αυτο ακριβως...και ειδα και ενα βιντεο στο youtube με τις δυνατοτητες της omega rom και εχω παθει πλακα....ρε που εμπλεξα παλιΜαλλον κατι δεν καταλαβες...το S4 θελει.

iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:27
Ad
Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:31
αυτο ακριβως...και ειδα και ενα βιντεο στο youtube με τις δυνατοτητες της omega rom και εχω παθει πλακα....ρε που εμπλεξα παλι
Προσχε μη μπλεξεις παλι με LTE!

Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:36
Αυτό που προσπαθεί να πει ο φίλος είναι ότι το 5άρι και σε 2 μήνες να το δώσει, πάλι στα 500 ευρώ θα το δώσει, ενώ με την καθοδική πτώση της τιμής του S4 σε 2 μήνες μπορεί να το βρει στα 500 από τα 565 που το βρίσκεις τώρα.
Αυτο ακριβως. Σημερα το s4 εχει 553. Αρα υποθετικα δινει κανεις 53ε για το s4
Σε 2 μηνες πχ μπορει να δωσει το 5αρι 470, αλλα το s4 θα κανει καπου 470 και αυτο αρα θα το παρει χωρις εξτρα χρηματα.
Και προσοχη μιλαμε για καινουριο s4! Αν το βρει και μεταχειρισμενο οπως το 5αρι που θαδωσει, θα βγαλει και κανα 100ε σε 2 μηνες!!!
Τελευταία επεξεργασία από: boogieman, 07/06/2013 - 10:37
Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:40
Αυτο που προσπαθουμε εμεις να πουμε και ουτε εσυ καταλαβες ειναι οτι αν ανακοινωθει το 5S θα χασει καμποσα χρηματα.Ας το δωσει τωρα λοιπον που λογικα θα πιανει κανενα 500αρικο ακομα και να παρει το S4 που θελει το παιδι.Σε δυο μηνες που λες εσυ θα παει στα 400 τουλαχιστον.Αυτό που προσπαθεί να πει ο φίλος είναι ότι το 5άρι και σε 2 μήνες να το δώσει, πάλι στα 500 ευρώ θα το δώσει, ενώ με την καθοδική πτώση της τιμής του S4 σε 2 μήνες μπορεί να το βρει στα 500 από τα 565 που το βρίσκεις τώρα.
Βλεπω να πηδαει κι αλλος απ'το τρενο...
Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:44
και αν κανουνε καμια πλακα και μαζι με το νεο ios γινει και η ανακοινωση για το 5s τι γινεται;μπρος γκρεμος και πισω ρεμα....ολα τελικα τα παιχνιδια εχουν τον σκοπο τουςΑυτο που προσπαθουμε εμεις να πουμε και ουτε εσυ καταλαβες ειναι οτι αν ανακοινωθει το 5S θα χασει καμποσα χρηματα.Ας το δωσει τωρα λοιπον που λογικα θα πιανει κανενα 500αρικο ακομα και να παρει το S4 που θελει το παιδι.Σε δυο μηνες που λες εσυ θα παει στα 400 τουλαχιστον.
Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:49
Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:51
Εχεις απολυτο δικιο.Αρκετα με τα facelift.Μα ποιο το νοημα να πας απο το 5 στο 5s; Πλακα κανουμε τωρα;
Δημοσίευση 07/06/2013 - 10:54
Αυτο που προσπαθουμε εμεις να πουμε και ουτε εσυ καταλαβες ειναι οτι αν ανακοινωθει το 5S θα χασει καμποσα χρηματα.Ας το δωσει τωρα λοιπον που λογικα θα πιανει κανενα 500αρικο ακομα και να παρει το S4 που θελει το παιδι.Σε δυο μηνες που λες εσυ θα παει στα 400 τουλαχιστον.
Από την ανακοίνωση μέχρι να φτάσει στα ράφια έχει χρόνο, για αυτό έθεσα το χρονικό όριο των 2 μηνών.
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:01
Μα απο την ανακοινωση αρχιζει ο κακος χαμος στο section των αγγελιων,μη σου πω και νωριτερα...αφου τα ξερεις,ειδικα εσυ δεν εισαι κανενας χθεσινος.Αυξανεται κατακορυφα η προσφορα και αναγκαστικα πεφτει η τιμη.Από την ανακοίνωση μέχρι να φτάσει στα ράφια έχει χρόνο, για αυτό έθεσα το χρονικό όριο των 2 μηνών.
Ενταξει μην τα τραγικοποιουμε κιολας τα πραγματα,Apple ειναι,αλλα οσο να'ναι χαμενος βγαινεις.
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:02
gordito αυτο που λεω ειναι οτι αν ανακοινωθει το 5s θα χασω λεφτα απο την πωληση του 5!Μα ποιο το νοημα να πας απο το 5 στο 5s; Πλακα κανουμε τωρα;
Και επειδη περιμενω πως και πως να δω τι θα ειναι το ios7 φοβαμαι μην φαω καμια ταπα!το καταλαβες τωρα;
Στο galaxy θελω να παω οχι στο 5s!
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:04
Μα απο την ανακοινωση αρχιζει ο κακος χαμος στο section των αγγελιων,μη σου πω και νωριτερα...αφου τα ξερεις,ειδικα εσυ δεν εισαι κανενας χθεσινος.Αυξανεται κατακορυφα η προσφορα και αναγκαστικα πεφτει η τιμη.
Ενταξει μην τα τραγικοποιουμε κιολας τα πραγματα,Apple ειναι,αλλα οσο να'ναι χαμενος βγαινεις.
Ναι βρε εντάξει, μαζί σου, αλλά πόσο να χάσει 20 - 50 ευρώ το πολύ που είπε κι ο φίλος παραπάνω, άρα πάνω κάτω μια η άλλη όσο θα έχει εκείνη την εποχή το Galaxy S4.
Αν με ρωτούσες εμένα αν ήταν να έπαιρνα το S4 θα το είχα πουλήσει εχθές το iPhone, αλλά μοιραζόμαστε απόψεις.
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:05
Δεν αναφεροταν σε εσενα ο gordito,ειπε αυτο ακριβως,οτι δεν αξιζει να πας σε 5S αλλα το πουλας για να μην εχεις μεγαλη χασουρα για να πας σε S4.gordito αυτο που λεω ειναι οτι αν ανακοινωθει το 5s θα χασω λεφτα απο την πωληση του 5!
Και επειδη περιμενω πως και πως να δω τι θα ειναι το ios7 φοβαμαι μην φαω καμια ταπα!το καταλαβες τωρα;
Τελευταία επεξεργασία από: Gavros7, 07/06/2013 - 11:06
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:05
gordito αυτο που λεω ειναι οτι αν ανακοινωθει το 5s θα χασω λεφτα απο την πωληση του 5!
To ξερω, δεν απαντησα σε σενα.
Κανε παιδι μου την κινηση σου ΤΩΡΑ και μην σε απασχολει αν χασεις 50€ (παραπανω δεν προκειται να ειναι)
Αν περιμενεις σε 2 μηνες μπορει να χασεις απο την ανακοινωση του 5s (μπορει) αλλα θα εχει πεσει λιγο και η τιμη του S4.
Aξιζει ολη η ιστορια για το πενηνταρικο;
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:38
Δεν πιστεύω Νίκο μου να περιμένεις κάτι περισσότερο ;
Με τη νέα πολιτική της Apple, που ο,τι διαρρέει, είναι και αυτό που θα δεις, όχι..
Ένα νεο εμφανισιακά και όμορφο iOS. Μέχρι εκεί..
Αποκλείεται....;-) Εδώ και εσύ είσαι έτοιμος να την κάνεις από το iPhone μου έχουν πει οι πληροφορίες μου ...
Με έδωσε ε...

Δε ξέρω πως θα το κάνω, όταν το κάνω, αλλά το iOS δε θα το αφήσω τελείως.. Κάπως θα τη βολέψω..
Μέχρι στιγμής καθόόόόόλου ( σε λίγες ώρες κλείνει 1 μέρα
), είναι εντυπωσιακότατο και πραγματικά η οθόνη του είναι καταπληκτική. Τόσα χρόνια apple, πέρασαν όλα τα μοντέλα από τα χέρια μου αλλά πλέον κουράστηκα και λυπάμαι που το λέω
Ελπίζω ν' αλλάξουν τα πράγματα.
Μέχρι στιγμής μου φαίνεται απλά φοβερό! Ο μόνος μου φόβος ήταν τα τυχόν lagαρίσματα αλλά ούτε λόγος. ΕΥΤΥΧΩΣ!
Lagαρισματα στο S4 εκτός απο τη μικρή καθυστέρηση στο ανοιγμα των επαφών, που αυτό είναι θέμα Sammy, δε θα δεις..
Καλοδούλευτο..!
Δημοσίευση 07/06/2013 - 11:41
Όπως είπα και πιο πριν είχα όλα τα μοντέλα μέχρι τώρα(εκτός από το 4) και χθες έφυγα για το αντίπαλο στρατόπεδο. Τα συμπεράσματα δικά σου για το τι πιστεύω.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες