Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 29/05/2013 - 19:29

ερωτευτηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 29/05/2013 - 19:34

Εγώ που έχω από τα πρώτα S4 που ήρθαν δεν έχω κανένα πρόβλημα.Η αλήθεια σε σχέση με iPhone 5 που το έχει η γυναίκα μου το προτιμώ γιατί δεν χρειάζεται να βάλεις πολλά πράγματα.Τα περισσότερα τα έχει ενώ σε αντίθεση με το iPhone θα πρέπει να το κάνεις jb και να αρχίζεις να περνάς .

Πιστεύω ότι είναι και θέμα οθόνης που δεν παίζεται το κινητό εκεί και πρέπει το επόμενο μήλο να την μεγαλώσουν επιτέλους.

Επίσης μια δυνατότητα που μου αρέσει είναι ότι μπορώ να μιλάω και να σερφάρω κάτι που το μήλο δεν το κάνει.

Αυτονομία μπαταρίας είναι αισθητά ποιο καλό σε σχέση με το μήλο.Στο iPhone 5 έπρεπε να το φορτίσω κάθε μέρα ενώ στο Samsung θελει ανά δύο ημέρες .

Με προλαβαν τα παιδια για το callbar.

Θα με ενδιεφερε να μας συγκρινεις λιγο note 2- s4 - iPhone 5 (παντα με jb, χωρις δε παλευεται εννοειται).

You'll Never Walk Alone

#438   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 29/05/2013 - 19:36

Αστα αυτα εσυ ... Ξεκινα απο τα βασικα

Χαχχααχαχχαχαχα... θα τρελλαθω... βαρεθηκα να ακουω την λεξη iphone σε αυτο το βιντεο... το καταλαβαμε μωρη τι μαρκα ειναι... αι στο καλο σου απογευματιατικα....

#439   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2013 - 19:38

και αν γινει ενα τσαμπουκας που θα πας με το 4" ενω με το 5" ανοιγεις μητες :lol:

Φιλε εγω με το note2 βρηκα την ηρεμια μου... ουτε με κοιτανε στον δρομο... ξερουν τι θα παθουν αν τους το φερω στο κεφαλι... :lol::lol:

#440   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 29/05/2013 - 19:38

Πιθανολογω οτι ξερεις πως με το call bar μπορεις να μιλας και να σερφαρεις παραλληλα.Προυποθεση το JB αλλα για εμενα δεν υπαρχει iPhone χωρις JB, δεν προκειται να παρω τετοιο τηλεφωνο :)
Το μεγεθος της οθονης ειναι υποκειμενικο, προσωπικα μου φαινεται αστειο να κραταω στα χερια μου 5" ως τηλεφωνο, σε αλλους ειναι απαραιτητο.

Το κακό είναι ότι δεν τα έχεις από μαμά αλλά πρέπει να έχεις jb αυτό σημαίνει ότι όταν κολλήσει κάτι ή πρέπει να το κάνεις restore και τα χάσεις μετά έχεις ένα τηλέφωνο που δεν θες να έχεις .Αυτό με χαλούσε στο iPhone .Ότι jb ήταν έρωτας και μαμά χάλι μαύρο .Jb πλήρες παραμετροποιημένο αλλά εργοστασιακό χάλια έτσι έπρεπε να προσέχεις το τι βάζεις και βγάζεις σε καιρούς που δεν είχε jb .Και έχω περάσει μήνες περιμένοντας το jb και ήταν δράμα η κατάσταση .Αλλά περίμενα και δεν έφευγα να πάω σε android αλλά με χάλασαν πολλά και έτσι είπα το μεγάλο αντίο .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#441   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 29/05/2013 - 22:06

Το κακό είναι ότι δεν τα έχεις από μαμά αλλά πρέπει να έχεις jb αυτό σημαίνει ότι όταν κολλήσει κάτι ή πρέπει να το κάνεις restore και τα χάσεις μετά έχεις ένα τηλέφωνο που δεν θες να έχεις .Αυτό με χαλούσε στο iPhone .Ότι jb ήταν έρωτας και μαμά χάλι μαύρο .Jb πλήρες παραμετροποιημένο αλλά εργοστασιακό χάλια έτσι έπρεπε να προσέχεις το τι βάζεις και βγάζεις σε καιρούς που δεν είχε jb .Και έχω περάσει μήνες περιμένοντας το jb και ήταν δράμα η κατάσταση .Αλλά περίμενα και δεν έφευγα να πάω σε android αλλά με χάλασαν πολλά και έτσι είπα το μεγάλο αντίο .

μια απο τα ιδια ... ειμαι πολυ καλα με android .. περιμενω λιγο να δουμε τι θα γινει με το θεμα της ζεστης στο s4 και ειμαι για εκει ... κλεφτες ματιες παντως στο πιο "ανοιχτο" μελλον της apple ριχνω παντως ...

η γκουρου ομως στο βιντεο του "πως να ξεκολας ενα iphone " τα ειπε ολα ... φαντασου τι παιζει ...

#442   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 30/05/2013 - 06:40

συμφωνω αλλα αυτο το θεμα με το lag που ολοι το κραζανε δεν θα επρεπε να το προσεξουν αρχη? να μην εχει ρε αδερφε πατημα ο αντιπαλος να στο χωσει

εχεις δικιο αλλα στην apple ειναι πολυ χειροτερα.εδω βγαλανε το 4 με τετιο προβλημα...αυτοι δεν το δοκιμασανε πριν το βγαλουν?αντε το s4 με ενα update εστρωσε,στο iphone αρχιζε εδινε θηκες και ελεγε το κραταμε λαθος.

#443   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 08:47

εχεις δικιο αλλα στην apple ειναι πολυ χειροτερα.εδω βγαλανε το 4 με τετιο προβλημα...αυτοι δεν το δοκιμασανε πριν το βγαλουν?αντε το s4 με ενα update εστρωσε,στο iphone αρχιζε εδινε θηκες και ελεγε το κραταμε λαθος.

τι προβλημα ειχε το 4? και το εχει ακομα? εξηγησε μου γιατι δεν ειχα το 4

#444   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 10:47

τι προβλημα ειχε το 4? και το εχει ακομα? εξηγησε μου γιατι δεν ειχα το 4

Μηπως εννοει ο φιλος το θεμα με το σημα που εχανε οταν το κρατουσες απο τις δυο πλαινες πλευρες?? Εγω παντως στο 4 δεν αντιμετωπισα κατι τετοιο, αν και ειχε ακουστει πολυ.δ...

#445   tomvrs

tomvrs

iPH Member

• 240 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:08

Εσενα μαλλον διαφερει....Ρε παιδια αφου εχει lag .. πως να το κανουμε. γιατι δεν το παραδεχεστε να σταματησει εδω ? Σε αλλο φορουμ πολλα ατομα που το αγορασαν το λενε ξεκαθαρα οτι υπαρχει lag.

τι να παραδεχτουμε οτι ειναι κσλυτερο το 5αρι?? 4 μηνες ειχα το 5αρι και το καρφωσα στον τοιχο απο το κολλημα που ετρωγε και δεν το ειχα jailbreak κιολας.. επισης επρεπε να κουβαλαω και ενα φορτιστη απο κοντα οποτε υπολογισε ποσο χωρο μου επιανε 5αρι+φορτιστη του?? Παντοφλα no 46.....

#446   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:12

τι να παραδεχτουμε οτι ειναι κσλυτερο το 5αρι?? 4 μηνες ειχα το 5αρι και το καρφωσα στον τοιχο απο το κολλημα που ετρωγε και δεν το ειχα jailbreak κιολας.. επισης επρεπε να κουβαλαω και ενα φορτιστη απο κοντα οποτε υπολογισε ποσο χωρο μου επιανε 5αρι+φορτιστη του?? Παντοφλα no 46.....

καλα ολοι καταλαβαμε οτι λες οτι θες! ετρωγε κολημα το 5 ε? οκ! το θεμα αν τα πιστευετε αυτα που λετε και αν περιμενετε πως θα τα πιστεψουν και οι αλλιοι οκ! εχει καμια μειονεκτηματα σαφως αλλα δεν κολαει.... δεν μπορο να καταλαβω γιατι τετοιο hate! καπιοι απο εδω ειναι και στο διπλα φορουμ σε ενα αντιστοιχο θεμα ο μονος με παραδειγματα που εφερνε ημουν εγω και μονο εγω εφαγα ban..... :)
ο αλλος ελεγε ο cook ειμαι ηλ...θιος και προβατα αυτοι που εχουν iphone και δεν εφαγε χεχε... δηλαδη ελεος

ακουν πως εχεις iphone και πανε να σε φανε... γιατι αυτο?

Τελευταία επεξεργασία από: valsamis, 30/05/2013 - 11:13

#447   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:15

καλα ολοι καταλαβαμε οτι λες οτι θες! ετρωγε κολημα το 5 ε? οκ! το θεμα αν τα πιστευετε αυτα που λετε και αν περιμενετε πως θα τα πιστεψουν και οι αλλιοι οκ! εχει καμια μειονεκτηματα σαφως αλλα δεν κολαει.... δεν μπορο να καταλαβω γιατι τετοιο hate! καπιοι απο εδω ειναι και στο διπλα φορουμ σε ενα αντιστοιχο θεμα ο μονος με παραδειγματα που εφερνε ημουν εγω και μονο εγω εφαγα ban..... :)
ο αλλος ελεγε ο cook ειμαι ηλ...θιος και προβατα αυτοι που εχουν iphone και δεν εφαγε χεχε... δηλαδη ελεος

ακουν πως εχεις iphone και πανε να σε φανε... γιατι αυτο?

Τι λες ρε φιλε, κ εγω εφαγα ban... δεν εφαγες μονο εσυ... :lol::lol:

#448   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:17

Τι λες ρε φιλε, κ εγω εφαγα ban... δεν εφαγες μονο εσυ... :lol: :lol:

ποτε τωρα? στο thread με την συνεντευξη? αχαχαχ

#449   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:20

ποτε τωρα? στο thread με την συνεντευξη? αχαχαχ

Εχει καιρο ρε... για τις oled που ελεγε... νομιζω... ο mythozz δεν στο εριξε το ban???

#450   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2013 - 11:22

Εχει καιρο ρε... για τις oled που ελεγε... νομιζω... ο mythozz δεν στο εριξε το ban???

ο imprezas μαλον! 4 στη σειρα επιδη ανεβασα αποτελεσματα τριμηνου και δεν τους αρεσε! μιλαμε για πολυ γελιο... παλι καλα που δεν με εδειραν κιολας! ο αλλος μπηκε εγραψε "αλλαγες στο ios εδω γελαμε" και δεν τρωει ban! αν γραψεις καλη τυχη στην apple εφαγες

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12