που μου δωσανε για να δικαιολογησουν την αγορα τους τα θεωρω γελοια...

Το εχω πει 200 φορες... ναι, σε high end συσκευη πας αν θελεις android και να δουλευει smooth... οποιος διαφωνει, απλα δεν εχει δουλεψει σε ios κ δεν μπορει να διακρινει τι σημαινει smooth λειτουργια.... δεν εχεις απολυτο δικιο οσων αφορα τους λογους αγορας android συσκευης, δεν ειναι δικαιολογια η ευκολια μεταφορας αρχειων, backup, ασυρματης συνδεσης κλπ... δεν ξερω απο wp, αλλα τα android σε αυτο το θεμα δεν πιανονται... ασχετα αν εσυ βολευεσαι με το ios, σεβαστο, γιατι οχι?? Απλα ο καθενας διαλεγει αυτο που τον βολευει, ασχετα αν κ το ανταγωνιστικο προιον θα τον καλυπτε κ παλι, μπορει να του καθεται καλυτερα το ios ρε παιδι μου... ή το android... ή το s3 επειδη ειναι το s3 και το γουσταρει... τελος...

#678   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 21/03/2013 - 00:16

Ξεκιναμε με τον @Livas..Εαν εχει καποιος κατι που θελω υπαρχουν παρα πολλοι τροποι να το παρω..Το οτι εσεις χρησιμοποιειτε ΜΟΝΟ το κινητο για μεταφορα αρχειων ΔΕΝ σημαινει οτι το κανουν ολοι...Υπαρχουν και αλλοι τροποι και ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ δεν θελω ενα αρχειο να υπαρχει ΜΟΝΟ στο κινητο μου αλλα και στους 2 μου υπολογιστες (βλεπεις οτι αρχειο θελω θα μου ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την δουλεια μου αρα δεν ριψοκινδυνευω να το χασω) οποτε ειτε ειχε δυναοττητα να το περασω κατευθειαν στο κινητο ειτε οχι εγω θα το περασω αναγκαστικα και στον υπολογιστη μου...Δευτερον εαν εχεις κατι αγορασμενο στο pc ΔΕΝ χρειαζεται να το αγορασεις ΑΦΟΥ το εχεις ΗΔΗ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ στο Pc σου οποτε το περνας κατευθειαν στο itunes..Καλα απορω πως σου ξεφυγε αυτο? Μηπως νομιζεις οτι υπαρχει κανεις περιορισμος?

Συνεχιζουμε με τον @Stefano23 οι καμενες πλακετες φιλτατε ηταν ΑΛΛΟΥΝΟΥ προβλημα..Ενος Κολοσσου...Οχι των Iphone..Εαν πεσει ενα κινητο κατω ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ εταιρειας ειναι μπορει να σου βγαλει προβλημα..Σε αυτο ΔΕΝ ευθυνεται η εκαστοτε εταιρεια...Επισης να αναφερω οτι κρασαρισμα εφαρμογης σε ΜΗ jb iphone δεν ειχα ποτε...Οσο και να μην το πιστευετε η να θελετε να μας πεισετε για το αντιθετο

Και τριτον και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ..@pkountanis ΦΙλε ειλικρινα εσυ πρεπει να εισαι η εξαιρεση... ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ δεν εχει ξαναπει για τον "φιλο" , "κολλητο" που θα θελει μουσικη η ταινια και επειδη στον υπολογιστη δεν υπαρχει το itunes δεν μπορεις να το μεταφερεις...Για ακομη μια φορα εκανες την διαφορα...

Επισης να προσθεσω δεν ξερω ποιος και εαν εχει πραγματι MIT..Αλλα εσεις που το ειρωνευεστε 1) Καλα θα κανετε να ενημερωθειτε περι τινος προκειται...2) Να σταματησετε αυτο το υφακι γιατι για να εφτασε μεχρι εκει το παλλικαρι ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ απο εμας (βαζω και εμενα μεσα για να μην υπαρχει παρεξηγηση) ..Δεν ειναι τυχαιος αρα καλο θα ηταν να ακουσετε μερικοι τις αποψεις του οταν αναλυουν το θεμα ΑΚΟΜΑ και οταν δεν σας αρεσουν..

Υ.Γ: Στον "κυριο" που λεει οτι εφαγε προειδποιηση για τις τσοντες που ανεφερε..Αγαπητε μου δεν την εφαγες γι αυτο...Με προσβαλλες προσωπικα λεγοντας κατι αλλο...Εαν δεν θυμασαι δεν σου φταιει κανεις mod...

Υ.Γ2: Και ξαναερωτω εγω τωρα..Το iphone το εχουν μονο γυναικες για την απλοτητα του και μονο για τηλεφωνα και fb και μυνηματα η το εχουν γνωστες υπολογιστων για να χειριζονται το itunes..Σας παρακαλω αποφασιστε για να τοποθετηθω επι του θεματος αυτου...

Υ.Γ3: Ρε @pkountanis Ειλικρινα τωρα που διαβασα και την συνεχεια του post σου εχω πεθανει στο γελιο...Ρε αθεοφοβε για να περασεις τραγουδια στο iphone ΔΕΝ κατεβασες το itunes αλλα προτιμησε να το κανεις jb και να τα περασεις αλλιως???Και τωρα εσυ εκφερεις ΑΠΟΨΗ για την χρηστικοτητα η οχι του itunes και την μεταφορα αρχειων???χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ο pkountanis σου ειπε πως περασε itunes και δεν μπορεσε να βγαλει ακρη για να περασει τα τραγουδια του.

Δεν ξερεις να διαβαζεις?

Γελοιες ειναι οι δικες σου απαντήσεις σε οτι δεν κάνει το κινητο σου.

Μην μου ερθει καμια ειδοποιηση χωρις να φαει και αυτος.

#679   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 00:22

ο pkountanis σου ειπε πως περασε itunes και δεν μπορεσε να βγαλει ακρη για να περασει τα τραγουδια του.

Δεν ξερεις να διαβαζεις?

Γελοιες ειναι οι δικες σου απαντήσεις σε οτι δεν κάνει το κινητο σου.

Μην μου ερθει καμια ειδοποιηση χωρις να φαει και αυτος.

Εαν δεν καταφερε να περασει τραγουδια με το itunes αστο αφησει το αθλημα και ας ασχοληθει με κατι αλλο...Δηλαδη επειδη ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ να περανει τραγουδια φταιει το itunes? Μου θυμιζεις μερικους που λενε σε ατυχηματα (μακρια απο εμας) ειχε πολλα αλογα το αμαξι και του εφυγε...Δηλαδη το αμαξι εφταιγε η αυτος που ηταν ατζαμης? Οποτε απο ανθρωπο που ΔΕΝ κατεχει δεν μπορω να δεχτω την αποψη του οτι ειναι πολυπλοκο το itunes..Αλλα τελικα (ΞΑΝΑΡΩΤΩ) το iphone ειναι για τηλεφωνα , μνμ , fb και το εχουν μονο γυναικες η χρειαζεσαι να εισαι γκουρου της τεχνολογιας για να μεταφερεις τραγουδια....Θα παρω απαντηση ποτε?

Ρε mod ριξτε μου μια ειδοποιηση σας παρακαλω απο το να πεσει σε καταθλιψη το παιδι ας φαω εγω warning..

#680   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 21/03/2013 - 00:32

Εαν δεν καταφερε να περασει τραγουδια με το itunes αστο αφησει το αθλημα και ας ασχοληθει με κατι αλλο...Δηλαδη επειδη ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ να περανει τραγουδια φταιει το itunes? Μου θυμιζεις μερικους που λενε σε ατυχηματα (μακρια απο εμας) ειχε πολλα αλογα το αμαξι και του εφυγε...Δηλαδη το αμαξι εφταιγε η αυτος που ηταν ατζαμης? Οποτε απο ανθρωπο που ΔΕΝ κατεχει δεν μπορω να δεχτω την αποψη του οτι ειναι πολυπλοκο το itunes..Αλλα τελικα (ΞΑΝΑΡΩΤΩ) το iphone ειναι για τηλεφωνα , μνμ , fb και το εχουν μονο γυναικες η χρειαζεσαι να εισαι γκουρου της τεχνολογιας για να μεταφερεις τραγουδια....Θα παρω απαντηση ποτε?

Ρε mod ριξτε μου μια ειδοποιηση σας παρακαλω απο το να πεσει σε καταθλιψη το παιδι ας φαω εγω warning..

Ειναι πολυ ευχρηστο το ios, αλλα σε περιοριζει σε καποια θεματα, λογω closed source λογισμικου... γι αυτο κ εχει σταθεροτητα, λογω optimised εφαρμογων για να τρεχουν τελεια στο ios.... με το android μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα λογω open source λογισμικου, αλλα θελει προσοχη, οπως κ καθε λογισμικο open source... στο θεμα των συσκευων, πιο πολλες λειτουργιες για τις flagships συσκευες android, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης για τα iphone.. ο καθενας επιλεγει κ παιρνει... τελος... πιο αναλυτικα σε λιγες γραμμες δεν γινεται...

Οσων αφορα το itunes, οχι, δεν χρειαζεται να εισαι γκουρου, αλλα εχεις ευκολοτερο τροπο με τα android... αυτο λενε τα παιδια τοση ωρα...

#681   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 00:36

Ειναι πολυ ευχρηστο το ios, αλλα σε περιοριζει σε καποια θεματα, λογω closed source λογισμικου... γι αυτο κ εχει σταθεροτητα, λογω optimised εφαρμογων για να τρεχουν τελεια στο ios.... με το android μπορεις να κανεις περισσοτερα πραγματα λογω open source λογισμικου, αλλα θελει προσοχη, οπως κ καθε λογισμικο open source... στο θεμα των συσκευων, πιο πολλες λειτουργιες για τις flagships συσκευες android, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης για τα iphone.. ο καθενας επιλεγει κ παιρνει... τελος... πιο αναλυτικα σε λιγες γραμμες δεν γινεται...

Οσων αφορα το itunes, οχι, δεν χρειαζεται να εισαι γκουρου, αλλα εχεις ευκολοτερο τροπο με τα android... αυτο λενε τα παιδια τοση ωρα...

Αλλο το ευκολοτερο και ΑΛΛΟ δεν καταφερα να περασω mp3 αρα το itunes ειναι πολυπλοκο...

#682   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 21/03/2013 - 00:53

Αλλο το ευκολοτερο και ΑΛΛΟ δεν καταφερα να περασω mp3 αρα το itunes ειναι πολυπλοκο...

μα απαιτει να εχεις και κανα 2 γνωσεις παραπανω απο εναν απλο χρηστη που το μονο που κανει σε ενα πισι ειναι να το ανοιγει να μπαινει σε κανα ΦΒ αντε και uTube και το πολυ πολυ σε κανα online filmer ....
να σε πω οσες περιπτωσεις θελεις απο ατομα που με ρωτησαν πως περναω στο itunes μουσικη....

Δεν ειναι και οτι βολικοτερο η ευκολοτερο απο ενα αδροιντ που απλα το συνδεεις και κανεις αντιγραφη/επικοληση !!

Αυτο λενε τα παιδια παραπανω !!!
το οτι εχεις εσυ τις καποιες (απλες μεν) γνωσεις παραπανω απο καποιους αλλους σε σχεση με το Itunes ..αντικειμενικα αυτο δεν το καθστα λειτουργικο προγραμμα σε καποιους που δεν ξερουν τα 5 πραγματα παραπανω !!!
;)

#683   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 01:02

Το iphone ειναι απλο σε λειτουργιες και στα μενου του και ειβαι ιδανικο για γυναικα. η δικη μου παντως δεν το αλλαζει με τιποτα. Το itunes ειναι οτι χειροτερο προγραμμα εχω δει ποτε. Τρεμεις να βαλεις το κινητο σου σε συνδεση μαζι του. Αν δε πατησεις συγχρωνισμο.. χαχαχαχαχα πηρες απο τα τρια το μακρυτερο.

Εσενα σου φαινεται περιπλοκο το android και το itunes πανευκολο ε?

Οχι δεν ειναι για γκουρου το itunes απλα δεν υπαρχει το προγραμμα. παντου το κραζουν μονο σε εσενα αρεσει.

Ρε παιδια και μην λετε πως ο panos1985 εχει γνωσεις και χαζομαρες. καποιος του εδειξε να περναει μουσικη το εμαθε απεξω και το κανει συνεχεια. για εναν που βλεπει για πρωτη φορα το itunes βαζει τα κλαματα. Εδωμε την τεχνολογια ασχολουμαστε χρονια ολοκληρα και μας εφυγε ο πατος να καταλαβουμε πως δουλευει. Ασε μας ρε πανο που εσυ το ανοιξες την πρωτη φορα και αμεσως εβαλες τραγουδια. πες τα αλλου αυτα. ελεος

#684   Livas

Livas

iPH Member

• 247 μηνύματα
  • GameCenter:livas26

Δημοσίευση 21/03/2013 - 01:12

Αυτο εννοειται ... Για να μαθω το itunes ξεσκιστηκα ... Στο ψαξιμο, στα φορουμ και οδηγους...!!

Τωρα δεν νομιζω μερικοι να εχουν την θεια φωτιση!!

Αυτο λεμε εμεις ... Οτι αν δεν ψαχτεις λιγο η δεν σε δειξουν το itunes δεν υπαρχει περιπτωσει να το χρησιμοποισεις χωρις να γινει μλκια κ να χασεις 1-2 φορες τα αρχεια απο το κινητο μεσα... !!
:)

Τελευταία επεξεργασία από: Livas, 21/03/2013 - 01:14

#685   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 21/03/2013 - 01:13

Ο ορος "πατος νοημοσυνης" μαλλον ταιριαζει σε καποιον που περιμενει να ξεφτιλισει τους αλλους μεσω ενος κινητου τηλεφωνου... Ο καθενας με τις ικανοτητες του.

Αδιαφορω για το ποιο ειναι καλυτερο τηλεφωνο, το apple ή το samsung ή οποιο θες τελος παντων.
Μια σοβαρη κουβεντα ηθελα να κανουμε αλλα αντιμετωπιζω το λιγοτερο αγραμματους εδω μεσα...Αγνοειτε βασικους κανονες ορθογραφιας, συνταξης και γραμματικης.
Απορω πως καθομαι και συζηταω με ατομα που στην καθημερινοτητα μου δε θα καταδεχομουν καν να κατσω στο ιδιο τραπεζι.

Αρκετα εριξα το επιπεδο μου και μονο που ασχοληθηκα με ορισμενους απο εσας.

Καλα flashing...

Ο πολεμος που γινεται ειναι γνωστος γι αυτο και δεν υπαρχει λογος για σχολιασμο..

Ομως εκανα την παραθεση μονο για την προταση που εχω τονισει...
Ενιωσα πολυ ασχημα που ειδα καποιον στην ηλικια μου να κριτικαρει με τοσο ασχημο τροπο τους γυρω του και να
αποφασιζει με γνωμονα το επιπεδο μορφωσης για το αν πρεπει να κανει παρεα με καποιον ή οχι ...

Ειναι κριμα για σενα γιατι δεν αρκει να εχεις μονο μορφωση αλλα να εχεις και τον τροπο να την εκφρασεις και να το μεταφερεις.

#686   gadgetakias10

gadgetakias10

iPH newbie

• 21 μηνύματα

Δημοσίευση 21/03/2013 - 01:22

Ο πολεμος που γινεται ειναι γνωστος γι αυτο και δεν υπαρχει λογος για σχολιασμο..

Ομως εκανα την παραθεση μονο για την προταση που εχω τονισει...
Ενιωσα πολυ ασχημα που ειδα καποιον στην ηλικια μου να κριτικαρει με τοσο ασχημο τροπο τους γυρω του και να
αποφασιζει με γνωμονα το επιπεδο μορφωσης για το αν πρεπει να κανει παρεα με καποιον ή οχι ...

Ειναι κριμα για σενα γιατι δεν αρκει να εχεις μονο μορφωση αλλα να εχεις και τον τροπο να την εκφρασεις και να το μεταφερεις.

Ζητειται φιλος χωρις ορθογραφικα λαθη για να ανταπεξελθει στις απαιτησεις του γκουρου της ορθογραφιας.

Εχεις δικιο για ολα αυτα που λες φιλε.

Σε εμενα το λες? Android fan μου εφερε παραδειγμα οτι στις διακοπες που εχω παει δεν εχω ιντερνετ αρα πως θα στειλω ενα αρχειο στον αλλον...χαχαχαχαχαχαχαχα

Ναι γιατι αν εχεις θα το στειλεις. χαχαχαχαχαχα

#687   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 21/03/2013 - 01:25

λοιπον καταρχην κατι που δεν εχουν καταλαβει καποιοι που μιλανε εδω μεσα, ειμαστε στην ενοτητα bla bla και για το θεμα S4!!!! απλα καποιοι κομπλεξαρες και iphonakides οπως ο πανος1985 και δεν με νοιαζει αν παρεξηγηθω, μπηκαν εδω μεσα να πουν την @@ τους. λοιπον ξαναλεω για μια ακομα φορα, οτι ολοι εσεις με τα iphone , εχετε αρχισει το κλαμα μετα απο την απογειωση του android και γενικα των high end συσκευων που υποστηριζουν το android. ειτε ειναι η samsung ειτε η sony, ειτε η motorola. θελω να πω ακομα πως οτι και να λετε δεν πειθετε κανεναν πλεον, και απλα γελαμε με τα επειχειρηματα καποιων! το κλαμα απο τους απανταχου παρωπιδοφορων του ios αναμενεται να συνεχιστει για ολα τα επομενα χρονια που ερχονται. βαλτε το καλα επιτελους στο μυαλο σας, οτι η εποχη της παντοδυναμιας του iphone εχει τελειωσει εδω και πολυ καιρο. συμφωνω ομως οτι ενα iphone παραμενει ενα καλο δωρο να κανετε στην κοπελα σας-γυναικα σας. θα το λατρεψει. :)

Αυτο εννοειται ... Για να μαθω το itunes ξεσκιστηκα ... Στο ψαξιμο, στα φορουμ και οδηγους...!!

Τωρα δεν νομιζω μερικοι να εχουν την θεια φωτιση!!

Αυτο λεμε εμεις ... Οτι αν δεν ψαχτεις λιγο η δεν σε δειξουν το itunes δεν υπαρχει περιπτωσει να το χρησιμοποισεις χωρις να γινει μλκια κ να χασεις 1-2 φορες τα αρχεια απο το κινητο μεσα... !!
:)

πες τα ρε φιλε. εδω ολοι φωναζουν περι απλοτητας και χρηστικοτητας του itunes. θα τρελαθουμε τελειως? εδω δεν μπορεσαμε ουτε mp3 να περασουμε, και οπως ειπα εποικοινωνησα και με παιδια που μαλιστα δουλευαν πολυ το itunes. ξερεις τι μου ειπαν.?? "το ηξερα μωρε αλλα μετα την αναβαθμιση, δεν πολυβγαζω ακρη" χαχαχαχαχαχαχαχαχ δεν εχω σχολια. να το χαιρεστε και το iphone και το itunes σας.!

#688   xalkinos

xalkinos

iPH newbie

• 78 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 21/03/2013 - 01:51

Είστε απαραδεκτοι ρε όλοι!
Τρώγεστε και τσακώνεστε για το τίποτα!

#689   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/03/2013 - 02:56

"Διάλειμμα" τέλος. Θα παρακαλέσω για ακόμη μια φορά να μείνετε στο θέμα.

Χαρακτηρισμοί και επιθέσεις προς άλλους να μη συνεχιστούν..

Και όλα αυτά επειδή έχουν το "θράσος" να υποστηρίζουν και να θέλουν άλλη συσκευή..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#690   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 21/03/2013 - 10:22

θράσος? Γιατί όποιος θέλει πάει όπου θέλει και υποστηρίζει ότι θέλει. Για μένα ένα από τα κορυφαίαsmartphoneθα παραμείνει τo nokia 6600

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες