Απόδοση 1,05 το παρών θέμα να έχει κλειδώσει ως το πρωί.
Σιγουράκι λέμε
πιστευω μεταξυ 12-1 το βραδυ η 8-9 το πρωι....!ποσο δινει σε αυτες τις ωρες blackmamba?
Μ'αρεσει που στην πρωτη σελιδα λεγαμε οτι θα κλεισει αμεσως το θεμα...χαχαχα
Δημοσίευση 08/06/2013 - 13:30
Απόδοση 1,05 το παρών θέμα να έχει κλειδώσει ως το πρωί.
Σιγουράκι λέμε
πιστευω μεταξυ 12-1 το βραδυ η 8-9 το πρωι....!ποσο δινει σε αυτες τις ωρες blackmamba?
Δημοσίευση 08/06/2013 - 14:55
Πολιτισμός φίλε τελικά. Τα Ορκ κρύφτηκαν στις σπηλιές τους και το τόπικ εξελίχθηκε αναίμακταΜ'αρεσει που στην πρωτη σελιδα λεγαμε οτι θα κλεισει αμεσως το θεμα...χαχαχα
Δημοσίευση 08/06/2013 - 14:57
Δημοσίευση 08/06/2013 - 15:13
Χαχαχαχαχα....Πολιτισμός φίλε τελικά. Τα Ορκ κρύφτηκαν στις σπηλιές τους και το τόπικ εξελίχθηκε αναίμακτα
Δημοσίευση 08/06/2013 - 15:47
συμβαινει και στα καλυτερα τα σπιτια!Οχι και τελειως αναιμακτα, πεσανε κατι ψιλες
Δημοσίευση 09/06/2013 - 15:57
Δημοσίευση 09/06/2013 - 22:18
Δημοσίευση 09/06/2013 - 22:24
Εντελως φυσιολογικο, θα υπαρξουν κ στιγμες που θα εχεις πολυ περισσοτερο αν ανοιξεις κ αλλες εφαρμογες... αυτη ειναι η φιλοσοφια του android, ολη την μνημη την χρησιμοποιει... το γνωστο σλογκαν "free ram is wasted ram"... μην μασας, δεν θα μασησει το εργαλειο, τρεχει αψογα και με 100 mb ελευθερα αν χρειαστει...Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση σχετικά με το s4. Είναι λογικό να έχω μονίμως 1gb RAM "πιασμένη"?
Δημοσίευση 09/06/2013 - 23:06
Εντελως φυσιολογικο, θα υπαρξουν κ στιγμες που θα εχεις πολυ περισσοτερο αν ανοιξεις κ αλλες εφαρμογες... αυτη ειναι η φιλοσοφια του android, ολη την μνημη την χρησιμοποιει... το γνωστο σλογκαν "free ram is wasted ram"... μην μασας, δεν θα μασησει το εργαλειο, τρεχει αψογα και με 100 mb ελευθερα αν χρειαστει...
Δημοσίευση 09/06/2013 - 23:11
Ναι, αλλα μην φανταστεις τιποτα ιδιαιτερο... στα forums που σου εδωσα εχει ενα αναλυτικο αρθρο παρμενο απο το xda για το ποιες εφαρμογες συστηματος μπορεις να αφαιρεσεις χωρις να γινει πατατια... μην αγχωνεσαι παντως, δεν εχει προβλημα μνημης η συσκευη... αυτο ελειπε...Αααα οκ επειδή φρίκαρα λίγο. Λέω τι σκατά παίζει, 2γβ ραμ και με το καλημέρα ξοδεύει το 1? ΝΑ φανταστώ ότι είναι οι μαλακιούλες της Sammy που το κάνουν αυτό ε? Με ένα ρουτάρισμα δηλαδή θα έρθει σε πιο λογικά πλαίσια.
Δημοσίευση 09/06/2013 - 23:34
to note εφυγε και ηρθε στην θεση του το s4
4 ημερες μαζι του 2 φορτισεις( καλα γα το λιωσημο που εφαγε)
Σοιυπερ οθονη πολυ καλο μεγεθος(πιστευω οτι ειναι το ιδανικο μεγεθος για συσκευες πολυχρηστικου χαρακτηρα που εχουν πια τα smartphones)(μακαρι να βγει στο αμεσο μελλον και το μηλο σε αυτο το μεγεθος)καθετε παρα πολυ καλα στο χερι.
Καμερα απο λιγες δοκιμες και με λιγες γνωσεις απο φωτογραφια πιστευω οτι ειναι λιγο καλυτερη απο το μηλο,(πολλες επιλογες στο μενου της φωτογραφιας)
Ποιοτητα κατασκευης καλη οκ (ξεπερνιετε μετα απο λιγο η αισθηση του πλαστικου)
Παρα πολλες ωρες να παιζεις μαζι του με ρυθμισεις για τα παντα ,τα παιχνιδακια με τα ματια και τα λοιπα μπιχλιμπιδια ωραια αλλα συναμα και εκνευριστικα οταν οι συνθηκες τα κανουν να υπολειτουργουν.
σε γενικες γραμμες μια παρα πολυ καλη συσκευη με χψ δυνατοτητες για αυτους που ασχολουνται ολη μερα με το κινητο τους ,ΑΛΛΑ ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι και επειδη προσωπικα παντα,θελω να μου βγαζουν και ενα feeling τα υλικα πραγματα γυρω μου (αμαξια ρουχα κινητα κτλπ)δυστηχως η αισθηση αυτη στο s4 απεχει πολυ απο 5νταρακι μου!!!
Δημοσίευση 09/06/2013 - 23:39
Δημοσίευση 10/06/2013 - 00:00
Εχει λυθει το θεμα με αναβαθμιση του firmware... δεν ηταν θεμα hardware, οποτε ολα καλα....Από ζεστή πως πάει γιατί προς το παρόν αυτό είναι που με σταματάει από την απόκτηση του...
Δημοσίευση 10/06/2013 - 07:34
Δημοσίευση 17/06/2013 - 14:55
Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 17/06/2013 - 14:55
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες