Τύποι που λένε ότι δεν υπάρχει καμία νόμιμη χρήση (!), άλλοι που αγνοούν ότι οι νόμοι δεν είναι παντού ίδιοι, κάνουν λόγους για αρπαχτή, για μηνύσεις κλπ.
1) Υπάρχουν νόμιμες χρήσεις και μάλιστα αρκετές. Και ναι, μιλάω για περιπτώσεις που το γνωρίζουν και οι δύο πλευρές ότι ηχογραφούνται.
2) Δεν είμαι δικηγόρος και το ότι η πώληση του είναι παράνομη δεν ξέρω αν στέκει. Το να πουλάς όπλα σε όποιον να 'ναι (το λέω επειδή αναφέρθηκε) είναι παράνομο, όπως είναι και το να πουλάς κλεμμένα πράγματα, υπάρχει σχετικός νόμος. Το να πουλάς μαχαίρια δεν νομίζω πως είναι, ομοίως δεν είναι το να πουλάς τρανζιστοράκια με record button κλπ
3) Γίνεται λόγος για αρπαχτή, αγνοώντας την χαρά που έχει ένας dev όταν "φτιάχνει" κάτι, ειδικά όταν αυτό το κάτι είναι challenging -και μόνο το γεγονός ότι πολύ θα το ήθελαν (ναι για παράνομες χρήσεις), αλλά κανείς δεν το είχε φτιάξει, το κάνει αρκετά challenging.
4) Μπράβο στον dev/Ηλία για τη δουλειά του.
5) Για να μην αρχίσουμε πάλι, δεν σκοπεύω να το αγοράσω, ούτε και έχει κάποια άμεση χρήση για εμένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το ίδιο για όλους
Τελευταία επεξεργασία από: LiKBeAsT, 29/03/2013 - 16:47