Βελτιωσανε την καμερα, και πλεον τραβαει hdr και στο βιντεο.. πολυ καλο αυτο.. εσυ κ ο parafron που ειστε και στο myphone, ξερετε τωρα τι θα μας κανει ο paok 4270 στον καλοκαιρινο διαγωνισμο φωτογραφιας ε?? Θα μας τιναξει τα πεταλλα.. λες κ τραβαει με dslr ο κερατας, το εχει απογειωσει το s4 ρε φιλε...
Αυτός όντως κάτι κανει η ειναι φωτογράφος και ξέρει να τραβάει απλά

ενταξει respect...πιστευω το πιο σημαντικο ειναι το move to sd...εφαγε τρελο κραξιμο με την χωρητικοτητα και σου δινει και την δυνατοτητα να μεταφερεις τις εφαρμογες στην καρτα
με τετοιες κινησεις η htc και η sony οτι και να βγαλουν θα τους βλεπουν με τα κιαλια τους κορεατες.
(αν δεν ειναι κινηση της sam αλλα εχει να κανει με τη google τα παιρνω πισω οσα ειπα
)
Όντως η άνθρωποι ακούν με τη μια απλά respect
Οι ουσιαστικές διαφορές του 5S θα είναι καλύτερη κάμερα, αναβαθμισμένο επεξεργαστή..
Άντε να διορθώσει και το κάζο με τη βαφή στο 5. Πάντα οι S εκδόσεις διορθώσεις έχουν, μη περιμένετε τρελά πράγματα..
Αν είναι να δούμε κάτι στο 6. Με μεγαλύτερη οθόνη κτλ.. Θα ισορροπήσει τη κατάσταση με το "φθηνό" iPhone.
Το μεγάλο στοίχημα είναι το iOS 7. Αυτό είναι πλέον το κριτήριο.. Και δυστυχώς και εκεί ξέρω τι να περιμένω. Μένει να αποδειχθεί..
Τότε είναι και η στιγμή που θες να δείς άλλα πράγματα.
Δεν πιστεύω Νίκο μου να περιμένεις κάτι περισσότερο ;
Εγώ πάντως δεν άντεξα, το έδωσα το 5άρι(
) μου σήμερα και πήρα το s4.
Καλορίζικο και ότι θες εδω είμαστε και στο myphone