To μόνο που καταφέρατε είναι να γεμίσει το google με παράνομα callrecorder. Οπότε έκανες διπλό κακό. Και στον Ηλία και προώθησες αυτό που πολεμούσες έμμεσα.Βέτο είναι η άποψη που εξέφρασα; Γιατί τι είμαι εγώ διαχειριστής του bigboss?Ο Ηλίας ανέφερε άτομα ακριβώς σαν τη δική σου περίπτωση. ΑΚΡΙΒΩΣ.
Όσο για κάποιους που λένε ότι κωλοτουμπάραμε μερικοί, δεν έχουν διαβάσει προφανώς τι λέγαμε ή δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά.
Λέγαμε ότι εφόσον δεν ενημερώνεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο συνομιλητής το tweaκ δεν είναι ηθικά και νομικά άρτιο. Εγώ συγκεκριμένα τον κατηγόρησα ότι πάει με αυτόν τον τρόπο να πιάσει και τους χρήστες που το θέλουν για παράνομη δουλειά και αυτούς που
το θέλουν για νόμιμη. Είδαμε στο φόρουμ εδώ το ποσοστό του καθενός.
Ο Ηλίας λοιπόν διάβασε το φόρουμ μας και έλαβε υπ'όψιν του πολλούς στο twitter που έλεγαν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέγαμε εμείς εδώ.
Όταν πρόσθεσε το μήνυμα αυτό, ανεξάρτητα το αν βγαίνει ή όχι εύκολα, εγώ και άλλοι μαζί είπαμε μπράβο και αποσύραμε ότι κακό είπαμε γιατί έδειξε ότι θέλει να το αγοράσουν μόνο αυτοί που το θέλουν για ΝΟΜΙΜΕΣ χρήσεις.
ΚΑΜΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
Το ίδιο έλεγα και για τον petrich στο twitter του όταν ανακοίνωσε την εφαρμογή του και η οποία δεν έχει βγει κι αυτή.
Καθίστε και ψαχτείτε λοιπόν ποιος είναι ανακόλουθος και κωλοτούμπας και ποιος όχι. Κάποιοι έλεγαν στην αρχή για νόμιμη χρήση και μετά όταν πρόσθεσε το μήνυμα στράβωσαν και έψαχναν τρόπους διαγραφής του μηνύματος.
Το ότι είμαστε κάποιοι που εκφέρουμε την άποψή μας mods,ούτε ισχυροποιεί τη θέση μας ούτε μας φιμώνει ούτε τίποτα άλλο. Εκφέρουμε την άποψή μας σαν απλοί χρήστες που είμαστε.
ΥΓ.Το ότι είναι Έλληνας μου λέει πολλά και είμαι περήφανος γιατί ένας σοβαρός Jailbreak developer είναι από τη χώρα μου. Αλλά όταν ο Έλληνας κάνει κάτι που δεν είναι σωστό κατά τα δικά μου κριτήρια θα τον κριτικάρω( όπως και άλλοι πολλοί ξένοι) ώστε να γίνει καλύτερος. Η κριτική έγινε καλή τη πίστει κι όχι με δόλο και έχω εξηγήσει επανειλημμένως που το στηρίζω αυτό. Δε βγήκαμε ούτε στο twitter να τον κράξουμε για να του αμαυρώσουμε τη φήμη ούτε τίποτα, μεταξύ μας τα είπαμε.
Μη μου πείτε ότι εσείς επικροτείτε ΟΛΑ όσα κάνουν οι Έλλήνες ή το να είσαι Έλληνας αυτόματα σου δίνει το αλάθητο;
[Tweak] Audio Recorder
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:26
Ad
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:28
Κάτσε διάβασε τι λέω πάνω και μη δημιουργείς εντυπώσεις. Τα παράνομα callrecorder υπήρχαν από πριν.To μόνο που καταφέρατε είναι να γεμίσει το google με παράνομα callrecorder. Οπότε έκανες διπλό κακό. Και στον Ηλία και προώθησες αυτό που πολεμούσες έμμεσα.
Δεν πολέμησα κανέναν ξαναλέω, κριτική έκανα.
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:31
Η μόνη διαφορά είναι ότι όταν υπήρχε το tweak του Ηλία εγώ και πολλοί άλλοι δε ξέραμε για τα παράνομα. Τώρα που εξαφανίστηκε ψάξαμε ΟΛΟΙ για παράνομα καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης και αγοράς του Audio Recorder. Γιατί δε παραδέχεστε ότι κάνατε λάθος; Δεκτή η άποψη σου, δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι αλλά ο πόλεμος ήταν πρωτοφανής, άσχετα που λες ότι δε πολέμησες(γιατί το έκανες με αυτή τη σκληρότατη κριτική).Κάτσε διάβασε τι λέω πάνω και μη δημιουργείς εντυπώσεις. Τα παράνομα callrecorder υπήρχαν από πριν.
Δεν πολέμησα κανέναν ξαναλέω, κριτική έκανα.
Υ.Γ Ούτε στο installous δεν είχε πέσει τόσο θάψιμο, ήμαρτον
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:34
Δεν ήξερες ότι υπάρχει παράνομο ε; Τότε γιατί έλεγες σπασμένο θα το βρεις;Η μόνη διαφορά είναι ότι όταν υπήρχε το tweak του Ηλία εγώ και πολλοί άλλοι δε ξέραμε για τα παράνομα. Τώρα που εξαφανίστηκε ψάξαμε ΟΛΟΙ για παράνομα καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης και αγοράς του Audio Recorder. Γιατί δε παραδέχεστε ότι κάνατε λάθος; Δεκτή η άποψη σου, δε γίνεται να συμφωνούμε όλοι αλλά ο πόλεμος ήταν πρωτοφανής, άσχετα που λες ότι δε πολέμησες(γιατί το έκανες με αυτή τη σκληρότατη κριτική).
Υ.Γ Ούτε στο installous δεν είχε πέσει τόσο θάψιμο, ήμαρτον
Εσύ στήριξες τον dev δλδ με τη στάση αυτή έτσι; Με το να λες θα το βρω σπασμένο σιγά μη το αγοράσω.Μούφα το tweak τότε σιγά μη το αγοράσω. Σπασμένο και θα κάτσω να βρω καμιά τρύπα να βγάλω το μήνυμα.
Σκληρότατη κριτική όταν δεν υπήρχε το μήνυμα, μετά δεν ξαναείπαμε τίποτα κακό.
Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 01/04/2013 - 17:35
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:36
Όταν εννοούσα σπασμένο εννοούσα ότι ίσως να μη το πληρώσω όχι ότι θα έψαχνα tweaks για να αφαιρέσω το μπιπ. Και αυτό το είπα πάνω στον αυθορμητισμό μου έτσι και αλλιώς το θέμα δε με αφορά άμεσα γιατί έχω iPhone 4. Όσο για το αν στηρίζω τον Ηλία άσε με να το ξέρω εγώ καθώς του χω δώσει αρκετά χρήματα.Δεν ήξερες ότι υπάρχει παράνομο ε; Τότε γιατί έλεγες σπασμένο θα το βρεις;
Εσύ στήριξες τον dev δλδ με τη στάση αυτή έτσι; Με το να λες θα το βρω σπασμένο σιγά μη το αγοράσω.
Σκληρότατη κριτική όταν δεν υπήρχε το μήνυμα, μετά δεν ξαναείπαμε τίποτα κακό.
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:42
Υ.Γ: Σημερα ειναι πρωταπριλια οπουε θα περιμενω και αυριο να δω εαν προκειται για πλακα..Εαν ομως ανεβει το tweak του petrich θα οδηγηθω στο συμπερασμα οτι ο Λιμναιος ετσουξε πολλους της jb σκηνης..
Τελευταία επεξεργασία από: Panos1985, 01/04/2013 - 17:46
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:43
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:44
Εκπληκτικό;
Από αύριο παρακαλούνται οι ίδιοι mods να επικεντρώσουν την προσπάθεια τους για την καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου και την σωτηρία του ανθρωπίνου γένους.
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:46
και τον 13ο μισθο παρακαλω , αφου μπορουν να επηρεασουν παγκοσμια ας κανουν και κατι για εμας εδωΤο συμπέρασμα λοιπόν είναι πως 2-3 mods του iPhoneHellas κατάφεραν να αποτρέψουν την κυκλοφορία του tweak, σε παγκόσμια κλίμακα!
Εκπληκτικό;
Από αύριο παρακαλούνται οι ίδιοι mods να επικεντρώσουν την προσπάθεια τους για την καταπολέμηση του φαινομένου του θερμοκηπίου και την σωτηρία του ανθρωπίνου γένους.
Έλεος, ξεστραβωθείτε ορισμένοι δεν εννοούμε 2-3 mods ως παράδειγμα το φέραμε, και ίσως και αυτοι οι 2-3 να παιξαν καταλυτικό ρόλο γιατί το iphonehellas το επισκέπτονται αρκετοί. Εγώ περιμένω αυτό τον αγώνα σε xsellize,insanelyi κλπ από ορισμένους.Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως 2-3 mods του iPhoneHellas κατάφεραν να αποτρέψουν την κυκλοφορία του tweak, σε παγκόσμια κλίμακα!
Εκπληκτικό;
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:48
Και οι οποίοι εξέφεραν την άποψή τους ΜΟΝΟ στο φόρουμ εδώ και πουθενά αλλού και αποτελούν το 10-6 των χρηστών παγκοσμίως...Αισθάνομαι περήφανος που έχω τόση δύναμη..Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως 2-3 mods του iPhoneHellas κατάφεραν να αποτρέψουν την κυκλοφορία του tweak, σε παγκόσμια κλίμακα!
Εκπληκτικό;
Επίσης έχει κάποιος την αυταπάτη ότι από ΕΝΑ άτομο του φόρουμ που μπορεί να το έκανε report στο bigboss θα μπορούσε να επηρεάσει την κυκλοφορία του ή όχι;
Ξέρετε τι κράξιμο έπεσε για το IPA installer απ όλους εδώ στο IPH(διαχειριστική ομάδα) στο twitter και συγκεκριμένο στον 0ptimo που επιμελείται το bigboss content, στον saurik και γενικά ΠΑΝΤΟΥ. Δεν ίδρωσε το αυτί τους και υπάρχει ακόμα.
Θα ίδρωνε για του Ηλία θεωρείτε ε; Για σκεφτείτε καλύτερα.
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:48
Εγω 2 πραγματα θελω να σχολιασω...1) Εαν αληθευει οτι μελος του φορουμ " απειλησε" το bigboss τοτε ειλικρινα σε αυτη την χωρα δεν υπαρχει σωτηρια...Εαν οντως αληθευει ντρεπομαι που αυτος ειναι Ελληνας...2) Εαν τωρα ΔΕΝ ανεβηκε στο bigboss λογω νομικου περιεχομενου τοτε απλα θα αποκαλεσω υποκριτες τους " ελεγκτες" νομιμου και ηθικης...Τα ρεπο με τα σπασμενα δεν μπορουν να τα κοψουν; Εκει νιαουριζουν απλα;
Υ.Γ: Σημερα ειναι πρωταπριλια οπουε θα περιμενω και αυριο να δω εαν προκειται για πλακα..Εαν ομως ανεβει το tweak του petrich θα οδηγηθω στο συμπερασμα οτι ο Λιμναιος ετσουξε πολλους της jb σκηνης..
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως 2-3 mods του iPhoneHellas κατάφεραν να αποτρέψουν την κυκλοφορία του tweak, σε παγκόσμια κλίμακα!
Εκπληκτικό;
αντι για αλλα αντι αλλων δεν απαντατε ο καθενας. ο πρωτος φιλος αν εχει στοιχεια γι αυτην την σοβαροτατη καταγγελια και ο δευτερος απο την πλευρα του φορουμ με στοιχεια αν αληθευει?
οχι τιποτα αλλο γιατι δεν ειναι παλιο και ηταν και σ' αυτο το νημα ποστ που αφαιρεθηκε που μοντ αναρωτιοταν ταχα αν θα ηταν καλο να αλλαζε η δωρεαν? βοηθεια σε μελη που ψαχνουν απαντησεις.
ετσι για να ξερουμε.
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:49
Έλεος, ξεστραβωθείτε ορισμένοι δεν εννοούμε 2-3 mods ως παράδειγμα το φέραμε, και ίσως και αυτοι οι 2-3 να παιξαν καταλυτικό ρόλο γιατί το iphonehellas το επισκέπτονται αρκετοί. Εγώ περιμένω αυτό τον αγώνα σε xsellize,insanelyi κλπ από ορισμένους.
Πάντως όταν μας πήρε τηλέφωνο ο Saurik και ο BigBoss εμείς του είπαμε τα καλύτερα λόγια και επιμέναμε για να κυκλοφορήσει το tweak.
Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:50
Αναφέρθηκε κάπου για εισπρακτικές και για τράπεζες οτι όταν σε καλούν σου παίζουν ένα ηχογραφημένο μήνυμα. Να σε πληροφορήσω οτι με πήραν προχθές απο εισπρακτική και δεν επαιξε ΚΑΝΕΝΑ μήνυμα. Ο διάλογος ξεκίνησε ως ακολούθως:
- Ναι γειά σας, είμαι η Ταδε-Ταδου και σας καλώ εκ μέρους της ΧΨΩ. Να σας ενημερώσω οτι η συνομιλία μας καταγραφεται για μπλα μπλα μπλα
Πως δηλαδή θεωρείται νόμιμη κάποια τέτοια πράξη;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες