iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:37
Είχα και έχω πολλά χρόνια iPhone και ο μπαμπάς μου Samsung όπως και πολλοί φίλοι μου .΄΄Εχω παρατηρησει τα εξείς μειωνεκτήματα στο καθενα
1:samsung φοβερο hardware ,no software απαίσιο δεν γίνεται να είναι τόσο χάλια
2:iPhone φοβερό software,απαίσιο hardware
Το λέω αυτό γιατί εχω πιασει και εχε ζησει τις συσκευές αυτές στα χέρια μου
και ελεγμένα σας το λεω οτι ετσι ειναι .
και να το ξερετε οι ετερειές θελουν να σας πάρουν τα λεφτα και τιποτε αλλο
δεν θελουν να ικανοποιισουν τον πελατη.
Δεν μπορει να βγαινει το s3 καιρο πριν το 5 και το 5 να εχει 2πυρηνο επεξεργαστη such a disaster
να μην αναβαθμιζοθν την καμερα are you talking seriously
και εμεις παμε και το αγοραζουμε ακομα
αν τα βαλεισ κατο μαθηματικα το s3 kai s4 ναι ειναι καλυτερο
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ S4 ΚΑΙ S3 ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ
Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:40
Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:43
Επειδη ειχα μεχρι πριν ενα μηνα 5αρι οπως κ οι περισσοτεροι εδω λεμε οτι με το παραμικρο κανει σημαδια. Εσενα σου ετυχε αλεξισφαιρο μαλλον...Απλα σου ζηταμε να εισαι λιγο αντικειμενικος.
θες να το βγαλω φωτο να την ανεβασω? θες να ωγαλω βιντεο να στο δειξω? ψεματα δεν εχω διαθεση να σου πω! του αλου λεει του επεσε απο το μπαλκονι (ευτυχος απο τον πρωτο οροφο) και ειχαμε λιωσει ολοι στο γελιο εδω! τωρα αν ελεγε αληθεια ψεματα αυτος ξερει
τεσπα εγω σας αφηνω εχω δουλιτσες! ειρηνη ημην
Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 24/05/2013 - 14:44
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:45
προσωπηκα το δικο μ δεν εχει κανενα τεοιο θεμα οπως και πολλων αλλων, τωρα υπαρχουν και αρκετοι που εχουν αυτο το θεμα. οτι αλλο να σου πω πανο σε αυτο θα ειναι ψεματα! ειναι καθαρα τυχη
δηλαδη πριν αγορασεις μια συσκευη να συμβουλευεσαι αστρολογο για να δεις αν ειναι τυχερη σου μερα η οχι....
ανεφερα και εχθες οτι φιλος αγορασε προχθες το 5αρι με σημαδια στη κατω γωνια αρα το προβλημα ΥΠΑΡΧΕΙ...ισως οχι στο βαθμο που υπηρχε στην αρχη αλλα υπαρχει...
Δημοσίευση 24/05/2013 - 14:47
Πρέπει να καταλάβεις και την διαφορά όμως ότι πάει αναλογικά και με τι απαιτήσεις έχει το λειτουργικό για να τρέξει καλά.Θέλω να προσθέσω κατι σε αυτό ο αμφιλεγόμενο θέμα
Είχα και έχω πολλά χρόνια iPhone και ο μπαμπάς μου Samsung όπως και πολλοί φίλοι μου .΄΄Εχω παρατηρησει τα εξείς μειωνεκτήματα στο καθενα
1:samsung φοβερο hardware ,no software απαίσιο δεν γίνεται να είναι τόσο χάλια
2:iPhone φοβερό software,απαίσιο hardware
Το λέω αυτό γιατί εχω πιασει και εχε ζησει τις συσκευές αυτές στα χέρια μου
και ελεγμένα σας το λεω οτι ετσι ειναι .
και να το ξερετε οι ετερειές θελουν να σας πάρουν τα λεφτα και τιποτε αλλο
δεν θελουν να ικανοποιισουν τον πελατη.
Δεν μπορει να βγαινει το s3 καιρο πριν το 5 και το 5 να εχει 2πυρηνο επεξεργαστη such a disaster
να μην αναβαθμιζοθν την καμερα are you talking seriously
και εμεις παμε και το αγοραζουμε ακομα
αν τα βαλεισ κατο μαθηματικα το s3 kai s4 ναι ειναι καλυτερο
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ S4 ΚΑΙ S3 ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΣΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΝΑΙ ΤΟ ΕΙΠΑ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Δημοσίευση 24/05/2013 - 15:00
Δημοσίευση 24/05/2013 - 15:02
Δημοσίευση 24/05/2013 - 15:05
Aφου λοιπον ξερεις τι εστι ρετινα, πως τολμας και αναφερεις τον ορο;
Αν τα iphone εχουν ρετινα, τοτε τα One, xperia Z, και το S4, εχουν super-retina, ετσι δεν ειναι;
Βρε κουρασες ρε,αφου δεν το κατεχεις τι το συνεχιζεις κ γινεσαι ρομπα;
Δημοσίευση 24/05/2013 - 15:07
550?
xexexe
http://allthingsd.co...analysis-shows/
$237 ισως
Χχαχαχααα...ακου 550!!Για ενα πλαστικο τηλ...
Δημοσίευση 24/05/2013 - 15:09
εγω τελικα αυριο θα παω να παρω το 5αρι...κ ο θεοσ βοηθοσ!!!!τι να προσεξψ?
να το ανοιξεις μπροστα τους και να κοιταξεις για σημαδια κιτρινες οθονες κτλ.
Δημοσίευση 24/05/2013 - 15:20
Μη κολλάτε σε αυτά. Και κυρίως μη προσπαθείτε να επιβάλλετε στους άλλους τη δική σας άποψη.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του βάσει των αναγκών του. Θα παρακαλέσω λοιπόν να αποφέυγετε τους χαρακτηρισμούς και τις όποιες ειρωνίες επειδή απλά κάποιος δε συμφωνεί με τα δικά σας λεγόμενα.
Κρίμα είναι άλλο ένα Topic να πάρει λουκέτο..
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 24/05/2013 - 15:21
Δημοσίευση 24/05/2013 - 15:49
Παρε μεταχειρισμενο απο καποιο μελος εδω για να το τσεκαρεις και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο,γιατι το καινουριο ειναι Kinder εκπληξη...Και σε συμβουλευω να παρεις ασπρο γιατι το μαυρο,αν και πολυ ωραιοτερο,ειναι σαν να το εχουν βαψει με camel,κανει γρατζουνια για πλακα.Οταν το πουλησα μου εφυγε ενα βαρος.Αντε καλοριζικο και περιμενουμε εντυπωσεις.εγω τελικα αυριο θα παω να παρω το 5αρι...κ ο θεοσ βοηθοσ!!!!τι να προσεξψ?
Τελευταία επεξεργασία από: Gavros7, 24/05/2013 - 15:49
Δημοσίευση 24/05/2013 - 15:55
αργησε κιολας. σε λιγο θα πεσει ο σερβερ οπως παμε. δωδεκα σελιδες σε λιγοτερο απο δεκα ωρες και μαλιστα για ενα τοσο υποκειμενικο θεμα. αλλο το διαφωνω οπως καναμε για κατι πραγματικα υπαρκτο οπως τοτε με το οντιο ρικορντερ κι αλλο τουτο δω. οποιος θελει ας παρει αντροιντ οποιος θελει ας παρει αιφον και οποιος θελει εχω δυο καλα ανοξειδωτα τενεκεδακια απο σεκοβε και μισινεζα δεκαρα να κανει τηλεφωνο πρωτο πραμα."Retina" ένα απλός όρος είναι όπως και η "Super Amoled" της Sammy και τίποτα παραπάνω.
Μη κολλάτε σε αυτά. Και κυρίως μη προσπαθείτε να επιβάλλετε στους άλλους τη δική σας άποψη.
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του βάσει των αναγκών του. Θα παρακαλέσω λοιπόν να αποφέυγετε τους χαρακτηρισμούς και τις όποιες ειρωνίες επειδή απλά κάποιος δε συμφωνεί με τα δικά σας λεγόμενα.
Κρίμα είναι άλλο ένα Topic να πάρει λουκέτο..
Δημοσίευση 24/05/2013 - 16:41
ναι ναι για δες εδώ http://www.cnbc.com/id/49086627 για μια πατάτα που δεν μπορείς να κάνεις τίποταΧχαχαχααα...ακου 550!!Για ενα πλαστικο τηλ...
Δημοσίευση 24/05/2013 - 18:00
Μπορω να κάνω τοσα πραγματα άνετα και πλέων μετα απο καιρό μπορω να πω οτι χαίρομαι να παίζω ακούω μουσική να απανταω και σε φόρουμ!!! Και για να δείτε οτι δεν είμαι κολλημένος θα σας αναφέρω τις συσκευές που έχουν μείνει στην καρδιά μου.
Νοκια 6600 συμπιαν
IPhone 3gs iOS 3 πραγματικά οτι καλύτερο υπήρχε και θα υπάρξει evolution
Galaxy s4 οτι πιο καλυτερο σε μέσο Ώρο τα έχει όλα δεν του λείπει τίποτα σχεδον
Πάρτε και μια ματια την Μαιν σκρεεν να δείτε πως την έχω σας θυμηζει τίποτα ;;
Και μια αλλη να δείτε το widget που έχω στην αλλη σελίδα δηλαδή έχω και iOS και android! Ελπίζω να μην σας κουρασα
Συνημμένα αρχεία
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (1)