Αστα να πανε φιλε, ωριμασαν τα μελη φαινεται σε τετοιες συζητησεις και δεν σταυρωνουμε φραγκοOff topic....(blackmamba ακομα και εδω σε αυτο το "σιγουρακι" παλι κουβα πηγα!!ΓΚΙΝΙΑΑΑΑΑ....

Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:09
Αστα να πανε φιλε, ωριμασαν τα μελη φαινεται σε τετοιες συζητησεις και δεν σταυρωνουμε φραγκοOff topic....(blackmamba ακομα και εδω σε αυτο το "σιγουρακι" παλι κουβα πηγα!!ΓΚΙΝΙΑΑΑΑΑ....
Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:09
Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:13
Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:14
Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:26
Και με το S3 θυμαμαι το σκεφτοσουν καποια φαση το βημα. Τελικα το ειχες παρει?Θα γίνει το βήμα..
Μη με ρωτήσεις το πότε.. Ακριβής απάντηση δεν έχω.. Για την ώρα..
Δημοσίευση 23/05/2013 - 23:30
Δημοσίευση 24/05/2013 - 00:23
Δημοσίευση 24/05/2013 - 00:57
Από το 2.2.1 το σουλεύω το iOS.Δες τον ανταγωνισμό.. Εξελίσσεται κάθε μέρα. Έχει ξεφύγει για την ακρίβεια.
Ο πυρήνας και η βασική ιδέα σαφώς και το εκανε να ξεχωρίσει αλλά μόνο με αυτό πλέον δε πας πουθενά. Κύκλος είναι όλα.
Για μένα και άλλο τόσο κόσμο που χρησιμοποιώ-ουμε το iOS απο εποχής iOS 3, η στασιμότητα κουράζει. Κάποιος που το είδε τώρα ίσως να μη το καταλάβει.
Σταθερότητα και να πατάς σε διθύραμβους προηγούμενων ετών δε βγάζει πουθενά δυστυχώς. Και η πλάκα είναι οτι στο iOS 7 που έρχεται κάτι ουσιαστικό δε θα δω..
Μόνο εμφανισιακές αλλαγές. Τότε μάλλον θα σκεφτώ άλλα πράγματα..
Δημοσίευση 24/05/2013 - 01:21
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 24/05/2013 - 01:23
Δημοσίευση 24/05/2013 - 01:30
Τις 5 ελλείψεις που θεωρώ εγώ ότι έχει το τηλέφωνο για να με καλύψει πλήρως αισιοδοξώ ότι θα τις δώ να υλοποιούνται στα επόμενα 1-2 iOS.Τις 5 αυτές ελλείψεις στο iOS δε θα τις δείς ποτέ. Κάποια παραλλαγή? Δύσκολο αλλά ίσως.. Οι λόγοι γνωστοί.
Το S4 συγκεκριμένα, μιας και πιάσαμε αυτό, δεν είναι μόνο ο "αλληθωρισμός". Προσωπικά το συγκεκριμένο εφέ δε μου λέει τίποτα, άσχετα οτι αν το είχε κάνει η Apple θα μιλάγαμε για "Innovation" και κωλοτούμπες. Είναι η γενικότερη ελευθέρια.
Και θα πω αυτό που έχω πει γενικότερα και πιο παλιά. Αν δεν έχεις δουλέψει μια συσκευή, όποια και αν είναι αυτή, είτε λέγεται Galaxy S4, iPhone 5 ή One, δε μπορείς να κρίνεις απλά επειδή έχεις δει ένα Video.
Άποψη φυσικά δεν έχω και 'γώ. Οι εντυπώσεις όμως απο τα λίγα που είδα και δούλεψα με ενθουσίασαν.
Εμφανισιακές αλλαγές στο 7 προφανώς και θέλω. Να μη μείνει σε αυτές μόνο. Εκεί είναι το θέμα. Το να αλλάξει ο τρόπος π.χ της ειδοποίησης απο Banner σε Scrolling πάλι δε μου λέει κάτι..
Ή το Flat Design που φαίνεται να περνάει και "κοκορεύεται" η Microsoft..
Παντα θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Τα ξέρω και θα τα ξαναδούμε. Σταθερές αξίες. Απο 'κει και πέρα όμως στη τελική είναι τι ικανοποιεί εμένα.. Εσένα.. Τον καθένα ξεχωριστά.
Τελευταία επεξεργασία από: nsxbass, 24/05/2013 - 01:32
Δημοσίευση 24/05/2013 - 01:40
Τελευταία επεξεργασία από: kotsoscrete, 24/05/2013 - 01:46
Δημοσίευση 24/05/2013 - 01:52
Τις 5 ελλείψεις που θεωρώ εγώ ότι έχει το τηλέφωνο για να με καλύψει πλήρως αισιοδοξώ ότι θα τις δώ να υλοποιούνται στα επόμενα 1-2 iOS.
Μιλάω για gestures, για καλύτερη διασύνδεση apps με το λειτουργικό, για εμπλουτισμένη lockscreen και για κάποιου είδους διακόπτες.
Ούτε παράλογα είναι, ούτε too much. Θεωρώ ότι έχουν καλές πιθανότητες υλοποίησης μέσα στα 200+ νέα features (μικρά και μεγάλα) που δίνει κάθε φορά.
Προσωπικά πράγματα τύπου bluetooth κλπ πάνε πλέον τόσο πολλά χρόνια από τότε που τα χρειάστηκα που μου είναι παντελώς αδιάφορα...
Το είδα το S4, το δούλεψα κανα μισάωρο. Δεν μπορώ να έχω εντύπωση για το τηλέφωνο από ένα μισάωρο συμφωνούμε. Το πρόβλημά μου και το έχω ξαναπεί είναι με το Android. Δεν ταιριάζουμε. Δεν μου πάει, δεν μπορώ να το συνηθίσω.
Η μόνη άποψη που μπορώ να έχω μετά από ένα μισάωρο είναι για το feel στο χέρι και αυτό λόγω του πλαστικού δεν ήταν και ότι καλύτερο.
Όσο για τα εμφανισιακά, θα δυσκολευτώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να συνηθίσω αυτό το flat design αν περάσει. Θέλω να ελπίζω πως όχι. Δεν είμαι καθόλου fan...
Και όπως πολύ σωστά λες δεν υπάρχει σωστό και λάθος αντικειμενικά σε αυτά τα πράγματα. Υπάρχουν υποκειμενικές γνώμες και ανάγκες του καθενός. Δεν έχει νόημα να προσπαθούν κάποιοι να πείσουν κάποιους άλλους. Και προφανώς δεν μπορεί μία εταιρεία να τους ικανοποιήσει όλους.
Δημοσίευση 24/05/2013 - 07:19
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες