[Tweak] Audio Recorder
Δημοσίευση 28/03/2013 - 15:22
Ad
Δημοσίευση 28/03/2013 - 15:56
Έλα τώρα να ψάχνουμε iFile και τα λοιπά...
Α ρε πατριώτες, ανοιχτομυαλοι, θέλετε να παρανομησετε, θέλετε και να χειραγωγησετε ανθρώπους που 24/7 σας βοηθάνε...
Δημοσίευση 28/03/2013 - 16:25
Δημοσίευση 28/03/2013 - 17:42
Ελπιζουμε στο μελλον να υπαρξει update ,που να oλοκληρωσει 100% το tweak στο 4s.
Σχετικα με το μηνημα τωρα, οτι η κληση θα ηχογραφηθη,το εβαλα απο περιεργεια σε μια κληση να ακουσω,δουλεψε.
Ομως το απενεργοποιησα τωρα,ναι μεν στη κληση δεν ακουγιετε,αλλα οταν πας να ακουσεις την ηχογραφηση ακουγιετε αχνα αχνα στην αρχη!
Mαλλον για καποιο bug θα επροκειτο.
Γνωριζει καποιος να μου πει (μεσω pm)απο το ifile,που βρισκουμε το αρχειο οτι η κληση θα ηχογραφηθει,να το διαγραψω εντελως.
Καποιο παλικαρι που ανεφερε παραπανω τη διαδρομη var/mobile/applications ,δεν το βρικα.
Τελευταία επεξεργασία από: monotis, 28/03/2013 - 17:44
Δημοσίευση 28/03/2013 - 18:27
Release Date?
Δημοσίευση 28/03/2013 - 18:39
Εχει ηδη κυκλοφορησειΥπάρχει ημερομηνία διάθεσης?
Release Date?
Δημοσίευση 28/03/2013 - 18:47
Πάρα πολλοί από εσάς πέσατε να μας φάτε διαρυγνύοντας τα ιμάτιά σας και λέγοντας ότι βλέπουμε φαντάσματα.
Βέβαια δε μας εξηγούσατε γιατί θέλετε να μην υπάρχει μήνυμα αν όχι για να το χρησιμοποιήσετε παράνομα.
Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Ηλίας ο οποίος μετά από ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ διάλογο κατανόησε τις ανησυχίες μας και μετά από λίγο ενσωμέτωσε στο tweak το προειδοποιητικό μήνυμα ΧΩΡΙΣ τη δυνατότητα απενεργοποίησης.
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο και πάλι λίγο είναι στον Ηλία που αποδείχτηκε ότι όχι μόνο σοβαρός είναι αλλά και δεν υπολόγισε μία ενδεχόμενη μείωση στις πωλήσεις προκειμένου να θωρακίσει το tweak του.
Και ποια ήταν η απάντηση όσων φώναζαν πριν ότι άδικα κατηγορούμε τον Ηλία?
Ιδού κύριοι:
Μούφα το tweak τότε σιγά μη το αγοράσω. Σπασμένο και θα κάτσω να βρω καμιά τρύπα να βγάλω το μήνυμα.
Δημοσίευση 28/03/2013 - 18:56
Ρε φίλε είσαι καθόλου με τα καλά σου; Εγώ είπα ότι άδικα τον κατηγορείται; Ψάξε και δες τι έλεγα. Από το πρώτο ποστ είπα ότι εγώ το tweak το θέλω για να ηχογραφώ ΧΩΡΙΣ να το ξέρει ο άλλος. Έλεος να πούμε...Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία πολλοί από εμάς εκφράσαμε την ανησυχία μας περί της ενδεχόμενης παράνομης χρήσης του tweak.
Πάρα πολλοί από εσάς πέσατε να μας φάτε διαρυγνύοντας τα ιμάτιά σας και λέγοντας ότι βλέπουμε φαντάσματα.
Βέβαια δε μας εξηγούσατε γιατί θέλετε να μην υπάρχει μήνυμα αν όχι για να το χρησιμοποιήσετε παράνομα.
Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Ηλίας ο οποίος μετά από ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ διάλογο κατανόησε τις ανησυχίες μας και μετά από λίγο ενσωμέτωσε στο tweak το προειδοποιητικό μήνυμα ΧΩΡΙΣ τη δυνατότητα απενεργοποίησης.
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο και πάλι λίγο είναι στον Ηλία που αποδείχτηκε ότι όχι μόνο σοβαρός είναι αλλά και δεν υπολόγισε μία ενδεχόμενη μείωση στις πωλήσεις προκειμένου να θωρακίσει το tweak του.
Και ποια ήταν η απάντηση όσων φώναζαν πριν ότι άδικα κατηγορούμε τον Ηλία?
Ιδού κύριοι:
Δημοσίευση 28/03/2013 - 19:01
Εχει ηδη κυκλοφορησει
Δεν το βρίσκω... ούτε με search, ούτε με ανανέωση..
Δημοσίευση 28/03/2013 - 19:24
Δεν εχω ασχοληθει να το εγκαταστησω αλλα διαβασε λιγο πιο πισω υπαρχουν οδηγιες σχετικα με το πως θα το βρειςΔεν το βρίσκω... ούτε με search, ούτε με ανανέωση..
Δημοσίευση 28/03/2013 - 20:07
Θα μπορούσε απλά να προστεθεί στο αρχικό ποστ.
Συγγνώμη ξέχασα συμβουλές σε mods δεν επιτρέπονται..
Δημοσίευση 28/03/2013 - 20:46
Αν καποιος γνωριζει,και το κανε,ας μου στειλει ενα p.m.παρακαλω.
Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:04
Πολλοί στο twitter ζητάνε την αφαίρεσή του ή μου γράφουν ότι δεν μπορούν να το βγάλουν.
Η αλήθεια είναι οτι:
α) αν σβήσεις το αρχείο ηχητικής ειδοποίησης, η εφαρμογή το ελέγχει και απενεργοποιεί την ηχογράφηση κλήσεων.
β) αν πατήσεις mute την ώρα της αναπαραγωγής του ηχητικού μηνύματος, το mute δεν λειτουργεί μέχρι να τελειώσει η αναπαραγωγή του ηχητικού μηνύματος στην άλλη πλευρά.
γ) τέλος , αν αλλάξεις το αρχείο με κάποιο άλλο, η εφαρμογή ελέγχει ότι το αρχείο τροποποιήθηκε και δεν είναι το αρχικό , και πάλι απενεργοποιεί την ηχογράφηση κλήσεων.
Είναι μια απλή θωράκιση στην απόφασή μου να χρησιμοποιήσω ηχητική ειδοποίηση και, πρέπει τουλάχιστον να γίνει σωστά
Επειδή πράγματι όμως σε πολλές χώρες αυτό αποτελεί μειονέκτημα της εφαρμογής, καθώς σε κάποιες χώρες ή πολιτείες η ηχογράφηση επιτρέπεται χωρίς την ανάγκη ενημέρωσης της άλλης πλευράς, θα ελέγξω περαιτέρω το κατά πόσο είναι νομικά σωστό να είναι προαιρετικό, εφόσον μπορεί να αγορασθεί και σε χώρες όπου.. δεν είναι, και αν πάρω το ΟΚ θα γίνει προαιρετικό.
Σας ευχαριστώ όλους,
Αναμένονται άλλες 3 τουλάχιστον εφαρμογές ηχητικής φύσεως και effects , η μία είναι ήδη έτοιμη
Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:10
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες