Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#421   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:09

το 5αρι μου ειναι απο τα πρωτα και δεν εχει τιποτα! πες μου ενα προβλημα που ειδες στο ios? αν λες κατασκευαστηκα σε ολες τις εταιριες οι πρωτες παρτηδες εχουν ελατωματικα τηλεφωνα! αυτο το εχεις στο μιαλο σου οταν πας να αγορασεις οτιδηποτε απο οποιονδηποτε κατασκευαστη
http://forums.androi...out-s4-lag.html

εδω εψαχνα για πλακα το forum απλα δες τι λενε τα παλικαρια! ξενερωμενοι ολοι και ψαχνουν lancher και αλλα να τα φτιαξουν

Δηλαδη επειδη δεν εβγαλαν προβλημα στο firmware και εβγαλαν κατασκευαστικα, αυτο δικαιολογει την apple?? Προτιμω να φλασαρω ενα επισημο firmware και να τελειωνω, παρα να τρεχω με εγγυησεις κ να τρελλαινομαι... οχι κ πως το firmware ηταν κ τελειο βεβαια, ποσα updates εχει δωσει η apple μεσα σε λιγους μηνες? Δεν νομιζω χωρις λογο... :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#422   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:14

Δηλαδη επειδη δεν εβγαλαν προβλημα στο firmware και εβγαλαν κατασκευαστικα, αυτο δικαιολογει την apple?? Προτιμω να φλασαρω ενα επισημο firmware και να τελειωνω, παρα να τρεχω με εγγυησεις κ να τρελλαινομαι... οχι κ πως το firmware ηταν κ τελειο βεβαια, ποσα updates εχει δωσει η apple μεσα σε λιγους μηνες? Δεν νομιζω χωρις λογο... :rolleyes:

γιατι το s4 οι πρωτες παρτηδες δεν ειχαν προβληματα? ολα τα τηλεφωνα εχουν, η αππλε εχει δωσει 4 αναβαθμησεις οι 2 χωρις λογο (ο λογος ηταν να κλειδωσει τα κενα του jb) και οι αναβαθμησεις ειναι καλες, αναβαθμηση δεν σημαινει μονο διωρθωνω.. μπορει να ειναι και βελτιωνω

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#423   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:21

γιατι το s4 οι πρωτες παρτηδες δεν ειχαν προβληματα? ολα τα τηλεφωνα εχουν, η αππλε εχει δωσει 4 αναβαθμησεις οι 2 χωρις λογο (ο λογος ηταν να κλειδωσει τα κενα του jb) και οι αναβαθμησεις ειναι καλες, αναβαθμηση δεν σημαινει μονο διωρθωνω.. μπορει να ειναι και βελτιωνω

Αφου το λες κ μονος σου, 2 αναβαθμισεις χωρις λογο... για τα κενα του jb δεν ευθυνεται κανεις?? Τι προβληματα ειχαν τα πρωτα s4? Κανενας δεν εχει γυρισει πισω s4 για κατασκευαστικο προβλημα... κανανε doa για την υπερθερμανση, ολα ειχαν το ιδιο θεμα κ με το τελευταιο firmware λυθηκε το θεμα.. αρα ουτε στον touchwiz ηταν το προβλημα οπως λενε μερικοι...

#424   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:26

ολες οι εταιριες εχουν στις πρωτες παρτηδες προβληματα
το κανεις δεν εχει γυρησει για κατασκευαστηκο δεν το ξερεις, δεν μπορεις να ξερεις ο καθενα τι πιθανο προβλημα μπορει να εχει

τεσπα το θεμα ειναι ολα αυτα να διωρθονονται γρηγορα, γιατι και το νεο iphone δεν θα εχει προβληματα σαφως και θα εχει

#425   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:27

βγαινει μια συσκευη με lag και περιμενεις να βγει αλλο firware για να δουλευει σωστα? δηλαδη ουτε καν την τεσταραν ετσι? οτι φτιαξαμε φτιαξαμε παρτε λαε! σορρυ αλλα αυτο ειναι λαθος! οταν κυκλοφορει μια συσκευη πολυ πιθανο να εχει bug πχ να καταναλωνει λιγο μπαταρια παραπανω κατι, να μην δουλευει καλα μια εφαρμογη ΟΧΙ ομως να εχει lag και να υπερθερμενετε αυτα ειναι τραγικα! και παλι εχει lag το s4 απλα πιο μικρο

θες να σου θυμισω τι εγινε με το antenna gate στο 4...η μηπως το με το ios 6 μετα απο ποσες beta...
η μηπως με τη θερμοκρασια του ipad3...

λαθη γινονται και θα συνεχισουν να γινονται...το θεμα ειναι να αναγνωριζοντε και να διορθωνονται.

#426   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:30

θες να σου θυμισω τι εγινε με το antenna gate στο 4...η μηπως το με το ios 6 μετα απο ποσες beta...
η μηπως με τη θερμοκρασια του ipad3...

λαθη γινονται και θα συνεχισουν να γινονται...το θεμα ειναι να αναγνωριζοντε και να διορθωνονται.

συμφωνω αλλα αυτο το θεμα με το lag που ολοι το κραζανε δεν θα επρεπε να το προσεξουν αρχη? να μην εχει ρε αδερφε πατημα ο αντιπαλος να στο χωσει

#427   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:37

ολες οι εταιριες εχουν στις πρωτες παρτηδες προβληματα
το κανεις δεν εχει γυρησει για κατασκευαστηκο δεν το ξερεις, δεν μπορεις να ξερεις ο καθενα τι πιθανο προβλημα μπορει να εχει

τεσπα το θεμα ειναι ολα αυτα να διωρθονονται γρηγορα, γιατι και το νεο iphone δεν θα εχει προβληματα σαφως και θα εχει

Πουθενα σε κανενα φορουμ δεν εχει αναφερθει τετοιο προβλημα οπως στο βιντεο που παρεθεσες, στο οποιο ο τυπας λεει οτι υπαρχουν προβληματα με τα ακουστικα κ το wifi, αλλα δεν μας δειχνει τιποτα.. κ να θελω να υιοθετησω την αποψη του, το θεωρω μεμονωμενη περιπτωση... παντως δεν ισχυει αυτο που λες για τις πρωτες παρτιδες... δεν ειναι στανταρ οτι κατι θα βγαλουν.. s3 και note2 δεν παρουσιασαν κατασκευαστικα το παραμικρο... και σιγουρα υπαρχουν κ αλλες συσκευες στην λιστα, απλα ασχολουμαι στα φορουμς με αυτα τα 2 περισσοτερο κ το γνωριζω...

#428   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:38

συμφωνω αλλα αυτο το θεμα με το lag που ολοι το κραζανε δεν θα επρεπε να το προσεξουν αρχη? να μην εχει ρε αδερφε πατημα ο αντιπαλος να στο χωσει

δεν ξερω τι προσεχουν και τι δεν προσεχουν εγω ξερω οτι απροβληματιστη συσκευη δυσκολα βγαινει...η εστω οι πρωτες παρτιδες.

#429   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:49

Η samsung θα επρεπε πολλα πραγματα βα προσεξει για την ελευση του s4... δεκ ειναι το lag το θεμα κ η υπερθερμανση, απο την στιγμη που λυθηκαν.. ειναι οι 130 διαφορετικες εκδοσεις, τα 9gb που απομενουν μονο σαν αποθηκευτικος χωρος, το οτι οι συσκευες με τον octa εχουν το τελευταιο μοντελο σενσορα της καμερας, κ ενω κοστιζουν τα ιδια λεφτα με το snapdragon στην ουσια σου δινουν διαφορετικης κατηγοριας hardware στην καθε περιπτωση, την αφαιρεση ραδιοφωνου και αυτο το κωλο bloatware που βαζει μεσα στο firmware... σε αυτα ολα μαζι σου, να την κραξω.. γι αυτο κ απο εμενα εφαγε Χ, παρ'ολο που γενικοτερα μου αρεσε το s4 σαν συσκευη...

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 29/05/2013 - 18:50

#430   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:52

Εγώ που έχω από τα πρώτα S4 που ήρθαν δεν έχω κανένα πρόβλημα.Η αλήθεια σε σχέση με iPhone 5 που το έχει η γυναίκα μου το προτιμώ γιατί δεν χρειάζεται να βάλεις πολλά πράγματα.Τα περισσότερα τα έχει ενώ σε αντίθεση με το iPhone θα πρέπει να το κάνεις jb και να αρχίζεις να περνάς .

Πιστεύω ότι είναι και θέμα οθόνης που δεν παίζεται το κινητό εκεί και πρέπει το επόμενο μήλο να την μεγαλώσουν επιτέλους.

Επίσης μια δυνατότητα που μου αρέσει είναι ότι μπορώ να μιλάω και να σερφάρω κάτι που το μήλο δεν το κάνει.

Αυτονομία μπαταρίας είναι αισθητά ποιο καλό σε σχέση με το μήλο.Στο iPhone 5 έπρεπε να το φορτίσω κάθε μέρα ενώ στο Samsung θελει ανά δύο ημέρες .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#431   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 18:55

Εγώ που έχω από τα πρώτα S4 που ήρθαν δεν έχω κανένα πρόβλημα.Η αλήθεια σε σχέση με iPhone 5 που το έχει η γυναίκα μου το προτιμώ γιατί δεν χρειάζεται να βάλεις πολλά πράγματα.Τα περισσότερα τα έχει ενώ σε αντίθεση με το iPhone θα πρέπει να το κάνεις jb και να αρχίζεις να περνάς .

Πιστεύω ότι είναι και θέμα οθόνης που δεν παίζεται το κινητό εκεί και πρέπει το επόμενο μήλο να την μεγαλώσουν επιτέλους.

Επίσης μια δυνατότητα που μου αρέσει είναι ότι μπορώ να μιλάω και να σερφάρω κάτι που το μήλο δεν το κάνει.

Αυτονομία μπαταρίας είναι αισθητά ποιο καλό σε σχέση με το μήλο.Στο iPhone 5 έπρεπε να το φορτίσω κάθε μέρα ενώ στο Samsung θελει ανά δύο ημέρες .

Εχει αρκετα μεγαλυτερη μπαταρια το s4 απο το iphone, ειναι φυσιολογικο.... και βασικα δεν μπορεις να τα συγκρινεις σε αυτο το κομματι αυτουσια, γιατι κανεις διαφορετικη χρηση... εχεις λειτουργιες κινησης, περισσοτερους λογαριασμους που κανει συγχρονισμο συνεχεια αν το εχεις ενεργοποιημενο, αισθητηρες διαφορους, επεξεργαστη χρονισμενο πολυ ψηλα σε σχεση με αυτον του iphone5...ολα αυτα σου καταπινουν την μπαταρια αλλα αν σου κραταει 2 μερες, εισαι κομπλε...

#432   omilitis1987

omilitis1987

iPH Hero

• 4524 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 29/05/2013 - 19:00

Πιθανολογω οτι ξερεις πως με το call bar μπορεις να μιλας και να σερφαρεις παραλληλα.Προυποθεση το JB αλλα για εμενα δεν υπαρχει iPhone χωρις JB, δεν προκειται να παρω τετοιο τηλεφωνο :)
Το μεγεθος της οθονης ειναι υποκειμενικο, προσωπικα μου φαινεται αστειο να κραταω στα χερια μου 5" ως τηλεφωνο, σε αλλους ειναι απαραιτητο.

#433   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 19:20

Πιθανολογω οτι ξερεις πως με το call bar μπορεις να μιλας και να σερφαρεις παραλληλα.Προυποθεση το JB αλλα για εμενα δεν υπαρχει iPhone χωρις JB, δεν προκειται να παρω τετοιο τηλεφωνο :)
Το μεγεθος της οθονης ειναι υποκειμενικο, προσωπικα μου φαινεται αστειο να κραταω στα χερια μου 5" ως τηλεφωνο, σε αλλους ειναι απαραιτητο.

και αν γινει ενα τσαμπουκας που θα πας με το 4" ενω με το 5" ανοιγεις μητες :lol:

#434   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 19:20

Το callbar μακραν το καλυτερο tweak για το iphone για μενα... απιστευτα χρησιμο...

#435   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 29/05/2013 - 19:23

Το callbar μακραν το καλυτερο tweak για το iphone για μενα... απιστευτα χρησιμο...

Αστα αυτα εσυ ... Ξεκινα απο τα βασικα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10