Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:28

Το καλό θα ήταν να σου επιτρεπόταν όταν θα έπαιρνες μια καινούργια συσκευή να βάλεις ότι λειτουργικό γουστάρεις με πληρωμή. Τότε φυσικά όλοι θα έπαιρναν samsung με ios μέσα!

Πας ενα στοιχημα;
Το android ειναι τζαμπα, ενω στην ουσια σε ολα τα iphone το ios πληρωνεις.

Ετσι πχ σαν συσκευη σκετη, το iphone5 θα κοστιζε 300€ ενω το galaxy s4 550€.

Το δε android θα το πληρωνες κανα 50ρικο ενω το ios 300€

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:34

Ρε συ γκορντιτο φαντασου να μην γυριζες και στο αιφον

#138   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:35

Πας ενα στοιχημα;
Το android ειναι τζαμπα, ενω στην ουσια σε ολα τα iphone το ios πληρωνεις.

Ετσι πχ σαν συσκευη σκετη, το iphone5 θα κοστιζε 300€ ενω το galaxy s4 550€.

Το δε android θα το πληρωνες κανα 50ρικο ενω το ios 300€

550??????? xexexe

http://allthingsd.co...analysis-shows/

$237 ισως

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#139   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:37

Φιλε μου, πολυ ευχαριστως δεχομαι τον αντιλογο, οπως βλεπεις μιλαω με επιχειρηματα, και οπου δεν ξερω, βαζω ενα 'νομιζω' μπροστα.

Το ανωθεν που εγραψα ειναι μια πραγματικοτητα, στο Iphone πληρωνεις το software, δεν το εκρινα ουτε ως θετικο ουτε ως αρνητικο.

#140   lula

lula

iPH Member

• 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:39

Το post μου θέλω να πιστεύω ότι ήταν αρκετά αντικειμενικό - για την ιστορία έχω : iphone4, ipad1 και 4 και nexus 7

Αυτο το θεμα με το malware, πρεπει καποια στιγμη να σταματησει. Το 80% ειναι Ρωσσικες μουφο-εφαρμογες που νοημων χρηστης ποτε δεν θα κατεβαζε.
Το αλλο για τα stores γενικα, πολλοι ακουω να το λενε, εγω δεν την εχω δει αυτην την ανωτεροτητα παντως.
Αυτο που με ενδιαφερει πρσωπικα (δωρεαν εφαρμογες) το εχω στο android και με το παραπανω, στο ios η νοοτροπια, ειναι πληρωνε για τα παντα.

Μα εγώ δε μίλησα για την ασφάλεια που και αυτή είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία, προφανώς δεν με κατάλαβες εννοώ μεγαλύτερη ποικιλία ποιοτικών εφαρμογών υποστήριξη online gameing μέσω gamecenter κτλ εκεί το Android είναι πίσω τι να κάνουμε δηλαδή...όσο για τις δωρεάν εφαρμογές αυτό είναι μάλλον ψέμα αλλά από την ανάποδη μεριά γιατί στο IOS βγαίνουν δωρεάν περισσότερες ποιοτικές εφαρμογές από ότι στο Android αν δεις τι έχω κατεβάσει Free θα πάθεις πλάκα :) Άσε που υπάρχουν και τα κολπάκια με τις διαφημιστικές εφαρμογές και έχω πιστώσει και με 3 IOS συσκευές πιστώνω κάθε μήνα 50$ στο Αμερικάνικο Appstore ούτε Cracked ούτε τίποτα όλα νόμιμα

Αυτο ειναι λογικο, το ios ειναι για 3 τηλεφωνα, το android ειναι generic για 1000 συσκευες. Βαλε και οτι πολλες εφαρμογες γραφονται πρωτα για ios και κταλαβαινεις γιατι υπαρχει η αισθηση του πιο smooth στο ios.

Όχι δεν το καταλαβαίνω συμφωνώ σε αυτό που λες πως οι εφαρμογές βγαίνουν πρώτα για IOS που και αυτό λέει πολλά ;) αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το κινητό 5 ετιας (3gs) να είναι πιο smooth από το 80% των Android που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο μήνα

Αυτο, πραγματικα, ΠΩΣ το βγαζεις μειονεκτημα του android;
Πραγματικα, το S3 ειναι αιωνες μπροστα απο το iphone4 στα παντα ολα, και εχουν την ιδια τιμη!! WTF??? Ειναι κοροιδια αυτο φιλε μου.

Ναι, τα iphone κρατανε τιμη, τα πουλας πολυ παρπανω απο τα android, ετσι ειναι η αγορα.

Η υποτίμηση του προϊόντος σε κάθε περίπτωση μειώνει την αξία του δεν αναρωτήθηκες ποτέ τι είναι αυτό που κάνει τα iphone να κρατάνε τιμή θα στο πω εγώ όσο πιο απλά γίνεται είναι ότι όταν ο άλλος είναι ικανοποιημένος δεν το πουλάει ή το πουλάει πολύ ακριβά και εσύ δεν μπορείς να το βρεις οπότε ή δεν το παίρνεις και το βρίζεις ή πας στο μαγαζί τα σκας χοντρά και το αγοράζεις

εγώ έχω μια συσκευή 3 χρόνια μπορεί να αξίζει 150 ευρώ σε αντίθεση με το S3 που αξίζει 200 (εγώ τόσα θα έδινα) αλλά το θέμα είναι ότι δεν το πουλάω γιατί με έχει καλύψει - αντίθετα αν ρίξεις μια ματιά θα δεις πολλά S3 διαθέσιμα για πώληση και όταν ο άλλος σου ζητάει 250 του λες πλάκα μου κάνεις 348 έχει καινούριο και επειδή θέλει το ξεφορτωθεί στο δίνει αρκετά πιο κάτω ;) Αντίθετα το δικό μου που αξίζει 150-180 (πραγματική αξία) μπορώ άνετα να πω 400 κάνει καινούριο 250 κι άμα θέλεις και φυσικά δε με χαλάει καθόλου να μου μείνει εφόσον έχω μια συσκευή με το τελευταίο IOS που είναι ότι πιο smooth υπάρχει και τρέχει τέλεια το 80% των παιχνιδιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Appstore (δηλαδή περισσότερα από όσα έχει όλο το Googleplay) ;) και όλα αυτά με μία συσκευή 3 χρόνια πιο παλιά από αυτή της Samsung και το καλύτερο είναι πως εγώ αυτά τα 3 χρόνια δεν πήρα άλλο τηλέφωνο ενώ οι άλλοι άλλαξαν στην καλύτερη περίπτωση 2-3 συσκευές και παρόλα αυτά δεν βγήκα ποτέ από την εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο, Οπότε ποιος κερδίζει οικονομικά σε σχέση τιμής απόδοσης εγώ που έχω δώσει σε 3 χρόνια 600 Euro και τώρα μπορώ να πάρω και τα 250 πίσω ή αυτός που πχ έδωσε σε τρία χρόνια ας πούμε 400 (για ένα omnia ή 500 για ένα HTC HD2) και άλλα 400 (για ένα καλούτσικο Android με έκδοση 2.7) και 550 για να έχει τώρα το S3 και να θέλει να το ξεφορτωθεί

#141   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:40

Γιατι δεν μεταφερεται σιγα σιγα στο bla-bla section το τοπικ;

Δεν ειρωνευομαι αλλα προσωπικα θεωρω πως δεν υπαρχει αλλος λογος να εμφανιζεται συνεχως στα recent.

#142   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:42

Φιλε μου, πολυ ευχαριστως δεχομαι τον αντιλογο, οπως βλεπεις μιλαω με επιχειρηματα, και οπου δεν ξερω, βαζω ενα 'νομιζω' μπροστα.

Το ανωθεν που εγραψα ειναι μια πραγματικοτητα, στο Iphone πληρωνεις το software, δεν το εκρινα ουτε ως θετικο ουτε ως αρνητικο.

το πληρωνεις το ios φυσικα αλλα σαν συσκευη τα υλικα ειναι καλυτερα του iphone απο το sammy, και ειναι λογικο

#143   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:45

550? :huh: :huh: xexexe

http://allthingsd.co...analysis-shows/

$237 ισως

Nαι, τα υλικα μπορει να κοστιζουν τοσο.

Βαλε τωρα σε αυτο το κοστος το κερδος της Σαμσουνγκ, το κερδος των μεταπωλητων, το ΦΠΑ, τα μεταφορικα, τις πατεντες που πληρωνει, το R+D κλπ.

Σε αντιστοιχες ερευνες λενε οτι και το Iphone τοσο κοστιζει περιπου (270$) σου φαινεται εσενα το hardware ιδιο στα 2 τηλεφωνα;

#144   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:46

Nαι, τα υλικα μπορει να κοστιζουν τοσο.

Βαλε τωρα σε αυτο το κοστος το κερδος της Σαμσουνγκ, το κερδος των μεταπωλητων, το ΦΠΑ, τα μεταφορικα, τις πατεντες που πληρωνει, το R+D κλπ.

Σε αντιστοιχες ερευνες λενε οτι και το Iphone τοσο κοστιζει περιπου (270$) σου φαινεται εσενα το hardware ιδιο στα 2 τηλεφωνα;

φυσικα και οχι το ios ειναι πολυ καλητερα δουλεμενο.... κανεις πλακα βλεπεις το android με το lag καλυτερο? ενα καλο λειτουργικο εχει latency?

#145   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:55

το πληρωνεις το ios φυσικα αλλα σαν συσκευη τα υλικα ειναι καλυτερα του iphone απο το sammy, και ειναι λογικο

οντος πολυ καλα τα υλικα....

Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα

#146   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:56

θα εβγαζα κ αλλες αλλα δεν ειναι καλος ο φωτισμος.

Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα

#147   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:58

τι ακριβως θες να μας πεις εδω? θες να σου βγαλω το δικο μου να δεις πως ειναι και δεν εχω ουτε θηκη... αν εδυ δεν το προσεχεις και χειροτερα μπορει ν αγινει.

το μονο που δειχνουν οι φωτο ειναι οτι δεν προσεχεις τα πραγματα σου

#148   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/05/2013 - 13:59

To s4 είναι ηδη στα 580ε. Κατα Οκτωβρη που θα κανει 350-400 θαναι οτι πρεπει!

εδώ το iphone 4 8gb έχει 430 euro που έχει βγει εδώ και χρόνια που δεν αξίζει μια άλλα δεν πέφτει η τιμή γιατί είναι apple και είναι apple και όπως να το κάνουμε είναι apple......καρύδια μου χαρίσανε ένα 16αρι και το έδωσα στο ανιψάκι και του έκανε crash test. λίγο πιο λογικοί να γίνουμε και να αγοράζουμε κάτι που αξίζει και όχι κάτι που είναι μόνο όνομα. (δεν ισχύει για τα άτομα που αγοράζουν apple για πασαρέλα στο Κολωνάκι)

#149   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:03

τι ακριβως θες να μας πεις εδω? θες να σου βγαλω το δικο μου να δεις πως ειναι και δεν εχω ουτε θηκη... αν εδυ δεν το προσεχεις και χειροτερα μπορει ν αγινει.

το μονο που δειχνουν οι φωτο ειναι οτι δεν προσεχεις τα πραγματα σου

Εγώ που τα προσέχω, είμαι "ψείρας" μέχρι αηδίας, το έχω συνέχεια σε θήκη, μπορείς να μου πείς πως γίνεται να έχω 3 πλέον σημάδια?

Το 5 δυστυχώς φοβάσαι να το ακουμπήσεις. Αυτή είναι η αλήθεια. Και η ηλεκτροστατική βαφή του για κλάμματα.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#150   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:06

Μα εγώ δε μίλησα για την ασφάλεια που και αυτή είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία, προφανώς δεν με κατάλαβες εννοώ μεγαλύτερη ποικιλία ποιοτικών εφαρμογών υποστήριξη online gameing μέσω gamecenter κτλ εκεί το Android είναι πίσω τι να κάνουμε δηλαδή...όσο για τις δωρεάν εφαρμογές αυτό είναι μάλλον ψέμα αλλά από την ανάποδη μεριά γιατί στο IOS βγαίνουν δωρεάν περισσότερες ποιοτικές εφαρμογές από ότι στο Android αν δεις τι έχω κατεβάσει Free θα πάθεις πλάκα :) Άσε που υπάρχουν και τα κολπάκια με τις διαφημιστικές εφαρμογές και έχω πιστώσει και με 3 IOS συσκευές πιστώνω κάθε μήνα 50$ στο Αμερικάνικο Appstore ούτε Cracked ούτε τίποτα όλα νόμιμα

Τα βλεπω απο πρωτο χερι και ξερω.
Στο android ολα ειναι δωρεαν χωρις app-a-day-free κλπ

Και οταν 'χρειαστει' να πληρωσεις οι εφαρμογες κοστιζουν λιγοτερο.

Για το κολπο με τις διαφημιστικες, αναμενω PM

Όχι δεν το καταλαβαίνω συμφωνώ σε αυτό που λες πως οι εφαρμογές βγαίνουν πρώτα για IOS που και αυτό λέει πολλά ;) αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το κινητό 5 ετιας (3gs) να είναι πιο smooth από το 80% των Android που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο μήνα

Αυτο ειναι μυθος.
Ολοι το λενε, εγω δεν το εχω δει.

Ρυθμιση θελει το android, και γινεται κατα πολυ ταχυτερο απο το 3gs που εχεις.

Η υποτίμηση του προϊόντος σε κάθε περίπτωση μειώνει την αξία του δεν αναρωτήθηκες ποτέ τι είναι αυτό που κάνει τα iphone να κρατάνε τιμή θα στο πω εγώ όσο πιο απλά γίνεται είναι ότι όταν ο άλλος είναι ικανοποιημένος δεν το πουλάει ή το πουλάει πολύ ακριβά και εσύ δεν μπορείς να το βρεις οπότε ή δεν το παίρνεις και το βρίζεις ή πας στο μαγαζί τα σκας χοντρά και το αγοράζεις

εγώ έχω μια συσκευή 3 χρόνια μπορεί να αξίζει 150 ευρώ σε αντίθεση με το S3 που αξίζει 200 (εγώ τόσα θα έδινα) αλλά το θέμα είναι ότι δεν το πουλάω γιατί με έχει καλύψει - αντίθετα αν ρίξεις μια ματιά θα δεις πολλά S3 διαθέσιμα για πώληση και όταν ο άλλος σου ζητάει 250 του λες πλάκα μου κάνεις 348 έχει καινούριο και επειδή θέλει το ξεφορτωθεί στο δίνει αρκετά πιο κάτω ;) Αντίθετα το δικό μου που αξίζει 150-180 (πραγματική αξία) μπορώ άνετα να πω 400 κάνει καινούριο 250 κι άμα θέλεις και φυσικά δε με χαλάει καθόλου να μου μείνει εφόσον έχω μια συσκευή με το τελευταίο IOS που είναι ότι πιο smooth υπάρχει και τρέχει τέλεια το 80% των παιχνιδιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Appstore (δηλαδή περισσότερα από όσα έχει όλο το Googleplay) ;) και όλα αυτά με μία συσκευή 3 χρόνια πιο παλιά από αυτή της Samsung και το καλύτερο είναι πως εγώ αυτά τα 3 χρόνια δεν πήρα άλλο τηλέφωνο ενώ οι άλλοι άλλαξαν στην καλύτερη περίπτωση 2-3 συσκευές και παρόλα αυτά δεν βγήκα ποτέ από την εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο, Οπότε ποιος κερδίζει οικονομικά σε σχέση τιμής απόδοσης εγώ που έχω δώσει σε 3 χρόνια 600 Euro και τώρα μπορώ να πάρω και τα 250 πίσω ή αυτός που πχ έδωσε σε τρία χρόνια ας πούμε 400 (για ένα omnia ή 500 για ένα HTC HD2) και άλλα 400 (για ένα καλούτσικο Android με έκδοση 2.7) και 550 για να έχει τώρα το S3 και να θέλει να το ξεφορτωθεί

Δεν βγαζεο νοημα το ποστ σου φιλε μου, αλλα θα προσπαθησω να απαντησω.

Το Iphone δεν κραταει τιμη γιατι ειναι σουπερ ντουπερ, αλλα γιατι εχουν βγει 4-5 συσκευες τα τελευταια 4-5 χρονια.
Τα android συνεχως πεφτουν γιατι συνεχως αναβαθμιζονται και βγαινουν καλυτερα/νεοτερα τηλεφωνα, η τεχνολογια προχωρα, και οσο προχωρα η προηγουμενη γενια πεφτει.

Τωρα για την εξελιξη της τεχνολογιας που λες, επετρεψε μου να αμφιβαλλω.
Το νεοτερο ios εβαλες, με πετσοκομενα features, και ακομα ουτε σωστα notifications εχεις, ουτε widgets, ουτε shortcuts ουτε τιποτα.

Tωρα πως συγκρινεις το 3gs με το S3, ενας θεος ξερει. Βασικα, ουτε καν με το S2 δεν συγκρινεται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες