Καλημερα ....
Φιλε ειπαμε να υποστηειζουμε τις συσκευες που εχουμε αλλα ως ενα οριο...
Αυτο στο κανω και με αδροιντ τον 100ε.. να σε προγραμματισω το ποτε θα κανει update το ποτε ειμαι σε wifi και παει λέγοντας. ..
Αυτο ειναι που λεω η αππλε χρησιμοποιεί μαρκετιστικες ονομασιες για να τσιμπανε μερικοι....

Το airdrop καλο... αλλα wifi direct δεν είναι. ..
Και δεν καταλαβαινω γιατί δεν το χρησιμοποιεί τοσο καιρο η αππλε...
Κοψε ραψε ειναι ολα τα ιος5 και μετα σε ολα τα κινητά. ..
Π.χ το ενα δεν εχει σιρι... οχι πλοηγηση στους χαρτες το αλλο... οχι 3d κτηρια στο αλλο... οχι air play mirror ....
Αν αυτα δεν ειναι κοψε ραψε τότε τι ειναι??!
Κ οι μλκιες τις ειναι πολλες...
Και ειδικα σρο 5αρι.... με τα τοσα θεμακια που ειχε...
Και το βασικότερο για τους χαρτες....
Μην τα λεμε παλι....

ακομα δεν κατλαβες πως δουλευει το μθλτιτασκ, απο μονο του το συστημα φτιαχνει προγραμμα δεν το προγραμματιζεις εσυ! προγραμματιστης ειμαι και πιστεψε με ξερω και καταλαβαινω τι ακριβως κανει. αλλιως δεν θα στο ελεγα.
τι διαφορα εχει το wifi direct με το aidrop? και τα 2 wifi p2p ειναι...
στην 7 το 4s δεν πηρε το airdrop λογο hw και μονο,
το 4 δεν πηρε airdrop για τον λογο παραπανω και τα transparent εφε λογο μικρης gpu. κατι αντιστοιχο με το aero των windows
ολα τα αλλα θα τα εχει κανονικα και το 4 kai to 4s
τωρα το δικο μου το 5αρι ειναι αψογο και χωρις θηκη
οι χαρτες ηταν πατατα της αππλε, και το παραφεχτηκε και απελησε και 2 μεγαλα στελεχη! εκανα λαθη το παραδεχτηκαν και τα διορθωσαν! μην περιμενεις καποια εταιρεια να ειναι τελεια και αλανθαστη, σημασια εχει τι κανεις οταν εχεις λαθος? και η αππλε ζητησε συγνωμη και το διορθωσε. τι αλλο να εκανε?
απλα το ios πρεπει να το μελετησεις λιγο και να δεις τι εχει και πως λειτουργει, αν το κατανοησεις θα δεις οτι το android ειναι ενα κακομελετημενο και κακογραμενο λειτουργικο, χημα στο κημα και χωρις φιλοδοξιες, οτι αρπαξει ειναι, βαλε πολλα feature για να εχουμε να λεμε, ασχετα αν δεν δουλευει αψογα. αντι να διορθωσουν την εμπηρια χρησης πετανε ασκοπα πραγματα μεσα για να εχουν πληθορα εφαρμογων.
ενας που δεν ξερει θα πει ωωωω κοιτα τι λειτουργιες εχει.... ασχετα αν δεν χρησημοποιησει καμια και ασχετα αν παντα δεν δουλευουν σωστα!
ενας που εχει κατανοησει και δει πως λειτουργει το ios δεν θα το αλαξει.
ποτε δεν θα σου πω να παρεις ios αλλα θα μπορω να σου πω με επιχηρηματα παντα γιατι το ios ειναι καλυτερο