Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα
  • Twitter:@iFasMan7
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:iFasMan7

Δημοσίευση 30/03/2013 - 23:03

Παρτε χαμπάρι ότι αποδέχεστε κάποιους όρους που λέει ότι όλη την ευθύνη την εχει αυτός που χρησιμοποιεί (πως ακριβώς θα την χρησιμοποιεί ΠΑΛΙ δικιά του ευθύνη) την εφαρμογή για ότι γίνει μιας και σε αυτόν θα γίνει η μήνυση και όχι στον Λιμναιο μιας και εχει απαλλαγεί απο τις ευθύνες! Αρα ότι και να γίνει ο developer ειναι εκτός! Τώρα μετά στο δικαστήριο θα υπάρξει δική μόνο για τους δυο που συνομιλουν! Και φυσικά για να στέκει η μήνυση πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάπου η συνομιλία, μιας και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο για δική σου χρήση!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Panos1985

Δημοσίευση 30/03/2013 - 23:08

Παρτε χαμπάρι ότι αποδέχεστε κάποιους όρους που λέει ότι όλη την ευθύνη την εχει αυτός που χρησιμοποιεί (πως ακριβώς θα την χρησιμοποιεί ΠΑΛΙ δικιά του ευθύνη) την εφαρμογή για ότι γίνει μιας και σε αυτόν θα γίνει η μήνυση και όχι στον Λιμναιο μιας και εχει απαλλαγεί απο τις ευθύνες! Αρα ότι και να γίνει ο developer ειναι εκτός! Τώρα μετά στο δικαστήριο θα υπάρξει δική μόνο για τους δυο που συνομιλουν! Και φυσικά για να στέκει η μήνυση πρέπει να χρησιμοποιηθεί κάπου η συνομιλία, μιας και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο για δική σου χρήση!

Σε δικαστηριο δεν δεχονται ποτε την ηχογραφηση σαν αποδεικτικο στοιχειο....Ο dev σιγουρα ειναι εκτος απλα οι περισσοτεροι το θελουν για ξεκατινιασμα...χαχα

#333   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2013 - 23:11

Σε δικαστηριο δεν δεχονται ποτε την ηχογραφηση σαν αποδεικτικο στοιχειο....Ο dev σιγουρα ειναι εκτος απλα οι περισσοτεροι το θελουν για ξεκατινιασμα...χαχα

Το ξέρω ότι δεν το δέχονται αλλά λέω και πάλι αν ηχογράφησω εγω μια κλήση και την ακούω μόνο εγω δεν πρόκειται να το μάθει κανένας άρα δεν υπάρχει φόβος! Τώρα αν ο άλλος ηχογραφήσει κάτι και το ανεβάσει στο YT τότε μπορείς να κανείς μήνυση αλλά πάλι ειναι εκτός ο dev γιατί σου λέει συμφωνησες με τους όρους χρήσης κάτι που πρέπει να διαβάζει όλος ο κόσμος και που το κάνει το 1% όλων των χρηστών στο Internet!

#334   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2013 - 23:21

Το ξέρω ότι δεν το δέχονται αλλά λέω και πάλι αν ηχογράφησω εγω μια κλήση και την ακούω μόνο εγω δεν πρόκειται να το μάθει κανένας άρα δεν υπάρχει φόβος! Τώρα αν ο άλλος ηχογραφήσει κάτι και το ανεβάσει στο YT τότε μπορείς να κανείς μήνυση αλλά πάλι ειναι εκτός ο dev γιατί σου λέει συμφωνησες με τους όρους χρήσης κάτι που πρέπει να διαβάζει όλος ο κόσμος και που το κάνει το 1% όλων των χρηστών στο Internet!

Το θεμα ειναι οτι εαν εγω π.χ ηχογραφησω καποιον σε κατι προσωπικο και μετα τον κανω ρεζιλι στον περιγυρο μας και μυνηση να μου κανει δεν θα καταφερει τιποτα..Αλλα αυτος θα ντρεπεται να βγει...Γι αυτο τον λογο αντεδρασαν οι περισσοτεροι ως προς υον dev οτι δεν ασφαλισε την εφαρμογη του..Αν και το μηνυμα δεν ειναι υποχρεωτικο καλα εκανε και το προσθεσε..Απλα εγω ειμαι αντιθετος στο να τους τσουβαλιαζουμε ολους και ως προς την ευθυνη του dev..Ας μην ξεχναμε αλλωστε αυτον που ανακαλυψε την πυριτιδα η την ατομικη βομβα νομιζω ( δεν θυμαμαι ονομα) που μετα πηρε Νομπελ και δηλωσε " δεν φταιω εγω που η ανακαλυψη μου χρησιμοποιηθηκε εναντιον της ανθρωποτητας" ...

#335   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2013 - 23:31

Το θεμα ειναι οτι εαν εγω π.χ ηχογραφησω καποιον σε κατι προσωπικο και μετα τον κανω ρεζιλι στον περιγυρο μας και μυνηση να μου κανει δεν θα καταφερει τιποτα..Αλλα αυτος θα ντρεπεται να βγει...Γι αυτο τον λογο αντεδρασαν οι περισσοτεροι ως προς υον dev οτι δεν ασφαλισε την εφαρμογη του..Αν και το μηνυμα δεν ειναι υποχρεωτικο καλα εκανε και το προσθεσε..Απλα εγω ειμαι αντιθετος στο να τους τσουβαλιαζουμε ολους και ως προς την ευθυνη του dev..Ας μην ξεχναμε αλλωστε αυτον που ανακαλυψε την πυριτιδα η την ατομικη βομβα νομιζω ( δεν θυμαμαι ονομα) που μετα πηρε Νομπελ και δηλωσε " δεν φταιω εγω που η ανακαλυψη μου χρησιμοποιηθηκε εναντιον της ανθρωποτητας" ...

Φυσικά το θέμα ειναι πως χρησιμοποιείς εσυ το οτιδήποτε, όπως είχε πει κάποιος για το μαχαίρι! Ας πω εγω για το αυτοκίνητο ότι εγω το παίρνω για την δουλειά μου και την μετακίνηση μου (μιας και γι αυτό εχει δημιουργηθεί) και ο άλλος το παίρνει να παει να θερίζει κόσμο! Αρα ο dev ειναι αθώος σε ότι γίνει! Τέλος τα βρίσκουν οι συνομιλητές μεταξύ τους μετά!

#336   Panos1985

Panos1985

iPH Member

• 293 μηνύματα

Δημοσίευση 30/03/2013 - 23:34

Φυσικά το θέμα ειναι πως χρησιμοποιείς εσυ το οτιδήποτε, όπως είχε πει κάποιος για το μαχαίρι! Ας πω εγω για το αυτοκίνητο ότι εγω το παίρνω για την δουλειά μου και την μετακίνηση μου (μιας και γι αυτό εχει δημιουργηθεί) και ο άλλος το παίρνει να παει να θερίζει κόσμο! Αρα ο dev ειναι αθώος σε ότι γίνει! Τέλος τα βρίσκουν οι συνομιλητές μεταξύ τους μετά!

Για Εμενα προσωπικα το μονο σημαντικο σε αυτο το θεμα ειναι που ο dev ειναι Ελληνας και καταφερε να προσθεσει αυτη την δυνατοτητα την ωρα που τοσοι και τοσοι προσπαθουσαν....

#337   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 31/03/2013 - 00:50

Food for thought: Έχει σκεφτεί κανείς γιατί άργησε το tweak να ανέβει τόσο πολύ στο bigboss?
Για να δείτε ότι και το νομικό κομμάτι δεν είναι τόσο απλό και δεν είχαμε επιφυλάξεις(όσοι είχαμε) τόσο άδικα.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 31/03/2013 - 00:50

Αναρτημένη εικόνα

#338   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 31/03/2013 - 01:01

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι εξακολουθούν να υπερασπίζονται την θέση που ακόμα και ο ίδιος ο dev εγκατέλειψε με την ενσωμάτωση του μηνύματος.

Αυτός απέδειξε ότι κατάλαβε το λάθος του και ότι έκανε το βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Εσείς γιατί εξακολουθείτε να ουρλιάζετε? Εκτός και αν κάποιοι δεν διάβασαν όλο το τόπικ για να ξέρουν τι έγινε.

#339   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 31/03/2013 - 01:02

Food for thought: Έχει σκεφτεί κανείς γιατί άργησε το tweak να ανέβει τόσο πολύ στο bigboss?
Για να δείτε ότι και το νομικό κομμάτι δεν είναι τόσο απλό και δεν είχαμε επιφυλάξεις(όσοι είχαμε) τόσο άδικα.

Δε νομιζω να εχει να κανει η αργοπορια με το νομικο κομματι, απο τη στιγμη που υπαρχει ηδη το icallrecorder και το call recorder for skype.

You'll Never Walk Alone

#340   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 31/03/2013 - 03:20

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι εξακολουθούν να υπερασπίζονται την θέση που ακόμα και ο ίδιος ο dev εγκατέλειψε με την ενσωμάτωση του μηνύματος.

Αυτός απέδειξε ότι κατάλαβε το λάθος του και ότι έκανε το βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Εσείς γιατί εξακολουθείτε να ουρλιάζετε? Εκτός και αν κάποιοι δεν διάβασαν όλο το τόπικ για να ξέρουν τι έγινε.

Κλασσικη κίνηση : feed the troll ήταν αυτο αγαπητέ nsxbass... Δεν υπάρχει καν λόγος να απαντάμε σε τέτοια πόστ...
Υπερασπιζεσαι τα αυτονόητα, pointless.

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 31/03/2013 - 03:22

#341   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2013 - 07:27

Γιατί έψαξα το νομικό θέμα! Γι αυτό μιλάω ακόμα

#342   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/03/2013 - 08:50

Α ρε παιδια φουλ υποκρισια.Δεν ξερω τι λεει ο νομος γιατι δεν ειμαι νομικος αλλα προσωπικα ειμαι υπευθυνος για το οτι λεω στο τηλεφωνο οποτε δεν με απασχολει το αν θα με ηχογραφησει ο αλλος.
Το κινητο δεν ειναι για να μιλας μονο με τον κολητο η την γκομενα στις οποιες κλησεις δεν με ενδιαφερει η ηχογραφηση προσωπικα αλλα ειναι και για επαγγελματικους λογους.
Αν τελικα το tweak εχει αναγκαστικα την προειδοποιηση τοτε μαλλον ειναι αχρηστο κριμα η προσπαθεια του dev.

#343   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 31/03/2013 - 09:17

Μιλάτε για παράνομα! Το 80% απο εδώ μέσα έχει έστω και ένα cracked tweak/app άρα και εσείς είστε παράνομοι!

Βάζω 80 γιατί το αληθινό ακουμπαει στο 92-95%

ΕΙΣΑΙ ΦΑΟΥΛ 1000%

Yπάρχουν και αυτοί που έχουν 100% πληρωμένα tweaks χωρις ούτε ένα σπασμένο.

Καλημέρα

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 31/03/2013 - 09:19

#344   Goldstamos

Goldstamos

iPH newbie

• 82 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2013 - 09:22

Βγήκε αναβάθμιση ξέρουμε αν αλλάζει κάτι;

#345   iFasMan

iFasMan

iPH Elite Poster

• 3477 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2013 - 09:29

ΕΙΣΑΙ ΦΑΟΥΛ 1000%

Yπάρχουν και αυτοί που έχουν 100% πληρωμένα tweaks χωρις ούτε ένα σπασμένο.

Καλημέρα

Εχεις βάλε έστω και κάτι σπασμένο άρα ήσουν παράνομος

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;