ποια γραμματοσειρά είναι αυτή? σόρρυ για το off topic αλλά είναι το μόνο που άξιζε σε αυτή τη συζήτηση!για να δουμε και τα δικα σας μιας και μας κατηγορειτε για τσαμπα μαγκες.
[Tweak] Audio Recorder
Δημοσίευση 30/03/2013 - 02:31
Ad
Δημοσίευση 30/03/2013 - 03:17
Φιλε Limneo εισαι πολύ φοβερός ενα μεγαλο μπραβο απο εμένα ωραια δουλειά!
Μολις την αγορασα την εφαρμογη και σε iphone 4S 6.1.2 δουλευει αψογα!
Ευχαριστω!
Δουλεύει άψογα;
Μάλιστα. Διότι είχα την εντύπωση ότι δουλεύει ΜΟΝΟ με ανοικτή ακρόαση.
Δημοσίευση 30/03/2013 - 08:28
Απλά συγχαρητήρια για όλα αυτά τα χρόνια κ την δουλειά σου!
Δημοσίευση 30/03/2013 - 10:05
Ο λαος μας λεει οσα δεν φτανει η αλεπου, και εχει πολυ δικιο. Σαν γνησιοι Ελληναραδες βγηκατε να κατηγορησετε το παλικαρι που εφτιαξε μια εφαρμογη που πολλοι ανα τον κοσμο προσπαθησαν για χρονια αλλα κανεις δεν μπορεσε.(υπηρχε αντίστοιχη στην Αμερικη που πληρωνες τα κερατα σου για να γινει και δεν εκανε και τιποτα τελικα ) Επισης ολα πονηρά μυαλα σκέφτηκαν πως θα κανουν κατι παραπονο λες και μονο για αυτο θα μπορουσε να χρησιμοποιηθεί to tweak. Το να γραψει ενα τηλεφωνο η μια διαυθυνση ενώ δεν μπορεις να τα γραψεις εκεινη την ωρα δεν παιζει. Παιζει μονο να ηχογραφησεις την γκομενα. Τι ειναι αυτα που λετε ρε Απο την στιγμη που αναφερει οπως και οτι υπαρχει στο cydia οτι με δικη σου ευθυνη το βαζεις ,οσοι θελετε να κανετε στο παιδι μηνυση μαλλον ατυχησατε.
Τελος παντων μπραβο και παλι μπραβο στα Ελληνικα developeria που για αλλη μια φορα εβαλαν τα γυαλια σε ολους. Και μην βγάζετε κακια. Αυτου του ειδους εφαρμογες υπαρχουν χρονια σε αλλα λειτουργικα ακομα και στα symbian.
Δημοσίευση 30/03/2013 - 11:11
Δημοσίευση 30/03/2013 - 14:22
εφοσον υπαρχουν τα on off μπορει ο καθενας να ενεργοποιησει οτιδηποτε
Δημοσίευση 30/03/2013 - 14:26
τι τα βάζετε με το app και τον limneo.
ασε που κάφε φορά που γίνεται η ηχογράφηση ενημερώνει τον άλλον οτι τον ηχογραφεί (και δεν βγαίνει από επιλογή) οπότε άχρηστο το tool...
μόνο για ψυχαγωγία τύπου: τραγούδα μου να σε ηχογραφήσω...
Δημοσίευση 30/03/2013 - 14:30
Δημοσίευση 30/03/2013 - 14:58
Αυτο και τιποτα αλλο!
Δημοσίευση 30/03/2013 - 15:55
Δημοσίευση 30/03/2013 - 16:32
Το μήνυμα ότι η συνομιλία θα ηχογραφηθεί δε μπορεί να βγει αφού απαιτείται από το νόμο. Αν το αφαιρέσει τότε θα είναι παράνομος και θα τον τρελλάνουν στις μηνύσεις... Και καλά θα κάνει να μην το βγάλει.
Ο νομος λεει οτι ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ η ενημερωση του αλλου ατομου οτι η κληση ηχογραφειται...Δεν υπαρχει πουθενα νομος που να λεει οτι απαιτειται ηχητικο μηνυμα...Η ενημερωση ειναι ευθυνη του ατομου που ηχογραφει και μονο...
Δημοσίευση 30/03/2013 - 16:58
Το μήνυμα ότι η συνομιλία θα ηχογραφηθεί δε μπορεί να βγει αφού απαιτείται από το νόμο. Αν το αφαιρέσει τότε θα είναι παράνομος και θα τον τρελλάνουν στις μηνύσεις... Και καλά θα κάνει να μην το βγάλει.
Aσε μας ρε φιλαρα ,εσυ και μερικοι αλλοι ,για ακομη μια φορα,με το νομο,και τις παρανομιες.Στα π@π@ρια μου ο νομος,και τι λεει το συνταγμα κτλ..
Εδω εισαι σε ενα μπουρδ.....ο που δεν δουλευει τιποτα,και με τον ιδιο παρανομο τροπο πληρωνεις τα τελη (για τους δρομους που δεν εχουμε),τα χαρατσια,και ενα σωρο αλλα που σκαρφιζοντε να στα περνουν και οχι μονο,παρανομα.
(Τι σκ@τ@ ρε πουσ...η μου παιδακια 20 χρονων εισαστε που πιστευετε στις μυνησεις....)
Αλλα εκτος τον αλλων , ειπαμε και ξαναειπαμε,δεν ειναι παρανομο!Το γραφει ξεκαθαρα και το παλικαρι "Νομικά το μέσο δεν είναι παράνομο, η παράνομη χρήση του είναι"
Αυτο σημαινει οτι με την ιδια λογικη κ ενα μαχαιρι που πωλειτε,επειδη εσυ μπορει να το χρησιμοποιησεις αντι να κοψεις το κρεας για να σφαξεις ανθρωπο.
Θα πρεπε και αυτο να γραφει πανω του καποιο σχετικο μηνυμα?
22 σελιδες ,οι ιδιες βλακειες αναλωνοντε,δηλαδη ποσο στενομυαλοι (με την καλη την εννοια)εισαστε μερικοι,ελεος.
(mod,αν δεν το σβησεις θα σε παραδεκτω)
Τελευταία επεξεργασία από: monotis, 30/03/2013 - 17:08
Δημοσίευση 30/03/2013 - 18:35
Βάζω 80 γιατί το αληθινό ακουμπαει στο 92-95%
Δημοσίευση 30/03/2013 - 22:18
Aσε μας ρε φιλαρα ,εσυ και μερικοι αλλοι ,για ακομη μια φορα,με το νομο,και τις παρανομιες.Στα π@π@ρια μου ο νομος,και τι λεει το συνταγμα κτλ..
Εδω εισαι σε ενα μπουρδ.....ο που δεν δουλευει τιποτα,και με τον ιδιο παρανομο τροπο πληρωνεις τα τελη (για τους δρομους που δεν εχουμε),τα χαρατσια,και ενα σωρο αλλα που σκαρφιζοντε να στα περνουν και οχι μονο,παρανομα.
(Τι σκ@τ@ ρε πουσ...η μου παιδακια 20 χρονων εισαστε που πιστευετε στις μυνησεις....)
Αλλα εκτος τον αλλων , ειπαμε και ξαναειπαμε,δεν ειναι παρανομο!Το γραφει ξεκαθαρα και το παλικαρι "Νομικά το μέσο δεν είναι παράνομο, η παράνομη χρήση του είναι"
Αυτο σημαινει οτι με την ιδια λογικη κ ενα μαχαιρι που πωλειτε,επειδη εσυ μπορει να το χρησιμοποιησεις αντι να κοψεις το κρεας για να σφαξεις ανθρωπο.
Θα πρεπε και αυτο να γραφει πανω του καποιο σχετικο μηνυμα?
22 σελιδες ,οι ιδιες βλακειες αναλωνοντε,δηλαδη ποσο στενομυαλοι (με την καλη την εννοια)εισαστε μερικοι,ελεος.
(mod,αν δεν το σβησεις θα σε παραδεκτω)
Πρώτα από όλα δεν είμαι στο μπουρδέλο που δε δουλεύει τίποτα, όπως αποκαλείς τη χώρα σου. Δεύτερον, ούτε παιδάκι είμαι, ούτε φιλάρας σου. Τρίτον, εκφράζω την άποψη μου απαντώντας στο μήνυμα πάνω από το δικό μου το οποίο έλεγε ότι περιμένει να αφαιρεθεί το μήνυμα και του απαντούσα για ποιο λόγο δε θα γίνει και τέταρτον όλοι εσείς που χτυπιέστε να αφαιρεθεί το μήνυμα για πείτε μας μια νόμιμη χρήση για την οποία το θέλετε και ενοχλείστε εάν ο συνομιλητής σας θα ακούσει αυτό το μήνυμα;
Δημοσίευση 30/03/2013 - 23:01
Πρώτα από όλα δεν είμαι στο μπουρδέλο που δε δουλεύει τίποτα, όπως αποκαλείς τη χώρα σου. Δεύτερον, ούτε παιδάκι είμαι, ούτε φιλάρας σου. Τρίτον, εκφράζω την άποψη μου απαντώντας στο μήνυμα πάνω από το δικό μου το οποίο έλεγε ότι περιμένει να αφαιρεθεί το μήνυμα και του απαντούσα για ποιο λόγο δε θα γίνει και τέταρτον όλοι εσείς που χτυπιέστε να αφαιρεθεί το μήνυμα για πείτε μας μια νόμιμη χρήση για την οποία το θέλετε και ενοχλείστε εάν ο συνομιλητής σας θα ακούσει αυτό το μήνυμα;
Παραπανω μερικοι ειπαν το λογο που θελουν αυτο το tweak..Οπως π.χ την καταγραφη μιας διευθυνσης η μιας παραγγελιας...Δεν αμφιβαλλει κανεις μας για τον λογο που το θελουν οι περισσοτεροι αλλα σε μερικους ειναι χρησιμο...Προσωπικα μου ειναι αδιαφορο αυτο το tweak αλλα δεν πρεπει μα τα ισοπεδωνουμε ολα και να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι..Τωρα για το μυνημα αν και δεν ειναι υποχρεωτικο ( παρα μονο η ενημερωση για ηχογραφηση) ξερεις ποιους ενοχλει...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες