Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#241   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:54

Καταρχην καλημερα. 14:43 αλλα τωρα ξυπνησα :)

SD CARD δεν ειναι προτερήμα του android αλλα της συσκευής! Υπάρχουν συσκευές android που δεν δέχονται'!

Οθόνη δεν ειναι του android αλλα του κινητού!

Έχεις χάσει λιγο την μπάλα

Εγω ειπα οτι θα συγκρινω 2 συσκευες που εχω και τις εχω δουλεψει (που ειχα καλυτερα γιατι τωρα μονο το note2 εχω). Ισως ηταν λαθος που ειπα για τα προτερηματα του android εναντι του ios.

Και γιατί ξημεροβραδιάζεστε σε ένα φόρουμ που έχει ως αντικείμενο κάτι "άχρηστο"?

Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, θα γραφόμουν σ' ένα φόρουμ με ανδροιδη, θα μιλούσα με άτομα που έχουν παρόμοια γούστα με μένα και θα ήμουν ΟΚ.

Το οτι έρχεστε εδώ, τρολάρετε, ξεχειλώνετε νήμματα για να υμνείτε την θεά Samsung, αν μη τι άλλο δείχνει κομπλέξ κατωτερότητας,

α) ειμαι γραμμενος στο forum γιατι ειχα 3gs,4,4s,5 και εξακολουθω να εχω ipad. Και ισως και να αποκτησω iphone6 αν τελικα αλλαξουν καποια πραγματα. Γραφω στο session bla bla σε ενα νημα που αφορα και τα samsung τηλεφωνα. Δεν καταλαβα δηλαδη που ειναι το κακο?

β) Αν εξαιρεσετε οτι υποστηριζω κατι διαφορετικο, υπαρχουν πολλοι που πιστευουν οτι τρολλαρω?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#242   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:54

Στις χωρες που τελικα πωλειται με octa, να μην κανει καμπανια; Τι λες και εσυ;

Αλλα και με τη λογικη σου, αντε και εκανε 'ψευδη' καμπανια για octa κλπ
Ειναι λαθος που οταν ειδε οτι δεν την παιρνει να δωσει octa σε ολο τον κοσμο, βγηκε ξεκαθαρα στην επισημη παρουσιαση και ειπε οτι θα βγει και quad?

Αλλα πες μου και το αλλο, τι ειχε να κερδισει με το να κοροιδεψει οτι θα δωσει Octa και τελικα να δωσει quad? Γκρινια και δυσμενεια;

Επισης, θελω να μου βρεις επισημο link (facebook, twitter, ανακοινωση) για τον octa που υποσχεθηκε σε ολον τον κοσμο.

http://www.ibtimes.c...cessor-chip.htm

αυτο το link ειναι απο τις τοτε ειδησεις που υπηρχε μονο ο octa για το s4!

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#243   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 26/05/2013 - 14:19

A καλα.
Αυτο ειναι την ημερα της επισημης παρουσιασης του S4 στην Νεα Υορκη. Toτε που δηλωσε ξερεις, οτι σε μερικες χωρες θα παει με τον quad.

AΣΤΟ, ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ

#244   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 14:23

15 μαρτη εκανε την παρουσιαση και ειπε για τον quad? και στις ειδησης κανεις δεν ελεγε τπτ? εχω αδικ9ο εχεις δικιο και μι αακομα φορα με επιχειρηματα και παραδειγματα και link υποστηρηζεις αυτο που λες

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#245   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 26/05/2013 - 14:28

Nαι, αν δεις και στο αρθρο που παραθετεις, εχει link για την επισημη παρουσιαση στην πρωτη προταση κιολας.
Βασικα, το αρθρο που παραθετεις, βαζιζεται στην επισημη παρουσιαση, εχει γραφτει αμεσως μετα το περας της παρουσιασης.

AΣΤΟ, ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ, ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ

#246   lula

lula

iPH Member

• 269 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 26/05/2013 - 14:34

Επειδή το επιχείρημα με τον Octa τις Sammy ειναι όντως πολύ δυνατό. Πράγματι η S δούλεψε ψιλό γαζί όλον τον κόσμο αλλα μάλλον κάποιοι ξεχνάνε οτι και η Apple έκανε κάτι αντίστοιχο όταν υπόσχονταν Ipad 3 me 4 core CPU και τελικά ανακοίνωσε στο Keynote - New Ipad με 4 Core Gpu :)

#247   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 26/05/2013 - 14:40

Επειδή το επιχείρημα με τον Octa τις Sammy ειναι όντως πολύ δυνατό. Πράγματι η S δούλεψε ψιλό γαζί όλον τον κόσμο αλλα μάλλον κάποιοι ξεχνάνε οτι και η Apple έκανε κάτι αντίστοιχο όταν υπόσχονταν Ipad 3 me 4 core CPU και τελικά ανακοίνωσε στο Keynote - New Ipad με 4 Core Gpu :)

Η Apple υποσχονταν (και αρα αποκαλυπτε) λεπτομερειες για προιον που δεν ειχε ανακοινωθει ακομη ?? Δεν παιζει αυτο ...

#248   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 26/05/2013 - 15:06

Η Apple υποσχονταν (και αρα αποκαλυπτε) λεπτομερειες για προιον που δεν ειχε ανακοινωθει ακομη ?? Δεν παιζει αυτο ...

Δεν είπες το καλύτερο όμως το ότι "Η Αpple μας έταξε iPad 3 με LTE και στο τέλος το βάλαμε όλοι στον μπάτο μας δίοτι δεν υποστήριζε 4G στην Ευρώπη και αποδείχτηκε ότι δουλεύει μόνο στην Αμερική"
οι Αυστραλοί όμως τους τράβηξαν όμως κάτι μηνύσεις που η Apple ήταν στο γκούχου γκούχου και δεν μπορούσε να καταπιεί.

#249   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 26/05/2013 - 15:18

ρε παιδια τι το ψαχνετε?

ολες οι εταιριες εχουν κανει κατα καιρους τις μαμακιες τους.

το θεμα ειναι να μη τους προσκυναμε και κλεινουμε τα ματια σε ολα αυτα.

#250   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 15:33

ρε παιδια τι το ψαχνετε?

ολες οι εταιριες εχουν κανει κατα καιρους τις μαμακιες τους.

το θεμα ειναι να μη τους προσκυναμε και κλεινουμε τα ματια σε ολα αυτα.

Εννοείται όλες οι εταιρίες έχουν κανει τις λαλακιες τους, αλλά δεν μπορώ να βλέπω ότι σώνει και καλά η Apple εχει το αλάθητο και το Αγιο δισκοπότηρο έλεος ρε παιδι μου αλλά μιλάμε για πολύ μαζοχισμό.

Anyway ενα απο τα πολλά που με εκαναν να ξενερώσω μετα απο πάρα πολλα χρόνια με την Apple ήταν οι κοροϊδία που ενω είχα iPad 2 και θέλησα να το πουλήσω για να αγοράσω iPad 3 4G τελικά αφου το πηρά το έβαλα πολύ βαθιά εκεί που αναφέρω ποιο πάνω στο προηγούμενο ποστ όπως και εκεί που το έβαλαν όλοι παγκόσμιος πλην ΑΜΕΡΙΚΗ.

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 26/05/2013 - 15:34

#251   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 26/05/2013 - 15:45

Εννοείται όλες οι εταιρίες έχουν κανει τις λαλακιες τους, αλλά δεν μπορώ να βλέπω ότι σώνει και καλά η Apple εχει το αλάθητο και το Αγιο δισκοπότηρο έλεος ρε παιδι μου αλλά μιλάμε για πολύ μαζοχισμό.

Anyway ενα απο τα πολλά που με εκαναν να ξενερώσω μετα απο πάρα πολλα χρόνια με την Apple ήταν οι κοροϊδία που ενω είχα iPad 2 και θέλησα να το πουλήσω για να αγοράσω iPad 3 4G τελικά αφου το πηρά το έβαλα πολύ βαθιά εκεί που αναφέρω ποιο πάνω στο προηγούμενο ποστ όπως και εκεί που το έβαλαν όλοι παγκόσμιος πλην ΑΜΕΡΙΚΗ.

Δεν φταίει η Apple φίλε μου. Στο site της στην σελίδα με τα specification του ipad ήταν ξεκάθαρο κάθε στιγμή σε ποιες μπάντες και για ποιους providers έπαιζε.

#252   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 20:33

Εγκυκλοπαίδεια γίναμε για τους άσχετους

για εσένα ναι

#253   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 20:51

Και ένα review τις οθόνης απο ένα αξιόπιστο και αντικειμενικό site

http://www.fullhd.gr...lay-review.html

#254   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 26/05/2013 - 22:00

Και ένα review τις οθόνης απο ένα αξιόπιστο και αντικειμενικό site

http://www.fullhd.gr...lay-review.html

Καλα μιλαμε μαμαει η οθονη του S4...απο αλλο πλανητη.Βλεπω βιντεακια και δεν πιστευω στα ματια μου.

#255   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 26/05/2013 - 22:27

Καλα μιλαμε μαμαει η οθονη του S4...απο αλλο πλανητη.Βλεπω βιντεακια και δεν πιστευω στα ματια μου.

Μπραβο

You'll Never Walk Alone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;