Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 26/05/2013 - 10:14

Εγώ πάλι σαν άρθρο το βρήκα τελείως υποκειμενικό και με ελλιπή επιχειρήματα.

1.) Για την σταθερότητα που θέτεις μεταξύ λειτουργικών και αναφέρεις τα 50.000 posts σε γνωστό forum με προβλήματα τα μισά είναι διπλά και τριπλά post με τις ίδιες ερωτήσεις, πολλά από αυτά είναι γιατί παίζει το αριστερό ηχείο κι όχι το δεξί, πως κάνω ενεργοποίηση το iphone ktl...Δεν είναι σοβαρά θέματα αστάθειας του λειτουργικού.

2.) Το συγκρίνεις με ότι σε συμφέρει, το android είναι ένα λογισμικό που αν δεν έχει από πίσω πολλά κιλά hardware άστα να πάνε...Το 3GS με ios 6 τρέχει μια χαρά.

Το ios για όσους δεν το ξέρουν είναι μια μικρογραφία του Mac os που τρέχει στους Mac.

3.) Εφαρμογές, κανονικά θα έπρεπε να το αφήσω ασχολίαστο, δες Navigon που είναι και επί πληρωμή και στις 2 πλατφόρμες και έλα να μιλήσουμε (μην μου μιλήσεις για optimized στο iphone) πρόβλημα του android και της εκάστοτε εταιρίας που το χρησιμοποιεί.

Siri : Είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, πίστεψε με θα είναι το μέλλον.

iTunes : Μια χαρά πρόγραμμα αρκεί να του δώσεις 10 λεπτά για να το κατανοήσεις και τα έχεις όλα έτοιμα τακτοποιημένα. Θες drag n drop? iTools. Ας αφήσουμε πια κι αυτή την καραμέλα.

Μετάφορά αρχείων : Από iPhone σε iPhone δεν έχω πρόβλημα, όσων αφορά σε άλλες συσκευές έχω, αλλά στα τόσα χρόνια που έχω iPhone έχει χρειαστεί να στείλω αρχείο σε άλλο κινητό 3-4 φορές, λύση πάντως υπάρχει, δεν είναι ότι χάθηκε ο κόσμος.

Μνήμη : Θα συμφωνήσω ότι έχει προτέρημα το κινητό σαν κινητό και όχι το android...

Ειδοποιήσεις : Φτηνό επιχείρημα, πλέον όλοι με ένα κινητό στο χέρι είμαστε και το κοιτάμε συνέχεια και όποιος πει ότι δεν το κάνει είναι λίγο ψευτάκος.

Flash : Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς...

Ράδιο : Θα μπορούσε να υπάρχει σαν δυνατότητα, αλλά η apple στοχεύει αλλού λόγω iTunes store.

Αν με τέτοια επιχειρήματα θέλετε να μου βγάλετε το android καλύτερο λειτουργικό με συγχωρείτε αλλά δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Προσπαθησα να διαβασω ευλαβικα το παραπανω ποστ, αλλα ξερεις τι διαπιστωσα;

Οτι στερειται αντικειμενικοτητας, μιλας σαν δικηγορος που υποστηριζει την apple, σαν πολιτικος που υποστηριζει το κομα του.

Εχουμε και λεμε λοιπον.

1) Το Ios δεν ειναι και τοσο σταθερο αν γινει jailbroken, αυτο ειναι fact. Eπισης δεν μπορεις να παραβλεψεις τα διαφορα Bugs με καθε νεο Ios κατα καιρους, alarm clock, battery drain κλπ.
Ναι εχει και το android, απλα εγω σε apple συσκευη ΔΕΝ τα αποδεχομαι, οταν εχεις να κανεις testing σε 3 συσκευες που κοστιζουν 500+€

2) Εφαρμογες σορυ αλλα απλες καθημερινες εφαρμογες εγω εχω πιο ευκολα στο android (file managers, image viewers, mobile-pc software, etc)
Eπισης, gps navigators εχεις μια χαρα πολλους και στο android, δεν ξερω αν εχεις δικιο για το Navigon, αλλα εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με αλλες εφαρμογες.

3) Μνημη: Τι παει να πει εχει προτερημα η συσκευη;
Στο android ισα ισα που εχεις πολυ παραπανω ελεγχο ποια εφαρμογη θα τρεχει στο παρασκηνιο, μπορεις να κανεις disable αχρηστες υπηρεσιες κλπ
Και ναι, θελουν παραπανω μνημη τα android, ο λογος ειναι ενας: MULTITASKING, θα το δουμε ποτε στο ios?

4) Ειδοποιησεις ΦΤΗΝΟ επιχειρημα; Που εχεις ξεχωριστο ηχο ανα εφαρμογη στο Android; Που εχεις Notification led? Που εχεις σωστο notification center?
Οχι, οταν ειχα android ΔΕΝ κοιταζα το κινητο καθε 2 λεπτα, απλα εβλεπα το λαμπακι χωρις να κουνηθω απο τη θεση μου.

5) Radio, εδω η απαντηση σου ποια ειναι; Οτι η μαμα Apple δεν μου δινει ραδιοφωνο, γιατι θελει να αγοραζω mp3 απο αυτην; OMG + 3LOL

6) Μεταφορα αρχειων. Αληθεια ε; επειδη δε στο δινει η μαμα apple δεν το χρειαστηκες ποτε, εγω μια χαρα ανταλασσα αρχεια με φιλους, ΕΚΤΟΣ απο αυτους που εχουν iphone. Πλεον εχω iphone και τα γευομαι απο πρωτο χερι τα 'καλα' της Apple.

Kαι οπως και να το κανουμε, το itunes ειναι απλα αθλιο, απλα οφειλεις να παραδεχτεις την ανωτεροτητα του android εδω, δε σε κλειδωνει πουθενα, εχεις 1000 τροπους να συνδεθεις με το pc και 500 επιλογες. Στην Apple, itunes και itools.

-------------

Oτι εχεις διαλεξει Apple, οφειλω να το σεβαστω.

Αλλα κατσε λιγο, μην τα ισοπεδωνεις ολα τα εμφανη προτερηματα του android επειδη δε στα παρεχει η μαμα apple.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   billmw

billmw

iPH Addict

• 859 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/05/2013 - 10:35

Και γιατί ξημεροβραδιάζεστε σε ένα φόρουμ που έχει ως αντικείμενο κάτι "άχρηστο"?

Εγώ αν ήμουν στη θέση σας, θα γραφόμουν σ' ένα φόρουμ με ανδροιδη, θα μιλούσα με άτομα που έχουν παρόμοια γούστα με μένα και θα ήμουν ΟΚ.

Το οτι έρχεστε εδώ, τρολάρετε, ξεχειλώνετε νήμματα για να υμνείτε την θεά Samsung, αν μη τι άλλο δείχνει κομπλέξ κατωτερότητας,

εγώ στο φόρουμ είμαι καιρό και φέτος πούλησα το iphone και πήρα samsung και το κόμπλεξ κατωτερότητας το έχεις εσύ.

#228   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10216 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 26/05/2013 - 10:50

Προσπαθησα να διαβασω ευλαβικα το παραπανω ποστ, αλλα ξερεις τι διαπιστωσα;

Οτι στερειται αντικειμενικοτητας, μιλας σαν δικηγορος που υποστηριζει την apple, σαν πολιτικος που υποστηριζει το κομα του.

Εχουμε και λεμε λοιπον.

1) Το Ios δεν ειναι και τοσο σταθερο αν γινει jailbroken, αυτο ειναι fact. Eπισης δεν μπορεις να παραβλεψεις τα διαφορα Bugs με καθε νεο Ios κατα καιρους, alarm clock, battery drain κλπ.
Ναι εχει και το android, απλα εγω σε apple συσκευη ΔΕΝ τα αποδεχομαι, οταν εχεις να κανεις testing σε 3 συσκευες που κοστιζουν 500+€

2) Εφαρμογες σορυ αλλα απλες καθημερινες εφαρμογες εγω εχω πιο ευκολα στο android (file managers, image viewers, mobile-pc software, etc)
Eπισης, gps navigators εχεις μια χαρα πολλους και στο android, δεν ξερω αν εχεις δικιο για το Navigon, αλλα εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με αλλες εφαρμογες.

3) Μνημη: Τι παει να πει εχει προτερημα η συσκευη;
Στο android ισα ισα που εχεις πολυ παραπανω ελεγχο ποια εφαρμογη θα τρεχει στο παρασκηνιο, μπορεις να κανεις disable αχρηστες υπηρεσιες κλπ
Και ναι, θελουν παραπανω μνημη τα android, ο λογος ειναι ενας: MULTITASKING, θα το δουμε ποτε στο ios?

4) Ειδοποιησεις ΦΤΗΝΟ επιχειρημα; Που εχεις ξεχωριστο ηχο ανα εφαρμογη στο Android; Που εχεις Notification led? Που εχεις σωστο notification center?
Οχι, οταν ειχα android ΔΕΝ κοιταζα το κινητο καθε 2 λεπτα, απλα εβλεπα το λαμπακι χωρις να κουνηθω απο τη θεση μου.

5) Radio, εδω η απαντηση σου ποια ειναι; Οτι η μαμα Apple δεν μου δινει ραδιοφωνο, γιατι θελει να αγοραζω mp3 απο αυτην; OMG + 3LOL

6) Μεταφορα αρχειων. Αληθεια ε; επειδη δε στο δινει η μαμα apple δεν το χρειαστηκες ποτε, εγω μια χαρα ανταλασσα αρχεια με φιλους, ΕΚΤΟΣ απο αυτους που εχουν iphone. Πλεον εχω iphone και τα γευομαι απο πρωτο χερι τα 'καλα' της Apple.

Kαι οπως και να το κανουμε, το itunes ειναι απλα αθλιο, απλα οφειλεις να παραδεχτεις την ανωτεροτητα του android εδω, δε σε κλειδωνει πουθενα, εχεις 1000 τροπους να συνδεθεις με το pc και 500 επιλογες. Στην Apple, itunes και itools.

-------------

Oτι εχεις διαλεξει Apple, οφειλω να το σεβαστω.

Αλλα κατσε λιγο, μην τα ισοπεδωνεις ολα τα εμφανη προτερηματα του android επειδη δε στα παρεχει η μαμα apple.

Δυστυχώς το μένος σας κατά της apple δεν σας αφήνει να διαβάσετε και να κρίνετε σωστά.

1.) Δεν είπα ότι δεν έχει bugs, αναφέρθηκα στα 50.000 posts που λέει ότι είναι όλα προβλήματα...

2.) Είναι αποδεκτό από όλο το κόσμο η ανωτερότητα του App Store αλλά εσείς θέλετε να το βγάλετε out κι αυτό...

3.) Δεν αναφέρθηκα καν στο θέμα μνήμη ram, αλλά προφανώς δεν κάθισες να διαβάσεις αυτά που έγραψα τόσο σοβαρά όσο λες, αποθηκευτικό χώρο εννοούσε ο φίλος στο άρθρο του και πάνω σε αυτό του απάντησα.

4.) Είσαι από τους λίγους, έξω να βρεις για ένα καφέ θα δεις αυτό που σου λεώ.

5.) Δεν το είπα σαν θετικό, φυσικά και είναι αρνητικό, απλά εξήγησα τον λόγω που το κάνει.

6.) Επίσης είπα ότι σε αυτό τον τομέα το android είναι καλύτερο, απλώς είπα οτι δεν χάθηκε ο κόσμος και ότι υπάρχει τρόπος και στο iOS, αλλά κι αυτό λάθος σχολιάστηκε από την πλευρά σου.

7.) Αν σου είναι τόσο δύσκολο να κατεβάσεις το iTools και να τα περνας με drag n' drop δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη, χρησιμοποιώ μόνο mac και το iTunes για εμένα είναι μια χαρά.
Once You Go Mac You Never Go Back

#229   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 11:10

Δυστυχώς το μένος σας κατά της apple δεν σας αφήνει να διαβάσετε και να κρίνετε σωστά.

1.) Δεν είπα ότι δεν έχει bugs, αναφέρθηκα στα 50.000 posts που λέει ότι είναι όλα προβλήματα...

Mα λογικο δεν ειναι τα περισσοτερα απο αυτα ειναι νουμποερωτησεις και επαναλαμβανομενα προβληματα;
50.000 ειναι πολλα, οπως και να εχει.

2.) Είναι αποδεκτό από όλο το κόσμο η ανωτερότητα του App Store αλλά εσείς θέλετε να το βγάλετε out κι αυτό...

Εγω φιλε μου δεν το εχω δει αυτο το πραγμα, τις εφαρμογες που ειχα σε android δεν τις εχω δει σε Apple.
Δεν τις επιτρεπει η μαμα Apple.

3.) Δεν αναφέρθηκα καν στο θέμα μνήμη ram, αλλά προφανώς δεν κάθισες να διαβάσεις αυτά που έγραψα τόσο σοβαρά όσο λες, αποθηκευτικό χώρο εννοούσε ο φίλος στο άρθρο του και πάνω σε αυτό του απάντησα.

my bad, δεν θυμομουν τι ελεγε το αρθρο.
Αnyway, προτερημα του android ειναι και αυτο, μιας και δεν περιοριζει τους κατασκευαστες και κανουν οτι θελουν.

4.) Είσαι από τους λίγους, έξω να βρεις για ένα καφέ θα δεις αυτό που σου λεώ.

Δεν βγαινω εγω για καφε και δεν βλεπω; :P

5.) Δεν το είπα σαν θετικό, φυσικά και είναι αρνητικό, απλά εξήγησα τον λόγω που το κάνει.

Τον ξερουμε ολοι τον λογο, και ειναι απαραδεκτος.
Anyway, προσωπικα δεν με ενδιαφερει το ραδιο, αλλα δεν βλεπω το λογο γιατι οχι.

6.) Επίσης είπα ότι σε αυτό τον τομέα το android είναι καλύτερο, απλώς είπα οτι δεν χάθηκε ο κόσμος και ότι υπάρχει τρόπος και στο iOS, αλλά κι αυτό λάθος σχολιάστηκε από την πλευρά σου.

Δε σχολιαστηκε λθος, ειναι προτερημα του android Οπως και να εχει.
Χτες τα λουστηκα μαλιστα, οντας στο εξωτερικο, επρεπε να ζητησω να μου στειλουν με Mail μια φωτογραφια, πραγματικα ΓΙΑΤΙ;

Εγω απλα νομιζω οτι η Apple δυσκολευει οσο μπορει την εισαγωγη αρχειων στο iphone, για να πληρωνει ο κοσμος στο itunes.

7.) Αν σου είναι τόσο δύσκολο να κατεβάσεις το iTools και να τα περνας με drag n' drop δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη, χρησιμοποιώ μόνο mac και το iTunes για εμένα είναι μια χαρά.

Oχι, δεν ειναι καθολου δυσκολο, ομως το θεμα ειναι οτι στο android ειναι ευκολοτερο, επομενως εχει και το προτερημα στον τομεα αυτο.

Πχ εγω ειχα το airdroid, και με το που απλα ανοιγα το προγραμμα, εκανα οτι ηθελα στο κινητο μεσω wifi. Πλεον εχω τη δυνατοτητα να το κανω και απο Internet!!!

Nα στειλω δλδ στην κοπελα μου στην Σερβια, τραγουδια απο τον δικο μου υπολογιστη ΑΝΕΤΑ και Ευκολα, και να κανω οτι θελω με το κινητο, λες και ειναι στο ιδιο δωματιο.

---------

Εγω περιμενα τεραστιο μενος κατα της Apple για τις πρακτικες της σε ενα Ελληνικο φορουμ.
Αντ'αυτου, βλεπω ενα σιγονταρισμα, μια οικειοτητα των χρηστων με τετοιες αθεμιτες πρακτικες, ενα περιεργο πραγμα που δεν μπορω να εξηγησω.

Σορυ παιδες αλλα γιαυτο στο ios7 η apple θα αλλαξει χρωματακια και τετραγωνακια μονο, γιατι απλα συμβιβαζεσται με τα λιγα που σας δινει.

#230   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 26/05/2013 - 12:49

εγώ στο φόρουμ είμαι καιρό και φέτος πούλησα το iphone και πήρα samsung και το κόμπλεξ κατωτερότητας το έχεις εσύ.

Είσαι τουλάχιστον αστείος.

Εσύ μπαίνεις εδώ και κράζεις. Αν τα είχες καλά με την πάρτη σου, θα ευχαριστιόσουν την αγορά που έκανες, προφανώς όμως δεν σου αρκεί αυτό.

Θέλεις όλους εμάς που την έχουμε βρει με το μηλόφωνο, να βγούμε και να σε παραδεχτούμε για την διορατικότητα σου που κατάφερες να μην είσαι πρόβατο (νομίζεις)

Κι εγώ είχα για 1 χρόνο android και συναναστρεφόμουν με άτομα του αντίστοιχου τομέα, δεν ερχόμουν εδώ να ζαλίσω αυτούς που έχουν τη δική τους τρέλα.

Αυτό σημαίνει κόμπλεξ κατωτερότητας. Εγκυκλοπαίδεια γίναμε για τους άσχετους

#231   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 12:57

Δεν εχει να προσφερει το νημα, οταν το γυρναμε σε 'προσωπικες' αντιπαραθεσεις, του στυλ 'εισαι αστειος', 'οχι, εσυ εισαι fanboy' κλπ

Απαντησεις δινονται με επιχειρηματα, να βγω να πω 'εισαι προβατο', και να ερθεις να μου απαντησεις 'εχεις κομπλεξ κατωτεροτητας' κλπ δεν εχει και πολυ νοημα, ε;

#232   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:01

Εγω περιμενα τεραστιο μενος κατα της Apple για τις πρακτικες της σε ενα Ελληνικο φορουμ.
Αντ'αυτου, βλεπω ενα σιγονταρισμα, μια οικειοτητα των χρηστων με τετοιες αθεμιτες πρακτικες, ενα περιεργο πραγμα που δεν μπορω να εξηγησω.

Σορυ παιδες αλλα γιαυτο στο ios7 η apple θα αλλαξει χρωματακια και τετραγωνακια μονο, γιατι απλα συμβιβαζεσται με τα λιγα που σας δινει.

να σου κανω μια ερωτηση και να μου απαντησεις πραγματικα... χωρις κομπλεξ και τεοια
λοιπον η αππλε λες οτι κοροιδευει? χλευαζει? χρησημοποιει αθεμιτες πρακτηκες? κατα του χρηστη των προιοντον της....

Η ΣΑΜΜΥ που σε κοροιδεψε μες στα μουτρα σου λεγοντας σου για οχταπυρηνους επεξεργαστες.. που γινοταν μαχη εδω μεσα για τον καλυτερο επεξεργαστη ever και για το αν ηταν πχταπυρηνος η διπλα τετραπυρηνος και ερχετε μετα απο τοσο καιρο καμπανια για τον οχταπυρηνο και σου πλασαρει εναν τετραπυρηνο..... γιατι πας και αγοραζεις τα προιοντα της? σε κοροιδεψε καθαρα? η αππλε δεν κοροιδεψε ποτε κανεναν ποτε δεν πλασαρε παπαδες ουτε ψεφτηκες αωαβαθμησεις ισα ισα σου λεει και λιγα απο αυτα που θα κανει

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#233   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:15

ΟΧΙ δεν με κοροιδεψε, γιατι οταν θελω να αγορασω ενα προιον 700€, διαβαζω 2 βασικα πραγματα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ πριν αγορασω.
Πχ αν δω στο iphone οτι εχει retina, θα ψαξω 2 λεπτα και θα δω οτι δεν ειναι τιποτα ουσιαστικο, απλα ορος marketing. Eνδεχομενως το ιδιο να ειναι και το Super Amoled που πλασαρει η Samsung. Δεν εχω ιδεα περι amoled για να σου πω αν ειναι οντως κατι διαφορετικο ή ειναι φανφαρα οπως ο ορος retina.

Στην επισημη παρουσιαση παντως στη ΝΥ, μια χαρα δηλωσε πως δουλευει ο 8πυρηνος που εχει. Tωρα τι ακουγοταν πριν απο το καθε τυχαρπαστο site, δεν με ενδιαφερει.

Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 26/05/2013 - 13:17

#234   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:25

μα με τον τετραπυρηνο ηρθε οχι με τον οχταπυρηνο..... τι δεν σε κοροιδεψε εσυ αν πας και αγοαρασεις το s4 θα εχει οχταπυτηνο? ετσι νομιζεις?

#235   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:30

μα με τον τετραπυρηνο ηρθε οχι με τον οχταπυρηνο..... τι δεν σε κοροιδεψε εσυ αν πας και αγοαρασεις το s4 θα εχει οχταπυτηνο? ετσι νομιζεις?

αν παει καποιος και αγορασει s4 και περιμενει να εχει τον octa τοτε δεν φταει η samsung αλλα ο ιδιος που δεν ενημερωθηκε πρωτα...

το ιδιο ακριβως που ισχυει και στην περιπτωση bt του iphone...δεν φταει η apple αν παει και αγορασει καποιος το iphone και περιμενει να στειλει αρχεια με το bt.

#236   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:35

μα δεν περιμενει κανεις οτι θα στελνει αρχεια με bluetooth..... και δεν θυμαμαι την αππλε στις ανακοινωσεις τις οτι ελεγε θα στελνεις αρχεια με bluetooth και δεν το εκανε... και δεν εχει καμια σχεση με ολοκληρο επεξεργαστη.... η σαμμυ εστεισε ολη την καμπανια τηε στον octa και τελικα δεν τον πλασαρε... και αν τον πλασαρει δεν θα εχει λτε kai δεν θα τον παρουν ολες οι χωρες. αν αυτο δεν ειναι εναντια στον καταναλωτη τοτε τι ειναι?

#237   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:35

Γιατι το κουραζεις;

ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ δηλωσε οτι σε ορισμενες αγορες θα βγει με τον octa, σε αλλες με τον quad.

Εσυ τι λες, να παω σαν βοδι και να αγορασω το S4 και να μην ξερω τι θα παρω;

#238   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:39

δεν καταλαβαινεις.... αρχησε την καμπανια του s4 με τον octa! ελεγε το s4 θα εχει οχταπυρηνο.... και καπου στην πορεια πριν την κυκλοφορια λιγο πριν το τελος πεταξε απο το πουθενα τον τετραπυρηονο.... τι δεν καταλαβαινεις σε αυτα που λεω.. το θεμα ειναι η ψευδης καμπανια και οχι που στο τελος ειπε μερικα θα εχουν οχτα και αλλα τετρα!

#239   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:48

δεν καταλαβαινεις.... αρχησε την καμπανια του s4 με τον octa! ελεγε το s4 θα εχει οχταπυρηνο.... και καπου στην πορεια πριν την κυκλοφορια λιγο πριν το τελος πεταξε απο το πουθενα τον τετραπυρηονο.... τι δεν καταλαβαινεις σε αυτα που λεω.. το θεμα ειναι η ψευδης καμπανια και οχι που στο τελος ειπε μερικα θα εχουν οχτα και αλλα τετρα!

Στις χωρες που τελικα πωλειται με octa, να μην κανει καμπανια; Τι λες και εσυ;

Αλλα και με τη λογικη σου, αντε και εκανε 'ψευδη' καμπανια για octa κλπ
Ειναι λαθος που οταν ειδε οτι δεν την παιρνει να δωσει octa σε ολο τον κοσμο, βγηκε ξεκαθαρα στην επισημη παρουσιαση και ειπε οτι θα βγει και quad?

Αλλα πες μου και το αλλο, τι ειχε να κερδισει με το να κοροιδεψει οτι θα δωσει Octa και τελικα να δωσει quad? Γκρινια και δυσμενεια;

Επισης, θελω να μου βρεις επισημο link (facebook, twitter, ανακοινωση) για τον octa που υποσχεθηκε σε ολον τον κοσμο.

#240   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 26/05/2013 - 13:48

μα δεν περιμενει κανεις οτι θα στελνει αρχεια με bluetooth..... και δεν θυμαμαι την αππλε στις ανακοινωσεις τις οτι ελεγε θα στελνεις αρχεια με bluetooth και δεν το εκανε... και δεν εχει καμια σχεση με ολοκληρο επεξεργαστη.... η σαμμυ εστεισε ολη την καμπανια τηε στον octa και τελικα δεν τον πλασαρε... και αν τον πλασαρει δεν θα εχει λτε kai δεν θα τον παρουν ολες οι χωρες. αν αυτο δεν ειναι εναντια στον καταναλωτη τοτε τι ειναι?

νομιζεις....αρκετοι ειναι αυτοι που δεν εχουν ιδεα οτι δεν στελνει αρχεια με bt

τι σχεση εχουν οι ανακοινωσεις? ποσοι νομιζεις τις παρακολουθουν? και αυτοι που τις παρακαλουθουν ξερουν τι θα πανε να αγορασουν και δεν θα τους κοροιδεψει η samsung.

ωραια εκανε καμπανια βασισμενη στον octa και για τους χ-ψ λογους δεν τον εδωσε σε ολες τις χωρες...που ειναι η κοροιδια?
οποιος δεν θελει δεν αγοραζει απλα τα πραγματα....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες