Ειναι ευκολο να μπει και ενα toggle γιατο sbsettings οποτε ευκολα να το ανοιγεις και να το κλεινεις?Μια μικρή παράθεση... τελικά όντως έβαλα φωνητικό μήνυμα γιατί μου φαινόταν πιο σωστό γενικότερα και με καλύπτει και ως developer νομικά σε όλες τις χώρες.
Πολλοί στο twitter ζητάνε την αφαίρεσή του ή μου γράφουν ότι δεν μπορούν να το βγάλουν.
Η αλήθεια είναι οτι:
α) αν σβήσεις το αρχείο ηχητικής ειδοποίησης, η εφαρμογή το ελέγχει και απενεργοποιεί την ηχογράφηση κλήσεων.
β) αν πατήσεις mute την ώρα της αναπαραγωγής του ηχητικού μηνύματος, το mute δεν λειτουργεί μέχρι να τελειώσει η αναπαραγωγή του ηχητικού μηνύματος στην άλλη πλευρά.
γ) τέλος , αν αλλάξεις το αρχείο με κάποιο άλλο, η εφαρμογή ελέγχει ότι το αρχείο τροποποιήθηκε και δεν είναι το αρχικό , και πάλι απενεργοποιεί την ηχογράφηση κλήσεων.
Είναι μια απλή θωράκιση στην απόφασή μου να χρησιμοποιήσω ηχητική ειδοποίηση και, πρέπει τουλάχιστον να γίνει σωστά
Επειδή πράγματι όμως σε πολλές χώρες αυτό αποτελεί μειονέκτημα της εφαρμογής, καθώς σε κάποιες χώρες ή πολιτείες η ηχογράφηση επιτρέπεται χωρίς την ανάγκη ενημέρωσης της άλλης πλευράς, θα ελέγξω περαιτέρω το κατά πόσο είναι νομικά σωστό να είναι προαιρετικό, εφόσον μπορεί να αγορασθεί και σε χώρες όπου.. δεν είναι, και αν πάρω το ΟΚ θα γίνει προαιρετικό.
Σας ευχαριστώ όλους,
Αναμένονται άλλες 3 τουλάχιστον εφαρμογές ηχητικής φύσεως και effects , η μία είναι ήδη έτοιμη
[Tweak] Audio Recorder
Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:16
Ad
Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:17
Υπάρχει περίπτωση σε κάποιο update να λειτουργεί σε 4S χωρίς την ανοικτή ακρόαση;
Αυτό το δουλεύω, πιστεύω να τα καταφέρω σύντομα. Υπάρχουν διαφορές στο hardware και την χρήση μονάδων ήχου στο iPhone. Θα την βρω την άκρη, που θα μου πάει.
Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:20
Μια μικρή παράθεση... τελικά όντως έβαλα φωνητικό μήνυμα γιατί μου φαινόταν πιο σωστό γενικότερα και με καλύπτει και ως developer νομικά σε όλες τις χώρες.
Πολλοί στο twitter ζητάνε την αφαίρεσή του ή μου γράφουν ότι δεν μπορούν να το βγάλουν.
Η αλήθεια είναι οτι:
α) αν σβήσεις το αρχείο ηχητικής ειδοποίησης, η εφαρμογή το ελέγχει και απενεργοποιεί την ηχογράφηση κλήσεων.
β) αν πατήσεις mute την ώρα της αναπαραγωγής του ηχητικού μηνύματος, το mute δεν λειτουργεί μέχρι να τελειώσει η αναπαραγωγή του ηχητικού μηνύματος στην άλλη πλευρά.
γ) τέλος , αν αλλάξεις το αρχείο με κάποιο άλλο, η εφαρμογή ελέγχει ότι το αρχείο τροποποιήθηκε και δεν είναι το αρχικό , και πάλι απενεργοποιεί την ηχογράφηση κλήσεων.
Είναι μια απλή θωράκιση στην απόφασή μου να χρησιμοποιήσω ηχητική ειδοποίηση και, πρέπει τουλάχιστον να γίνει σωστά
Ηλία δε θα πω πολλά. Ένα μεγάλο μπράβο όμως απο 'μενα με αυτή σου τη κίνηση το αξίζεις.
Εμένα αυτό μου λέει πολλά.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που άκουσες τις ανησυχίες μας και έκανες το σωστό χωρίς υπεκφυγές.
Μιας και σε βρήκαμε εδώ, με το ALM Animation τι γίνεται?
Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:27
Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:27
Αναφέρομαι στην ηχητική ειδοποίηση φυσικά..
Οχι οτι με χαλάει ιδιαίτερα αλλα γιατι δεν το είπες και προς τι τα κουμπιά beep unbeep??
Δημοσίευση 28/03/2013 - 21:31
Δημοσίευση 28/03/2013 - 22:46
Δημοσίευση 29/03/2013 - 00:26
Αν πριν σε θεωρούσα σωστό και άξιο dev, τώρα ανέβηκες αρκετά ακόμα σκαλιά στα μάτια μου.Μια μικρή παράθεση... τελικά όντως έβαλα φωνητικό μήνυμα γιατί μου φαινόταν πιο σωστό γενικότερα και με καλύπτει και ως developer νομικά σε όλες τις χώρες.
Η αλήθεια είναι οτι:
Επειδή πράγματι όμως σε πολλές χώρες αυτό αποτελεί μειονέκτημα της εφαρμογής, καθώς σε κάποιες χώρες ή πολιτείες η ηχογράφηση επιτρέπεται χωρίς την ανάγκη ενημέρωσης της άλλης πλευράς, θα ελέγξω περαιτέρω το κατά πόσο είναι νομικά σωστό να είναι προαιρετικό, εφόσον μπορεί να αγορασθεί και σε χώρες όπου.. δεν είναι, και αν πάρω το ΟΚ θα γίνει προαιρετικό.
Σας ευχαριστώ όλους,
Αναμένονται άλλες 3 τουλάχιστον εφαρμογές ηχητικής φύσεως και effects , η μία είναι ήδη έτοιμη
Μπράβο για την κίνηση. Έδειξες ότι δεν το έκανες απλά για να το κάνεις αλλά το έκανες ΣΩΣΤΑ.
Πολλά συγχαρητήρια.
Δημοσίευση 29/03/2013 - 10:11
Προέκυψε λόγος jailbreak με αυτό το tweek αλλά διαπιστώνω ότι είναι από 4S και πάνω...
Υπάρχει περίπτωση για το 4 ή να μην το περιμένω καθόλου;
Ευχαριστώ.
Δημοσίευση 29/03/2013 - 15:17
Δημοσίευση 29/03/2013 - 16:05
θεος απλα...!!Δεν θυμαστε το επεισοδιο απο το Κωνσταντινου και Ελενης που ο Κωνσταντινος ειχε καταγραψει την συνομιλια της Ελενης που πηρε τηλεφωνο Αμερικη και μετα τον εκανε μηνυση ?
Δημοσίευση 29/03/2013 - 16:20
Δημοσίευση 29/03/2013 - 16:30
Αδιάφορο εντελώς το tweak, παρ' όλα αυτά θα το αγοράσω για να ενισχύσω και να δώσω κίνητρο στον "Χ"-Λιμναίο-Έλληνα προγραμματιστή να συνεχίσει την καλή δουλειά, γιατί σε εναντιθεση με μένα βλέπω ότι για πάρα πολλούς είναι αρκετά χρήσιμο-σημαντικό.
Δημοσίευση 29/03/2013 - 16:32
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες