Μα εγώ δε μίλησα για την ασφάλεια που και αυτή είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία, προφανώς δεν με κατάλαβες εννοώ μεγαλύτερη ποικιλία ποιοτικών εφαρμογών υποστήριξη online gameing μέσω gamecenter κτλ εκεί το Android είναι πίσω τι να κάνουμε δηλαδή...όσο για τις δωρεάν εφαρμογές αυτό είναι μάλλον ψέμα αλλά από την ανάποδη μεριά γιατί στο IOS βγαίνουν δωρεάν περισσότερες ποιοτικές εφαρμογές από ότι στο Android αν δεις τι έχω κατεβάσει Free θα πάθεις πλάκα
Άσε που υπάρχουν και τα κολπάκια με τις διαφημιστικές εφαρμογές και έχω πιστώσει και με 3 IOS συσκευές πιστώνω κάθε μήνα 50$ στο Αμερικάνικο Appstore ούτε Cracked ούτε τίποτα όλα νόμιμα
Τα βλεπω απο πρωτο χερι και ξερω.
Στο android ολα ειναι δωρεαν χωρις app-a-day-free κλπ
Και οταν 'χρειαστει' να πληρωσεις οι εφαρμογες κοστιζουν λιγοτερο.
Για το κολπο με τις διαφημιστικες, αναμενω PM
Όχι δεν το καταλαβαίνω συμφωνώ σε αυτό που λες πως οι εφαρμογές βγαίνουν πρώτα για IOS που και αυτό λέει πολλά
αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το κινητό 5 ετιας (3gs) να είναι πιο smooth από το 80% των Android που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο μήνα
Αυτο ειναι μυθος.
Ολοι το λενε, εγω δεν το εχω δει.
Ρυθμιση θελει το android, και γινεται κατα πολυ ταχυτερο απο το 3gs που εχεις.
Η υποτίμηση του προϊόντος σε κάθε περίπτωση μειώνει την αξία του δεν αναρωτήθηκες ποτέ τι είναι αυτό που κάνει τα iphone να κρατάνε τιμή θα στο πω εγώ όσο πιο απλά γίνεται είναι ότι όταν ο άλλος είναι ικανοποιημένος δεν το πουλάει ή το πουλάει πολύ ακριβά και εσύ δεν μπορείς να το βρεις οπότε ή δεν το παίρνεις και το βρίζεις ή πας στο μαγαζί τα σκας χοντρά και το αγοράζεις
εγώ έχω μια συσκευή 3 χρόνια μπορεί να αξίζει 150 ευρώ σε αντίθεση με το S3 που αξίζει 200 (εγώ τόσα θα έδινα) αλλά το θέμα είναι ότι δεν το πουλάω γιατί με έχει καλύψει - αντίθετα αν ρίξεις μια ματιά θα δεις πολλά S3 διαθέσιμα για πώληση και όταν ο άλλος σου ζητάει 250 του λες πλάκα μου κάνεις 348 έχει καινούριο και επειδή θέλει το ξεφορτωθεί στο δίνει αρκετά πιο κάτω
Αντίθετα το δικό μου που αξίζει 150-180 (πραγματική αξία) μπορώ άνετα να πω 400 κάνει καινούριο 250 κι άμα θέλεις και φυσικά δε με χαλάει καθόλου να μου μείνει εφόσον έχω μια συσκευή με το τελευταίο IOS που είναι ότι πιο smooth υπάρχει και τρέχει τέλεια το 80% των παιχνιδιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Appstore (δηλαδή περισσότερα από όσα έχει όλο το Googleplay)
και όλα αυτά με μία συσκευή 3 χρόνια πιο παλιά από αυτή της Samsung και το καλύτερο είναι πως εγώ αυτά τα 3 χρόνια δεν πήρα άλλο τηλέφωνο ενώ οι άλλοι άλλαξαν στην καλύτερη περίπτωση 2-3 συσκευές και παρόλα αυτά δεν βγήκα ποτέ από την εξέλιξη της τεχνολογίας στο χώρο, Οπότε ποιος κερδίζει οικονομικά σε σχέση τιμής απόδοσης εγώ που έχω δώσει σε 3 χρόνια 600 Euro και τώρα μπορώ να πάρω και τα 250 πίσω ή αυτός που πχ έδωσε σε τρία χρόνια ας πούμε 400 (για ένα omnia ή 500 για ένα HTC HD2) και άλλα 400 (για ένα καλούτσικο Android με έκδοση 2.7) και 550 για να έχει τώρα το S3 και να θέλει να το ξεφορτωθεί
Δεν βγαζεο νοημα το ποστ σου φιλε μου, αλλα θα προσπαθησω να απαντησω.
Το Iphone δεν κραταει τιμη γιατι ειναι σουπερ ντουπερ, αλλα γιατι εχουν βγει 4-5 συσκευες τα τελευταια 4-5 χρονια.
Τα android συνεχως πεφτουν γιατι συνεχως αναβαθμιζονται και βγαινουν καλυτερα/νεοτερα τηλεφωνα, η τεχνολογια προχωρα, και οσο προχωρα η προηγουμενη γενια πεφτει.
Τωρα για την εξελιξη της τεχνολογιας που λες, επετρεψε μου να αμφιβαλλω.
Το νεοτερο ios εβαλες, με πετσοκομενα features, και ακομα ουτε σωστα notifications εχεις, ουτε widgets, ουτε shortcuts ουτε τιποτα.
Tωρα πως συγκρινεις το 3gs με το S3, ενας θεος ξερει. Βασικα, ουτε καν με το S2 δεν συγκρινεται.