Battery Doctor Pro
Δημοσίευση 28/04/2013 - 14:01
Ad
Δημοσίευση 28/04/2013 - 18:45
Όμως το clear memory δε δουλευει.. και μου εμφανιζει μήνυμα αντ' αυτού το οποίο λέει ''without clear''
Δημοσίευση 28/04/2013 - 19:54
Έβγαλα κι εγώ το κινέζικο και έβαλα το multilanguage.
Όμως το clear memory δε δουλευει.. και μου εμφανιζει μήνυμα αντ' αυτού το οποίο λέει ''without clear''
Μετά το update, το "Clear" το 'χουν βάλει σε ΚΟΥΜΠΙ στην σειρά των κουμπιών που έχει το tweak. Θα το βρεις, είναι ένα κουμπί με ένα κύκλο που σχεδόν ολοκληρώνεται.
Δημοσίευση 28/04/2013 - 20:41
Δημοσίευση 28/04/2013 - 23:40
Το κουμπί αυτό είναι αυτό που έγραφε "TaskClear". Δεν είδα καμιά διαφορά, αλλά με ενδιαφέρει η άποψη του Νίκου γιατί δεν το συνιστά γενικά.. Είμαι 50-50 να το κρατήσω ή να το απεγκαταστήσω..
Bασικά κι εμένα με ενδιαφέρει.
Δημοσίευση 30/04/2013 - 00:33
Δημοσίευση 30/04/2013 - 09:17
Την χρησιμοποιειται καιρο αυτην την εφαρμογη? Φαινεται πολυ διαφορετικη σε σχεση με ενα βιντεο που ειδα στο youtube. Ποτε αλλαξε ετσι?
http://www.youtube.com/watch?v=nkfCwrODtOY
Aυτό στο βίντεο είναι το Apple Store app - που δεν κάνει τίποτα, απλά... "χαζεύεις" γραφικά στην οθόνη.
Αυτό που αναφέρει το τόπικ εδώ, είναι "πείραγμα" (tweak)... Προσωπικά ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ αλλαγή στην 2.5 ετών μπαταρία μου.
Αλλά ο moderator Νίκος (που 'ναι και μάστερ σε πολλά του "Μήλου"), αναφέρει ότι δεν θα το χρησιμοποιούσε το εν λόγο tweak - και αναμένω το γιατί, να εξηγήσει, γιατί πολλοί εδώ εκτιμούμε την γνώμη και γνώσεις του στο "Μηλόφωνο".
Δημοσίευση 30/04/2013 - 09:57
Δημοσίευση 30/04/2013 - 23:39
εβγαλα αυτο το tweak και βρηκα την ησυχια μου...
τωρα η μπαταρια αντεχει για 10-11 ωρες....
πριν με το tweak αντεχε το πολυ 6....!!!!
Δημοσίευση 30/04/2013 - 23:56
Εγω παιδια το επιβαιβεωνω για ακομα μια φορα....
εβγαλα αυτο το tweak και βρηκα την ησυχια μου...
τωρα η μπαταρια αντεχει για 10-11 ωρες....
πριν με το tweak αντεχε το πολυ 6....!!!!
Δεν έχει αναφερθεί κάτι ανάλογο από άλλους χρήστες πάντως, ίσα ίσα που όλοι λέμε το αντίθετο. Στο δικό μου κιν.πάντως ως δια μαγείας εδώ και 2 μέρες σταμάτησαν και τα Safe modes και ελπίζω να μείνει έτσι τώρα αλλά περιμένω ακόμα την άποψη του Νίκου
Τελευταία επεξεργασία από: guskoz, 30/04/2013 - 23:57
Δημοσίευση 01/05/2013 - 00:45
Αρκετά Safe Modes και μεγάλη κατανάλωση RAM.
Αν κάνετε μια "βόλτα" σε άλλα ξένα Forum, θα δείτε αναφορές σε πολλά προβλήματα. Όπως boot loop και μοναδική λύση το Restore.
Εν μέρει μπορώ να το καταλάβω λόγω όλων αυτών των επιλογών που επεμβαίνουν άμεσα στο σύστημα και στις ρυθμίσεις.
Μετά απο τα παραπάνω δε πρόκειται να ξανασχοληθώ. Ευτυχώς δε μου είναι τόσο απαραίτητο με όλες αυτές τις επιλογές-"επιστήμη".
Παρόλα αυτά η τελευταία έκδοση απ'οτι φαίνεται να έχει διορθώσεις, αν και οι απόψεις είναι κάπου στη μέση.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 01/05/2013 - 02:28
Δημοσίευση 01/05/2013 - 11:11
Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend
Δημοσίευση 01/05/2013 - 12:16
Το πέρασα πριν δώσω το 4S. Απο τα πιο προβληματικά Tweak.
Αρκετά Safe Modes και μεγάλη κατανάλωση RAM.
Αν κάνετε μια "βόλτα" σε άλλα ξένα Forum, θα δείτε αναφορές σε πολλά προβλήματα. Όπως boot loop και μοναδική λύση το Restore.
Εν μέρει μπορώ να το καταλάβω λόγω όλων αυτών των επιλογών που επεμβαίνουν άμεσα στο σύστημα και στις ρυθμίσεις.
Μετά απο τα παραπάνω δε πρόκειται να ξανασχοληθώ. Ευτυχώς δε μου είναι τόσο απαραίτητο με όλες αυτές τις επιλογές-"επιστήμη".
Παρόλα αυτά η τελευταία έκδοση απ'οτι φαίνεται να έχει διορθώσεις, αν και οι απόψεις είναι κάπου στη μέση.
Το boot loop τι ειναι? Οταν κολλαει σε ατελειωτα respring ή οταν σε βαζει σε safe mode? Και μενα εχει αρχισει να γινεται unresponsive η συσκευη μου, αλλα δεν ξερω αν οφειλεται στο συγκεκριμενα ή σε conflicts απο τα απειρα tweaks που εχω βαλει αυτες τις μερες.
Παντως τι ειδους ζημια κανει και λυνεται μονο με restore? Υπαρχουν εφαρμογες που οντως προκαλουν μη αναστρεψιμες βλαβες?
Δημοσίευση 01/05/2013 - 12:22
Τα όποια προβλήματα έχεις προφανώς είναι απο όλα αυτά που πέρασες.
Γι αυτό, υπάρχει ένας βασικός κανόνας. Περνάς μόνο ο,τι σου χρειάζεται.
Πρόβληματα και κατάληξη σε Restore κυρίως απο Cracked Tweaks.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες