Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:40

Ρε παιδιά προς θεού λίγο ωριμότητα. Έχουμε τρελαθεί τελείως? Τι θεωρίες είναι αυτές που αναπτύσετε?
Στο "επίσημο" AppStore υπάρχει η εφαρμογή Greek Wifi unlocker για να χακάρεις WiFi δίκτια και κανένας δεν ενδιαφέρεται. Το Audio Recorder σας μάρανε?
Φίλε μου Limneos κάνε σε παρακαλώ με κάποιο τρόπο μια παρέμβαση, δώσε μια εξήγηση για το τι ακριβώς συμβαίνει γιατί θα τρελαθούμε εδώ μέσα.

φίλε μου μην τα λες αυτά εκτίθεσαι η εφαρμογή το μόνο που κάνει είναι να δίνει τους εργοστασιακούς κωδικούς και τίποτα άλλο ούτε χακάρεις δίκτυα ούτε τίποτα και το γράφει και ξεκάθαρα στην περιγραφή του τι κάνει και τι όχι

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   GeorgePapadakis

GeorgePapadakis

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:50

φίλε μου μην τα λες αυτά εκτίθεσαι η εφαρμογή το μόνο που κάνει είναι να δίνει τους εργοστασιακούς κωδικούς και τίποτα άλλο ούτε χακάρεις δίκτυα ούτε τίποτα και το γράφει και ξεκάθαρα στην περιγραφή του τι κάνει και τι όχι

Φίλε μου φεύγουμε από το θέμα και δίνουμε το δικαίωμα στους MOD να μες την πουν αλλά σε παρακαλώ ποια η ουσιαστική διαφορά, σε ότι αφορά στο αποτέλεμα, αυτού που λέω εγώ με αυτό που λες εσύ. Ξέρεις πολλους να αλλάζουν τους εργοστασιακούς κωδικούς στον ρούτερ? βάλε την εφαρμογή, κάνε μια βόλτα στην γειτονιά σου και τα ξαναλέμε

#468   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:56

Παιδιά το μόνο που καταφέραμε όλοι είναι να αποσυρθεί ένα εξαίσιο tweak και τώρα όλοι πίνουν στην υγειά του κορόιδου γιατί αν ψάξετε στο google γέμισε ο τόπος με audio recorders χωρίς μπιπ και τίποτα. Άρα MarkKnopfler και οι λοιποί το μόνο που καταφέρατε είναι να δώσετε φως στους παράνομους.

#469   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/04/2013 - 16:59

Ο,τι πειτε...

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 01/04/2013 - 16:59

#470   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:00

Φίλε μου φεύγουμε από το θέμα και δίνουμε το δικαίωμα στους MOD να μες την πουν αλλά σε παρακαλώ ποια η ουσιαστική διαφορά, σε ότι αφορά στο αποτέλεμα, αυτού που λέω εγώ με αυτό που λες εσύ. Ξέρεις πολλους να αλλάζουν τους εργοστασιακούς κωδικούς στον ρούτερ? βάλε την εφαρμογή, κάνε μια βόλτα στην γειτονιά σου και τα ξαναλέμε

είμαστε off αλλά για να σου απαντήσω ναι επειδή έχω tablet android και αυτά υπάρχουν πολύ καιρό όσα και να έχω δοκιμάσει δεν έχω μπει ποτέ σε κανένα ούτε και με τους εργοστασιακούς

Please Before You Ask A Question Use Google You'll See It Will Be Your Best Friend

#471   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:00

Ομιλήτη τον Μαρκ τον έφερα ως παράδειγμα. Εννοούσα τον κάθε αντίστοιχο Μαρκ στα φόρουμς που ασκούσε βέτο στην εφαρμογή. Έλεος φυσικά και έπαιξε ρόλο η βλακεία ορισμένων. (το βλακεία δεν είναι προσωπικό).

#472   vanni

vanni

iPH Contributor

• 1599 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:06

το γελοίο βέβαια του πράγματος είναι ότι πρέπει να είναι το μοναδικό tweak το οποίο σε άλλα repoμάγαζα υπάρχει κανονικά και στα "επίσημα" ούτε που εμφανίστηκε.

#473   GeorgePapadakis

GeorgePapadakis

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:07

είμαστε off αλλά για να σου απαντήσω ναι επειδή έχω tablet android και αυτά υπάρχουν πολύ καιρό όσα και να έχω δοκιμάσει δεν έχω μπει ποτέ σε κανένα ούτε και με τους εργοστασιακούς

Τελειώνοντας σου λέω απλά ότι κάνεις λάθος. Πολύ μεγάλο λάθος. Δουλεύει άψογα και απροβλημάτιστα. Καί μάλιστα σε συνδιασμό με άλλο(α) προγραμμα(τα) από το AppStore, μπορείς να κάνεις ζημιά σε απλούς χρήστες που δεν είναι πονηρεμένοι.
Φυσικά δεν είναι το μόνο. Απλά το ανέφερα επειδή υπάρχει στο AppStore.

#474   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:07

Ομιλήτη τον Μαρκ τον έφερα ως παράδειγμα. Εννοούσα τον κάθε αντίστοιχο Μαρκ στα φόρουμς που ασκούσε βέτο στην εφαρμογή. Έλεος φυσικά και έπαιξε ρόλο η βλακεία ορισμένων. (το βλακεία δεν είναι προσωπικό).

δειτε το νημα απο την αρχη. ποιοι ξεκινησαν το πολεμο με αναφορες σε μηνυσεις και τα λοιπα. ποιοι λεγαν την εφαρμογη παρανομη και αχρηστη.
μετα οταν βγειτε ο ηλιας και μιλησε το γυρισαν στο καλαματιανο. εμεις δεν ειπαμε οτι ησουν παρανομος ηλιας μας και τι μεγαλες εφαρμογες φτιαχνεις ηλιας μας και γεια σου ηλια μας. και θα θησαυριζε ο ηλιας. θα θελα να δωσει μερικα στατιστικα ποσο πουλησε η εφαρμογη σε ποιες χωρες πουλησε πιοτερο. αν σ' αυτες τις χωρες ειναι ελευθερη η καταγραφη ή οχι. αφου ολα αυτα σταματησαν με την τοποθετηση του ηλια καποιοι επανηλθαν με αλλα σεναρια. το ειχε πει ο ιδιος ειναι πανευκολο να αφαιρεθει. οποιος κατεχει λιγο το θεμα μπορει ανετοτατα. ετσι κι εγινε. και σαν απαντηση στο γιατι δεν το ανεβασε το μπος και επειδη οι κωλοτουμπες δεν μ αρεσουν καθολου. σε καποιο ποστ ο διαχειριστης λεει οτι δεν το εβαλε στην σελιδα με τις αναφορες στα τεχνικα θεματα και τετοια για να μη γινει προβολη κι εχει κι ευθυνη. μετα που ο ηλιας ενσωματωσε το ηχητικο μηνυμα το περασε εκει.
σας λεει εσας πολεμιοι της εφαρμογης κατι ή οχι? ποτε τελικα ειναι παρανομη η εφαρμογη και ποτε οχι? μαλλον οποτε σας συμφερει.

#475   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:08

το γελοίο βέβαια του πράγματος είναι ότι πρέπει να είναι το μοναδικό tweak το οποίο σε άλλα repoμάγαζα υπάρχει κανονικά και στα "επίσημα" ούτε που εμφανίστηκε.

Σε λιγο θα το πουλανε κιολας...και ολα νομιμα....!!!!!!!!

#476   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:08

Υπηρχε πιο παλια αλλο ενα, το instalous ;)

#477   zaxeilasfc

zaxeilasfc

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Twitter:@jzachilas
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:jzachilas

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:11

Τοση ωρα κρατιέμαι και δεν συμμετέχω σε αυτό το νήμα, αλλά μιας και βλέπω οτι πολλοί συμφωνούμε, είπα να πω και εγώ την γνώμη μου.

Magneto θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου! Και δεν το λέω για να επανέλθουν οι mod και να ξεκινήσουν το show τους πάλι....!
Χαίρομαι που πολλοί καταλαβαν το λάθος τους και πήραν πίσω αυτά που του είχαν καταλογίσει. Αλλιώς τα ξεκίνησαν, αλλού κατέληξαν. Ώρε μπράβο σταθερή γνώμη και άποψη!

Ηλία μπράβο, μας κάνεις για ακόμη μια φορά υπερήφανους! Χαίρομαι που βγήκες και έδωσες απάντηση, και έβαλες αρκετούς στη θέση τους.

#478   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:17

Πάντως όπως είπε και προηγούμενος συμφορουμιτης το Ίντερνετ έχει βουήξει με το τροποποιημένο .deb file του Ηλία.

#479   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:20

Πάντως όπως είπε και προηγούμενος συμφορουμιτης το Ίντερνετ έχει βουήξει με το τροποποιημένο .deb file του Ηλία.

Πολυ ασχημο να χαιρονται τον κοπο σου και την διαφορετικοτητα σου αλλοι........

#480   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/04/2013 - 17:21

Καλά εγώ θα το βγάλω το μήνυμα έτσι και αλλιώς γιατί δε θέλω να γνωρίζει ο άλλος τιποτα. Κυριως για πλακες το θελω και για να δω τι λενε διαφορες γκομενες στους αλλους θελω να ξερω δε θα το αγορασω για μια μεγαλη κομπινα.

Μούφα το tweak τότε σιγά μη το αγοράσω. Σπασμένο και θα κάτσω να βρω καμιά τρύπα να βγάλω το μήνυμα.

Βέτο είναι η άποψη που εξέφρασα; Γιατί τι είμαι εγώ διαχειριστής του bigboss?Ο Ηλίας ανέφερε άτομα ακριβώς σαν τη δική σου περίπτωση. ΑΚΡΙΒΩΣ.

Όσο για κάποιους που λένε ότι κωλοτουμπάραμε μερικοί, δεν έχουν διαβάσει προφανώς τι λέγαμε ή δεν καταλαβαίνουν Ελληνικά.
Λέγαμε ότι εφόσον δεν ενημερώνεται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ο συνομιλητής το tweaκ δεν είναι ηθικά και νομικά άρτιο. Εγώ συγκεκριμένα τον κατηγόρησα ότι πάει με αυτόν τον τρόπο να πιάσει και τους χρήστες που το θέλουν για παράνομη δουλειά και αυτούς που
το θέλουν για νόμιμη. Είδαμε στο φόρουμ εδώ το ποσοστό του καθενός.
Ο Ηλίας λοιπόν διάβασε το φόρουμ μας και έλαβε υπ'όψιν του πολλούς στο twitter που έλεγαν ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που λέγαμε εμείς εδώ.
Όταν πρόσθεσε το μήνυμα αυτό, ανεξάρτητα το αν βγαίνει ή όχι εύκολα, εγώ και άλλοι μαζί είπαμε μπράβο και αποσύραμε ότι κακό είπαμε γιατί έδειξε ότι θέλει να το αγοράσουν μόνο αυτοί που το θέλουν για ΝΟΜΙΜΕΣ χρήσεις.
ΚΑΜΜΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.

Το ίδιο έλεγα και για τον petrich στο twitter του όταν ανακοίνωσε την εφαρμογή του και η οποία δεν έχει βγει κι αυτή.
Καθίστε και ψαχτείτε λοιπόν ποιος είναι ανακόλουθος και κωλοτούμπας και ποιος όχι. Κάποιοι έλεγαν στην αρχή για νόμιμη χρήση και μετά όταν πρόσθεσε το μήνυμα στράβωσαν και έψαχναν τρόπους διαγραφής του μηνύματος.

Το ότι είμαστε κάποιοι που εκφέρουμε την άποψή μας mods,ούτε ισχυροποιεί τη θέση μας ούτε μας φιμώνει ούτε τίποτα άλλο. Εκφέρουμε την άποψή μας σαν απλοί χρήστες που είμαστε.

ΥΓ.Το ότι είναι Έλληνας μου λέει πολλά και είμαι περήφανος γιατί ένας σοβαρός Jailbreak developer είναι από τη χώρα μου. Πολλές φορές σε παρουσιάσεις έχουν συμπεριληφθεί tweaks του ως must have και έχει παινευτεί για τη δουλειά του, πάρα πολλές. Αλλά όταν ο Έλληνας κάνει κάτι που δεν είναι σωστό κατά τα δικά μου κριτήρια θα τον κριτικάρω( όπως και άλλοι πολλοί ξένοι) ώστε να γίνει καλύτερος. Η κριτική έγινε καλή τη πίστει κι όχι με δόλο και έχω εξηγήσει επανειλημμένως που το στηρίζω αυτό. Δε βγήκαμε ούτε στο twitter να τον κράξουμε για να του αμαυρώσουμε τη φήμη ούτε τίποτα, μεταξύ μας τα είπαμε.
Μη μου πείτε ότι εσείς επικροτείτε ΟΛΑ όσα κάνουν οι Έλλήνες ή το να είσαι Έλληνας αυτόματα σου δίνει το αλάθητο;

Για μένα τέλος ο Ηλίας με αυτό που έκανε απέδειξε ότι είναι αμέμπτου ηθικής και ακέραιος χαρακτήρας, για όποιον λόγο και να το απέσυρε δεν με νοιάζει. Θα μπορούσε πολύ απλά να κλείσει τα αυτιά του.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 01/04/2013 - 17:27

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;