Ειναι mimimal αισθητικη φιλε...Εννοώ να γίνει λίγο πιο ευδιάκριτα επειδή πρέπει να βγάζω τα μάτια μου κάθε φορά για να βλέπω τι πιάνω. Κατάλαβες? Μην κολλάς στο 3G, λάθος αυτό.

Δημοσίευση 17/06/2013 - 23:21
Ειναι mimimal αισθητικη φιλε...Εννοώ να γίνει λίγο πιο ευδιάκριτα επειδή πρέπει να βγάζω τα μάτια μου κάθε φορά για να βλέπω τι πιάνω. Κατάλαβες? Μην κολλάς στο 3G, λάθος αυτό.
Δημοσίευση 17/06/2013 - 23:47
Ειναι mimimal αισθητικη φιλε...
Δημοσίευση 21/06/2013 - 13:20
Τελευταία επεξεργασία από: DJTaurus, 21/06/2013 - 13:24
Δημοσίευση 21/06/2013 - 13:35
Δεν είναι τυχαίο ότι το GS4 το έχουν βγάλει σε ότι απίθανη έκδοση μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους..... για να διατηρήσουν το momentum πωλήσεων που κράτησε μόλις 1 μήνα. Mετά το S4 με snapdragon ή octa, mini, active, zoom, nexus, φήμες λένε οτι αναμένεται να παρουσιαστεί το GS4 Racket edition για τουςracketeers. Σε 1 χρόνο προλαβαινουν να φτάσουν τις 10 παραλλαγες. #letsdothis #innovation (my ass)
Samsung Electronics Reduces Parts Inventory for the First Time in Its Smartphone-Making History
http://english.etnew...85622_1303.html
Δημοσίευση 21/06/2013 - 13:45
Εγώ έχω ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:
Αν το 5αρι ήταν σε διαστάσεις οθόνης όπως το S4 και 100 Ευρώ κάτω, τί θα γινόταν με τις πωλήσεις των 2 εταιρειών;
Και ας έρθουν μετά να μου πουν για open λειτουργικό και για λειτουργίες pause video όταν κοιτάω αλλού....
Άρα συμπέρασμα; Πάμε κάπου πιο φθηνά και τεντωνομαστε να φανούμε. Ό,τι περιττό και άχρηστο το ονομάζουμε feature!...για να δικαιολογούμεθα...για μένα το μόνο που δικαιολογεί την τιμή είναι η οθόνη του S4...αλλιώς θα έπρεπε να είχε 150 ευρώ. Τί άλλο την δικαιολογεί; Ο επεξεργαστής; Η ΡΑΜ; Ας ήσασταν μάγκες να βγάζατε το δικό δικό σας λειτουργικό προσαρμοσμένο ώστε να μην είναι τόσο ενεργοβόρο. Αλλά ναι... Φοράνε ένα λειτουργικό που το φορούν 5999 διαφορετικές συσκευές και πρέπει κάπως να το αντέξει η εκάστοτε.
Αστα πάλι....μην αρχίσουμε.
Από την άλλη θα έπρεπε και το εξής: βλέπεις βρε ηλίθια Apple τον ανταγωνισμό. Μείωσε τις τιμές!
Θα δούμε τώρα με το νέο λειτουργικό και το φθηνότερο iphone τί θα γίνει. Ξαφνικά το κλειστό σύστημα θα φαντάζει μια χαρά...
Δημοσίευση 21/06/2013 - 14:38
1. Ιδια τιμη εχουν htc one, s4 και iphone5... στον χαρτη των πωλησεων πλεον ειναι πισω το 5αρι, οποτε αυτο που λες δεν ισχυειΕγώ έχω ΜΌΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ:
Αν το 5αρι ήταν σε διαστάσεις οθόνης όπως το S4 και 100 Ευρώ κάτω, τί θα γινόταν με τις πωλήσεις των 2 εταιρειών;
Και ας έρθουν μετά να μου πουν για open λειτουργικό και για λειτουργίες pause video όταν κοιτάω αλλού....
Άρα συμπέρασμα; Πάμε κάπου πιο φθηνά και τεντωνομαστε να φανούμε. Ό,τι περιττό και άχρηστο το ονομάζουμε feature!...για να δικαιολογούμεθα...για μένα το μόνο που δικαιολογεί την τιμή είναι η οθόνη του S4...αλλιώς θα έπρεπε να είχε 150 ευρώ. Τί άλλο την δικαιολογεί; Ο επεξεργαστής; Η ΡΑΜ; Ας ήσασταν μάγκες να βγάζατε το δικό δικό σας λειτουργικό προσαρμοσμένο ώστε να μην είναι τόσο ενεργοβόρο. Αλλά ναι... Φοράνε ένα λειτουργικό που το φορούν 5999 διαφορετικές συσκευές και πρέπει κάπως να το αντέξει η εκάστοτε.
Αστα πάλι....μην αρχίσουμε.
Από την άλλη θα έπρεπε και το εξής: βλέπεις βρε ηλίθια Apple τον ανταγωνισμό. Μείωσε τις τιμές!
Θα δούμε τώρα με το νέο λειτουργικό και το φθηνότερο iphone τί θα γίνει. Ξαφνικά το κλειστό σύστημα θα φαντάζει μια χαρά...
Δημοσίευση 21/06/2013 - 15:03
Δημοσίευση 21/06/2013 - 15:15
Την omega την φορουσα πολυ παλια στο s3... αρκετα σταθερη... η wanam μαζι με τον δικο του κερνελ τον adam, απλα εχει απιστευτη διαχειριση μπαταριας... εχω βγαλει 7 μιση ωρες οθονη... εγω που ολο μ@λ@κοζομαι με το κινητο κ τα εχω ολα ανοιχτα... ουτε θελω να φανταζομαι ποσο μπορει να βγαλει στα χερια ενος συγκρατημενου χρηστη... αν αναφερεσαι σε επιδοσεις παντως, ολη η δουλεια γινεται με τον κερνελ... οσοι εμπειροι ασχολουνται με τα linux αυτο θα σου πουνε... και οι 2 roms που επισημαινεις ειναι πολυ καλες παντως... ενταξει, και ο γιαννης που ασχολειται με την omega και ο wanam ειναι μεγαθηρια μεσα στο xda...Στέφανε ποια η γνώμη σου και η εμπειρία σου μεταξύ omega του Γιάννη και Wanamlite;
Δημοσίευση 21/06/2013 - 18:05
Δημοσίευση 21/06/2013 - 19:29
Tι αλλο θα διαβασουμε σε αυτο το νημα.
Ρε τι σας νοιαζει ποσες πωλησεις κανει η Sammy και ποσες κανει το Iphone?
Δε πα να πουλησει η Samsung 15πλασιες συσκευες απο το iphone, εμενα τι με ενδιαφερει; Μετοχος ειμαι;
Τοσα χρονια, ο λαος ΠΑΣΟΚ ψηφιζε, ηταν το καλυτερο κομα;
Ακομα και σημερα, ο ΙΕ πρωτος browser ειναι, ειναι ο καλυτερος;
Τα dumphones, πιο πολλες πωλησεις κανουν απο τα smartphones ειναι καλυτερα;
Και θα πεταξω και το εξης, το S3 ηταν ηδη καλυτερο τηλεφωνο απο το iphone5, και μια χαρα πληρεστατο. Τωρα ειναι το καλυτερο κινητο της αγορας στην τιμη που παιζει.
Μεγας λογος που το S4 δεν εχει καλυτερες πωλησεις, επρεπε να αργησει λιγο παραπανω.
Και παλι οτι κανει τις ιδιες πωλησεις με το Iphone5, ενω εχει και αλλες επιλογες βαρβατες το android (Xperia Z, HTC one, Find 5) λεει πολλα.
Δημοσίευση 21/06/2013 - 19:40
Δημοσίευση 21/06/2013 - 21:39
Ναι φιλε, ειναι καλυτερο το iphone 5 απο το s4 σε ολους τους τομεις... αχαχαχαχχαχαχαχα... δεν σας παρεξηγω, στην iphonehellas τα γραφετε... γραψτε τα σε ενα γενικο forum και θα τους φτιαξετε το τριημερο... χαχχαχααχαχαχαα... ε ρε κ τι εχουμε να ακουσουμε ακομα...
Samsung Galaxy S4: 10M units in 4 weeks Apple iPhone 5: 5M units in 3 days OMG, Apple is doomed, run for the hills!!!
Δημοσίευση 21/06/2013 - 21:41
Θα αντιγραψουν αυτο της apple.. galaxy s4 s του χρονου... με retina... αφου εχει 440ppi δικαιουται πιστευω να παρει αυτον τον non industry recognised ορο ε? Γιατι στην ουσια αυτο ειναι η ρετινα... εκτος αν σας εχουν ταισει τοσο κουτοχορτο που νομιζετε οτι προκειται για καποια ιδιαιτερη τεχνολογια... εχει γουστο να μας το πειτε κ αυτο, και τι στον κοσμο....Συμφωνω ρε gordito !!! . Πρεπει να βαλουν ενα κοφτη στο φωτοτυπικο !!
Δημοσίευση 21/06/2013 - 22:09
Θα αντιγραψουν αυτο της apple.. galaxy s4 s του χρονου... με retina... αφου εχει 440ppi δικαιουται πιστευω να παρει αυτον τον non industry recognised ορο ε? Γιατι στην ουσια αυτο ειναι η ρετινα... εκτος αν σας εχουν ταισει τοσο κουτοχορτο που νομιζετε οτι προκειται για καποια ιδιαιτερη τεχνολογια... εχει γουστο να μας το πειτε κ αυτο, και τι στον κοσμο....
Δημοσίευση 21/06/2013 - 22:19
1ον κανενα iphone δεν εχει περιορισμο στην καταναλωση οταν χρησιμοποιειται για πραγματικη smaetphone χρηση... το ξερεις καλυτερα απο μενα αυτο..H retina, ναι, εχει κατι παραπανω απο απλως μεγαλο PPI. Χρειαζεται ισχυρη GPU., ισχυρο backlight, support απο το software (δεν ειναι μια οθονη υπερυψηλης αναλυσης ειναι μια οθονη με πολυ μεγαλο DPI και αρα καποια στοιχεια πρεπει να γινουν scale ωστε να παραμενουν ορατα), και φυσικα τροπο για να τα κανεις ολα αυτα να δουλεψουν με το γνωστο περιορισμο στην καταναλωση που πρεπει να εχει καθε mobile device για να εχει τυχες εκει εξω.
Μπορεις να δεις εδω , απο τον Anand, τι χρειαστηκε για να ερθει η retina στα MBP. Ελπιζω να καταλαβεις ...
Αν παρ' ελπιδα δεν το βρεις σπουδαιο τοτε πες μου μονο πως εγινε πριν να φερει η Apple την retina δεν υπηρχε πουθενα τετοια οθονη και μετα την retina αρχισαν ολοι να τις βαζουν. Γιατι δεν τις εφερε πρωτη στον καταναλωτη η Sammy η ΗTC η LG αλλα τις εφερε η Apple και ολοι οι υπολοιποι ακολουθησαν ?? Γιατι εχουμε ολοι retina τωρα (και σεις και μεις και ολοι οι αλλοι ) αλλα πρωτη φορα στα χερια μας ηταν σε ενα Apple ?? Για σκεψου ...
0 μέλη, 14 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες