Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#511   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:27

Δηλαδή φίλε Μαρκ, εσύ πιστεύεις ότι μόνο αυτός ο λόγος ήταν; Δε πιστεύεις ότι παίζει και κάτι άλλο από πίσω; Εγώ δε πιστεύω ότι ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκε το bigboss για τα ανθρώπινα δικαιώματα, ειδικά από τότε που ο Ηλίας έβαλε το προειδοποιητικό μήνυμα.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει παρασκήνιο ναι. Δεν έχει λόγο κανείς να "φάει" έναν τέτοιο καταξιωμένο developer όπως είναι ο Λιμνέος. Κακά τα ψέματα είναι στο top 10 των Jailbreak Developers.
Πιστεύω ότι εγέρθηκαν νομικά ζητήματα σε κάποιες χώρες κι επειδή το Cydia δεν έχει αντίστοιχο μηχανισμό(κακώς) όπως το App Store που θα επέτρεπε την κυκλοφορία μόνο εκεί που δεν θα υπήρχε 1000% πρόβλημα, δεν ανέβηκε πουθενά. Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά που λέμε.
Θα πιστέψω ότι κάτι παίχτηκε παρασκηνιακά αν ανέβει κάποιο tweak παρόμοιο όπως αυτό που ετοίμαζε ο Ryan Petrich.

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:29

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει παρασκήνιο ναι. Δεν έχει λόγο κανείς να "φάει" έναν τέτοιο καταξιωμένο developer όπως είναι ο Λιμνέος. Κακά τα ψέματα είναι στο top 10 των Jailbreak Developers.
Πιστεύω ότι εγέρθηκαν νομικά ζητήματα σε κάποιες χώρες κι επειδή το Cydia δεν έχει αντίστοιχο μηχανισμό(κακώς) όπως το App Store που θα επέτρεπε την κυκλοφορία μόνο εκεί που δεν θα υπήρχε 1000% πρόβλημα, δεν ανέβηκε πουθενά. Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά που λέμε.
Θα πιστέψω ότι κάτι παίχτηκε παρασκηνιακά αν ανέβει κάποιο tweak παρόμοιο όπως αυτό που ετοίμαζε ο Ryan Petrich.

Να είσαι σίγουρος ότι θα ανέβει κάτι παρόμοιο, γιατί όταν κοπεί ένα κεφάλι φυτρώνουν 10 ;)

#513   zaxeilasfc

zaxeilasfc

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Twitter:@jzachilas
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:jzachilas

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:37

και εγώ αυτό πιστεύω. κάτι άλλο παίχτηκε στο παρασκήνιο... Δεν μπορεί απο την στιγμή που ανακοινώθηκε και δημοσιεύτηκε στο ευρύ κοινό να αλλάζει απο τη μια στιγμή στην άλλη. Λίγο τα σχόλια, λίγο το πρήξιμο που δέχθηκε... δεν άργησε να το κατεβάσει.

Υ.Γ. καταξιωμένος μια, καταξιωμένος δυο, κάτι προσπαθείς να πεις εσύ...

#514   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:38

και εγώ αυτό πιστεύω. κάτι άλλο παίχτηκε στο παρασκήνιο... Δεν μπορεί απο την στιγμή που ανακοινώθηκε και δημοσιεύτηκε στο ευρύ κοινό να αλλάζει απο τη μια στιγμή στην άλλη. Λίγο τα σχόλια, λίγο το πρήξιμο που δέχθηκε... δεν άργησε να το κατεβάσει.

Υ.Γ. καταξιωμένος μια, καταξιωμένος δυο, κάτι προσπαθείς να πεις εσύ...

Τι προσπαθώ να πω; Αυταπόδεικτο είναι ότι είναι καταξιωμένος, δε θέλει πολύ σκέψη. Μόνο το CallBar αν σκεφτείς και τίποτα άλλο.

Αναρτημένη εικόνα

#515   zaxeilasfc

zaxeilasfc

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Twitter:@jzachilas
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:jzachilas

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:46

Τι προσπαθώ να πω; Αυταπόδεικτο είναι ότι είναι καταξιωμένος, δε θέλει πολύ σκέψη. Μόνο το CallBar αν σκεφτείς και τίποτα άλλο.

Νομίζω καταλαβες που το πάω... Τέλος πάντων! Το θέμα ανακυκλώνεται μάταια. Το tweak μιας και κατέβηκε δεν θεωρώ πως χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμούς.

Όσοι ειχατε το αγχος οτι παρακολουθείστε, μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι πλέον.

#516   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:53

Νομίζω καταλαβες που το πάω... Τέλος πάντων! Το θέμα ανακυκλώνεται μάταια. Το tweak μιας και κατέβηκε δεν θεωρώ πως χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμούς.

Δεν θα κοιμουνται θα τους περνω εγω με νοικια , αντροιντ , windows κλπ...χαχχαχαχα

#517   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 01/04/2013 - 18:55

να μην κοιμουνται. μπορει να καταγραφονται μιας και η εφαρμογη λειτουργει και χωρις την προειδοποιηση πλεον. αυτο καταφεραμε. (καλα οχι οτι δεν θα βρισκοταν αετονυχηδες).

#518   GeorgePapadakis

GeorgePapadakis

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 19:03

Ρε παιδιά μόνο στα iPhone έγινε η όποια ζημιά. Σχεδόν για όλα τα άλλα λειτουργικά συστήματα υπάρχουν αντίστοιχα προγράμματα.
'Ολοι οι πολέμιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι άκαναν μια ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ και να σταματήσουν τις κολοτούμπες.

#519   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 01/04/2013 - 19:04

... Εαν αληθευει οτι μελος του φορουμ " απειλησε" το bigboss τοτε ειλικρινα σε αυτη την χωρα δεν υπαρχει σωτηρια...Εαν οντως αληθευει ντρεπομαι που αυτος ειναι Ελληνας...

Εγω ντραπηκα που ενας συμπατριωτης μου καταφερε να δωσει την ευκαιρια σε ολους τους χαφιεδες να καταγραφουν τηλεφωνικες συνομιλιες.

Παρολαυτα καταλαβε τη χρηση που θα γινοταν και διαχωρισε τη θεση του με την ενσωματωση του προειδοποιητικου μηνυματος, εστω και εις βαρος της τσεπης του.

Απο εκει και περα το οτι καποιοι τριτοι-χακεραδες μπορεσαν να παρακαμψουν τη λειτουργια αυτη, δεν αναιρει την ηθικη σταση του dev.

Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 01/04/2013 - 19:05

#520   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 01/04/2013 - 19:12

Εγω ντραπηκα που ενας συμπατριωτης μου καταφερε να δωσει την ευκαιρια σε ολους τους χαφιεδες να καταγραφουν τηλεφωνικες συνομιλιες.

Παρολαυτα καταλαβε τη χρηση που θα γινοταν και διαχωρισε τη θεση του με την ενσωματωση του προειδοποιητικου μηνυματος, εστω και εις βαρος της τσεπης του.

Απο εκει και περα το οτι καποιοι τριτοι-χακεραδες μπορεσαν να παρακαμψουν τη λειτουργια αυτη, δεν αναιρει την ηθικη σταση του dev.

εισαι τοσο πολυ υπερασιστης του συστηματος που ντρεπεσαι για κατι που θα πρεπε να σε κανει υπερηφανο. παντα υπαρχουν σε καθε τομεα οι "τρελλοι" και οι αμετανοητοι. ο καθενας διαλεγει που θα ταχθει.

#521   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1962 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 01/04/2013 - 19:16

Μην ξεχάσεις την φράση σου αυτήν .....και σε λίγες μέρες ξανά μιλάμε ....
Τότε όμως να σε δώ............
  • Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#522   kos21

kos21

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 01/04/2013 - 19:59

Δεν ξεκολαμε λιγο με τα νομικα και τα πατριωτικα ( τωρα θυμηθηκατε την Ελλαδα απο ενα tweak στο iphone ειστε για γελια μερικοι) και να δουμε πως θα παιξει σε 4s χωρις ανοιχτη ακροαση;
Θελω να καταγραψω κατι περιεργους που δεν θελουν να τους καταγραφω εγω με το iphone. Απο ολους τους αλλους δεν εχουν προβλημα.

#523   idoc

idoc

iPH newbie

• 62 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 01/04/2013 - 20:17

Στα hack repo κυκλοφορεί ακόμη πάντως..
Oπως και καθε είδους καταγραφικό στα καταστήματα..
Σοβαρευτείτε όλες οι Κασσάνδρες..Καταλαβαίνω τους Mod να κρατάνε μια κάποια απόσταση,αλλά να φοβάστε μην σας καταγράψουν παράνομα και γίνει τι?Σε κανένα δικαστήριο δεν δέχονται παράνομη καταγραφή συνομιλίας ακόμα και φόνο να ομολογήσετε..
Και πάλι καλά που νομιμοποιήσαν το jb γιατί κανένας νομοταγής από εσάς δεν θα το έκανε,ε?

#524   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 01/04/2013 - 20:18

Στα hack repo κυκλοφορεί ακόμη πάντως..
Oπως και καθε είδους καταγραφικό στα καταστήματα..
Σοβαρευτείτε όλες οι Κασσάνδρες..Καταλαβαίνω τους Mod να κρατάνε μια κάποια απόσταση,αλλά να φοβάστε μην σας καταγράψουν παράνομα και γίνει τι?Σε κανένα δικαστήριο δεν δέχονται παράνομη καταγραφή συνομιλίας ακόμα και φόνο να ομολογήσετε..
Και πάλι καλά που νομιμοποιήσαν το jb γιατί κανένας νομοταγής από εσάς δεν θα το έκανε,ε?

Σωστός!!!!!!!!!

#525   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 01/04/2013 - 20:18

Βρε ανθρωποι. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ "ΧΑΦΙΕΣ" ΝΑ ΣΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΩΦΩΝΟ ΔΙΠΛΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ; οπως δουλευει και το audio recorder;. αν θελει καποιος να ηχογραφησει την γκομενα, μονο με το iphone και το audio recorder θα μπορεσει; δεν υπαρχουν αλλοι τροποι; κολλησαμε στο ΝΟΜΙΚΟ -.-... ΤΑ ΑΛΛΑ γνωστα ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ;. ψαξε στην αγορα λιγο..

Και στο κατω κατω, κολλησατε στην ηχογραφηση μεσω iphone. Καντε μια αναζητηση στο utube για βιντεο που π.χ τσακωνονται μεσα σε λεωφορεια ..

Τελευταία επεξεργασία από: Jason13, 01/04/2013 - 20:22

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5