Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1231   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 10/07/2013 - 19:38

H ποιότητα κατασκευής της σειράς Galaxy κυριολεκτικά ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ. Είναι να μην σου τύχει με τέτοιες θερμοκρασίες που ανεβάζουν αυτά τα κινητά. Γρήγορα στο google play για temperature control app. Και όταν ανεβάζει θερμοκρασία θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα από το πολύ φλασάρισμα να έρθει στα ίσια του... κάλλιστα μπορει να χρησιμοποιηθεί και για ρακέτα όπως είδαμε σε πρόσφατο video.
http://www.techgear....ung-girl-72587/

Δεν μπορώ να πω είναι βολικό. Smoothata forehand πάνω στην οθονιά του. Αν και νομίζω το noteli (ακόμα γελάω με το ελληνικό nickname... μέχρι και σε αυτό κάγκουρες) είναι προτιμότερο για table tennis.
http://www.youtube.c...ube.8E1jLagnJnM

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1232   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 10/07/2013 - 20:51

Αυτό έχει γίνει και σε iPhone και ...?1ον δεν έχει αποδειχτεί ότι όντως έφταιγε η Samsung γι αυτό ,μπορεί η χρήστης να έβαλε μια άλλη μπαταρία ,όπως θα δεις έχει αλλάξει το καπάκι πίσω με ένα άλλο carbon. Ας είμαστε λίγο ποιο προσγειωμένοι σε αυτά που βλέπουμε στο διαδίκτυο. Κυκλοφορούν πολλές μαιμουδιές και όλοι το ξέρουμε .

Εδώ ολόκληρη Apple ήθελε να μας πείσει ότι το πρωτότυπο iPhone που ξεχάστηκε στο μπαρ ήταν τυχαίο.Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Δύο συσκευές τελείως διαφορετικές χωρίς καν σύγκριση .Δεν μπορείς να συγκρίνεις το S4 με το iPhone μπορείς να συγκρίνεις διαφορές με ένα Nexus με το S4 που είναι ίδιο λειτουργικό.

Όχι ότι το iPhone δεν είναι καλό smartphone αλλά δεν έχει τα έξτρα που έχει το S4 που βέβαια αυτά είναι και γούστα σε κάποιους ίσως καν να μην αρέσουν ή να μην ενδιαφέρονται.

Εμένα με έχει βολέψει πολύ και το κινητό είναι ότι καλύτερο για εμένα και για τα δικά μου στάνταρ και το λέω καθώς είχα και έχω ακόμα iPhone.Απλά τώρα ότι θέλω το κάνω ποιο γρήγορα και έχω ότι θέλω στο κινητό μου χωρίς να χρειάζομαι υπολογιστή και χωρίς για να κάνω customize το τηλέφωνο μου να πρέπει να το έχω υποχρεωτικά jailbreak.

Μπαταρία μακράν μεγαλύτερη αυτονομία από το μήλο.
Σταθερότητα είναι πλέον τα ίδια αν πειράξεις το μήλο με jailbreak και δεν γνωρίζεις τι βάζεις και αρχίσεις και βάζεις όλα τα κρακ μέσα τότε το s4 θα υπερτερεί αλλά εκεί δεν φταίει η Apple.

Χωρητικότητα . Έχω ηρεμήσει . Dropbox έχω 100 giga από τις δύο συσκευές μου που είχα όπως και κάρτα μνήμης που μπορώ εύκολα να βγάλω και να βάλω μέσα με ένα απλό drag and drop ότι θέλω ή ασύρματα ή ακόμα και με ένα ειδικό ανταπτοράκι να κουμπώσω ένα σκληρό δίσκο και να μεταφέρω εύκολα την μουσική μου .

Browser. Καλά εδώ δεν παίζεται .Όταν ανοίξω μια σελίδα με data έξω ακόμα και ένα Facebook το iPhone 5 αργεί πολύ σε σχέση με το S4 ίδιος πάροχος και στα δύο.

Σπασμένα κρακ παιχνίδια εφαρμογές έχεις όλο το Google απλά πατάς .apk από αυτό που ψάχνεις και τσουπ το βρήκες και το βάζεις μέσα στο κινητό σου ακόμα και από torrent. Εγώ με αυτό με έχει βοηθήσει πολύ γιατί ότι θέλω τώρα τα βάζω με βολεύουν τα αγοράζω δεν με βολεύουν απλά τα βγάζω και δεν κλαίω τα λεφτάκια μου που έδωσα .

Μπορώ και έχω σε ένα κινητό χωρίς internet και data ανοικτά ένα τηλεκοντρόλ μαζί μου ότι θέλω μπορώ να το αλλάξω είτε είναι tv,ενισχυτής , dreambox , hi fi κτλ.Και έχω όλο το menu όχι απλά να αλλάζω κανάλια !!

Φωτογραφική μηχανή απλά respect έγινα ξαφνικά φωτογράφος !!

Αυτά που θα ήθελα από την Apple είναι στο iOS7 να μπορώ να βάζω θέματα και να μπορώ να κάνω costumize χωρίς jb. Να έχω μεγαλύτερη μπαταρία .Να έχω καλύτερη φωτογραφική μηχανή .Να έχω λίγο μεγαλύτερη οθόνη.Ποιότητα να ξανά γυρίσει στο 4S γιατί του iPhone 5 είναι για κλάματα.Ποιο γρήγορο επεξεργαστή .Να μπορώ να βάζω κάρτα μνήμης .

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#1233   dream21

dream21

iPH Hero

• 3898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 10/07/2013 - 21:06

Πολυ photoshop ή καμια σχέση με το ίδιο ατομο ρε παιδί μου σε αυτη που τραυματίστηκε απο το S3.Στην μια φωτογραφία λεπτό κοριτσάκι με μικρό ποδαράκι με τον επίδεσμο και στην άλλη ακριβώς σαν να βλέπω το μπούτι τις πεθεράς μου :P

http://www.greeceand...axy-s3-explodes

#1234   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 10/07/2013 - 21:11

Πολυ photoshop ή καμια σχέση με το ίδιο ατομο ρε παιδί μου σε αυτη που τραυματίστηκε απο το S3.Στην μια φωτογραφία λεπτό κοριτσάκι με μικρό ποδαράκι με τον επίδεσμο και στην άλλη ακριβώς σαν να βλέπω το μπούτι τις πεθεράς μου :P

Χαχαχαχχχαχαχαχαχαα.... ε καλα τωρα....

#1235   syngi

syngi

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2013 - 21:20

Φαινεται ετσι λογω γωνιας ληψης. Οπως και να εχει ακομα και αυτη να εφταιγε ειναι κριμα οταν βλεπεις ανθρωπους να εχουν τραυματιστει να προσπαθει μια εταιρια να βρει ´αιτιες´ αντι να κοιταξει τον ανθρωπο.

#1236   Ml155

Ml155

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Twitter:@lytras_marios
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 11/07/2013 - 23:57

Παίδες ότι και να λέτε εγώ από τότε που έπιασα το μηλόφωνο 4s στο χέρι μου ( δεν λέω στα χέρια μου γιατί χρησιμοποιώ μόνο το ένα για να το δουλέψω, όχι σαν κάτι άλλες παντόφλες) δεν το αλλάζω με τίποτα. Αυτή η αίσθηση του μηλοφώνου δεν περιγράφεται με λόγια. Που να πάω ρε παίδες; Έχω γκόμενα την Μόνικα Μπελούτσι και θα πάω να τα φτιάξω με την Ελένη Λουκά;

#1237   atari4

atari4

iPH Hero

• 5327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 12/07/2013 - 00:02

Παίδες ότι και να λέτε εγώ από τότε που έπιασα το μηλόφωνο 4s στο χέρι μου ( δεν λέω στα χέρια μου γιατί χρησιμοποιώ μόνο το ένα για να το δουλέψω, όχι σαν κάτι άλλες παντόφλες) δεν το αλλάζω με τίποτα. Αυτή η αίσθηση του μηλοφώνου δεν περιγράφεται με λόγια. Που να πάω ρε παίδες; Έχω γκόμενα την Μόνικα Μπελούτσι και θα πάω να τα φτιάξω με την Ελένη Λουκά;

gordito πιασε δουλεια!

You'll Never Walk Alone

#1238   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/07/2013 - 02:31

Μας χαιρετησε ο gordito.

#1239   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/07/2013 - 07:47

τι εφαγε ban?

#1240   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/07/2013 - 08:16

Μας χαιρετησε ο gordito.

Μιλάς με γρίφους γέροντα ;)

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

#1241   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/07/2013 - 10:51

τι??? και εγω πιο θα βριζω??? θελουμαι gordito back

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1242   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/07/2013 - 10:51

τι εφαγε ban?

Ναι.

#1243   vdkour

vdkour

iPH Master

• 5830 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/07/2013 - 10:54

Ναι.

θα κανω διαγραφη απο το φορουμ δεν αντεχω τετοια απωλεια...!

#1244   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 12/07/2013 - 10:59

τι εφαγε ban?

Κερδισε ban ... Με την αξια του !!

#1245   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/07/2013 - 12:07

Πριν το 4S τι έπιανες?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9