νικο δεν θελεις να συνεχισω.....Μόνο έτσι ίσως "εξιλεωθεί" η Vodafone για όλη αυτή την αναστάτωση...
Δίνοντας ένα δυνατό δίκτυο με πολύ καλύτερη κάλυψη από της Cosmote σε πολύ περισσότερα σημεία από την πρώτη στιγμή.
LTE carrier update για το iPhone 5 από την Vodafone
Δημοσίευση 16/06/2013 - 14:02
Ad
Δημοσίευση 16/06/2013 - 14:07
Η μόνιμη καραμέλα των εκπροσώπων της σχετικά με το θέμα ήταν "κάντε υπομονή και το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει όλους".
Οπότε μόνο έτσι μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να "εξιλεωθεί" όπως είπα. Τώρα το αν θα γίνει δεν το γνωρίζω και ομολογώ ότι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος...
Δημοσίευση 16/06/2013 - 14:15
Εδώ καλά καλά δε μπορεί με το 3G της.. Πόσο μάλλον να χτυπήσει τη Cosmote που μέχρι πριν λίγο καιρό έκανε εργασίες στο δίκτυο της..
LTE εδώ σε καμιά 2ετία για τους πιο αισιόδοξους..
Δημοσίευση 16/06/2013 - 14:17
αυτη η αισιοδοξια λειπει και απο εμενα και σκεφτομαι οτι εκανα τρελη βλακεια που εφυγα απο κοσμοτε...αλλα ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει με το LTE και μετα βλεπω.Αν και χρόνια συνδρομητής της και σε προσωπικό επίπεδο ικανοποιημένος από την εξυπηρέτησή της (ίσως απλά δεν μου έτυχε κάτι στραβό τόσα χρόνια), δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι στο θέμα του LTE έκανε το ένα φάουλ πίσω από το άλλο.
Η μόνιμη καραμέλα των εκπροσώπων της σχετικά με το θέμα ήταν "κάντε υπομονή και το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει όλους".
Οπότε μόνο έτσι μπορώ να φανταστώ ότι μπορεί να "εξιλεωθεί" όπως είπα. Τώρα το αν θα γίνει δεν το γνωρίζω και ομολογώ ότι δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος...
Δημοσίευση 16/06/2013 - 14:20
Πάνω κάτω την ίδια άποψη έχω και για αυτό δεν έχω κάνει ούτε τις αναβαθμίσεις στα carrier settings ακόμα.Δεν υπάρχει ο όρος LTE στην Ελλάδα. Είναι ένα αστείο..
Εδώ καλά καλά δε μπορεί με το 3G της.. Πόσο μάλλον να χτυπήσει τη Cosmote που μέχρι πριν λίγο καιρό έκανε εργασίες στο δίκτυο της..
LTE εδώ σε καμιά 2ετία για τους πιο αισιόδοξους..
Απλά και για την Cosmote Που έχει δίκτυο δεν ακούω τα καλύτερα Σε λίγες περιοχές και αυτό ποτέ φουλ...
Τα όσα έγραψα τα έγραψα με αφορμή αυτά που γράφτηκαν παραπάνω από παιδιά για φουλ σήμα σε αρκετές περιοεχές και τίποτα παραπάνω.
Δημοσίευση 16/06/2013 - 14:32
Και η Cosmote έχει τα προβληματάκια της, αλλά όχι αυτό το χάλι της Voda.. Αυτοί είναι ερωτευμένοι με το Edge
Προσπαθούσα κέντρο πριν κάτι μέρες να πιάσω 3G κανά 15'..
Δημοσίευση 16/06/2013 - 14:47
χαχα κανε και μια βολτα απο κολωνακι να δεις.....μπορεινα χασεις και το edge....Μια απο τα ίδια.. Ίσως να μη τη κάνω και ποτέ την αναβάθμιση στα Carrier..
Και η Cosmote έχει τα προβληματάκια της, αλλά όχι αυτό το χάλι της Voda.. Αυτοί είναι ερωτευμένοι με το Edge
Προσπαθούσα κέντρο πριν κάτι μέρες να πιάσω 3G κανά 15'..
Δημοσίευση 16/06/2013 - 15:06
Μιλάμε για δίκτυο που πριν λίγους μηνες εμφανίστηκε και παρ όλα αυτα καλύπτει πολυ μεγαλο μερος. Και μιλάω για την Αττική γιατί αυτό ξέρω. Από τα βόρεια πρόαστια (Κηφισιά) μέχρι νότια (Γλυφάδα) βλέπεις σχεδον συνέχεια την ένδειξη LTE . Το ότι υπάρχουν και περιοχές με ούτε 3G οκ το ξέρω.. Αλλά παίζουν πολλά ρόλο σε αυτό. Και οι κεραίες που όλοι φωνάζουμε να τις κατεβάσουν, και το έδαφος της Ελλάδας. Και με πολύ καλές ταχύτητες. Η vodafone είχε επενδύσει και τα περισσότερα λεφτά στην Ελλάδα για το δίκτυο LTE.
Μένει να δούμε τι θα γίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Δημοσίευση 16/06/2013 - 15:09
Επομενως για να μην υπαρχει προβλημα κοπηκε και ολοι ειναι happy.
(απο το να γινεται αυτος ο κακος χαμος, γιατι αυτος και οχι εγω, μια χαρα το βρισκω να κοπει).
Καλά έκανε που το έκοψε μετά από όλα αυτά αλλά διαφωνείς ότι έγιναν σημαντικά λάθη από την εταιρία και με τον τρόπο που χειρήστηκε το θέμα;
Δημοσίευση 16/06/2013 - 19:21
Δημοσίευση 16/06/2013 - 21:03
Δημοσίευση 16/06/2013 - 21:07
Οτι πήγες στο 2GΚαλησπέρα, να ρωτήσω κάτι έχω ενα iphone 5 με ios 7, έχω αποστείλει για το 4g sms αλλά είδα οτι μετά από κάποιες ώρες το 3G που αναγραφόταν στο πάνω μέρος του τηλεφώνου μεταφραστικέ σε GPRS. Σας λέει κάτι :
Δημοσίευση 16/06/2013 - 21:13
Δημοσίευση 16/06/2013 - 21:16
οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα χαχαχαχχαχαχαχα παμε καλα!!!! ?
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 16/06/2013 - 21:44
Απλά δεν έχεις σήμα εκεί που είσαι ούτε για 3G ούτε edge.χαχαχαχα παμε καλα!!!! ?
GPRS -> EDGE -> 3G -> LTE
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες