Το θέμα είναι μη το μετάνοιωσες..
Μέχρι στιγμής καθόόόόόλου ( σε λίγες ώρες κλείνει 1 μέρα

), είναι εντυπωσιακότατο και πραγματικά η οθόνη του είναι καταπληκτική. Τόσα χρόνια apple, πέρασαν όλα τα μοντέλα από τα χέρια μου αλλά πλέον κουράστηκα και λυπάμαι που το λέω

Ελπίζω ν' αλλάξουν τα πράγματα.
Αυτο με την apple που θα ξοφλησει, απλα δεν υφισταται.. προσφατα διαβασα στο φορουμ οτι μολις το 5% των αγοραστων της apple κανει jailbreak στην συσκευη του... απο αυτους που ισως καταφυγουν σε αλλες λυσεις αν δεν δουν καποιες επιλογες παραμετροποιησης παραπανω στο ios7 θα ξοφλησει η apple? Επισης οι στατιστικες δειχνουν αρκετα μεγαλο ποσοστο ικανοποιησης των αγοραστων apple συσκευων... η καθε εταιρια παταει πανω σε ενα λογισμικο, ενα συγκεκριμενο στυλ εμφανισης και ενα δικο της ui... μην περιμενετε να αλλαξουν πολλα στο ios7, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πατωσει και η apple ταυτοχρονα... ειναι βλακεια να πιστευουν μερικοι κατι τετοιο...
Ειλικρινά πως την παλεύουν χωρίς jb? Το θεωρώ τελείως άχρηστο το τηλέφωνο "μαμά". Είναι δυνατόν να παίρνει κάποιος iphone χωρίς να κάνει jailbreak? Είναι σα να παίρνεις ferrari με 50 άλογα.
Νταξ, μια συνηθεια ειναι, θα πεισεις και συ τον εαυτο σου ποσο το γουσταρεις και ποσο αχρηστο κτλ ηταν το iPhone. 
Ε καμια φορα θα το χαιδευεις οταν περνας απο κανα πολυκαταστημα και θα ανατριχιαζεις λιγο, αλλα δε θα το μαρτυρας σε κανεναν...χαχαχαχα
Φίλε δε νομίζω να πω κάτι τέτοιο. Όλα τα μοντέλα τα γούσταρα και ποιοτικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο, απλά με κούρασε αυτή η σταθερότητα

Μπραβο ρε Φανη καλα εκανες.Οι εντυπωσεις σου απο το S4 ποιες ειναι?
Ναι να το χαιδεψεις αν το πετυχεις πουθενα το 5αρι...αλλα με το μαλακο μη του κανεις καμια γρατζουνια χαχαχαχα!Παναγια μου το ξεφορτωθηκα.
Μέχρι στιγμής μου φαίνεται απλά φοβερό! Ο μόνος μου φόβος ήταν τα τυχόν lagαρίσματα αλλά ούτε λόγος. ΕΥΤΥΧΩΣ!
Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 07/06/2013 - 09:49