Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   koskon

koskon

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Twitter:@koskon16
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:koskon

Δημοσίευση 01/04/2013 - 12:19

To αντιλαμβανόμαστε ότι έχει και νόμιμες χρήσεις προφανώς. Αν είναι για νόμιμη χρήση όμως γιατί νοιάζει τον χρήστη να μην ακούει ο συνομιλητής ότι καταγράφεται η συνομιλία; Αν σε ρωτήσει γιατί με καταγράφεις του λες ότι θέλω να θυμάμαι διευθύνσεις, οδηγίες κτλ. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα κανείς με αυτό.

Νομίζω πως εδώ έχεις δίκιο κατά 50% γιατί ακόμα κι έτσι να είναι όταν ακούει ο άλλος το μήνυμα (εξαρτάται βέβαια ποιος είναι..) δεν ξέρεις πως θα το πάρει (άλλοι απο την καλή και άλλοι απο την ανάποδη..) με τα ανάλογα αποτελέσματα φυσικά..και βέβαια υπάρχει το εξής πρόβλημα, όταν πρόκειται για επαγγελματικά ραντεβού δεν μπορείς την ώρα που μιλάς και είτε θέλει να σου δώσει οδηγίες ή να σου παραγγείλει κάτι εκείνη την στιγμή να του πείς μισό λεπτό να ηχογραφήσω την κλήση για να μην ξεχάσω αυτά που θα μου πείτε...... ακούγεται κάπως...όπως και να το κάνεις. Φυσικά αυτά τα γράφω όλα φιλικά και δεν θέλω να παρεξηγηθώ, όμως η χρήση πάλι του συγκεκριμένου tweak δεν μπορεί να ελεγχθεί αν γίνεται νόμιμα ή παράνομα και εξαρτάται απο τον εκάστοτε χρήστη. Θεωρώ πάντως, κατά την δική μου και μόνο άποψη, ότι ο χρήστης θα έπρεπε να έχει την επιλογή του μηνύματος (αν θα ακούγεται ή όχι) εφόσον θα το χρησιμοποιεί αυτός, αν το χρησιμοποιήσει παράνομα είναι δικό του καθαρά πρόβλημα και όχι του προγραμματιστή... Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, όπως και όλα τα tweak του Ηλία τα οποία και χρησιμοποιώ (φυσικά αγορασμένα τα πάντα απο Cydia γιατί σέβομαι πάνω απ' όλα την δουλειά όλων για το κάθε τι που μας προσφέρουν μετά απο αμέτρητες ώρες προγραμματισμού). Αυτή είναι η προσωπική μου καθαρά άποψη πάνω στο θέμα και δεν θέλω να παρεξηγηθεί απο κανέναν.
Ευχαριστώ..

Τελευταία επεξεργασία από: koskon, 01/04/2013 - 12:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 12:21

@vanni φυσικα και το εχω απλα θελω να το απεγκαταστησω οταν λεμε να το ψαηψ στο cydia προφανως ενοουμε εκει που λεμε αναζητηση γραφουμε audio recorder και το βρισκει αν υπαρχει σωστα?

#423   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/04/2013 - 12:23

όχι πρέπει να πας εκεί που λέει κάτω κάτω διαχείριση και μετά εκεί που λέει πακέτα και βρίσκεις όλα τα πακέτα που έχεις περάσει.

Αν υπήρχε βέβαια ακόμα σε κάποιο repo θα το έβρισκες και με τον τρόπο που αναφέρεις

Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 01/04/2013 - 12:25

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#424   GeorgePapadakis

GeorgePapadakis

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 12:41

Κύριοι έχω μια πρόταση.
'Εχει αποδειχθεί πέρα κάθε αμφισβήτησης ότι κινητά και σταθερά τηλέφωνα, παραβιάζονται σε ότι αφορά το απόρρητο της επικοινωνίας, μέχρι και σε προθυπουργούς. (ονόματα δεν λέμε....)
Μήπως θα πρέπει μεσα από αυτό το site, οργανωμένα, να ζητήσουμε την κατάργηση των τηλεφώνων? Να μη δίνουμε την ευκαιρία στα λαμόγια να μας παρακολουθούν δηλαδή. Να μη περιοροζόμαστε μόνο στα tweak, καταλάβατε.....
Ανάλογα με την ανταπόκριση σας, θα επανέλθω με νέες προτάσεις για τά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και τόσα άλλα θέματα.
Έλεος ρε παιδιά. Που ζείτε?

#425   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 12:52

στην διαχειριση πακετα δεν υπαρχει αλλα υπαρχει και το βλέπω στο μενου ρυθμισεις μαζι με τα υπολοιπα προγραμματα πως το βγαζουμε λοιπον?

#426   tangoipad2

tangoipad2

iPH Member

• 235 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/04/2013 - 13:04

Μπράβο μας .....είμαστε Έλληνες....στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα....!!! Ρε δεν προλαβά να το αγοράσωωωωωωωωωω......!!! ωραία ποιός το έχει να μου το στείλει και φυσικα το πληρώνω και ολας όχι τσαμπα.....

#427   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 13:11

εγω που το χω και δεν μπορω να το βγαλω τι θα κανω

#428   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 13:47

για πήγαινε πάλι εκεί που σου είπα και πάτα το κουμπί απλό να αλλάξει σε ειδικός και ψαξε

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#429   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 13:51

Μπα οχι developer to εχω και εκει δεν το βρισκει με τιποτα και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βαλω και το ρεπο του ηλια να το βγαλω απο εκει

Τελευταία επεξεργασία από: dimosx, 01/04/2013 - 13:53

#430   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 13:54

άλλαξε το σε χρήστης από τις ρυθμίσεις στην διαχείριση και θα στο εμφανίσει το κουμπί απλό στα πακέτα πάτησε το να αλλάξει σε ειδικός και ψάξε

#431   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 14:03

το εκανα τιποτα ομως και σαν hacker kai san developer και απλο δεν το εμφανιζει πουθενα

#432   Akis2468

Akis2468

iPH Contributor

• 1264 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/04/2013 - 14:06

μπορείς να το βρεις και μέσω ifile και να το αφαιρέσεις νομιζω, αλλα δεν ξερω την διαδρομη... ισως καποιος φίλος να μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο..

edit: με επιφύλαξη η διαδρομή μπορεί και να είναι αυτή: /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries
Δεν ξέρω αν πρέπει να το σβήσεις έτσι απλά απο εκει ομως, δεν ειμαι σιγουρος. περιμενε να σου πει στα σιγουρα καποιος αλλος

Τελευταία επεξεργασία από: Akis2468, 01/04/2013 - 14:09

#433   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 14:06

βάλε το appinfo δωρεάν από cydia βλέπει ότι έχεις και δεν έχεις από tweaks και aps και που βρίσκονται και θα στο βρεί

Τελευταία επεξεργασία από: vanni, 01/04/2013 - 14:07

#434   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 14:14

ναι το κακο ειναι οτι το appinfo ειναι στα κινεζικα

#435   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 14:16

τι εννοείς κινέζικα;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες