Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:06

Εγώ που τα προσέχω, είμαι "ψείρας" μέχρι αηδίας, το έχω συνέχεια σε θήκη, μπορείς να μου πείς πως γίνεται να έχω 3 πλέον σημάδια?

Το 5 δυστυχώς φοβάσαι να το ακουμπήσεις. Αυτή είναι η αλήθεια. Και η ηλεκτροστατική βαφή του για κλάμματα.

αναλογα τι σημαδια ειναι, μπορει να ειχε μπηκε κατι στην θηκη και να τριφτηκε

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:08

Το νεοτερο ios εβαλες, με πετσοκομενα features, και ακομα ουτε σωστα notifications εχεις, ουτε widgets, ουτε shortcuts ουτε τιποτα.

βαζω στοιχημα ουτε καν ξερεις πιο ειναι το νεοτερο ios....

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 24/05/2013 - 14:08

#153   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:12

φυσικα και οχι το ios ειναι πολυ καλητερα δουλεμενο.... κανεις πλακα βλεπεις το android με το lag καλυτερο? ενα καλο λειτουργικο εχει latency?

Τι εγινε ξαναεμφανιστηκες εσυ;

Εγώ που τα προσέχω, είμαι "ψείρας" μέχρι αηδίας, το έχω συνέχεια σε θήκη, μπορείς να μου πείς πως γίνεται να έχω 3 πλέον σημάδια?

Το 5 δυστυχώς φοβάσαι να το ακουμπήσεις. Αυτή είναι η αλήθεια. Και η ηλεκτροστατική βαφή του για κλάμματα.

Απο τους χρηστες που εχω ξεχωρισει εδω.
Πραγματικα σκιζεται και βοηθαει τους χρηστες, ενω οι αποψεις του ειναι απο τις πιο ανοιχτομυαλες. Προσωπικα με βοηθησε αρκετες φορες αλλα βλεπω οτι συνεχεια δινει λυσεις σε πολλες νουμπικες ερωτησεις.

Να'σαι καλα ανθρωπε μου και συνεχισε να προσφερεις.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 24/05/2013 - 14:13

#154   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:14

συγνωμη που δεν σου εστειλα PM οτι θα μπω! το ξερω πως η παρουσια μου εδω σου προκαλει ανατριχηλα! σε λιγο θα ξαναβγω και θα μπορεις να μοιραζεις τις γνωσεις σου ανετα σε αλο τον κοσμο! απλα respect

#155   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:15

Απο τους χρηστες που εχω ξεχωρισει εδω.
Πραγματικα σκιζεται και βοηθαει τους χρηστες, ενω οι αποψεις του ειναι απο τις πιο ανοιχτομυαλες. Προσωπικα με βοηθησε αρκετες φορες αλλα βλεπω οτι συνεχεια δινει λυσεις σε πολλες νουμπικες ερωτησεις.

Να'σαι καλα ανθρωπε μου και συνεχισε να προσφερεις.

θα ελεγες τα ιδια αν σου ελεγε οτι το ακατονομαστο και οσοι το υποτηριζουν ειναι για ............. (κατι αρνητικο βαλε) ή θα τον ξεχ......... πατοκορφα?

#156   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:16

τι ακριβως θες να μας πεις εδω? θες να σου βγαλω το δικο μου να δεις πως ειναι και δεν εχω ουτε θηκη... αν εδυ δεν το προσεχεις και χειροτερα μπορει ν αγινει.

το μονο που δειχνουν οι φωτο ειναι οτι δεν προσεχεις τα πραγματα σου

το συγκεκριμενο ειναι συνεχεια σε θηκη αγορασμενο τον ιανουαριο οποτε δεν παιζει αυτο που λες.

#157   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:18

ε μην το βαζεις σε θηκη γιατι εγω που δεν το βαζω ειναι αψογο! και εχει φαει και δυο τουμπες!!!!!

#158   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:19

αναλογα τι σημαδια ειναι, μπορει να ειχε μπηκε κατι στην θηκη και να τριφτηκε

Τα κλασικά σημάδια που έχουν όλα τα 5άρια, κυρίως τα μαύρα. Δεν είναι κάτι διαφορετικό..

Υπάρχει το πρόβλημα? Υπάρχει..

Συνεπώς το "υψηλής ποιότητας υλικά" στο 5 χάνει το νόημα του. Όταν φοβάσαι να το ακουμπήσεις. Όταν θα σου βγάλει τα παραπάνω ακόμα και με θήκη.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#159   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:20

Τα κλασικά σημάδια που έχουν όλα τα 5άρια, κυρίως τα μαύρα. Δεν είναι κάτι διαφορετικό..

Υπάρχει το πρόβλημα? Υπάρχει..

Συνεπώς το "υψηλής ποιότητας υλικά" στο 5 χάνει το νόημα του. Όταν φοβάσαι να το ακουμπήσεις. Όταν θα σου βγάλει τα παραπάνω ακόμα και με θήκη.

τι να σου πω ρε νικο, ισως να ειναι και απο παρτιδα σε παρτηδα! μην ξεχνας πως στην αρχη επιστραφηκαν πολλα στην foxconn λογο τραγικης δουλειας που ειχαν κανει! πολλα απο αυτα κυκλοφορησαν και στην αγορα

#160   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:22

θα ελεγες τα ιδια αν σου ελεγε οτι το ακατονομαστο και οσοι το υποτηριζουν ειναι για ............. (κατι αρνητικο βαλε) ή θα τον ξεχ......... πατοκορφα?

Και τωρα μπορει να πει πολλα αρνητικα για το android, αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα τα στηριξει και θα τον ακουσω ευλαβικα.
Δε θα μου πει, δεν ασχολουμαι με εφαρμογες, κοιταω μονο τις μαμισιες, σαν μερικους μερικους (αυτο ηταν καρφι)

#161   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:24

Και τωρα μπορει να πει πολλα αρνητικα για το android, αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα τα στηριξει και θα τον ακουσω ευλαβικα.
Δε θα μου πει, δεν ασχολουμαι με εφαρμογες, κοιταω μονο τις μαμισιες, σαν μερικους μερικους (αυτο ηταν καρφι)

σιγα ιουδα μην με καρφωσεις κιολας! :lol:

και δεν ειπα εγω κοιταω μονο τις μαμισιες! αλλα γιατι να αλαξω τον dialer με καποια αλλη οταν δουλευει αψογα? για να εχει ενα εφε παραπανω????

#162   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113594 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:32

τι να σου πω ρε νικο, ισως να ειναι και απο παρτιδα σε παρτηδα! μην ξεχνας πως στην αρχη επιστραφηκαν πολλα στην foxconn λογο τραγικης δουλειας που ειχαν κανει! πολλα απο αυτα κυκλοφορησαν και στην αγορα

Οι πρώτες παρτίδες όπως πολύ καλά θυμάσαι ήταν για κλάματα..

Το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί με τη βαφή, καθώς μιλάμε για απλή βαφή πάνω στο αλουμίνιο.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#163   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:34

Οι πρώτες παρτίδες όπως πολύ καλά θυμάσαι ήταν για κλάματα..

Το πρόβλημα δεν έχει διορθωθεί με τη βαφή, καθώς μιλάμε για απλή βαφή πάνω στο αλουμίνιο.

προσωπηκα το δικο μ δεν εχει κανενα τεοιο θεμα οπως και πολλων αλλων, τωρα υπαρχουν και αρκετοι που εχουν αυτο το θεμα. οτι αλλο να σου πω πανο σε αυτο θα ειναι ψεματα! ειναι καθαρα τυχη

#164   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:34

Δυο τουμπες και ειναι αψογο;;; Καλε ε,εσυ παιζεις χωρις σεναριο. Εχω δει προβατα κ προβατα....

#165   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:37

Δυο τουμπες και ειναι αψογο;;; Καλε ε,εσυ παιζεις χωρις σεναριο. Εχω δει προβατα κ προβατα....

εισαι ο πρωτος που λεει την λεξη προβατο, μπορει να εχουν αντιδικιες αλλα μιλαμε σε ενα πολιτησμενο περιβαλον μην το χαλας! και ναι δυο τουμπες εχει φαει απο υψος τσεπης, εχει 2 σημαδακια τα οποια αν δεν σου πω που ειναι δεν θα τα παρατηρησεις, δεν επεσε απο ουρανοξυστη απο την τσεπη επεσε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10