Δηλαδη επειδη εχει μεγεθος, δεν ειναι το καλυτερο... επιχειρημα ειναι αυτο τωρα?? Κανενας δεν γελαει φιλε, δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν παραδεχεται οτι ειναι ολοκληρωμενη συσκευη... αλλο αν καποιοι δεν βολευονται με το μεγεθος του... το βασικοτερο απο ολα, μεσα στο νημα του στο myphone μαλωνουν για το ποια θηκη του ταιριαζει καλυτερα... δεν εχουν προβληματα συσκευης να συζητησουν... το βασικοτερο πλεονεκτημα για να στεκει σαν επιχειρημα οταν λες οτι ειναι απο τα καλυτερα smartphones που εχουν βγει ποτε...ε τι μου λες πως το note παιζει μονο του? στην κατηγορια των phablet? ναι μονο του παιζει. γενικα σαν τηλεφωνο ειναι το καλυτερο απο ολα? δεν νομιζω ο κοσμος γελαει οταν βγαζεις απο το τσαντακι!

iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:29
Ad
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:32
Ειδικα οταν μας λες οτι το swipe ειναι για 17χρονους, οι launchers ειναι αχρηστοι, και αλλα πολλα μαργαριταρια που εχεις πεταξει κατα καιρους.
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:34
Ολα ειναι αχρηστα στα android... τουλαχιστον ας ελεγε ενας απο αυτους οτι θα παει σε nexus που δεν εχει περιττα πραγματα πανω... ελεος...Eσυ ΠΟΤΕ δεν θα παρεις κατι αλλο απο iphone, οποτε δεν μετραει η γνωμη σου.
Ειδικα οταν μας λες οτι το swipe ειναι για 17χρονους, οι launchers ειναι αχρηστοι, και αλλα πολλα μαργαριταρια που εχεις πεταξει κατα καιρους.
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:35
πρωτα απο ολα δεν ανηκει στην κατηγορια smartphone αλλα phablet! ολοκληρομενο δει ειναι γιατι εχει ξεφηγει απο τα standar της φωρητοτητας ενας κινητου τηλεφωνου! ενα κινητο τηλεφωνο εχει καποια standar και ενα απο αυτα ειναι το μεγεθος! οταν θες τσαντακι για να το κουβαλας χανεις αυτη την αξια αρα χανεις και ποντους! αμα ειναι ετσι εμενα το νεο μου laptop ειναι τρωμερο αν το κουβαλαο μαζι μου... η να κανουμε τα τηλεφωνα σαν τα laptop θα τα παιρνουμε μαζι μας! δεν παει ετσι!Δηλαδη επειδη εχει μεγεθος, δεν ειναι το καλυτερο... επιχειρημα ειναι αυτο τωρα?? Κανενας δεν γελαει φιλε, δεν υπαρχει ανθρωπος που δεν παραδεχεται οτι ειναι ολοκληρωμενη συσκευη... αλλο αν καποιοι δεν βολευονται με το μεγεθος του... το βασικοτερο απο ολα, μεσα στο νημα του στο myphone μαλωνουν για το ποια θηκη του ταιριαζει καλυτερα... δεν εχουν προβληματα συσκευης να συζητησουν... το βασικοτερο πλεονεκτημα για να στεκει σαν επιχειρημα οταν λες οτι ειναι απο τα καλυτερα smartphones που εχουν βγει ποτε...
εχω 3 windows phone ενα s3 ενα iphone 5 και πριν ειχα πολλα αλλα!Eσυ ΠΟΤΕ δεν θα παρεις κατι αλλο απο iphone, οποτε δεν μετραει η γνωμη σου.
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:37
ειμαι κατα του android διοτι σαν λειτουργικο ειναι χημα στο κημα στο εχω πει! εχει τα καλα του εχε ομως πολυ περισσοτερα κακα! και δεν θα το προτημησω! αν καποτε στρωσει γιατι οχιΟλα ειναι αχρηστα στα android... τουλαχιστον ας ελεγε ενας απο αυτους οτι θα παει σε nexus που δεν εχει περιττα πραγματα πανω... ελεος...
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:41
Ποιος οριζει ρε συ το μεγεθος της φορητοτητας?? Ο καθε iphone user που συνηθισε στις 3.5 ιντσες συσκευης?? Εγω μια χαρα το κουβαλαω στο χερι, χωρις τσαντακια, χωρις τιποτα... επειδη βγαζετε εσεις διαφημισεις με την κοινη λογικη του αντιχειρα, θα ορισει η apple εχεις την εντυπωση ποιες ειναι οι ιδανικες ιντσες συσκευης?? Ολοι εχουν ξεφυγει απο τις 4.5 ιντσες.. οταν ακολουθησει κ η apple καταιδρωμενη, παλι θα αναθεωρησεις τα standards ενος smartphone?? Γιατι κ το s2 καποτε τεραστιο το λεγατε...πρωτα απο ολα δεν ανηκει στην κατηγορια smartphone αλλα phablet! ολοκληρομενο δει ειναι γιατι εχει ξεφηγει απο τα standar της φωρητοτητας ενας κινητου τηλεφωνου! ενα κινητο τηλεφωνο εχει καποια standar και ενα απο αυτα ειναι το μεγεθος! οταν θες τσαντακι για να το κουβαλας χανεις αυτη την αξια αρα χανεις και ποντους! αμα ειναι ετσι εμενα το νεο μου laptop ειναι τρωμερο αν το κουβαλαο μαζι μου... η να κανουμε τα τηλεφωνα σαν τα laptop θα τα παιρνουμε μαζι μας! δεν παει ετσι!
εχω 3 windows phone ενα s3 ενα iphone 5 και πριν ειχα πολλα αλλα!
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:41
H δυναμη των AOSP ειναι εκπληκτικη, μεγα σφαλμα των android manufacturers που δεν δινουν Pure android σε πολλες απο τις συσκευες τους.
Σαν λογισμικο, το 4.2.2 android δεν συγκρινεται καν με ios, πολυ μπροστα για μενα.
Μια συσκευη των 250€ θα εκανε το ios να κλαιει, αλλα πανε οι βλακοεταιριες (Samsung/Sony/LG) και βαζουν δικα τους features, πολλα αχρηστα, και επιβαρυνουν τα κινητα. Οι δε launchers τους ειναι σχεδον κακοι, ας βαλουν ολοι Nova/Apex να τελειωνουμε.
Το μελλον ειναι στο AOSP, ας αφησουν το software development στην Google, και ας επικεντρωθουν στο hardware.
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:44
Χυμα στο κυμα δεν ειναι, απλα θελει λιγη προσοχη... αν δεν μπορεις να κανεις ουτε αυτο, μην χρησιμοποιεις ουτε laptop, ουτε desktop... και τα windows χυμα στο κυμα ειναι με αυτη την λογικη που χρησιμοποιεις...ειμαι κατα του android διοτι σαν λειτουργικο ειναι χημα στο κημα στο εχω πει! εχει τα καλα του εχε ομως πολυ περισσοτερα κακα! και δεν θα το προτημησω! αν καποτε στρωσει γιατι οχι
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:45
Καλα μην τρελλαονεσαι, χανουν πολυ σε καμερα κ ηχο τα nexus.. επισης οι λειτουργιες κινησης της samsung και το sense των htc ειναι αν μη τι αλλο κατι το διαφορετικο απο ενα γυμνο λογισμικο...Για μενα, μια χαρα ειναι και τα nexus, μαλιστα θεωρω πολλα features της Samsung BLOAT.
H δυναμη των AOSP ειναι εκπληκτικη, μεγα σφαλμα των android manufacturers που δεν δινουν Pure android σε πολλες απο τις συσκευες τους.
Σαν λογισμικο, το 4.2.2 android δεν συγκρινεται καν με ios, πολυ μπροστα για μενα.
Μια συσκευη των 250€ θα εκανε το ios να κλαιει, αλλα πανε οι βλακοεταιριες (Samsung/Sony/LG) και βαζουν δικα τους features, πολλα αχρηστα, και επιβαρυνουν τα κινητα. Οι δε launchers τους ειναι σχεδον κακοι, ας βαλουν ολοι Nova/Apex να τελειωνουμε.
Το μελλον ειναι στο AOSP, ας αφησουν το software development στην Google, και ας επικεντρωθουν στο hardware.
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:47
το μεγεθος της φορητοτητας το οριζει η λογικη! οταν θες κατι να το κουβαλας πανω σου, το κανεις με βαση το ανθρωπινο σωμα! ενα τηλεφωνο που θα το εχεις κατα 99% στην τσεπη πρεπει να εχεις και τις καταληλες προδιαγραφες! τα γιαλια ηληιου εχουν ενα συγκεκριμενο μεγεθος, δεν φορας κρανος με φακους? οι τσαντες που εχουν οι γυναικες οταν βγαινουν εξω εχουν μεχρι ενα συσκεκριμενο μεγεθος δεν βγαινουν με σακουβαγιαζ! ετσι ειναι και το τηλεφωνο...Ποιος οριζει ρε συ το μεγεθος της φορητοτητας?? Ο καθε iphone user που συνηθισε στις 3.5 ιντσες συσκευης?? Εγω μια χαρα το κουβαλαω στο χερι, χωρις τσαντακια, χωρις τιποτα... επειδη βγαζετε εσεις διαφημισεις με την κοινη λογικη του αντιχειρα, θα ορισει η apple εχεις την εντυπωση ποιες ειναι οι ιδανικες ιντσες συσκευης?? Ολοι εχουν ξεφυγει απο τις 4.5 ιντσες.. οταν ακολουθησει κ η apple καταιδρωμενη, παλι θα αναθεωρησεις τα standards ενος smartphone?? Γιατι κ το s2 καποτε τεραστιο το λεγατε...
η formula ειναι το καλυτερο τετρατροχο αλλα αμα αγορασεις απαγορευετε να την κυκλοφορισεις στον δρομο διοτι δεν πληρει τα standar ενος αυτοκινητου! σε ολα υπαρχει κατι που προσδιορηζει τι ειναι
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:50
Καλα μην τρελλαονεσαι, χανουν πολυ σε καμερα κ ηχο τα nexus.. επισης οι λειτουργιες κινησης της samsung και το sense των htc ειναι αν μη τι αλλο κατι το διαφορετικο απο ενα γυμνο λογισμικο...
Ναι τα nexus ειδικα σε ηχο χανουν πολυ. Σε καμερα, τωρα τι να πω που το 5ρι τραβαει φωτογραφιες 4:3 σε 16:9 οθονη; (αν εχω λαθος ας με διορθωσει καποιος)
Το γυμνο λογισμικο ειναι σχετικο, αν ειναι αυτο γυμνο, τοτε το ios τι ειναι;
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:51
τι ενοειτε ολοι γυμνοΝαι τα nexus ειδικα σε ηχο χανουν πολυ. Σε καμερα, τωρα τι να πω που το 5ρι τραβαει φωτογραφιες 4:3 σε 16:9 οθονη; (αν εχω λαθος ας με διορθωσει καποιος)

Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:52
.Ναι τα nexus ειδικα σε ηχο χανουν πολυ. Σε καμερα, τωρα τι να πω που το 5ρι τραβαει φωτογραφιες 4:3 σε 16:9 οθονη; (αν εχω λαθος ας με διορθωσει καποιος)
Και το s4 στα 13 mpx σε 4.3 τραβαει... πρεπει να το ρυθμισεις στα 9 mpx για να βγαλει 16.9
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:53
Και σε ξαναρωταω.. ποια λογικη?? Το μεγεθος του αντιχειρα?? Δεν υπαρχει λογικη στις ιντσες, αλλιως ποτε δεν θα φταναμε σε 60 ιντσες τηλεορασεις, tablets και αλλα.. αφου δεν το εχεις δοκιμασει, πως μιλας για φορητοτητα ρε φιλε?? Ολοι οσοι το εχουν δεν αντιμετωπιζουν κανενα προβλημα, πως ξαφνικα μας λες οτι δεν πληρει τα standards?? Εχεις δει πολλα phablets κ ξερεις ποια ειναι τα standards στο μεγεθοςτο μεγεθος της φορητοτητας το οριζει η λογικη! οταν θες κατι να το κουβαλας πανω σου, το κανεις με βαση το ανθρωπινο σωμα! ενα τηλεφωνο που θα το εχεις κατα 99% στην τσεπη πρεπει να εχεις και τις καταληλες προδιαγραφες! τα γιαλια ηληιου εχουν ενα συγκεκριμενο μεγεθος, δεν φορας κρανος με φακους? οι τσαντες που εχουν οι γυναικες οταν βγαινουν εξω εχουν μεχρι ενα συσκεκριμενο μεγεθος δεν βγαινουν με σακουβαγιαζ! ετσι ειναι και το τηλεφωνο...
η formula ειναι το καλυτερο τετρατροχο αλλα αμα αγορασεις απαγορευετε να την κυκλοφορισεις στον δρομο διοτι δεν πληρει τα standar ενος αυτοκινητου! σε ολα υπαρχει κατι που προσδιορηζει τι ειναι

Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 05/06/2013 - 15:57
Δημοσίευση 05/06/2013 - 15:53

Και η φωτογραφικη μου σε πληρη αναλυση, 4:3 τραβαει, αλλα δεν εχουμε 1999 πια.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες