Δεν θυμαμαι... και τωρα εχουν ενα παρομοιο thread για το ios7 και γινεται χαμος μεσα... εγω τους ειπα, αν εισαι ικανοποιημενος απο την συσκευη που εχεις παει κ τελειωσε, απο κει κ περα ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να ασχολουμαστε κ να τρωγομαστε... αν εμενα μου αρεσει το ταδε λογισμικο ή η ταδε συσκευη, δεν μπορω να το επιβαλλω κ σε εσενα... ουτε πωλησεις με ενδιαφερουν, ουτε τιποτα... βλεπω κ κρινω συμφωνα με αυτα που θελω...ο imprezas μαλον! 4 στη σειρα επιδη ανεβασα αποτελεσματα τριμηνου και δεν τους αρεσε! μιλαμε για πολυ γελιο... παλι καλα που δεν με εδειραν κιολας! ο αλλος μπηκε εγραψε "αλλαγες στο ios εδω γελαμε" και δεν τρωει ban! αν γραψεις καλη τυχη στην apple εφαγες

iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:25
Ad
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:27
μα ετσι ειναι! το πρωτο μου ποστ ηταν ενα αρθρο απο τον ive για το τι εχει διαρευσει και πεσαν να με φανε.... αντιγραφει θα ειναι χαλια εισαι προβατο... δεν φτανει που εδειξα ενα αρθρο γιαυτους που ενδιαφερονται με βρισαν κιολας.... χαχαχα και φαντασουν κανεις ακομα δεν ξερει πως θα ειναιΔεν θυμαμαι... και τωρα εχουν ενα παρομοιο thread για το ios7 και γινεται χαμος μεσα... εγω τους ειπα, αν εισαι ικανοποιημενος απο την συσκευη που εχεις παει κ τελειωσε, απο κει κ περα ολα τα αλλα ειναι για να εχουμε να ασχολουμαστε κ να τρωγομαστε... αν εμενα μου αρεσει το ταδε λογισμικο ή η ταδε συσκευη, δεν μπορω να το επιβαλλω κ σε εσενα... ουτε πωλησεις με ενδιαφερουν, ουτε τιποτα... βλεπω κ κρινω συμφωνα με αυτα που θελω...
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:32
τωρα θα μου πεις οτι δεν ησουν ο μονος και εχεις δικιο αλλα δυστηχως στο myphone τα πραγματα ειναι λιγο οτι ναναι σε αυτο το θεμα.
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:34
πες μου σε τι ημουν προκλητικος , δεν λεω απανταγα και εγω αλλα δεν νομιζω ημουν προκλητικος και off topik! τεσπα ετσι ειναι! δυστηχος μια συζητηαση της προκοπης δεν μπορουμε να κανουμε, ισως φταιμε και εμεις@valsamis το ban το εφαγες γιατι ησουν πρκλητικος σε μερικα σχολια και offtopic....
τωρα θα μου πεις οτι δεν ησουν ο μονος και εχεις δικιο αλλα δυστηχως στο myphone τα πραγματα ειναι λιγο οτι ναναι σε αυτο το θεμα.
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:35
Ενταξει, ολοι αντιγραφουν, και τι να λεει?? Αν αγοραζαμε συσκευες συμφωνα με το ποιος εφυηρε πρωτος και τι, θα ημασταν ακομα με τα motorolla των 250 γραμμαριων με την κεραια... αυτα συνεβαιναν κ παντα θα συμβαινουν, εμεις σαν καταναλωτες απο την στιγμη που υπαρχουν τοσες επιλογες εκει εξω, διαλεγουμε αυτο που μας τραβαει... τα αλλα ολα ειναι εταιρικα παιχνιδια, και κερδισμενοι βγαινουν google, apple, samsung, microsoft και παει λεγοντας.... ολοι λιγο πολυ συνεργαζονται μεταξυ τους κ εμεις διαλεγουμε κ στρατοπεδα υποτιθεται... κουνια που μας κουναγε...μα ετσι ειναι! το πρωτο μου ποστ ηταν ενα αρθρο απο τον ive για το τι εχει διαρευσει και πεσαν να με φανε.... αντιγραφει θα ειναι χαλια εισαι προβατο... δεν φτανει που εδειξα ενα αρθρο γιαυτους που ενδιαφερονται με βρισαν κιολας.... χαχαχα και φαντασουν κανεις ακομα δεν ξερει πως θα ειναι
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:37
πες μου σε τι ημουν προκλητικος , δεν λεω απανταγα και εγω αλλα δεν νομιζω ημουν προκλητικος και off topik! τεσπα ετσι ειναι! δυστηχος μια συζητηαση της προκοπης δεν μπορουμε να κανουμε, ισως φταιμε και εμεις
να σου πω την αληθεια με το που ειδα την ατακα με το τραπεζι στο αυτι ημουν 99% σιγουρος οτι θα πας για μπανακι...
πετυχημενη ατακα και μου αρεσε κ εμενα αλλα ειναι προκλητικη
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:40
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:40
να σου πω την αληθεια με το που ειδα την ατακα με το τραπεζι στο αυτι ημουν 99% σιγουρος οτι θα πας για μπανακι...
Ο valsamis το ειπε αυτο?? Ε καλα σε κανανε ρε φιλε.... κοκκινησααπο τα νευρα μου μολις το ειδα.... χαχαχχχαχαχχαχαχα
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:41
οκ... γυρησε και ειπε ο τυπας οτι iphone εχουν οι κοπελιτσες, και του ειπα εσυ ο αντρακλας κυκλοφορα με το τραπεζι στο αυτι! δικαιο ειναι να γαμε και οι 2 ban αν ειναι κατι τοσο τραγικο! οχι ο ενας, ο αλλος εμεσα ειπε κοπελιτσες ολους οσουν εχουν iphone, τεσπα τι ψαχνειςνα σου πω την αληθεια με το που ειδα την ατακα με το τραπεζι στο αυτι ημουν 99% σιγουρος οτι θα πας για μπανακι...

Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:42
καλα εμεις οι 2 εχουμε κανει τρελα βρισηματα μεταξυ μας χαχαχΟ valsamis το ειπε αυτο?? Ε καλα σε κανανε ρε φιλε.... κοκκινησααπο τα νευρα μου μολις το ειδα.... χαχαχχχαχαχχαχαχα
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:45
οκ... γυρησε και ειπε ο τυπας οτι iphone εχουν οι κοπελιτσες, και του ειπα εσυ ο αντρακλας κυκλοφορα με το τραπεζι στο αυτι! δικαιο ειναι να γαμε και οι 2 ban αν ειναι κατι τοσο τραγικο! οχι ο ενας, ο αλλος εμεσα ειπε κοπελιτσες ολους οσουν εχουν iphone, τεσπα τι ψαχνεις
εδω εφαγε ban καποιος που εχει βγαλει τα ματια του σε οδηγους για το note 2 κ εχει βοηθησει απιστευτα και ο λογος ηταν οτι καταλαθος εκανε διπλο ποστ σε ενα διαγωνισμο για μια συσκευη....οτι ναναι μη ο ψαχνεις.
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:46
Ενταξει, εγω καζουρα κανω... σιγα μην κατσω να πλακωθω και στο ξυλο για κινητες συσκευες... ολα ειναι θεμα προσωπικης επιλογης... εχω περασει απο ολες τις εταιριες, δεν εχω κομπλεξ με καμια... οποια συσκευη μου κανει κλικ την τσιμπαω... τωρα εχουμε πολεμο με τους htcακηδες, καινουρια μοδα... μολις βγει το note3 θα σταματησουν ομως, θα μετατραπει το παιχνιδι σε iphone6 vs note3, ετσι για να μην βαριομαστε ρε αδερφεκαλα εμεις οι 2 εχουμε κανει τρελα βρισηματα μεταξυ μας χαχαχ
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:46
χαχαχαχαχαχα ειναι μην σου τυχει χαχαχαχαεδω εφαγε ban καποιος που εχει βγαλει τα ματια του σε οδηγους για το note 2 κ εχει βοηθησει απιστευτα και ο λογος ηταν οτι καταλαθος εκανε διπλο ποστ σε ενα διαγωνισμο για μια συσκευη....οτι ναναι μη ο ψαχνεις.
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:47
κανονικα διαβαζα το thread με το one και το s4 και λεω παει θα κανονισουν πλατεια και ξυλο χαχαχΕνταξει, εγω καζουρα κανω... σιγα μην κατσω να πλακωθω και στο ξυλο για κινητες συσκευες... ολα ειναι θεμα προσωπικης επιλογης... εχω περασει απο ολες τις εταιριες, δεν εχω κομπλεξ με καμια... οποια συσκευη μου κανει κλικ την τσιμπαω... τωρα εχουμε πολεμο με τους htcακηδες, καινουρια μοδα... μολις βγει το note3 θα σταματησουν ομως, θα μετατραπει το παιχνιδι σε iphone6 vs note3, ετσι για να μην βαριομαστε ρε αδερφε
Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:49
κανονικα διαβαζα το thread με το one και το s4 και λεω παει θα κανονισουν πλατεια και ξυλο χαχαχ
Ποιο ειναι αυτο το forum ρε παιδια ?? Ακουγεται ωραιο μερος για τρολλαρισμα

Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Bing (2)