Αναλογως τι θελει ο καθενας.. εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει.. αλλος θελει να εχει premium αισθηση για τοσα λεφτα που εχει δωσει για μια τετοια συσκευη... γουστα ειναι αυτα, οπως κ να το κανουμε...To 'πλαστικο' εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα απο το αλουμινιο---------------------------->FACT

iphone 5vs galaxy s4
Δημοσίευση 05/06/2013 - 17:31
Ad
Δημοσίευση 05/06/2013 - 17:45
Δημοσίευση 05/06/2013 - 18:35
Επειδή όταν η Apple τόλμησε να βγάλει το iPad 4 μόλις (άκουσον άκουσον) 7 μήνες μετά το iPad 3, όλοι εμείς που είχαμε το 3 υποτίθεται έπρεπε να νιώθουμε "προδωμένοι", "ακυρωμένοι" και ότι η Apple μας δουλεύει για πείτε μου:
- S4 κανονικό και οκταπήρυνο (άσχετα το ότι ο μισός πλανήτης δεν θα έχει πρόσβαση στο οκταπήρυνο).
Δύο (μήπως και λιγότερο?) μήνες μετά ανακοινώνει Pure Android έκδοση. Δεν είναι προσωμένοι αυτοί που το αγόρασαν?
Τώρα διαβάζω για το Active S4 και το Zoom S4. 1 Μοντέλο κάθε μήνα περίπου το πάει.
Αυτούς τους συνδρομητές δεν τους "πούλησε" η Samsung βγάζοντας ένα νέο καλύτερο μοντέλο κάθε μήνα?
Ή μήπως εδώ αλλάζει και φταίνε οι early adopters που δεν περίμεναν?
Δημοσίευση 05/06/2013 - 18:51
Ερώτηση με μηδενική διάθεση flaming:
Επειδή όταν η Apple τόλμησε να βγάλει το iPad 4 μόλις (άκουσον άκουσον) 7 μήνες μετά το iPad 3, όλοι εμείς που είχαμε το 3 υποτίθεται έπρεπε να νιώθουμε "προδωμένοι", "ακυρωμένοι" και ότι η Apple μας δουλεύει για πείτε μου:
- S4 κανονικό και οκταπήρυνο (άσχετα το ότι ο μισός πλανήτης δεν θα έχει πρόσβαση στο οκταπήρυνο).
Δύο (μήπως και λιγότερο?) μήνες μετά ανακοινώνει Pure Android έκδοση. Δεν είναι προσωμένοι αυτοί που το αγόρασαν?
Τώρα διαβάζω για το Active S4 και το Zoom S4. 1 Μοντέλο κάθε μήνα περίπου το πάει.
Αυτούς τους συνδρομητές δεν τους "πούλησε" η Samsung βγάζοντας ένα νέο καλύτερο μοντέλο κάθε μήνα?
Εκανε τρομερα φαουλ η sammy σε αυτον τον τομεα.. πρωτα απο ολα με το hardware.. βιαστηκε να βγαλει το s4 με αποτελεσμα να μην μπορει να καλυψει τις απαιτησεις και να παρουσιασει 2 εκδοσεις... κ το χειροτερο ειναι οτι με την ελευση του note3 αν παει σε snapdragon 800 με krait 330, θα θεωρειται ξεπερασμενο το hardware του s4 που σημερα θεωρειται top... δευτερον με τις διαφορετικες εκδοσεις συσκευης... που το θεωρω επικοινωνιακο τροπο για να πουλησει παραπανω... να αποσπασει πελατες απο το xperia z με το s4 active... να αποσπασει πελατες απο το htc one με το s4 nexus edition, αφου πλεον δεν θα παραπονιεται κανεις για το bloatware της samsung... καθαρο marketing... εδω βεβαια την προλαβαινει η htc αφου παει κ αυτη σε nexus edition στο one... ειναι σπαστικο αυτο με τις διαφορετικες εκδοσεις.. καταλαβαινω οτι προσπαθει να καλυψει ολο το φασμα των υποψηφιων αγοραστων, αλλα μπερδευεται ο καταναλωτης περισσοτερο... εχεις απολυτο δικιο σε αυτο... αντικειμενικα...
Ας ελπισουμε οτι στο note3 δεν θα εχουμε τετοιες ιστοριες... απλα κ καθαρα... βγαζω αυτο.. οσοι πιστοι προσελθετε...
Τελευταία επεξεργασία από: stefano23, 05/06/2013 - 18:53
Δημοσίευση 05/06/2013 - 19:01
Πρέπει να είμαστε με μία γομολάστιχα στο χέρι να σβήνουμε ποστ?
Δημοσίευση 05/06/2013 - 19:04
Ε καλα, εχω κανει κ τρομερα vs.. δεν ειμαι το απολυτο παραδειγμα...Δεν μπορείτε όλοι να απαντάτε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι όπως ο stefano από πάνω?
Πρέπει να είμαστε με μία γομολάστιχα στο χέρι να σβήνουμε ποστ?

Δημοσίευση 05/06/2013 - 19:42
Ερώτηση με μηδενική διάθεση flaming:
το φαουλ ειναι για το επεξεργαστη...απο εκει και περα το οτι εβγαλε pure android εκδοση δεν λεει κατι αφου θα μπορει ανετα καποιος να την περασει και στο απλο s4.
το active ειναι ειδικη κατηγορια..αδιαβροχο αντεχει σε σκονη κτλ...κατωτερη οθονη και καμερα.
με λιγα λογια ναι μεν βγαζει αρκετα μοντελα αλλα σιγουρα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους και σε καμια περιπτωση δεν ειναι ανωτερα απο το s4.
Δημοσίευση 05/06/2013 - 20:23
Ειδαμε και την Apple που βγαζει 1 κινητο το χρονο τι κινηταρες βγαζει.
Δημοσίευση 05/06/2013 - 22:05
To 'πλαστικο' εχει περισσοτερα πλεονεκτηματα απο το αλουμινιο---------------------------->FACT
Για βαλε σε μια σειρα και πες μας τα πλεονεκτηματα...
Δημοσίευση 05/06/2013 - 22:17
Κανε ενα κοπο να διαβασεις πιο πισω και θα τα δεις ολα.
Δημοσίευση 06/06/2013 - 00:03
Τι άλλο θες;
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ θετικό για το αλουμίνιο είναι η καλύτερη αποβολή θερμότητας. Δεν έχω δεδομένα όμως για αυτό οπότε απλά πιθανολογώ.
Αν είχα να διαλέξω ιδια ακριβώς συσκευή με μονη διάφορα το αλουμίνιο η το πολυκαρβονικο, θα διαλέγει το δεύτερο. Χωρίς κάν να το σκεφτώ.
Δημοσίευση 06/06/2013 - 00:36
το φαουλ ειναι για το επεξεργαστη...απο εκει και περα το οτι εβγαλε pure android εκδοση δεν λεει κατι αφου θα μπορει ανετα καποιος να την περασει και στο απλο s4.
το active ειναι ειδικη κατηγορια..αδιαβροχο αντεχει σε σκονη κτλ...κατωτερη οθονη και καμερα.
με λιγα λογια ναι μεν βγαζει αρκετα μοντελα αλλα σιγουρα δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους και σε καμια περιπτωση δεν ειναι ανωτερα απο το s4.
Just saying ότι όταν κάνει η Apple παρόμοιες κινήσεις τότε "ακυρώνει τους πελάτες" και "είστε πρόβατα" και "καλά να πάθετε" κλπ.Ρε και 700.000 μοντελα να βγαζει, τι σας κοφτει; Κακο ειναι;
Ειδαμε και την Apple που βγαζει 1 κινητο το χρονο τι κινηταρες βγαζει.
Όταν το κάνει η Samsung είναι ειδική κατηγορία ή τι μας κόφτει...
@parafron το θέμα δεν είναι αν είναι ειδική κατηγορία μία από τις παραλλαγές... Αν εγώ έπαιρνα το S4 την πρώτη μέρα αλλά θα το προτιμούσα ανθεκτικότερο τότε θα ένιωθα ακυρωμένος με το Active. Αν το έπαιρνα για την κάμερα και έβλεπα το φημολογούμενο ZOOM θα ένιωθα πάλι ακυρωμένος με τη λογική αυτή.
@gordito Θέλω μέρες να σε ρωτήσω ρε συ, τι κινητό έχεις??
Δημοσίευση 06/06/2013 - 09:11
Είναι πολύ πιο ανθεκτικό σε γρατζουνιες. Αλλάζει εύκολα το καπάκι.
το πλαστικο ειναι πιο ανθεκτηκο απο το μεταλο! θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε,
ρε καντε τα σπιτια σας πλαστηκα ασχετοι βαζετε μπετο, το πλαστηκο ειναι το πιο ανθεκτηκο απο ολα!!!!
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 06/06/2013 - 09:12
ειπαμε εχει iphone γιατι αγαπαει και το 'καλο' το android το εχει δωσει στην κοπελα του!@gordito Θέλω μέρες να σε ρωτήσω ρε συ, τι κινητό έχεις??
@gordito στα γενεθλια σου θα σου παρω δωρο ενα avatar
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 06/06/2013 - 13:15
Just saying ότι όταν κάνει η Apple παρόμοιες κινήσεις τότε "ακυρώνει τους πελάτες" και "είστε πρόβατα" και "καλά να πάθετε" κλπ.
Όταν το κάνει η Samsung είναι ειδική κατηγορία ή τι μας κόφτει...
@parafron το θέμα δεν είναι αν είναι ειδική κατηγορία μία από τις παραλλαγές... Αν εγώ έπαιρνα το S4 την πρώτη μέρα αλλά θα το προτιμούσα ανθεκτικότερο τότε θα ένιωθα ακυρωμένος με το Active. Αν το έπαιρνα για την κάμερα και έβλεπα το φημολογούμενο ZOOM θα ένιωθα πάλι ακυρωμένος με τη λογική αυτή.
@gordito Θέλω μέρες να σε ρωτήσω ρε συ, τι κινητό έχεις??
Να σου πω my 2 cents επι του θεματος των συσκευων.
Παντα, ειδικα η Samsung, ετσι εκανε, εβγαζε 500 συσκευες, απο την εποχη του S2 και πιο πριν.
Οπως λες σημερα θα βγαλει το zoom, αυριο μπορει να βγαλει το Zoom Advance κλπ
Οπως και στους υπολογιστες, ετσι και στα κινητα η τεχνολογια προχωρα, το οτι κανει καλυτερα μοντελα διαθεσιμα γρηγορα, για μενα ακουγεται καλο.
Κοιτα το S3 σημερα. 350€
Κοιτα ομως και της Apple που βγαζει 1 μοντελο το χρονο. Το 4 8GB εχει 350€.
Εγω εχω το Iphone 4 32GB, μου ηρθε δωρο. Ειναι εμφανες οτι δεν την παλευω με ios?

το πλαστικο ειναι πιο ανθεκτηκο απο το μεταλο! θα ξεχασουμε και αυτα που ξεραμε,
ρε καντε τα σπιτια σας πλαστηκα ασχετοι βαζετε μπετο, το πλαστηκο ειναι το πιο ανθεκτηκο απο ολα!!!!
Πλαστικο ειναι το Neo V. Το Galaxy S4 ειναι polycarbonate.
Eχεις δει κανενα S4 γρατζουνισμενο;
Τελευταία επεξεργασία από: gordito, 06/06/2013 - 13:15
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες