νομιζω παρεα διαβαζαμε για τις αναβαθμησεις και πιες δεν θα παρουν τα android και οτι θα καθυστερησουν μαλιστα και σε pure versions... το μπαμ που το ειδες?Το βλεπω στην πραξη τι σημαινει...μην αγχωνεσαι... στην beta 23 ισως να δουλεψει οπως θελετε το ios.... κ να το δωσει η μαμα στον λαο... ειδες οι αλλοι? Android 4.3 στο μπαμ... μηδεν προβληματα... θα το διαπιστωσεις τον αυγουστο..θελω να δω μετα τι θα λες

iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:13
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Ad
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:14
αυτο με το linus παλι!!!!! βρε παιδια το android ειναι android οχι linux! αν ηταν linus θα λεγοταν linux! και να σου κανω μια ερωτηση? εχεις διαβασει σε πιο λειτουργικο βσιζετε το android και σε πιο το ios?
ξερεις τι ειναι το unix? το ξερεις πως και τα 2 ειναι βασισμενα σε αυτο?
Το ξερω φιλε, αλλα δεν εχει καμια σχεση η φιλοσοφια του ενος λειτουργικου με το αλλο... εσυ τα κλειδωνεις ολα.για να μου πεις οτι μου προσφερεις ενα ασφαλες λειτουργικο... που δεν ειναι ασφαλες αλλα τελοσπαντων... μεχρι εκει φτανει η τεχνογνωσια σου, να προσφερεις τα αυτονοητα... ρε συ, καταλαβαινεις οτι στην ios7 εχεις αντιγραψει ο,τι γινεται στο android εδω κ τοσα χρονια? Τι πατε να μας πειτε τωρα? Δηλαδη τοσο πολυ εθελοτυφλειτε??
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:15
Ρε φιλε, οι ανθρωποι χρηζουν αναγκη βοηθειας... τα δινει ολα λεει στο bench test.... χααχαχαχχαχαχχαχχχαχ.... ε τι θα κανει ρε μεγαλε, θα τρεχει στα 300 mhz με τους 4 πηρυνες που ειναι εξοικονομησης ενεργειας
Χαχαχψψαχχαψααχ.... μιλαμε τα πραγματα ειναι σοβαρα σε αυτο το φορουμ, δεν πανε καλα τα ατομα...
Κι ομως αυτο κανει σε ενα benchmark (αυτο που δεν εχει8 την ευλογια της Sammy) το τρεχει με τους Α7 στα 250MHz. Τι δεν καταλαβαινεις ??
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:15
Λες να παρακαλανε παλι τους admins να με banαρουν? Χαλαλι τους ρε φιλε, δεν πειραζει...Σε βλέπω να γίνεσε η μετασάρκωση του gorgito

Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:17
τι εχω αντιγραψει... γιατι εγω ξερω οτι η αππλε δεν πληρωνει την google τιποτα αλλα η google την αππλε 30 δολαρια για καθε συσκευη που φοραει android... μηπως καποιος αλλος αντιγραφει καποιον αλλο?Το ξερω φιλε, αλλα δεν εχει καμια σχεση η φιλοσοφια του ενος λειτουργικου με το αλλο... εσυ τα κλειδωνεις ολα.για να μου πεις οτι μου προσφερεις ενα ασφαλες λειτουργικο... που δεν ειναι ασφαλες αλλα τελοσπαντων... μεχρι εκει φτανει η τεχνογνωσια σου, να προσφερεις τα αυτονοητα... ρε συ, καταλαβαινεις οτι στην ios7 εχεις αντιγραψει ο,τι γινεται στο android εδω κ τοσα χρονια? Τι πατε να μας πειτε τωρα? Δηλαδη τοσο πολυ εθελοτυφλειτε??
οσο για το unix....
να σου κανω μαθημα θα παρει ωρες!
unix -------- linux
|-------- BSD-mac os
στο unix βασιζονται και τα 2 λειτουργικα
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 30/07/2013 - 22:17
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:17
Το τρεχει σε idle δηλαδη..... χχααααχχαχαχαχαχαααχα... οκ ρε αντωνη.... εχεις δικιο.. καμια ελπιδα....Κι ομως αυτο κανει σε ενα benchmark (αυτο που δεν εχει8 την ευλογια της Sammy) το τρεχει με τους Α7 στα 250MHz. Τι δεν καταλαβαινεις ??
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:18
Διαβασεσ το αρθρο του Anand η εχει πολλες αγνωστες λεξεις για σενα ??Το τρεχει σε idle δηλαδη..... χχααααχχαχαχαχαχαααχα... οκ ρε αντωνη.... εχεις δικιο.. καμια ελπιδα....
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:19
Ειπα το αντιθετο? Διαβασες τι εγραψα?τι εχω αντιγραψει... γιατι εγω ξερω οτι η αππλε δεν πληρωνει την google τιποτα αλλα η google την αππλε 30 δολαρια για καθε συσκευη που φοραει android... μηπως καποιος αλλος αντιγραφει καποιον αλλο?
οσο για το unix....
να σου κανω μαθημα θα παρει ωρες!
unix -------- linux
|-------- BSD-mac os
στο unix βασιζονται και τα 2 λειτουργικα
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:22
Ποιες pure versions? Αυτες στις οποιες δεν δινει η google τα updates? Δηλαδη τα s4 και htc one nexus version? Χαιρω πολυ.... στεφανος.. μαλλον αλλα διαβαζεις κ αλλα καταλαβαινεις....νομιζω παρεα διαβαζαμε για τις αναβαθμησεις και πιες δεν θα παρουν τα android και οτι θα καθυστερησουν μαλιστα και σε pure versions... το μπαμ που το ειδες?
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:23
πονεσε το κεφαλι μου χαχαχΕιπα το αντιθετο? Διαβασες τι εγραψα?
η αππλε εχει ασφαλεια (δεν μπορεις να το διαψευσεις αυτο) διοτι οταν εγκαθηστας μια εφαρμογη το λειτουργικο φτιαχνει ενα partition γι ακαθε εφαρμογη! εκει μεσα αποθηκευονται ολα τα της εφαρμογης, αν η εφαρμογη ειναι κακοβουλεη επιδη το partition της δεν μπορει να συγκενεψει με καποιο αλλο δεν μπορει ν απειραξει τα αρχεια καποιας αλλης εφαρμογης η του συστηματος

οποτε το κανεις delete και γεια σας! στο android ειναι ολα φορα παρτηδα και ολες οι εφαρμογες εχουν προσβαση σε ολα σχεδον τα αρχεια με αποτελεσμα αν μια εφαρμογη ειναι κακοβουλη να μπορει να πληξει τα παντα!
αυτο ειναι ενα απλο παραδειγμα ασφαλειας! ασε το ios σου λεω ειναι ετη φωτος μπροστα! και τα wp ακριιβως την ιδια φιλοσοφια πηρανε και λειτουργουνε
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:24
Εχει πολλες αγνωστες λεξεις, με ξεσκεπασες...Διαβασεσ το αρθρο του Anand η εχει πολλες αγνωστες λεξεις για σενα ??

Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:24
αρα το 4.3 πιος το πηρε στο μπαμ? μονο η συσκευη της gogle?Ποιες pure versions? Αυτες στις οποιες δεν δινει η google τα updates? Δηλαδη τα s4 και htc one nexus version? Χαιρω πολυ.... στεφανος.. μαλλον αλλα διαβαζεις κ αλλα καταλαβαινεις....
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:28
αρα το 4.3 πιος το πηρε στο μπαμ? μονο η συσκευη της gogle?
Ναι, τα nexus... εκει που ειναι υπευθυνη η google κ κανει κουμαντο... για τις αλλες συσκευες το εχουμε αναλυσει, δεν την νοιαζει...τουλαχιστον δεν θα εχει πετσοκομμενα feutures... dropsync μονο στο iphone5.. γελαει ο κοσμος... ακομα νιωθεις οτι σε παιρνει να μιλας γι αυτο το θεμα?
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:29
airdrop ενοεις?Ναι, τα nexus... εκει που ειναι υπευθυνη η google κ κανει κουμαντο... για τις αλλες συσκευες το εχουμε αναλυσει, δεν την νοιαζει...τουλαχιστον δεν θα εχει πετσοκομμενα feutures... dropsync μονο στο iphone5.. γελαει ο κοσμος... ακομα νιωθεις οτι σε παιρνει να μιλας γι αυτο το θεμα?
τι να κανουμε να πει η αππλε πατε ολοι τα τηλεφωνα σας στο πλησιεστερο καταστημα να σαν αλαξουν wifi chip να εχετε airdrop? η ελατε να σας δωσω σε ολους iphone 5 δωρεαν να εχετε airdrop?
καθαρα θεμα hw, τι ν ακανουμε δεν αλαζει, τωρα πια αλλα feature δεν πηρανε οι συσκευες ακομα δεν εχω καταλαβει
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 30/07/2013 - 22:31
Δημοσίευση 30/07/2013 - 22:36
Τι να κανει? Να βαλει ενα σωστο wifi chipset στις συσκευες της... wifi direct εχουν android συσκευες 2.5 χρονων.. τι να κανει λεει... ρε βαλσαμη, ουτε multitasking στο iphone4 δεν θα εχει... τι εγινε, αφου δεν μασανε τα εργαλεια της apple... παραδεχτειτε ρε και καμια παπαρια της εταιριας σας, δεν θα σας σκοτωσουμε κιολλας...airdrop ενοεις?
τι να κανουμε να πει η αππλε πατε ολοι τα τηλεφωνα σας στο πλησιεστερο καταστημα να σαν αλαξουν wifi chip να εχετε airdrop? η ελατε να σας δωσω σε ολους iphone 5 δωρεαν να εχετε airdrop?
καθαρα θεμα hw, τι ν ακανουμε δεν αλαζει, τωρα πια αλλα feature δεν πηρανε οι συσκευες ακομα δεν εχω καταλαβει
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13
0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες