Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:04

Δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω...αλλα και παλι ξαναρωταω εαν επαιξε ρολο αυτη η "απειλη" ή μηπως το οτι το tweak αποδειχτηκε νομικα διατρητο;

Καλα ειναι παρανομο του Ηλια και αυτο δεν ειναι ?http://www.nokia-call-recorder.com/boldbeast_nokia_call_recorder.html odev δινει και λινκ για το πως γινετε το hack να μην ακουγετε το bip...οποτε για νοκια ειναι νομιμο ? Παιδια ξυπνηστε εχουν πεσει ολοι επανω στον Ηλια να τον φανε ακριβως οπως κανουνε και με τιν Ελλαδα μας!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:07

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#453   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:07

Καλα ειναι παρανομο του Ηλια και αυτο δεν ειναι ?http://www.nokia-call-recorder.com/boldbeast_nokia_call_recorder.html odev δινει και λινκ για το πως γινετε το hack να μην ακουγετε το bip...οποτε για νοκια ειναι νομιμο ? Παιδια ξυπνηστε εχουν πεσει ολοι επανω στον Ηλια να τον φανε ακριβως οπως κανουνε και με τιν Ελλαδα μας!!!

Δεν απαντησες ομως...η ερωτηση ειναι εφοσον ηταν νομιμη γιατι να υποκυψει το bigboss στις απειλες;

#454   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:09

Ο Ηλιας κανει σοβαρη προγραματιστικη δουλεια και εχει ξεφυγει πολυ απο το να ασχολειται να αλλαζουμε χαζα στην ls screen και παιδικες αλλαγες στα χρωματακια τον ζηλευουν και θελουν να τον καψουν!!! Κριμα ειναι ΣΚΕΦΤΗΤΕ λιγο!!!

#455   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:10

Τι να λεμε τωρα, οποιος θελει να ηχογραφησει κλησεις, θα ηχογραφησει και χωρις προειδοποιητικα μνμ και χωρις τιποτα.

Στεναχωριεμαι που δε θα ανταμειφθουν οι κοποι του Λιμναιου (για λεφτα εννοω).

Εγω πιστευω πως δεν ηταν θεμα bigboss, ουτε κατι νομικο, αλλα ηθικοι οι λογοι.

Αν καποιος ξερει ΣΙΓΟΥΡΑ ας μας πει.

You'll Never Walk Alone

#456   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:12

Δεν απαντησες ομως...η ερωτηση ειναι εφοσον ηταν νομιμη γιατι να υποκυψει το bigboss στις απειλες;

Το bigboss τον θελει δικο του με τους δικους του Ορους μαλλον ο Ηλιας δε υπεκειψε αλλα δεν μπορω εγω αυτο να το ξερω και για αυτο δεν απαντησα

#457   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:16

Το bigboss τον θελει δικο του με τους δικους του Ορους μαλλον ο Ηλιας δε υπεκειψε αλλα δεν μπορω εγω αυτο να το ξερω και για αυτο δεν απαντησα

υποθετω γιατι δεν ξερω εκ των εσω οτι ετσι ακριβως ειναι. επειδη ο ηλιας το ανεβασε στο δικο του κι ετσι χαθηκαν ποσοστα γι αυτους το σαμποταρισαν. βεβαια θα ψαχτηκαν κι εκεινοι για το υποτιθεμενο νομιμο ή μη (αλλα αφου υπαρχει το σχετικο μηνυμα ειναι). ο ηλιας παλι ηθελε να ανεβει γρηγορα γιατι θα ερχονταν και το αντιστοιχο του ραϊαν οποτε το ανεβασε και καπου εκει επηλθε η ρηξη. εχω και μια αλλη υπονοια οτι το απεσυρε μαζι με το stealth mode του auto answer γιατι προκειται να δωθει κατι πολυ καλο. ισως να τα εχει ολα μαζι ισως οχι. καντε λιγο υπομονη. θα δουμε.

#458   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:16

Εχει γεμισει το google απο του Ηλια το audio recorder και σπασμενο και χωρις μπιπ και μπαπ ειναι ετσι καλητερα δηλαδη?

#459   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:18

Τελικα αποφασιστε:
Φταινε οσοι τον κατηγγειλαν στο IPH και στο bigboss ή φταιει αυτος που το παρεκαμψε και το διεθεσε πρωτα στο δικο του ρεπο;

#460   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone SE

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:20

Τελικα αποφασιστε:
Φταινε οσοι τον κατηγγειλαν στο IPH και στο bigboss ή φταιει αυτος που το παρεκαμψε και το διεθεσε πρωτα στο δικο του ρεπο;

Αποκλείεται να είναι και τα δυο;

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#461   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:23

Τελικα αποφασιστε:

Εγω λεω να σταματησω εως εδω....και ο λογος ειναι 1)ειπα και καταλαβατε τις αποψεις μου 2) δεν μου αρεσει αυτη η αντιπαραθεση σε ενα σαιτ που κανουμε το χομπι μας και την πλακα μας 3) αυτο ειναι ενας μικρος εμφυλιος!!!!! Επρεπε τουλαχιστον εδω που ειναι ενα ελληνικο σαιτ μονο να προστατευαμε τον Ηλια ασχετως χαζων ηθικολογιων

#462   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:31

Εγω λεω να σταματησω εως εδω....και ο λογος ειναι 1)ειπα και καταλαβατε τις αποψεις μου 2) δεν μου αρεσει αυτη η αντιπαραθεση σε ενα σαιτ που κανουμε το χομπι μας και την πλακα μας 3) αυτο ειναι ενας μικρος εμφυλιος!!!!! Επρεπε τουλαχιστον εδω που ειναι ενα ελληνικο σαιτ μονο να προστατευαμε τον Ηλια ασχετως χαζων ηθικολογιων

Ρε συ και εγω χιουμοριστικα το εγραψα το παραπανω, οπως βλεπεις υπαρχει αβεβαιοτητα για πολλες πτυχες της υποθεσης( νομιμοτητα, διαθεση, δυνατοτητα η μη αφαιρεσης του warning, αφαιρεση του stealth mode στο auto answer)
Οποτε ειναι προφανες οτι καποιοι εδω μιλανε χωρις στοιχεια και μονο για λογους εντυπωσιασμου, το ποιοι ειναι δεν το ξερω.

Κι εγω εχω διαμορφωσει προσωπικη γνωμη, η νομιμοτητα και η ηθικη( οπως εγω την αντιλαμβανομαι) ειναι για μενα σημαντικοτερο κριτηριο απο τον τοπο καταγωγης του developer

#463   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα

Και για να το γυρισουμε και λιγο στην πλακα εγω την πατησα με το 4ς και καταγραφω μονο με ανοικτη ακροαση δηλαδη εγω και ολοι οι αλλοι χαχαχαχ Δεν μπορουσε να το εβγαζε για το 4ς χωρις ανοιχτη ακροαση και ας το σταματαγε μετα....

#464   GeorgePapadakis

GeorgePapadakis

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Ρε παιδιά προς θεού λίγο ωριμότητα. Έχουμε τρελαθεί τελείως? Τι θεωρίες είναι αυτές που αναπτύσετε?
Στο "επίσημο" AppStore υπάρχει η εφαρμογή Greek Wifi unlocker για να χακάρεις WiFi δίκτια και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Το Audio Recorder σας μάρανε?
Φίλε μου Limneos κάνε σε παρακαλώ με κάποιο τρόπο μια παρέμβαση, δώσε μια εξήγηση για το τι ακριβώς συμβαίνει γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα.

#465   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα

Αποκλείεται να είναι και τα δυο;

Την κουρτινα βητα :P

Ad

Ad

Team