Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1066   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 08/06/2013 - 13:30

Απόδοση 1,05 το παρών θέμα να έχει κλειδώσει ως το πρωί.

Σιγουράκι λέμε

πιστευω μεταξυ 12-1 το βραδυ η 8-9 το πρωι....!ποσο δινει σε αυτες τις ωρες blackmamba?

Μ'αρεσει που στην πρωτη σελιδα λεγαμε οτι θα κλεισει αμεσως το θεμα...χαχαχα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1067   blackmamba

blackmamba

iPH Addict

• 697 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 08/06/2013 - 14:55

Μ'αρεσει που στην πρωτη σελιδα λεγαμε οτι θα κλεισει αμεσως το θεμα...χαχαχα

Πολιτισμός φίλε τελικά. Τα Ορκ κρύφτηκαν στις σπηλιές τους και το τόπικ εξελίχθηκε αναίμακτα :D

#1068   gordito

gordito

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 08/06/2013 - 14:57

Οχι και τελειως αναιμακτα, πεσανε κατι ψιλες :lol:

#1069   Gavros7

Gavros7

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4

Δημοσίευση 08/06/2013 - 15:13

Πολιτισμός φίλε τελικά. Τα Ορκ κρύφτηκαν στις σπηλιές τους και το τόπικ εξελίχθηκε αναίμακτα :D

Χαχαχαχαχα....

#1070   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 08/06/2013 - 15:47

Οχι και τελειως αναιμακτα, πεσανε κατι ψιλες :lol:

συμβαινει και στα καλυτερα τα σπιτια!

#1071   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 15:57

to note εφυγε και ηρθε στην θεση του το s4
4 ημερες μαζι του 2 φορτισεις( καλα γα το λιωσημο που εφαγε)
Σοιυπερ οθονη πολυ καλο μεγεθος(πιστευω οτι ειναι το ιδανικο μεγεθος για συσκευες πολυχρηστικου χαρακτηρα που εχουν πια τα smartphones)(μακαρι να βγει στο αμεσο μελλον και το μηλο σε αυτο το μεγεθος)καθετε παρα πολυ καλα στο χερι.
Καμερα απο λιγες δοκιμες και με λιγες γνωσεις απο φωτογραφια πιστευω οτι ειναι λιγο καλυτερη απο το μηλο,(πολλες επιλογες στο μενου της φωτογραφιας)
Ποιοτητα κατασκευης καλη οκ (ξεπερνιετε μετα απο λιγο η αισθηση του πλαστικου)
Παρα πολλες ωρες να παιζεις μαζι του με ρυθμισεις για τα παντα ,τα παιχνιδακια με τα ματια και τα λοιπα μπιχλιμπιδια ωραια αλλα συναμα και εκνευριστικα οταν οι συνθηκες τα κανουν να υπολειτουργουν.
σε γενικες γραμμες μια παρα πολυ καλη συσκευη με χψ δυνατοτητες για αυτους που ασχολουνται ολη μερα με το κινητο τους ,ΑΛΛΑ ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι και επειδη προσωπικα παντα,θελω να μου βγαζουν και ενα feeling τα υλικα πραγματα γυρω μου (αμαξια ρουχα κινητα κτλπ)δυστηχως η αισθηση αυτη στο s4 απεχει πολυ απο 5νταρακι μου!!!

#1072   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 09/06/2013 - 22:18

Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση σχετικά με το s4. Είναι λογικό να έχω μονίμως 1gb RAM "πιασμένη"?

#1073   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 09/06/2013 - 22:24

Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση σχετικά με το s4. Είναι λογικό να έχω μονίμως 1gb RAM "πιασμένη"?

Εντελως φυσιολογικο, θα υπαρξουν κ στιγμες που θα εχεις πολυ περισσοτερο αν ανοιξεις κ αλλες εφαρμογες... αυτη ειναι η φιλοσοφια του android, ολη την μνημη την χρησιμοποιει... το γνωστο σλογκαν "free ram is wasted ram"... μην μασας, δεν θα μασησει το εργαλειο, τρεχει αψογα και με 100 mb ελευθερα αν χρειαστει...

#1074   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 09/06/2013 - 23:06

Εντελως φυσιολογικο, θα υπαρξουν κ στιγμες που θα εχεις πολυ περισσοτερο αν ανοιξεις κ αλλες εφαρμογες... αυτη ειναι η φιλοσοφια του android, ολη την μνημη την χρησιμοποιει... το γνωστο σλογκαν "free ram is wasted ram"... μην μασας, δεν θα μασησει το εργαλειο, τρεχει αψογα και με 100 mb ελευθερα αν χρειαστει...

Αααα οκ επειδή φρίκαρα λίγο. Λέω τι σκατά παίζει, 2γβ ραμ και με το καλημέρα ξοδεύει το 1? ΝΑ φανταστώ ότι είναι οι μαλακιούλες της Sammy που το κάνουν αυτό ε? Με ένα ρουτάρισμα δηλαδή θα έρθει σε πιο λογικά πλαίσια.

#1075   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 09/06/2013 - 23:11

Αααα οκ επειδή φρίκαρα λίγο. Λέω τι σκατά παίζει, 2γβ ραμ και με το καλημέρα ξοδεύει το 1? ΝΑ φανταστώ ότι είναι οι μαλακιούλες της Sammy που το κάνουν αυτό ε? Με ένα ρουτάρισμα δηλαδή θα έρθει σε πιο λογικά πλαίσια.

Ναι, αλλα μην φανταστεις τιποτα ιδιαιτερο... στα forums που σου εδωσα εχει ενα αναλυτικο αρθρο παρμενο απο το xda για το ποιες εφαρμογες συστηματος μπορεις να αφαιρεσεις χωρις να γινει πατατια... μην αγχωνεσαι παντως, δεν εχει προβλημα μνημης η συσκευη... αυτο ελειπε...

#1076   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/06/2013 - 23:34

to note εφυγε και ηρθε στην θεση του το s4
4 ημερες μαζι του 2 φορτισεις( καλα γα το λιωσημο που εφαγε)
Σοιυπερ οθονη πολυ καλο μεγεθος(πιστευω οτι ειναι το ιδανικο μεγεθος για συσκευες πολυχρηστικου χαρακτηρα που εχουν πια τα smartphones)(μακαρι να βγει στο αμεσο μελλον και το μηλο σε αυτο το μεγεθος)καθετε παρα πολυ καλα στο χερι.
Καμερα απο λιγες δοκιμες και με λιγες γνωσεις απο φωτογραφια πιστευω οτι ειναι λιγο καλυτερη απο το μηλο,(πολλες επιλογες στο μενου της φωτογραφιας)
Ποιοτητα κατασκευης καλη οκ (ξεπερνιετε μετα απο λιγο η αισθηση του πλαστικου)
Παρα πολλες ωρες να παιζεις μαζι του με ρυθμισεις για τα παντα ,τα παιχνιδακια με τα ματια και τα λοιπα μπιχλιμπιδια ωραια αλλα συναμα και εκνευριστικα οταν οι συνθηκες τα κανουν να υπολειτουργουν.
σε γενικες γραμμες μια παρα πολυ καλη συσκευη με χψ δυνατοτητες για αυτους που ασχολουνται ολη μερα με το κινητο τους ,ΑΛΛΑ ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι και επειδη προσωπικα παντα,θελω να μου βγαζουν και ενα feeling τα υλικα πραγματα γυρω μου (αμαξια ρουχα κινητα κτλπ)δυστηχως η αισθηση αυτη στο s4 απεχει πολυ απο 5νταρακι μου!!!

Από ζεστή πως πάει γιατί προς το παρόν αυτό είναι που με σταματάει από την απόκτηση του...

#1077   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 09/06/2013 - 23:39

Απο οτι εχω διαβασει σε καποια αρθρα με την τελευταια αναβαθμιση που εδωσε εχει σταματησει το φαινομενο που ζεστενοταν η μπαταρια και τωρα ολα ειναι μια χαρα.

#1078   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2013 - 00:00

Από ζεστή πως πάει γιατί προς το παρόν αυτό είναι που με σταματάει από την απόκτηση του...

Εχει λυθει το θεμα με αναβαθμιση του firmware... δεν ηταν θεμα hardware, οποτε ολα καλα....

#1079   tzigis

tzigis

iPH Addict

• 669 μηνύματα

Δημοσίευση 10/06/2013 - 07:34

κανένα πρόβλημα με ζέστη ..και λοιπά κουσούρια που αναφέρθηκαν !!. βέβαια πέρασα την γερμανική στο καπάκι με το που το πήρα!!

#1080   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 17/06/2013 - 14:55

Το techblog/digitallife/myandroidphone :P όταν πρόκειται περί Apple κάτι άρθρα σαν το παρακάτω τα μεταφράζουν ψωμοτύρι.... τώρα που αφορά το Lagaxy 4 κοκοκοκο. Ετσι να χαρώ ενημέρωση. Btw ο σφαιράτος Βλαχάκης (με τις οθονιές) ανέβασε άρθρο με την συνέντευξη του cook στο allthingsd και αφορούσε μόνο μια ερώτηση δημοσιογράφου στο τέλος περί εφαρμογών του ios σε android. Από 2 ώρες συνέντευξης αυτό κράτησε.

Samsung analysts ask hard questions as S4 marketing charm wears off
http://www.reuters.c...=technologyNews
http://www.nextsmart...gr/blog/?p=7560

Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 17/06/2013 - 14:55

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android