Έχεις δίκιο έκανα λάθος τα 48 ευρω...55,80€ ειναι αυτο που ανέφερα εγω ή ήθελα να αναφέρω.
Οπότε εχουμε και λέμε αυτο και με το πέρας των έξι μηνών η τιμη θα ειναι 60 ευρω, δηλαδη
20 ευρω λιγότερα απο οτι στοιχίζει στη νοβα το προγραμμα που μιλάμε.
Δηλαδη...
20 ευρω περισσότερα για 720' αντί 60' σε κινητα που εχουμε στο ΟΤΕ
Και
Τις "απεριόριστες" διεθνείς κλήσεις;
Όσον αφορα τα λεπτά για κινητα, μπορει να τύχει να πάρουμε και απο σταθερο σε κινητο,
αλλα συνήθως παίρνουμε άπαντες πλεον απο κινητα σε κινητα. Όταν είμαι έξω, δεν μπορω
να πάρω το σταθερο βόλτα, οπότε αναγκαστικά απο κινητο θα πάρω, οπότε αυτα τα 20 ευρω
της διαφοράς τα δίνω στο κινητο.
Διεθνείς κλήσεις πόσοι πραγματοποιούμε; Τυχαίνει και εγω να πραγματοποιω διεθνείς κλήσεις,
αλλα φαντάζομαι δεν ειναι κάτι σύνηθες η κάτι που κάνει η πλειοψηφία.
Αυτα περι τιμής..πάμε στο παρασυνθημα...
Άλλο το Ίντερνετ του ΟΤΕ και άλλο της forthnet. Το εχω ζήσει με μυρια προβλήματα και κολληματα,
ενώ ΟΤΕ conn-x εχω ένα χρονο τωρα , σε δυσμενή σημείο στη Χαλκιδική και χωρίς υπερβολές, δεν
εχω λόγο να πω ψέμματα, δεν κόλλησε ποτε σε αυτο το έτος.
Όσον αφορα το προγραμμα, Σινεμα νοβα ειναι κορυφή αλλα στα αθλητικα ειναι για να τους κλαίνε
οι ρεγγες και η ειρωνία ειναι οτι εχουν ακριβότερο για λίγο το αθλητικό πακέτο στη νοβα αποτι το
Σινεμα πακέτο.
Οκ, ειλικρινά, πες μου, ποσα παιχνιδια της Καλονης πιστεύεις θα δεις απο το υπέρ τηλεοπτικό υπερθέαμα
όπως το αναφέρουν;!
Υ.Γ. Το ίδιο πακέτο του ΟΤΕ που αναφέρω παραπάνω , με vdsl και 50mbps..τιμη 70€, δηλαδη 10 ευρω κάτω
απο το υπερθέαμα και υπέρ προσφορα της νοβα.
Φίλε Οκ σε πολλα σημεία κάνω και πλάκα, δεν εχουμε να χωρισμού με τίποτα, συζήτηση κάνουμε,
καμία διάθεση για ειρωνιες. Υγιής αντίλογος με παραδείγματα.