Παιδιά, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος πανικός; Γιατί καθόμαστε και βγάζουμε συμπεράσματα για το ποιά εταιρία είναι καλύτερη από την άλλη; Όλοι μας αγοράσαμε το 5αρι για χίλιους διαφορετικούς λόγους με τελευταίο το LTE, αφού ξέραμε εξ αρχής ότι το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε στο 5αρι θα ήταν να τρέξουμε σε LTE. Επίσης, αν θέλετε να κάνετε συγκρίσεις μεταξύ εταιριών δεν αρκεί μία και μόνο σύγκριση σε έναν και μόνο τομέα. Το ότι η cosmote έφερε πρώτη το 4G δεν την κάνει και καλύτερη εταιρία.
Όσο για κάποιους φίλους που λένε ότι η Cosmote έχει καλύτερο σήμα ή αντίστοιχα η Vodafone έχει καλύτερο σήμα αύτο είναι ένα ψέμα. Είναι σημεία και σημεία. Έχω βρεθεί σε σημείο που εγώ με Voda είχα απίστευτο 3g και φίλος μου με Cote δεν είχε καν 3g, και φυσικά το αντίθετο.
Το συμπέρασμα; Μην πορώνεστε και μην "φανατίζεστε" με τις εταιρίες. Δεν υπάρχει λόγος. Και κλείνοντας θα επαναλάβω κάτι. Κανένας μα κανένας μας δεν έσκασε τόσα λεφτά να αγοράσει το 5αρι για να τρέξει ταχύτητες 4G.
ασε δεν ειναι τυχαιο που η wind k voda ξεβρακωνονται στις προσφορες κ στα πακετα κ η κοσμο στην κοσμαρα της..δειχνει οτι ο κοσμος δεν τσιμπαει ...τι να τα κανω πχ τα 2 γιγα ιντερνετ αν στο κεντρο της αθηνας εχω Ε κ 3G με 1,5-2mbps...ασε τπτ δεν ειναι τυχαιο...
Μάλλον απο εσάς που κάνετε σαν τρελοί να έχετε LTE στο κινητό σας θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε. Ο λόγος είναι οτι αν το έχεις ενεργοποιημένο απο το πρωί που πας για δουλειά να ξέρετε ότι μέχρι το μεσημέρι θα θέλετε φόρτιση. Ρουφάει την μπαταρία σαν τρελό το κινητό. Εγώ αν και είμαι απο επαρχία και κατεβαίνω πολύ συχνά Αθήνα και Θεσσαλονίκη πολλές φορές το έχω κλειστό γιατί πρσγματικά έχω κουραστεί να φορτίζω το κινητό συνέχεια.
Οπότε λέω πάλι μήπως να το ξανασκεφτείτε?
ετσι ακριβως ειναι, εδω κ 2 μηνες το εχω μονιμα κλειστο κ κραταει 1,5 μερα η μπαταρια, ανοιγω μονο οταν θελω να κανω καποιο μεγαλο κατεβασμα κ δεν ειμαι σε wi-fi...