Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

[Tweak] Audio Recorder

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
724 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#556   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2750 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 02/04/2013 - 08:04

Πάντως πέρα από τα υπόλοιπα , ηχογραφημένο μήνυμα δέν μπορεί να σταθεί σε αίθουσα δικαστηρίου. Δέν αποτελεί στοιχείο αξιόπιστο παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν εξέτασης από ειδικούς.....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 08:14

2 ερωτησεις για την εφαρμογη οποιος ξερει αλλωστε το νημα αυτο ειναι και για να κουβεντιαζουμε την εφαρμογη μετα τα προβληματα που ειχα καταφερα ξαναβαζοντασ την να μπορω να την απεγκαταστησω και να την ξαναεγκαταστησω το προβλημα μου ειναι το εξησ βαζωντας και δουλευωντασ την βλεπω οτι δεν μου εχει δημιουργησει το εικονιδιο εκεινο που μπαμε να βλεπουμε τις ηχογραφησεις ενω η εφαρμογη φιανεται οτι δουλεευει εχει κανεις καμμια ιδεα?γιατι?

#558   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 02/04/2013 - 08:28

2 ερωτησεις για την εφαρμογη οποιος ξερει αλλωστε το νημα αυτο ειναι και για να κουβεντιαζουμε την εφαρμογη μετα τα προβληματα που ειχα καταφερα ξαναβαζοντασ την να μπορω να την απεγκαταστησω και να την ξαναεγκαταστησω το προβλημα μου ειναι το εξησ βαζωντας και δουλευωντασ την βλεπω οτι δεν μου εχει δημιουργησει το εικονιδιο εκεινο που μπαμε να βλεπουμε τις ηχογραφησεις ενω η εφαρμογη φιανεται οτι δουλεευει εχει κανεις καμμια ιδεα?γιατι?

πολυ περιεργο αυτο που σου κανει. δοκιμασες τα παντα? με ultrex λουστηκες? :) για συνδεσου με ifunbox και αφαιρεσε ο,τι εχει να κανει με την εφαρμογη. μετα φυσικα αν δεν θες να περιμενεις να σου απαντησει ο ηλιας απο παραμαγαζο θα την βρεις ξανα.
δεν μπορει να μην βγαινει με τιποτα ή και αν την αφησεις να μην δουλευει.
τις διαδρομες τις θυμασαι? var/stash/applications. αυτη ειναι η κυριοτερη διαδρομη αφου αν το αφαιρεσεις απο εκει θα σβυστουν ολα και απο παντου.

#559   spyros12

spyros12

iPH User

• 151 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/04/2013 - 08:30

πολυ περιεργο αυτο που σου κανει. δοκιμασες τα παντα? με ultrex λουστηκες? :) για συνδεσου με ifunbox και αφαιρεσε ο,τι εχει να κανει με την εφαρμογη. μετα φυσικα αν δεν θες να περιμενεις να σου απαντησει ο ηλιας απο παραμαγαζο θα την βρεις ξανα.
δεν μπορει να μην βγαινει με τιποτα ή και αν την αφησεις να μην δουλευει.
τις διαδρομες τις θυμασαι? var/stash/applications. αυτη ειναι η κυριοτερη διαδρομη αφου αν το αφαιρεσεις απο εκει θα σβυστουν ολα και απο παντου.

Εδω ειναι η εφαρμογη του Ηλια για οσους την εχουν αγορασει.http://www.limneos.net/audiorecorder.html

#560   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 08:40

Εδω ειναι η εφαρμογη του Ηλια για οσους την εχουν αγορασει.http://www.limneos.net/audiorecorder.html

και φυσικα λεει οτι λεμε εμεις εδω μεσα σαραντα σελιδες. εμεις οι υποστηρικτες του. ο,τι και οι δικηγοροι του του ειπαν οτι ειναι καλυμενος με το ηχητικο μηνυμα και οτι ακομα και στο appstore βρισκεις εφαρμογες που κανουν το ιδιο χωρις καμια προειδοποιηση και οτι αρνηθηκαν τα μεγαλα ρεπος να το ανεβασουν? γιατι αραγε? το λεει καθαρα. "ο πολεμος που μου εγινε" και "γιατι να καθομαι να σκοτωνομαι?" εδειξα τα αυγα μου σε ολους στα ιδιαιτερα φορουμ που μιλαμε. τωρα αντε και γ....... ολοι σας. αυτο μας λεει ο ποιητης σε ελευθερη μεταφραση. αρα? κανενας αγιος στην πατριδα του που λεει και η παροιμια.
συγχαρητηρια τα καταφεραμε.

#561   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 09:02

οκ το βρηκα μπορω πλεον να το βγαλω και να το βαλω και φιανεται οτι δουλεευει ευχαριστω πολυ παντως σε οποιον ξανακανει το προβλημα που ειχα πασ στον λινκ που δοθηκε παρπανω εγκαθιστας την εφαρμογη και μετα μεσω appinfo στα packages το βρισκεις πας στο cydia και το απεγκαθιστας

#562   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 02/04/2013 - 09:04

η εφαρμογη ειναι χρησιμη και λυπαμαι που καποιοι επιτεθηκαν στον ηλια ετσι αδικα.διοτι οπως και να το κανουμε ηταν πολυ χρησιμη και πολυ δουλεμενη εφαρμογη.
και τωρα μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινεια.ολοι κραζουν και ολοι αυτοι το εχουν σπασμενο απο κανεναν fabius και λοιπους.τελοσπαντων.εγω πιστευω οτι με σωστη χρηση ολα ειναι καλοδεχουμενα.και στην τελικη οποιος δεν ηθελε ας μην την αγοραζε.οχι ομως να τα ισοπεδωνουμε ολα.ελεος.ο ανθρωπος εχει σπαταλησει απειρο χρονο γιαυτο το project.
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#563   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 09:08

Νίκο καλημερα. χαιρομαι που σε πετυχαινω ονλαϊν γιατι αυτα που θελω να πω δεν θελω να τα πω σε πμ. αλλωστε το ξερεις πως παντα ο,τι ειχα να πω το ελεγα εδω μεσα.
Ποτε δεν μπηκα σε προσωπικη παραθεση μαζι σου ουτε και με κανεναν αλλο μοντ ή μελος. Με πειραξε που ξεκινησατε απο την αρχη εναν "πολεμο" για τον αν ειναι υπευθυνος ο δημιουργος. Απο κει στραβωσαν ολα και μετα καταληξαμε σε 40 κοντα σελιδες. Το γνωριζω οτι μονο εσυ με υποστηριξες καποτε. Εχω μνημη ελεφαντα. Γι αυτο και σου ζητησα συγνωμη δημοσια εδω μεσα γραφοντας "αν καποιος/οι θιχτηκαν.........." δες το. Σου εξηγησα και γιατι ανεφερα τη λεξη "γελοιοι" οι οποια ειχε να κανει με την τακτικη καποιων και οχι σιγουρα με την προσωπικοτητα τους. Πιστευεις αραγε οτι ο Ηλιας εκατσε και εφτιαξε σε λιγες ωρες το μηνυμα? εγω οχι. ετοιμο το ειχε αλλα πρωτον επειδη πουλαει παντου και δευτερον επειδη ηξερε για τις αντιδρασεις ηθελε να βολιδοσκοπησει καταστασεις.
Οι διαφωνιες μελων δεν εχουν να κανουν μονο με τους υπευθυνους του καθε φορουμ. εχουν να κανουν και με μελη. να το ξεκαθαριζουμε. δεν εχουμε "ταξικο πολεμο".
επισης και κυριοτερο γιατι δεν θελω να περναει απο το μυαλο κανενος που ξερει την ιστορια μας εδω απο παλια (οσο παλια ή προσφατα) οτι ειπα κατι εναντιον σου/σας απο πικρα που γινατε μοντ ενω εγω οχι. δεν με ενδιεφερε ποτε και σε κανενα φορουμ που μετεχω.
αλλωστε ξερεις πολυ καλα γιατι εφυγα και να εισαι σιγουρος πως μολις ληξει και τουτο δω το θεμα δυσκολα θα δειτε πουθενα ποστ μου. αλλωστε δεν εχει ποια νοημα το "κυνηγι" της βοηθειας. ο καθενας ξερει τι να κανει.
η γνωμη μου οπως θα ειδες ξαναερχομενος ειχε να κανει μονο με υποκειμενικης φυσεως νηματα και θεματα.
την καλημερα μου και παλι.

Πιστεύω ότι το πάθος για την υποστήριξη των απόψεων μας είναι πάρα πολύ ισχυρό και πολλές φορές υπέρ νικάει και τα πιο σύνθετα μυαλά!!!
Και οι δύο πλευρές είχαν εν μέρει δίκαιο μα συνάμα και άδικο όταν το (δίκιο τους) δεν επιδέχεται κριτικής!!! Καλημέρα και από Εμένα σε όλους!!

#564   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 02/04/2013 - 09:22

εγω τα διαβασα ολα τα σχολεια και δεν εγραψα κατι ενδιαμεσα, αυτο που εχω να πω πρωτα απο ολα ειναι μπραβο που εχουμε ενα Ελληνα τοσο καλο dev! και μακαρι να υπαρξουν και επομενοι να τον ακολουθησουν γιατι δυστηχος ολα τα καλα μιαλα της Ελλαδας χανονται στο εξωτερικο...

τωρα ασχετα με το τι κανει η εφαρμογη ειναι θεμα χρηστη του πως θα την χρησημοποιησει! και ενα screen recorder ειναι νομιμο αλλα να καταγραφεις οταν βαζεις camera την οθονη ειναι παρανομο!

στην τελικη και να σε καταγραψει καποιος χεστηκες διοτι το αμφησβητεις και δεν υπαρχει αποδηξη οτι εισαι εσυ ουτε στεκει πουθενα σε δικαστηρια κλπ!
σημασια εχει ο χρηστης τι θα κανει με αυτο! εδω μεσα ειδα πολλα μιαλα και πολλες αποψεις, αποψεις απο 12χρονον μυαλο μεχρι 50! αν καποιος ειναι ανωρημος ανωρημα θα την χρησημοποιησει αυτο δεν αλαζει!

ας μην τρωγομαστε μεταξυ μας

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#565   GeorgePapadakis

GeorgePapadakis

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 13:07

Παράκληση.
Όποιος έχει επαφή με τον Ηλία, μπορεί να τον ρωτήσει άν υπάρχει περίπτωση να βγει update για το 4ρι τώρα ή αργότερα?
Εγώ που δεν είμαι ....λαμόγιο, την εφαρμογή την χρησιμοποιώ επαγγελματικά και τώρα αναγκάζομαι να κρατώ μπλοκάκι......
Ευχαριστώ

#566   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 02/04/2013 - 13:09

Παράκληση.
Όποιος έχει επαφή με τον Ηλία, μπορεί να τον ρωτήσει άν υπάρχει περίπτωση να βγει update για το 4ρι τώρα ή αργότερα?
Εγώ που δεν είμαι ....λαμόγιο, την εφαρμογή την χρησιμοποιώ επαγγελματικά και τώρα αναγκάζομαι να κρατώ μπλοκάκι......
Ευχαριστώ

Να βγει update για εφαρμογη που αποσυρθηκε λιγο δυσκολο φαινεται.

Μπορεις να του στειλεις μηνυμα στο twitter

#567   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 02/04/2013 - 13:12

Δηλαδή στο 4S πως το χρησιμοποιούσατε με ανοιχτή ακρόαση για να καταγράφετε; Δεν είναι λίγο άβολο αν μιλάς πχ στο δρόμο; Σε ακούει ο άλλος;

Αναρτημένη εικόνα

#568   GeorgePapadakis

GeorgePapadakis

iPH newbie

• 85 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 13:30

Δηλαδή στο 4S πως το χρησιμοποιούσατε με ανοιχτή ακρόαση για να καταγράφετε; Δεν είναι λίγο άβολο αν μιλάς πχ στο δρόμο; Σε ακούει ο άλλος;

Αν αναφέρεσαι και σε μένα, εγώ θα το χρησιμοποιούσα στο αυτοκίνητο με CarKit ανοικτής ακρόασης που ούτως ή άλλως χρησιμοποιώ. Και θα απέφευγα καί τις κλήσεις της Τροχαίας.

#569   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 02/04/2013 - 13:31

Δε νομίζω να λειτουργεί με CarKit bluetooth...Μόνο με το μεγάφωνο απ ότι έχω καταλάβει.

Αναρτημένη εικόνα

#570   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα

Δημοσίευση 02/04/2013 - 14:33

ετσι ακριβως ειναι. οταν ομως θελεις να καταγραψεις καποιον και δεν γινεται λογω πολυκοσμιας (συναινει δεν συναινει) του λες παρτε ή θα σας παρω λιγο αργοτερα. και τελος.
λυσεις υπαρχουν για ολα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11