Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#541   Mrduke

Mrduke

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Twitter:@Mrduke
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/04/2013 - 00:43

Μαρκ μιλάω για σταθερότητα αν με κατάλαβες τι εννοώ..;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/04/2013 - 00:47

Μαρκ μιλάω για σταθερότητα αν με κατάλαβες τι εννοώ..;)

Δεν ειναι κακο να αντιλαμβανεσαι το λαθος και να το διορθωνεις.

#543   zaxeilasfc

zaxeilasfc

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Twitter:@jzachilas
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:jzachilas

Δημοσίευση 02/04/2013 - 00:56

Θωρακίσει, θωρακίσει, θωρακίσει, θωρακίσει, θωρακίσει, θωρακίσει.... και πάει λέγοντας...

Δεν ξέρω για ποιό λόγο εξακολουθώ να πιστεύω οτι η μία μεριά θα αλλάξει γνώμη και θα πάψουν οι διαφωνίες. Το ποια μεριά είναι ποιά, ούτε αυτό το γνωρίζω-δηλαδή στο που θα καταλήξουμε.

Ένα πράγμα που ρώτησα σήμερα και δεν πήρα απάντηση είναι το εξής:

Με πήραν τηλέφωνο απο εισπρακτική εχθές, και δεν έπαιξε ηχογράφημένο μήνυμα. Μου το είπε η κοπελιά προφορικά. Δηλαδή είναι κάτι το παράνομο εκ μέρους της; Την επόμενη φορά να ξέρω να την μηνύσω.

Έπειτα μιλάτε για φόβο του Ηλία. Δεν νομίζω οτι ο Ηλίας παρουσίασε κανέναν φόβο στην αρχική του παρουσίαση: "Ωχ αμάν μην το χρησιμοποιήσετε γιατι παρανομούμε όλοι και θα μας τρέχουν!". Το tweet του ήταν ξεκάθαρο, και το είπε ΑΦΟΥ ερωτήθηκε:
-ΕΙναι παράνομο?
-Σαφώς, αν δεν το χρησιμοποιήσετε σωστα!

Τέλος, ποιός συμφώνησε με ποιόν, είναι κάποιο άλλο θέμα. Μου φαίνεται αφού έγραψε όσα έγραψε ο Ηλίας πολύ είπατε "αα ναι και εμείς αυτό εννούσαμε!". Εξού πιστεύω και αυτό με το με λενε ρίζο και τα γυρίζω, του Γιώργου. (Που την βρίσκω λιγάκι γελοία σαν έκφραση :P ) -αν και είναι άκρως επιτυχημένη!

Υ.Γ. Βλέπετε την όποια στάση μου απέναντι στο θέμα κάπως "επιθετική" γιατι δεν μου άρεσε καταρχάς η βαριά κατηγορία των αρχικών σελίδων που επιβάρυνε τον Ηλία. Ενημερώνω ΔΕΝ έχω jailbreak, ΔΕΝ έχω αγοράσει ουτε ένα tweak του Ηλία, δεν τα γράφω για να πείσω κάποιον. Κουβέντα κάνουμε.

#544   Mrduke

Mrduke

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Twitter:@Mrduke
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/04/2013 - 00:56

Σίγουρα..Αλλα σκέψου να κατεβαζανε ολοι τα ρολά τους απο τα μαγαζιά που έχεις ψωνίσει..;

Πως θα ένιωθες ..??? Εγω απογοητευτικά πάντως..

#545   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 02/04/2013 - 01:07

Σίγουρα..Αλλα σκέψου να κατεβαζανε ολοι τα ρολά τους απο τα μαγαζιά που έχεις ψωνίσει..;

Πως θα ένιωθες ..??? Εγω απογοητευτικά πάντως..

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk 21364857669.078362.jpg   164.92KB   35 λήψεις

Αναρτημένη εικόνα

#546   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/04/2013 - 01:15

Κριμα για τη δουλεια του Ηλια.....Γεμισε με links για Cracked versions το google :(

#547   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/04/2013 - 01:19

Κριμα για τη δουλεια του Ηλια.....Γεμισε με links για Cracked versions το google :(

Απο τη στιγμη που κυκλοφορησε ηταν δεδομενο πως θα γεμιζε το νετ με cracked versions.

Κατι δεν υπολογισε σωστα ο dev, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.

Δουλεια τοσων ετων, τεχνολογικο επιτευγμα οπως ο ιδιος ειπε, και ομως δεν κερδισε χρηματα ουτε στο ελαχιστο απο οσο θα μπορουσε.

#548   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 02/04/2013 - 01:43

Μ´αρεσε παρά πολυ ενα σχόλιο που έγραψε ένας Φιλος εδώ μέσα,που έλεγε το εξής..

Με λένε ριζο και όπως θέλω το γυρίζω..
Εν μέρη αυτο έκανε και ο Ηλίας μας..άσχετα που τον εκτιμώ..!

Ο Ηλίας δεν έκανε καθόλου αυτό.

Ανακοίνωσε το release μίας εφαρμογής και πριν να την δώσει στην κυκλοφορία δέχτηκε κριτική επί του preview που είχε κάνει.

Έκατσε και σκέφτηκε την κριτική αυτή και πρόσθεσε ένα χαρακτηριστικό που ήδη είχε προαναγγείλει ότι προσπαθεί να προσθέσει (το ηχητικό μήνυμα).

Θωρακίσει, θωρακίσει, θωρακίσει, θωρακίσει, θωρακίσει, θωρακίσει.... και πάει λέγοντας...

Δεν ξέρω για ποιό λόγο εξακολουθώ να πιστεύω οτι η μία μεριά θα αλλάξει γνώμη και θα πάψουν οι διαφωνίες. Το ποια μεριά είναι ποιά, ούτε αυτό το γνωρίζω-δηλαδή στο που θα καταλήξουμε.

Ένα πράγμα που ρώτησα σήμερα και δεν πήρα απάντηση είναι το εξής:

Με πήραν τηλέφωνο απο εισπρακτική εχθές, και δεν έπαιξε ηχογράφημένο μήνυμα. Μου το είπε η κοπελιά προφορικά. Δηλαδή είναι κάτι το παράνομο εκ μέρους της; Την επόμενη φορά να ξέρω να την μηνύσω.

Έπειτα μιλάτε για φόβο του Ηλία. Δεν νομίζω οτι ο Ηλίας παρουσίασε κανέναν φόβο στην αρχική του παρουσίαση: "Ωχ αμάν μην το χρησιμοποιήσετε γιατι παρανομούμε όλοι και θα μας τρέχουν!". Το tweet του ήταν ξεκάθαρο, και το είπε ΑΦΟΥ ερωτήθηκε:
-ΕΙναι παράνομο?
-Σαφώς, αν δεν το χρησιμοποιήσετε σωστα!

Τέλος, ποιός συμφώνησε με ποιόν, είναι κάποιο άλλο θέμα. Μου φαίνεται αφού έγραψε όσα έγραψε ο Ηλίας πολύ είπατε "αα ναι και εμείς αυτό εννούσαμε!". Εξού πιστεύω και αυτό με το με λενε ρίζο και τα γυρίζω, του Γιώργου. (Που την βρίσκω λιγάκι γελοία σαν έκφραση :P ) -αν και είναι άκρως επιτυχημένη!

Υ.Γ. Βλέπετε την όποια στάση μου απέναντι στο θέμα κάπως "επιθετική" γιατι δεν μου άρεσε καταρχάς η βαριά κατηγορία των αρχικών σελίδων που επιβάρυνε τον Ηλία. Ενημερώνω ΔΕΝ έχω jailbreak, ΔΕΝ έχω αγοράσει ουτε ένα tweak του Ηλία, δεν τα γράφω για να πείσω κάποιον. Κουβέντα κάνουμε.

Η εισπρακτική θα είναι παράνομη αν σε ηχογραφήσει χωρίς να το γνωρίζεις.
Αν λοιπόν σε ηχογραφήσει και για τον Α ή Β λόγο χρειαστεί να χρησιμοποιήσει την ηχογράφηση, πρέπει να ακούγεται ότι συναινείς στο να ηχογραφηθείς.

Ο Ηλίας είδε όπως γράφει μία έντονη κριτική περί του πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή.
Στη συνέχεια είδε ότι η κριτική αυτή ήταν σωστή αφού το 80% των ατόμων ήθελαν να τη χρησιμοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο.

Όσο για το ότι συμφωνήσαμε εκ των υστέρων με τον Ηλία είναι πολύ εύκολο να δεις το πόσο λάθος κάνεις απλά γυρνώντας και διαβάζοντας όλο το τόπικ...

#549   zaxeilasfc

zaxeilasfc

iPH Member

• 200 μηνύματα
  • Twitter:@jzachilas
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:jzachilas

Δημοσίευση 02/04/2013 - 02:05

...απλά γυρνώντας και διαβάζοντας όλο το τόπικ...

έχασα πολύ χρόνο απο τη ζωή μου χθες το βράδυ, δεν θα το ξανακάνω! :P

Οκ μπορεί να μην έχει ως στόχο αποκλειστικά εσένα, αλλα και άλλοι που τον κατηγορούσαν, άλλαξαν την γνώμη τους.

Δεν θέλω να μακρυγορώ πάλι. Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι πριν καν πεταχτούν αυτοί που την ήθελαν για την όποια παράνομη χρήση της, ξεκινήσατε να λέτε περι παρανομίας και ανηθικότητας της εφαρμογής. Που όπως σου αποδεικνύω παραπάνω, δεν ειναι καθόλου παράνομο, εαν ενημερώσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: zaxeilasfc, 02/04/2013 - 02:07

#550   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/04/2013 - 02:06

Απο τη στιγμη που κυκλοφορησε ηταν δεδομενο πως θα γεμιζε το νετ με cracked versions.

Κατι δεν υπολογισε σωστα ο dev, δεν υπαρχει αλλη εξηγηση.

Δουλεια τοσων ετων, τεχνολογικο επιτευγμα οπως ο ιδιος ειπε, και ομως δεν κερδισε χρηματα ουτε στο ελαχιστο απο οσο θα μπορουσε.

Κριμα πραγματικα!!! Μαλλον βιαστηκε εξαιτιας του ανταγωνισμου που ειχε..... απ οτι ειπε με καποιον αν θυμαμαι καλα, για το ποιος θα το πρωτοκυκλοφορησει.......Κριμα....

#551   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 03:00

έχασα πολύ χρόνο απο τη ζωή μου χθες το βράδυ, δεν θα το ξανακάνω! :P

Οκ μπορεί να μην έχει ως στόχο αποκλειστικά εσένα, αλλα και άλλοι που τον κατηγορούσαν, άλλαξαν την γνώμη τους.

Δεν θέλω να μακρυγορώ πάλι. Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι πριν καν πεταχτούν αυτοί που την ήθελαν για την όποια παράνομη χρήση της, ξεκινήσατε να λέτε περι παρανομίας και ανηθικότητας της εφαρμογής. Που όπως σου αποδεικνύω παραπάνω, δεν ειναι καθόλου παράνομο, εαν ενημερώσεις.

Εφόσον λοιπόν αρνείσαι να διαβάσεις το τόπικ για να δεις ακριβώς τι έγινε, μην κατηγορείς άδικα κάποιους.

Κάποιες γνώμες άλλαξαν γιατί άλλαξε και η στάση του Ηλία.

Κατάλαβε τι λέγαμε και έκανε αλλαγές. Θα ήταν σωστό να συνεχίσουν αυτοί που είχαν αντιρρήσεις να τον κράζουν? Όχι.

Του είπαν μπράβο και τέλος.

Από την αρχή λέγαμε ότι η εφαρμογή μπορεί να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δίνει περιθώριο για παράνομη χρήση.

Και αυτό έγινε. Ποιά η διαφορά δηλαδή αν σκοπεύεις να το πεις από το να ακουστεί ηχογραφημένα? Γιατί σε πειράζει?

Απλά ο dev διασφάλισε ότι θα ακούγεται πάντα μη αφήνοντας τον χρήστη να παρανομήσει με το να μην το πει. Τόσο κακό είναι αυτό?

#552   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 03:01

Να τονίσω για ακόμα μία φορά ότι οποιοδήποτε ποστ περιέχει προσβολές και υβριστικά σχόλια θα διαγράφεται ΑΜΕΣΑ.

#553   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 07:21

Κρίμα που τον κόπο και χρόνο κάποιου Έλληνα δημιουργού,που τοσο εύκολα θα καρπωθουν κάποιοι άλλοι!!!
Όλα τα περί ηθικής και νομιμότητας είναι στην κρίση του καθενός μετά από ώριμη σκεψη για όσους διαθέτουν!!!
Κρίμα για τον δημιουργό πιο πολύ και όχι τόσο για το tweak που σε λίγο καιρό θα καυχιέται και καρπωνεται κάποιος άλλος!!!

#554   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 02/04/2013 - 07:41

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk 21364857669.078362.jpg   164.92KB   35 λήψεις

με αφορμη το tweet, οχι τιποτα αλλο. δεν θα ζητησω επιστροφη χρηματων απο τον ηλια μονο και μονο γιατι τον εκτιμω αφανταστα και για να μπορει να ρεφαρει τη χασουρα. να μπορεσει να μας δωσει και αλλα απο τα διαμαντια που φτιαχνει.

#555   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 02/04/2013 - 07:49

Νίκο καλημερα. χαιρομαι που σε πετυχαινω ονλαϊν γιατι αυτα που θελω να πω δεν θελω να τα πω σε πμ. αλλωστε το ξερεις πως παντα ο,τι ειχα να πω το ελεγα εδω μεσα.
Ποτε δεν μπηκα σε προσωπικη παραθεση μαζι σου ουτε και με κανεναν αλλο μοντ ή μελος. Με πειραξε που ξεκινησατε απο την αρχη εναν "πολεμο" για τον αν ειναι υπευθυνος ο δημιουργος. Απο κει στραβωσαν ολα και μετα καταληξαμε σε 40 κοντα σελιδες. Το γνωριζω οτι μονο εσυ με υποστηριξες καποτε. Εχω μνημη ελεφαντα. Γι αυτο και σου ζητησα συγνωμη δημοσια εδω μεσα γραφοντας "αν καποιος/οι θιχτηκαν.........." δες το. Σου εξηγησα και γιατι ανεφερα τη λεξη "γελοιοι" οι οποια ειχε να κανει με την τακτικη καποιων και οχι σιγουρα με την προσωπικοτητα τους. Πιστευεις αραγε οτι ο Ηλιας εκατσε και εφτιαξε σε λιγες ωρες το μηνυμα? εγω οχι. ετοιμο το ειχε αλλα πρωτον επειδη πουλαει παντου και δευτερον επειδη ηξερε για τις αντιδρασεις ηθελε να βολιδοσκοπησει καταστασεις.
Οι διαφωνιες μελων δεν εχουν να κανουν μονο με τους υπευθυνους του καθε φορουμ. εχουν να κανουν και με μελη. να το ξεκαθαριζουμε. δεν εχουμε "ταξικο πολεμο".
επισης και κυριοτερο γιατι δεν θελω να περναει απο το μυαλο κανενος που ξερει την ιστορια μας εδω απο παλια (οσο παλια ή προσφατα) οτι ειπα κατι εναντιον σου/σας απο πικρα που γινατε μοντ ενω εγω οχι. δεν με ενδιεφερε ποτε και σε κανενα φορουμ που μετεχω.
αλλωστε ξερεις πολυ καλα γιατι εφυγα και να εισαι σιγουρος πως μολις ληξει και τουτο δω το θεμα δυσκολα θα δειτε πουθενα ποστ μου. αλλωστε δεν εχει ποια νοημα το "κυνηγι" της βοηθειας. ο καθενας ξερει τι να κανει.
η γνωμη μου οπως θα ειδες ξαναερχομενος ειχε να κανει μονο με υποκειμενικης φυσεως νηματα και θεματα.
την καλημερα μου και παλι.

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 02/04/2013 - 07:51

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;