Νομίζω πως εδώ έχεις δίκιο κατά 50% γιατί ακόμα κι έτσι να είναι όταν ακούει ο άλλος το μήνυμα (εξαρτάται βέβαια ποιος είναι..) δεν ξέρεις πως θα το πάρει (άλλοι απο την καλή και άλλοι απο την ανάποδη..) με τα ανάλογα αποτελέσματα φυσικά..και βέβαια υπάρχει το εξής πρόβλημα, όταν πρόκειται για επαγγελματικά ραντεβού δεν μπορείς την ώρα που μιλάς και είτε θέλει να σου δώσει οδηγίες ή να σου παραγγείλει κάτι εκείνη την στιγμή να του πείς μισό λεπτό να ηχογραφήσω την κλήση για να μην ξεχάσω αυτά που θα μου πείτε...... ακούγεται κάπως...όπως και να το κάνεις. Φυσικά αυτά τα γράφω όλα φιλικά και δεν θέλω να παρεξηγηθώ, όμως η χρήση πάλι του συγκεκριμένου tweak δεν μπορεί να ελεγχθεί αν γίνεται νόμιμα ή παράνομα και εξαρτάται απο τον εκάστοτε χρήστη. Θεωρώ πάντως, κατά την δική μου και μόνο άποψη, ότι ο χρήστης θα έπρεπε να έχει την επιλογή του μηνύματος (αν θα ακούγεται ή όχι) εφόσον θα το χρησιμοποιεί αυτός, αν το χρησιμοποιήσει παράνομα είναι δικό του καθαρά πρόβλημα και όχι του προγραμματιστή... Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ, όπως και όλα τα tweak του Ηλία τα οποία και χρησιμοποιώ (φυσικά αγορασμένα τα πάντα απο Cydia γιατί σέβομαι πάνω απ' όλα την δουλειά όλων για το κάθε τι που μας προσφέρουν μετά απο αμέτρητες ώρες προγραμματισμού). Αυτή είναι η προσωπική μου καθαρά άποψη πάνω στο θέμα και δεν θέλω να παρεξηγηθεί απο κανέναν.To αντιλαμβανόμαστε ότι έχει και νόμιμες χρήσεις προφανώς. Αν είναι για νόμιμη χρήση όμως γιατί νοιάζει τον χρήστη να μην ακούει ο συνομιλητής ότι καταγράφεται η συνομιλία; Αν σε ρωτήσει γιατί με καταγράφεις του λες ότι θέλω να θυμάμαι διευθύνσεις, οδηγίες κτλ. Δε νομίζω να έχει πρόβλημα κανείς με αυτό.
Ευχαριστώ..
Τελευταία επεξεργασία από: koskon, 01/04/2013 - 12:20