Προσθήκη pop up παραθυρου πριν την αγορά με τοις όρους χρήσης να αναφέρονται!Βγήκε αναβάθμιση ξέρουμε αν αλλάζει κάτι;
[Tweak] Audio Recorder
Δημοσίευση 31/03/2013 - 09:30
Ad
Δημοσίευση 31/03/2013 - 10:03
.......Και φυσικά για να στέκει η μήνυση πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάπου η συνομιλία, μιας και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο για δική σου χρήση!
Έχετε δε υπ΄όψιν σας ότι η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ηχογράφηση αν χρησιμοποιηθεί από τον παρανομούντα για να αποδείξει την αθωότητα του σε μιά κατηγορία, δεν θεωρείται παράνομη από το Διακαστήριο. Για να ξέρουμε και τι λέμε.....
Δημοσίευση 31/03/2013 - 10:06
.....Εσείς γιατί εξακολουθείτε να ουρλιάζετε? .......
Κύριε Mod ..... σεμνά!!!!!!
Δημοσίευση 31/03/2013 - 10:14
Παιδιά σοβαρότητα......
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgePapadakis, 31/03/2013 - 10:22
Δημοσίευση 31/03/2013 - 10:39
Καταρχήν αισθάνομα πολύ χαρούμενος που βγήκε πρόγραμμα ηχογράφησης των κλήσεων στο iphone.
Πρώτον γιατι υπάρχει τόσα χρόνια σχεδόν σε όλα τα κινητά(απο τα παλιά nokia εως σε όλα τα καινούρια με android κτλ...)...
Δεύτερον γιατι υπάρχουν πάμπολες εφαρμογές του...Ας αναφερω μερικές που σκέφτομαι-
1.Δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη τηλεφωνικά και αφού καλησπεριστεί κτλ, αναφέρει "θα είχατε πρόβλημα απο εδω και πέρα να ηχογραφηθεί η συνομηλία μας?" και αρχίζει και την ηχογραφεί ώστε να μην κάθεται να κρατάει σημειώσεις με το χέρι.
2.Η οποιαδήποτε τεχνική υποστήριξη μέσω τηλεφώνου είτε σε επαγγελματία είτε σε ιδιώτη. Προσωπικά μου έχει τύχει πολλές φορές να μιλάω στο τηλέφωνο με τεχνικό και να μου εξηγεί πράγματα και προσπαθώντας να κρατήσω σημειώσεις του λέω να περιμένει λιγάκι, είτε γράφω κάτι λάθος, είτε ξεχνάω κάτι απο όσα είπε και τον ξαναπάιρνω τηλέφωνο κτλ κτλ...Πολύ βολικό να έχεις ηχογραφημένη τη συνομιλία και να την ξανακούσεις για οποιαδήποτε απορία σου. Εννοείται οτι αν πεις στον τεχνικό αν σε πειράζει να το ηχογραφήσω για να το έχω και αργότερα δεν θα το αρνηθεί γιατι είναι επαγγελματίας και όσα λέει θα μπορούσε να στα δώσει και γραπτά.
3.Οποιουδήποτε είδους οδηγίες και βοήθεια χρειατσείς μέσω τηλεφώνου απο γνωστό σου. Πχ πολλές φορές παίρνω τηλέφωνο φίλους ή συνεργάτες στη δουλειά μου και με βοηθούν τηλεφωνικά να λύσω ενα πρόβλημα...Γενικότερα οποιαδήποτε πληροφορία που θέλω να την ακούσω αργότερα γιατι έχει νούμερα, διευθύνσεις, λεπτομέρειες κτλ...Πόσες φορές μου έχει τύχει πχ να οδηγώ ή να κάνω κάποια δουλειά και να μη μπορώ να σημειώσω πράγματα που μπορεί να μου πει ο άλλος...Τότε απλά ηχογραφώ το τηλεφώνημα και το ακούω μετά με την ησυχία μου....Και σε αυτή την περίπτωση μπορείς να ενημερωσεις οτι θα ηχογραφήσεις, αλλα συνήθως δεν απαιτείται αν πχ μιλάς με τον κολλητό σου, ή με τον αδερφό σου ή με το συνεργάτη σου που απλά σου δίνει συμβουλές-οδηγίες-κατευθύνσεις για κάτι...
Θα μπορούσα να συνεχίσω με πάμπολλα παραδείγματα τα οποία έχουν χρειαστεί ανα καιρούς σε εμένα.Φαντάζομαι και πόσα ακόμα θα υπάρχουν σε επαγγελματίες, σε ιδιώτες κτλ κτλ...
Το βασικό είναι οτι τέτοιες εφαρμογές υπάρχουν στα περισσότερα κινητά και υπήρχαν πάντοτε...Και όσες έχω δουλέψει σε άλλα κινητά καμία δεν είχε προειδοποιητικό μήνυμα οτι θα ηχογραφήσεις...
Αρα η συγκεκριμένη γιατί να έχει προειδοποιητικό μήνυμα εφόσον όλες οι άλλες δεν έχουν?? Προσωπική γνώμη οτι πρέπει να είναι προαιρετικό το μήνυμα αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από: kavouras5, 31/03/2013 - 10:41
Δημοσίευση 31/03/2013 - 11:51
Έχετε υπ όψιν σαν ότι το 100% των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, ειδικά στα κινητά, υπάρχει η υποδομή και η δυνατότητα να παρακολουθούνται? Και υπάρχει έντονη φημολογία(?) ότι όχι μόνο οι συνδιαλέξεις αλλά και οι συνομηλίες που γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο ακόμα και κοντά σε κλειστό το κινητό. Ειδικά σε αυτά που η μπαταρία δεν βγαίνει..... Ή θεωρείται ότι αυτό γίνεται πάντα για το ....κοινό καλό? Για αυτό δεν διαμαρτύρεται κανένας. Το προγραμμα του Limneos είναι η καταστροφή!
Παιδιά σοβαρότητα......
Eτσι ακριβως ,γιατι νομιζετε σε αναγκαζουν πλεον να ταυτοποιησεις τον αριθμο σου...Το κινητο που κουβαλας πανω σου αποτελει μια ιδανικη "κατασκοπευτρα" ,για καποιους (υπαρχει αντιστοιχη ελληνικη υπηρεσια)που για οποιοδηποτε λογο αν χρειαστει να μαθει κατι για σενα, απο τι λες ,μεχρι και που βρισκεσε,το μαθαινει,φυσικα χωρις την εγκριση σου κ εν αγνοια σου...
Επισης το συστημα μπανει αυτοματα επι 10μερου παρακολουθηση στον αριθμο σου,και στο ποιον ανυποπτο ανθρωπο,μονο αν πει εστω και για πλακα καποιες λεξεις(υποπτες),που αναγνωριζει το συστημα.
Εδω γινετε της π............@ς εν αγνοια σου,και μερικοι το παιζουν ηθικοι. (με τα μεσανυχτα που εχουν)
Δημοσίευση 31/03/2013 - 12:08
Δημοσίευση 31/03/2013 - 12:35
Το μηνυμα αναπαραγετε μονο οταν ηχογραφητε η κληση.Απορία. Το tweak προειδοποιεί ότι θα ηχογραφηθεί η συνομιλία έτσι κι αλλιώς; Είτε πατήσεις το κουμπί για να ξεκινήσει η ηχογράφηση είτε όχι; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο τότε για μένα είναι πραγματικά άχρηστο. Δεν γίνεται να ακούγεται το μήνυμα σε όλους κάνεις δεν κάνεις ηχογράφηση.
Ομως και παλι αυτο ουσιαστικα το καθιστα "αχρηστο".
Απο τοτε που το εβαλα,φαντασου δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου,απλα το χω και το βλεπω.(περιμενοντας update)
Ετυχε να μου φανει χρησιμο 5-6 φορες στη δουλεια μου,απο τοτε,ομως απο τακτ και μονο δεν ειναι ωραιο ,οταν σε περνει ο αλλος να ακουει οτι τον ηχογραφεις.Οσο αθωο και να ειναι.
Δημοσίευση 31/03/2013 - 14:22
Σε ανύποπτο χρόνο είχα γράψει πως νομικά θεωρητικά ο dev θα μπορούσε να έχει πρόβλημα καταλογισμού ενδεχόμενου δόλου/βαριάς αμέλειας/αμέλειας για το tweak που έφτιαξε. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ΟΡΓΙΑΖΑΤΕ οι απανταχού δικηγόροι εδώ μέσα πως δεν έχει κανένα πρόβλημα και τον καλύπτει το disclaimer του.Ταυτόχρονα κάνατε αόριστες συγκρίσεις με άλλους που πουλάνε μαχαίρια και όπλα (νομικά δεν έχουν καμία σχέση).Ο ίδιος ο dev ειχε πει πως πράττει νόμιμα συμβουλευόμενος και συναδέλφους δικηγόρους.
Το αποτέλεσμα; ο dev πια γράφει την αλλαγή που έκανε για να ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΝΟΜΙΚΑ.Δε με απασχολεί τι έγινε, αν συμβουλεύτηκε ξανά νομικούς, το αποτέλεσμα μετράει και καλώς έπραξε. Το πιάσατε; όλοι εσείς που λέγατε πως ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ..
Μπράβο στον developer και για την ηθική του και για το μυαλό ξυράφι που έχει.
Τip: επειδή αναφέρθηκαν εισπρακτικές / τράπεζες που ηχογραφούν κλπ. Όταν σας παίρνουν και σας λένε "η κλήσει θα ηχογραφηθεί", πείτε " είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να ηχογραφηθώ" και κλείστε το τηλέφωνο.
Δημοσίευση 31/03/2013 - 14:27
γνωρίζεις νομικά τι εστι "ενδεχόμενος δολος" , "βαριά αμέλεια", "αμέλεια" ; Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά στοιχεία μια άδικης πράξης; Είσαι δικηγόρος; Γιατί αν δεν είσαι δικηγόρος, το ότι έψαξες νομικά το θέμα εμένα δε μου λέει απολύτως τίποτα.Γιατί έψαξα το νομικό θέμα! Γι αυτό μιλάω ακόμα
Δημοσίευση 31/03/2013 - 15:02
Στην οικογένεια μου υπάρχει δικηγόρος συγγενής και έκανα την ερώτηση! Και ξανά λέω ότι έψαξα για τον αν εχει ευθύνη ο dev! Και έμαθα ότι δεν εχει μιας και εχει αποδεχτεί ο χρήστης τους όρους!γνωρίζεις νομικά τι εστι "ενδεχόμενος δολος" , "βαριά αμέλεια", "αμέλεια" ; Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά στοιχεία μια άδικης πράξης; Είσαι δικηγόρος; Γιατί αν δεν είσαι δικηγόρος, το ότι έψαξες νομικά το θέμα εμένα δε μου λέει απολύτως τίποτα.
Δημοσίευση 31/03/2013 - 21:11
Δημοσίευση 31/03/2013 - 21:16
Δημοσίευση 31/03/2013 - 21:32
για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα επειδη ειμαι δικηγορος ο dev δεν εχει καμια ευθυνη πως θα χρησιμοποιησεις την εφαρμογη απο την στιγμη που δεχεσαι τους ορους αυτο ειναι το μονο σιγουρο τωρα απο εκει και περα κατα ποσο ειναι ηθικο ανηθικο επικυνδυνο η οχι ειναι θεωρειες επσης το δικαστηριο δεχεται προιοντα υποκλοπης σε περιπτωσεις αποφυγης μεγαλυτερων αξιοποινων πραξεων (πχ.πριν λιγο καιρο ο κοριος της ευπ για τα στημενα κλπ κλπ)
Δημοσίευση 31/03/2013 - 21:48
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες