Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#946   afanoulis

afanoulis

iPH User

• 184 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:nikiforosvin

Δημοσίευση 06/06/2013 - 19:42

πολυ καλο αυτο που εγινε!!μονο εσυ που τα εχεις και τα δυο στα χερια σου ταυτοχρονα μπορεις να πεις εντυπωσεις και για τα δυο!απο μπαταρια μεχρι οτι θες!

Ουσιαστικά αυτός ειναι και ο τρόπος για να κρίνει κάποιος το αν κ πόσο τον βολεύει μια συσκευη.
Η καθημερινή αλληλεπίδραση δείχνει τι βολεύει τις ανάγκες κάποιου. Ακόμη και το ίδιο άτομο μπορεί μετά απο κάποιο διάστημα να νιώθει οτι θέλει να αλλάξει είτε μέγεθος οθόνης είτε λειτουργικό είτε οτιδήποτε γιατι πολυ απλά αλλάζουν οι ανάγκες του.
Καλοί ειναι οι 20cores και τα 600ppi αλλά
Αν τελικά νιώθεις οτι σε ζόριζει για τον χψ λόγο τότε έγινε λάθος αγορά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#947   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 06/06/2013 - 20:08

Επειδη δεν μπορουσα ποτε να βγαλω ακρη* σε γνωστο φορουμ τηλεφωνιας, υπαρχει launcer για το note2 να το κανει περιπου σαν το htc sense? Δηλαδη μου τη σπαει το μεγαλο padding των widget απο τα ακρα της οθονης και μεταξυ τους.

Αναρτημένη εικόνα
Αναρτημένη εικόνα

Spoiler

Τελευταία επεξεργασία από: tamtakos, 06/06/2013 - 20:17

#948   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 06/06/2013 - 20:48

Καινούργια Stock Rom

What’s New in I9505 XXUBMEA Update
Firmware Details:

PDA: I9505XXUBMEA
CSC: I9505OXABMEA
MODEM: I9505XXUBMEA
Version: Android 4.2.2
Build date: May 29th, 2013
Changelist: 768421

New Features & Enhancements:

Upgrade Galaxy S4 SD card storage from 9.15GB to 9.23GB
New Camera firmware
Smearing issue has been fixed (Purple effect while scrolling)
Smart Pause Toggle
Move Apps to SD Card
HDR Video (Can record HDR video)
Semi-transparent status bar
New Icons in Settings
Secure boot status (About Phone)
Increase legibility (Display) (New feature)

LINKS

http://www.hotfile.c...EA_DBT.zip.html

https://docs.google....dit?usp=sharing

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 06/06/2013 - 20:50

#949   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 06/06/2013 - 20:51

move apps to sd??
αυτο ειναι ενδιαφερον...

#950   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 06/06/2013 - 21:02

move apps to sd??
αυτο ειναι ενδιαφερον...

Άστα να πανε είμαι δουλειά μέχρι αύριο το πρωί και δεν μπόρω να φλασάρω με τίποτα :D

Δες εδω τις καινούργιες αλλαγές και δες που ο Ιταλός μετακινεί το asphalt 7 1.7 GB στην SD :)

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 06/06/2013 - 21:05

#951   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 06/06/2013 - 23:18

Άστα να πανε είμαι δουλειά μέχρι αύριο το πρωί και δεν μπόρω να φλασάρω με τίποτα :D

Δες εδω τις καινούργιες αλλαγές και δες που ο Ιταλός μετακινεί το asphalt 7 1.7 GB στην SD :)

Βελτιωσανε την καμερα, και πλεον τραβαει hdr και στο βιντεο.. πολυ καλο αυτο.. εσυ κ ο parafron που ειστε και στο myphone, ξερετε τωρα τι θα μας κανει ο paok 4270 στον καλοκαιρινο διαγωνισμο φωτογραφιας ε?? Θα μας τιναξει τα πεταλλα.. λες κ τραβαει με dslr ο κερατας, το εχει απογειωσει το s4 ρε φιλε...

#952   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 07/06/2013 - 00:18

http://www.youtube.com/watch?v=VZdb3WuCYGI

ενταξει respect...πιστευω το πιο σημαντικο ειναι το move to sd...εφαγε τρελο κραξιμο με την χωρητικοτητα και σου δινει και την δυνατοτητα να μεταφερεις τις εφαρμογες στην καρτα

με τετοιες κινησεις η htc και η sony οτι και να βγαλουν θα τους βλεπουν με τα κιαλια τους κορεατες.

(αν δεν ειναι κινηση της sam αλλα εχει να κανει με τη google τα παιρνω πισω οσα ειπα :P )

#953   kotsoscrete

kotsoscrete

iPH Enthousiast

• 414 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 07/06/2013 - 01:01

Διαβάζω για αξία χρηματική iPhone και Samsung.Αν βγει το 5s και είναι μαπα,θα πέσει κανόνι η αξία του IPhone και ας έχτιζε τόσα χρόνια ο Steve jobs.

#954   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 07/06/2013 - 01:09

Ειλικρινά αν το 5s είναι πάλι αναβάθμιση του 5 θα είναι μεγάλοι μακάκες και μάλλον έχουν χάσει το νόημα.

#955   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113606 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/06/2013 - 01:29

Οι ουσιαστικές διαφορές του 5S θα είναι καλύτερη κάμερα, αναβαθμισμένο επεξεργαστή..

Άντε να διορθώσει και το κάζο με τη βαφή στο 5. Πάντα οι S εκδόσεις διορθώσεις έχουν, μη περιμένετε τρελά πράγματα..

Αν είναι να δούμε κάτι στο 6. Με μεγαλύτερη οθόνη κτλ.. Θα ισορροπήσει τη κατάσταση με το "φθηνό" iPhone.

Το μεγάλο στοίχημα είναι το iOS 7. Αυτό είναι πλέον το κριτήριο.. Και δυστυχώς και εκεί ξέρω τι να περιμένω. Μένει να αποδειχθεί..

Τότε είναι και η στιγμή που θες να δείς άλλα πράγματα.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#956   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 07/06/2013 - 01:56

Οι ουσιαστικές διαφορές του 5S θα είναι καλύτερη κάμερα, αναβαθμισμένο επεξεργαστή..

Άντε να διορθώσει και το κάζο με τη βαφή στο 5. Πάντα οι S εκδόσεις διορθώσεις έχουν, μη περιμένετε τρελά πράγματα..

Αν είναι να δούμε κάτι στο 6. Με μεγαλύτερη οθόνη κτλ.. Θα ισορροπήσει τη κατάσταση με το "φθηνό" iPhone.

Το μεγάλο στοίχημα είναι το iOS 7. Αυτό είναι πλέον το κριτήριο.. Και δυστυχώς και εκεί ξέρω τι να περιμένω. Μένει να αποδειχθεί..

Εγώ πάντως δεν άντεξα, το έδωσα το 5άρι( :( ) μου σήμερα και πήρα το s4.

#957   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 07/06/2013 - 02:22

Η παράδοση και τα δείγματα γραφής της εταιρείας λένε ότι στα κανονικά μοντέλα γίνονται οι εμφανισιακές αλλαγές (όπως έγινε στο 5) και στα S γίνονται τα major firmware updates.

Οπότε τώρα είναι μάλλον η σειρά του λογισμικού όπως προείπε και ο Νίκος για να γίνει ένα μεγάλο update.

Το θέμα είναι ότι άλλοι ζητάνε μόνο οπτικές αλλαγές. Άλλοι μόνο ουσιαστικές. Άλλοι και τα δύο αλλά με μέτρο.

Όλοι ικανοποιημένοι αποκλείεται να είναι στο τέλος.

Το μόνο βέβαιο είναι ένα.

Για πολλούς μετά την παρουσίαση η Apple για άλλη μια φορά θα "έχει ξοφλήσει"...

#958   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113606 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 07/06/2013 - 02:34

Το θέμα είναι μη το μετάνοιωσες..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#959   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 07/06/2013 - 06:06

Η παράδοση και τα δείγματα γραφής της εταιρείας λένε ότι στα κανονικά μοντέλα γίνονται οι εμφανισιακές αλλαγές (όπως έγινε στο 5) και στα S γίνονται τα major firmware updates.

Οπότε τώρα είναι μάλλον η σειρά του λογισμικού όπως προείπε και ο Νίκος για να γίνει ένα μεγάλο update.

Το θέμα είναι ότι άλλοι ζητάνε μόνο οπτικές αλλαγές. Άλλοι μόνο ουσιαστικές. Άλλοι και τα δύο αλλά με μέτρο.

Όλοι ικανοποιημένοι αποκλείεται να είναι στο τέλος.

Το μόνο βέβαιο είναι ένα.

Για πολλούς μετά την παρουσίαση η Apple για άλλη μια φορά θα "έχει ξοφλήσει"...

Αυτο με την apple που θα ξοφλησει, απλα δεν υφισταται.. προσφατα διαβασα στο φορουμ οτι μολις το 5% των αγοραστων της apple κανει jailbreak στην συσκευη του... απο αυτους που ισως καταφυγουν σε αλλες λυσεις αν δεν δουν καποιες επιλογες παραμετροποιησης παραπανω στο ios7 θα ξοφλησει η apple? Επισης οι στατιστικες δειχνουν αρκετα μεγαλο ποσοστο ικανοποιησης των αγοραστων apple συσκευων... η καθε εταιρια παταει πανω σε ενα λογισμικο, ενα συγκεκριμενο στυλ εμφανισης και ενα δικο της ui... μην περιμενετε να αλλαξουν πολλα στο ios7, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα πατωσει και η apple ταυτοχρονα... ειναι βλακεια να πιστευουν μερικοι κατι τετοιο...

#960   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα

Δημοσίευση 07/06/2013 - 06:34

Βελτιωσανε την καμερα, και πλεον τραβαει hdr και στο βιντεο.. πολυ καλο αυτο.. εσυ κ ο parafron που ειστε και στο myphone, ξερετε τωρα τι θα μας κανει ο paok 4270 στον καλοκαιρινο διαγωνισμο φωτογραφιας ε?? Θα μας τιναξει τα πεταλλα.. λες κ τραβαει με dslr ο κερατας, το εχει απογειωσει το s4 ρε φιλε...

Αυτός όντως κάτι κανει η ειναι φωτογράφος και ξέρει να τραβάει απλά :)

ενταξει respect...πιστευω το πιο σημαντικο ειναι το move to sd...εφαγε τρελο κραξιμο με την χωρητικοτητα και σου δινει και την δυνατοτητα να μεταφερεις τις εφαρμογες στην καρτα

με τετοιες κινησεις η htc και η sony οτι και να βγαλουν θα τους βλεπουν με τα κιαλια τους κορεατες.

(αν δεν ειναι κινηση της sam αλλα εχει να κανει με τη google τα παιρνω πισω οσα ειπα :P )

Όντως η άνθρωποι ακούν με τη μια απλά respect

Δεν πιστεύω Νίκο μου να περιμένεις κάτι περισσότερο ;

Καλορίζικο και ότι θες εδω είμαστε και στο myphone

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4