Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#211   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10216 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/05/2013 - 18:59

Εχω στειλει αρθρο σε ουδετερο blog και εχω ξαναστειλει το λινκ εδω μεσα, αλλα απαντηση με επιχειρηματα σε αυτα που γραφω δεν πηρα ποτε. Μηπως εχει καποιος καμια απαντηση τωρα.

http://www.mytalk.gr...id-kai-oxi-ios/

Εγώ πάλι σαν άρθρο το βρήκα τελείως υποκειμενικό και με ελλιπή επιχειρήματα.

1.) Για την σταθερότητα που θέτεις μεταξύ λειτουργικών και αναφέρεις τα 50.000 posts σε γνωστό forum με προβλήματα τα μισά είναι διπλά και τριπλά post με τις ίδιες ερωτήσεις, πολλά από αυτά είναι γιατί παίζει το αριστερό ηχείο κι όχι το δεξί, πως κάνω ενεργοποίηση το iphone ktl...Δεν είναι σοβαρά θέματα αστάθειας του λειτουργικού.

2.) Το συγκρίνεις με ότι σε συμφέρει, το android είναι ένα λογισμικό που αν δεν έχει από πίσω πολλά κιλά hardware άστα να πάνε...Το 3GS με ios 6 τρέχει μια χαρά.

Το ios για όσους δεν το ξέρουν είναι μια μικρογραφία του Mac os που τρέχει στους Mac.

3.) Εφαρμογές, κανονικά θα έπρεπε να το αφήσω ασχολίαστο, δες Navigon που είναι και επί πληρωμή και στις 2 πλατφόρμες και έλα να μιλήσουμε (μην μου μιλήσεις για optimized στο iphone) πρόβλημα του android και της εκάστοτε εταιρίας που το χρησιμοποιεί.

Siri : Είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, πίστεψε με θα είναι το μέλλον.

iTunes : Μια χαρά πρόγραμμα αρκεί να του δώσεις 10 λεπτά για να το κατανοήσεις και τα έχεις όλα έτοιμα τακτοποιημένα. Θες drag n drop? iTools. Ας αφήσουμε πια κι αυτή την καραμέλα.

Μετάφορά αρχείων : Από iPhone σε iPhone δεν έχω πρόβλημα, όσων αφορά σε άλλες συσκευές έχω, αλλά στα τόσα χρόνια που έχω iPhone έχει χρειαστεί να στείλω αρχείο σε άλλο κινητό 3-4 φορές, λύση πάντως υπάρχει, δεν είναι ότι χάθηκε ο κόσμος.

Μνήμη : Θα συμφωνήσω ότι έχει προτέρημα το κινητό σαν κινητό και όχι το android...

Ειδοποιήσεις : Φτηνό επιχείρημα, πλέον όλοι με ένα κινητό στο χέρι είμαστε και το κοιτάμε συνέχεια και όποιος πει ότι δεν το κάνει είναι λίγο ψευτάκος.

Flash : Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς...

Ράδιο : Θα μπορούσε να υπάρχει σαν δυνατότητα, αλλά η apple στοχεύει αλλού λόγω iTunes store.

Αν με τέτοια επιχειρήματα θέλετε να μου βγάλετε το android καλύτερο λειτουργικό με συγχωρείτε αλλά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#212   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 25/05/2013 - 19:06

Εχω στειλει αρθρο σε ουδετερο blog και εχω ξαναστειλει το λινκ εδω μεσα, αλλα απαντηση με επιχειρηματα σε αυτα που γραφω δεν πηρα ποτε. Μηπως εχει καποιος καμια απαντηση τωρα.

http://www.mytalk.gr...id-kai-oxi-ios/

Παντως ρε ταμτακο, μα την Παναγια, αν ειχα γραψει εγω αυτο το αρθρο θα προσπαθουσα να το κρυψω απο τον υπολοιπο κοσμο, σιγουρα δεν θα το μοστραρα οπου σταθω και οπου βρεθω και ...πιθανοτατα θα επινα για να το ξεχασω...

#213   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 25/05/2013 - 19:57

@jimmakos εσυ απαντας παλι οπως σε βολευει. Το itunes θελει 10 λεπτα να το μαθεις, δεν εχει χρειαστει να στειλω απο κινητο σε κινητο, το siri θα ειναι στο μελλον κλπ.

@ntnskrds φοβερη επιχειρηματολογια ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

#214   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2013 - 19:59

σιγουρα δεν θα το μοστραρα οπου σταθω και οπου βρεθω

Απλα για την ιστορια, αλλη μια φορα το εχω πει εδω μεσα και πουθενα αλλου, ουτε εδω ουτε σε αλλο φορουμ. Και το ξαναβαλα γιατι τοτε σοβαρη απαντηση δεν πηρα. Οι μονες απαντησεις ηταν σαν τις δικες σου. χαχαχαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 25/05/2013 - 20:00

#215   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10216 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2013 - 20:15

Ενώ εσυ επιχειρηματολογισες θες να μου πεις τωρα...

Δεν σου ειπα πανω για το iTunes μονο, σου ειπα και για το iTools αλλα το προσπερασες.

Το Siri εσυ το ανεφερες στο άρθρο σου και σου ειπα τι ισχύει! Κι αν δεν ειναι σημαντικό για εσενα πίστεψε με σε άλλες χώρες ειναι και όσο εξελίσσεται θα ειναι και στην Ελλάδα.

Απο εκει και πέρα δεν βλεπω να άφησα αναπάντητο κάποιο ερώτημα σου.

Για να μεταφέρω αρχεία έγραψα οτι εχει προτερήμα το κινητο σε αυτήν την περίπτωση αλλα οχι οτι χάθηκε και ο κόσμος.

Μην λέτε μονο όσα σας βολεύουν.

#216   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2013 - 20:20

Το itools δεν θελει εγκατασταση στο pc και αυτο??? ?

Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 25/05/2013 - 20:22

#217   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2013 - 20:21

εγω εχω ενα 5αρι και ενα νοτε 2 και τα εχω δουλέψει και τα δυο όσο μπορώ και εχω κατάληξη οτι όντως τα καθρεπτακια, στολίδια ,τσολιαδακια κτλπ για ιθαγενείς που λέει και ο φιλτατος ntnskdrs δεν ειναι ο λόγος που θα με έκανε να εγκατάλειψω την apple μα δεν θα με ενοχλούσε να υπήρχαν κιόλας !!
κατα εμενα αυτά που θα ήθελα απο το iphonaki μου (που παραμένει πρώτη μου επιλογή σε χρηση )ειναι μια υποδοχή για sd card για την παραπανω μνήμη χωρις να πρέπει να την πλήρωσω στην apple 100 ευρω παραπανω(έλεος πολλα τα χρήματα για 16 gb παραπανω)μια μεγαλύτερη όθονουλα γιατι μετα τα σαράντα ανακάλυψα την πρεσβυοποια) και ναι το drag and drop δεν θα με χάλουσε καθόλου..για ποιο λογο να μην γινετε άλλωστε δεν καταλαβαίνω!!οσο για τα πλαστικά της σαμμυ ναι σίγουρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής η apple μα μιας και δεν συμπαθω της θήκες σε λιγο καιρό ενα βαψιματακι σε φαναρζιδικο λογο αλουμινίου θα την χρειαστω!!!
ενολιγης το 5ρακι παραμένει η βασική μου επιλογή για τηλέφωνο ισως λογο συνήθειας και το (σούπερ ) note 2 για ολα τα υπόλοιπα τα οποία πρέπει να παραδέχτω οτι τα κάνει άψογα και με το παραπανω
για το s4 το οποίο επεξεργαστηκα σε μαγαζί μου άφησε και εμενα παρά πολυ καλές εντυπώσεις !!

#218   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2013 - 20:28

Μα και εγω δεν λεω και πολλα παραπανω. sd, drag n drop, οθονη.
Εσυ ρε φιλε τα ειπες ολα υπερ της σαμυ, μεχρι και για τα υλικα που ειπες υπερ του iphone, μετα με το φαναρζιδικο λογω αλουμινιου το ξαναγυρισες σε σαμυ. Αρα σε τι ειναι πρωτη σου επιλογη το 5?

#219   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10216 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2013 - 20:37

Tamtakos μην το συνεχίσεις διοτι εκτιθεσαι!

SD CARD δεν ειναι προτερήμα του android αλλα της συσκευής! Υπάρχουν συσκευές android που δεν δέχονται'!

Οθόνη δεν ειναι του android αλλα του κινητού!

Έχεις χάσει λιγο την μπάλα!

#220   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 25/05/2013 - 20:46

Αυτα ειναι τα κακα του ελευθερου ιντερνετ.

Καθε ταμτακος μπορει να γραφει οτι του κατεβει και να τειθονται στην διαθεση του καθε ανιδεου (εξισου με αυτον, αλλα τουλαχιστον με ορεξη να μαθει) και να μπορει να το διαβασει και να επηρεαστει απο αυτο.

Κριμα πραγματικα...

#221   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 25/05/2013 - 20:47

δεν μπορώ να σου τεκμηρίωσω ουσιαστικά γιατι .δεν εχεισ αδικο! οι λόγοι ειναι τελείως υποκειμενικοι και αφορούν προσωπικές προτιμήσεις !!
την αλήθεια όμως δεν μπορώ να μην την πω !! η σαμμυ εχει και αυτή πολυ καλές συσκευές και κάποια πράγματα θα τα ήθελα και απο την apple!!

#222   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/05/2013 - 00:21

Tamtakos μην το συνεχίσεις διοτι εκτιθεσαι!

SD CARD δεν ειναι προτερήμα του android αλλα της συσκευής! Υπάρχουν συσκευές android που δεν δέχονται'!

Οθόνη δεν ειναι του android αλλα του κινητού!

Έχεις χάσει λιγο την μπάλα!

κρίμα δεν ξέρετε από που να πιαστείτε πάντως.....σας φάγανε τα μήλα :rolleyes:

#223   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10216 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 00:27

Δεν χρειάζεται να πιαστούμε από κάπου, δεν κάνουμε κόντρα και λυπάμαι αν το βλέπεις έτσι.

Παρέθεσε ο φίλος ένα κείμενο του, το οποίο δεν έχει βάση και του απάντησα.

#224   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/05/2013 - 01:55

Αυτα ειναι τα κακα του ελευθερου ιντερνετ.

Καθε ταμτακος μπορει να γραφει οτι του κατεβει και να τειθονται στην διαθεση του καθε ανιδεου (εξισου με αυτον, αλλα τουλαχιστον με ορεξη να μαθει) και να μπορει να το διαβασει και να επηρεαστει απο αυτο.

Κριμα πραγματικα...

καπιοι που ξέρουν να ξεχωρίζουν το κάλο από το άχρηστο δεν είναι ανίδεοι

#225   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 26/05/2013 - 08:17

καπιοι που ξέρουν να ξεχωρίζουν το κάλο από το άχρηστο δεν είναι ανίδεοι

Και γιατί ξημεροβραδιάζεστε σε ένα φόρουμ που έχει ως αντικείμενο κάτι "άχρηστο"?

Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, θα γραφόμουν σ' ένα φόρουμ με ανδροιδη, θα μιλούσα με άτομα που έχουν παρόμοια γούστα με μένα και θα ήμουν ΟΚ.

Το οτι έρχεστε εδώ, τρολάρετε, ξεχειλώνετε νήμματα για να υμνείτε την θεά Samsung, αν μη τι άλλο δείχνει κομπλέξ κατωτερότητας,

Τελευταία επεξεργασία από: blackmamba, 26/05/2013 - 08:20

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10