Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:16

Μια μικρή παράθεση... τελικά όντως έβαλα φωνητικό μήνυμα γιατί μου φαινόταν πιο σωστό γενικότερα και με καλύπτει και ως developer νομικά σε όλες τις χώρες.
Πολλοί στο twitter ζητάνε την αφαίρεσή του ή μου γράφουν ότι δεν μπορούν να το βγάλουν.

Η αλήθεια είναι οτι:

α) αν σβήσεις το αρχείο ηχητικής ειδοποίησης, η εφαρμογή το ελέγχει και απενεργοποιεί την ηχογράφηση κλήσεων.
β) αν πατήσεις mute την ώρα της αναπαραγωγής του ηχητικού μηνύματος, το mute δεν λειτουργεί μέχρι να τελειώσει η αναπαραγωγή του ηχητικού μηνύματος στην άλλη πλευρά.
γ) τέλος , αν αλλάξεις το αρχείο με κάποιο άλλο, η εφαρμογή ελέγχει ότι το αρχείο τροποποιήθηκε και δεν είναι το αρχικό , και πάλι απενεργοποιεί την ηχογράφηση κλήσεων.

Είναι μια απλή θωράκιση στην απόφασή μου να χρησιμοποιήσω ηχητική ειδοποίηση και, πρέπει τουλάχιστον να γίνει σωστά :)

Επειδή πράγματι όμως σε πολλές χώρες αυτό αποτελεί μειονέκτημα της εφαρμογής, καθώς σε κάποιες χώρες ή πολιτείες η ηχογράφηση επιτρέπεται χωρίς την ανάγκη ενημέρωσης της άλλης πλευράς, θα ελέγξω περαιτέρω το κατά πόσο είναι νομικά σωστό να είναι προαιρετικό, εφόσον μπορεί να αγορασθεί και σε χώρες όπου.. δεν είναι, και αν πάρω το ΟΚ θα γίνει προαιρετικό.

Σας ευχαριστώ όλους,

Αναμένονται άλλες 3 τουλάχιστον εφαρμογές ηχητικής φύσεως και effects , η μία είναι ήδη έτοιμη :)

Ειναι ευκολο να μπει και ενα toggle γιατο sbsettings οποτε ευκολα να το ανοιγεις και να το κλεινεις?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   iWizard

iWizard

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Twitter:@limneos
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:17

Υπάρχει περίπτωση σε κάποιο update να λειτουργεί σε 4S χωρίς την ανοικτή ακρόαση;

Αυτό το δουλεύω, πιστεύω να τα καταφέρω σύντομα. Υπάρχουν διαφορές στο hardware και την χρήση μονάδων ήχου στο iPhone. Θα την βρω την άκρη, που θα μου πάει. :)

#288   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:20

Μια μικρή παράθεση... τελικά όντως έβαλα φωνητικό μήνυμα γιατί μου φαινόταν πιο σωστό γενικότερα και με καλύπτει και ως developer νομικά σε όλες τις χώρες.
Πολλοί στο twitter ζητάνε την αφαίρεσή του ή μου γράφουν ότι δεν μπορούν να το βγάλουν.

Η αλήθεια είναι οτι:

α) αν σβήσεις το αρχείο ηχητικής ειδοποίησης, η εφαρμογή το ελέγχει και απενεργοποιεί την ηχογράφηση κλήσεων.
β) αν πατήσεις mute την ώρα της αναπαραγωγής του ηχητικού μηνύματος, το mute δεν λειτουργεί μέχρι να τελειώσει η αναπαραγωγή του ηχητικού μηνύματος στην άλλη πλευρά.
γ) τέλος , αν αλλάξεις το αρχείο με κάποιο άλλο, η εφαρμογή ελέγχει ότι το αρχείο τροποποιήθηκε και δεν είναι το αρχικό , και πάλι απενεργοποιεί την ηχογράφηση κλήσεων.

Είναι μια απλή θωράκιση στην απόφασή μου να χρησιμοποιήσω ηχητική ειδοποίηση και, πρέπει τουλάχιστον να γίνει σωστά :)

Ηλία δε θα πω πολλά. Ένα μεγάλο μπράβο όμως απο 'μενα με αυτή σου τη κίνηση το αξίζεις.

Εμένα αυτό μου λέει πολλά.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που άκουσες τις ανησυχίες μας και έκανες το σωστό χωρίς υπεκφυγές.

Μιας και σε βρήκαμε εδώ, με το ALM Animation τι γίνεται?
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#289   iWizard

iWizard

iPH Member

• 228 μηνύματα
  • Twitter:@limneos
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:27

ετοιμάζεται κι αυτό, είναι κοντά ...

#290   Mrduke

Mrduke

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Twitter:@Mrduke
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:27

Γιατι φίλε Ηλία δεν μας το είπες αυτο πριν το αγοράσουμε για το μυνημα που θεωρισες σωστό να μπει..??
Αναφέρομαι στην ηχητική ειδοποίηση φυσικά..

Οχι οτι με χαλάει ιδιαίτερα αλλα γιατι δεν το είπες και προς τι τα κουμπιά beep unbeep??

#291   Mrduke

Mrduke

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Twitter:@Mrduke
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:31

Η αλήθεια είναι οτι...?????

#292   giorgosperi

giorgosperi

iPH Contributor

• 1161 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 28/03/2013 - 22:46

γνωριζεται αν θα το φτιαξει να δουλευει και για 4αρι πχ? η χλωμο?

#293   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 29/03/2013 - 00:26

Η αλήθεια είναι οτι:

Επειδή πράγματι όμως σε πολλές χώρες αυτό αποτελεί μειονέκτημα της εφαρμογής, καθώς σε κάποιες χώρες ή πολιτείες η ηχογράφηση επιτρέπεται χωρίς την ανάγκη ενημέρωσης της άλλης πλευράς, θα ελέγξω περαιτέρω το κατά πόσο είναι νομικά σωστό να είναι προαιρετικό, εφόσον μπορεί να αγορασθεί και σε χώρες όπου.. δεν είναι, και αν πάρω το ΟΚ θα γίνει προαιρετικό.

Σας ευχαριστώ όλους,

Αναμένονται άλλες 3 τουλάχιστον εφαρμογές ηχητικής φύσεως και effects , η μία είναι ήδη έτοιμη :)

Αν πριν σε θεωρούσα σωστό και άξιο dev, τώρα ανέβηκες αρκετά ακόμα σκαλιά στα μάτια μου.

Μπράβο για την κίνηση. Έδειξες ότι δεν το έκανες απλά για να το κάνεις αλλά το έκανες ΣΩΣΤΑ.

Πολλά συγχαρητήρια.

#294   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 29/03/2013 - 00:49

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

#295   alej

alej

iPH Elite Poster

• 3333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:ALEJSALONICA

Δημοσίευση 29/03/2013 - 10:11

Τα συγχαρητήρια κι από μένα στον Ηλία και ναι ήμουν ένας από αυτούς που αντιδράσαμε στις ''ανησυχίες'' περί νομιμότητας τις οποίες και διέλυσε ο developer επαγγελματικά και άριστα.
Προέκυψε λόγος jailbreak με αυτό το tweek αλλά διαπιστώνω ότι είναι από 4S και πάνω...
Υπάρχει περίπτωση για το 4 ή να μην το περιμένω καθόλου;
Ευχαριστώ.

#296   monotis

monotis

iPH Contributor

• 1164 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/03/2013 - 15:17

Σημερα στο cydia ,ειδα ενα update για το call recording.To εκανα ομως δεν ειδα καποια αλλαγη .

#297   darko

darko

iPH Member

• 270 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Darko_9

Δημοσίευση 29/03/2013 - 16:05

Δεν θυμαστε το επεισοδιο απο το Κωνσταντινου και Ελενης που ο Κωνσταντινος ειχε καταγραψει την συνομιλια της Ελενης που πηρε τηλεφωνο Αμερικη και μετα τον εκανε μηνυση :P ?

θεος απλα...!!

#298   Panagos1986

Panagos1986

iPH newbie

• 18 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 29/03/2013 - 16:20

Γιατί δεν υπάρχει για iphone4?

#299   Silv3R

Silv3R

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 29/03/2013 - 16:30

Καλησπέρα,

Αδιάφορο εντελώς το tweak, παρ' όλα αυτά θα το αγοράσω για να ενισχύσω και να δώσω κίνητρο στον "Χ"-Λιμναίο-Έλληνα προγραμματιστή να συνεχίσει την καλή δουλειά, γιατί σε εναντιθεση με μένα βλέπω ότι για πάρα πολλούς είναι αρκετά χρήσιμο-σημαντικό.

#300   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/03/2013 - 16:32

αντε βγαλε και ενα jailbreak για την 6.1.3 και τρελανε μας ολουυς :D

Ad

Ad

Team