Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 6 ψήφοι

iphone 5vs galaxy s4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1636 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1246   W3rtY88

W3rtY88

iPH Elite Poster

• 2979 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 12/07/2013 - 12:21

Οχι ρε κρίμα :( και είχε πλάκα ο τύπος ... Καλό τρολλ ήταν :P πάντως σοβαρά τώρα το s4 είναι τρομερό, εγώ αν και apple fan boy όλη μέρα στο φόρουμ jailbreak να αλλάξω μπαταρία να κάνω το ένα να κάνω το άλλο να περάσω tweak κτλ (όχι δηλαδή χαζός κάπιτάλας που το πήρα για να το αφήνω στο τραπέζι αλλά 'έμπειρος χρήστης' ) και μου άρεσε τρελά το s4 ... Το πήρε ένα φιλαράκι και το έχεις φορτώσει tweak apps αυτός ξέρει και custom rom και τέτοια και το κινητό πετάει και η οθόνη για όσους λένε παντόφλα κτλ καλά οκ ... Εμένα τουλάχιστον μια χαρά μου κάθεται στο χέρι .... Και ψάχνω να αλλάξω συσκευή προς Σεπτέμβρη-Οκτώβρη και θα το σκεφτώ αν το το 5s δεν είναι τίποτα δυνατό (δεν περιμένω τίποτα τρελό σύμφωνα με την ιστορία 4-4s 3g-3gs είχαν μικρές αλλαγές) να το κάνω το βήμα

ο γούγλης είναι φίλος μας και τα ξέρει όλα ... Οπότε, ρώτα πρώτα αυτόν και μετά όλους τους άλλους :P

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1247   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 12/07/2013 - 13:52

Πριν το 4S τι έπιανες?

παρθενος.......

#1248   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • GameCenter:stefano_d23

Δημοσίευση 12/07/2013 - 14:03

τι??? και εγω πιο θα βριζω??? θελουμαι gordito back

Εμενα ρε, μην μασας... και μετα θα συνεχισουμε απεναντι, δεν εληξε το ban σου??

#1249   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 12/07/2013 - 14:13

παρθενος.......

Αν δεν "πάθεις" δε θα μάθεις...

#1250   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 12/07/2013 - 14:15

Αν δεν "πάθεις" δε θα μάθεις...

Μην το γυρνας σε vs, την γνωμη του ειπε ο ανθρωπος απλα... ή μηπως ειναι ψεμματα οτι κρατας με τα δυο χερια την ρακετα σου το s4 δηλαδη?? :P

#1251   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 12/07/2013 - 15:00

Μην το γυρνας σε vs, την γνωμη του ειπε ο ανθρωπος απλα... ή μηπως ειναι ψεμματα οτι κρατας με τα δυο χερια την ρακετα σου το s4 δηλαδη?? :P

Η αλήθεια είναι ότι τη ρακέτα μου, την κανονική την κρατάω με το ένα χέρι :P
Τη ρακέτα - s4 πάλι με το ένα αλλά εκεί στην πάνω αριστερά γωνία δυσκολεύομαι λίγο για να πω την αλήθεια. Έκει βάζω και το δεύτερο...
Είμαι περήφανος και για τις 2 μου ρακέτες όπως επίσης και για το iphone 5 που είχα πει. Για να μη με χαρακτηρίσουν androidάκια επειδή πολύ θα "τρέξουν" να το κάνουν.

Τελευταία επεξεργασία από: fANis, 12/07/2013 - 15:02

#1252   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 12/07/2013 - 15:31

Η αλήθεια είναι ότι τη ρακέτα μου, την κανονική την κρατάω με το ένα χέρι :P
Τη ρακέτα - s4 πάλι με το ένα αλλά εκεί στην πάνω αριστερά γωνία δυσκολεύομαι λίγο για να πω την αλήθεια. Έκει βάζω και το δεύτερο...
Είμαι περήφανος και για τις 2 μου ρακέτες όπως επίσης και για το iphone 5 που είχα πει. Για να μη με χαρακτηρίσουν androidάκια επειδή πολύ θα "τρέξουν" να το κάνουν.

Εμενα το note μου ειναι πιο μεγαλο κ απο τις 2 ρακετες σου μαζι, γι αυτο ασε σε εμενα τον προλογο:lol::lol:

#1253   fANis

fANis

iPH Addict

• 723 μηνύματα

Δημοσίευση 12/07/2013 - 16:25

Εσύ πήρες την μεγαλύτερη :D :D :D :D

#1254   tamtakos

tamtakos

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/07/2013 - 17:46

Κερδισε ban ... Με την αξια του !!

Οχιιιιιιι. Σε παρακαλω admin φερτον πισω

#1255   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2579 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/07/2013 - 20:18

Εμενα ρε, μην μασας... και μετα θα συνεχισουμε απεναντι, δεν εληξε το ban σου??

εληξε εληξε βριζω αφοβα, με κοβο μια βδομαδα και μετα παλι ενα μηνα χαχαχ

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#1256   eddiedimitris

eddiedimitris

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/07/2013 - 22:12

Κατοχος s3 εδω και ενα χρονο,ταυτοχρονα εχω κρατησει το 4ρι το iphone και εχω και ipad ενω παλιοτερα ειχα 3gs και 3.Τα αναφερω μονο και μονο για να δειξω οτι προσωπικα δεν ειμαι fan κανενος!
1)Απο θεμα εμφανισης δεν το συζηταμε καν.Το iphone κλασεις καλυτερο απο samsung το ιδιο και η ποιοτητα και τα υλικα.
2)Το iphone αν δεν το εχεις τιγκαρει καργα με tweaks σχεδον ποτε δεν κανει κοληματα αντιθετα με το S3 που εστω και σπανια κανα κοληματακι θα το δεις.Βεβαια με την 4.1.2 η αληθεια ειναι ρολαρει πολυ καλα αλλα παλι οχι οπως το iphone.Μικρη διαφορα παντως.
3)Οσον αφορα το smoothness που γραφω απο πανω δεν ξερω κατα ποσο ειναι δικαιη η συγκριση αφου στην επιφανεια εργασιας του s3 εχω ενα καρο widget(καιρο-ραντεβου-εορτολογιο-αμεσες κλησεις-ειδησεις-twitter)τα οποια τρεχουν συνεχεια.Θελω να πω αν ειναι να συγκρινουμε θα ηταν δικαιο και το iphone να σου παρεχει τα ιδια.
4)Εξω απ την πλακα νιωθω εγκλωβισμενος στο android.Λογω της βλακειας μου να αλλαζω σχετικα συχνα συσκευες θα γουσταρα πολυ να ξανα εκανα μια τραμπα με iphone αλλα εχω καλομαθει με πραγματα τα οποια το iOS δεν μου τα προσφερει.Ειναι αρκετα.(ηχογραφηση κλησεων-widget-αψογο flash στον browser-usb on the go-γενικοτερα απολυτη ελευθερια κινησεων.)Επισης η δυνατοτητα οταν τελειωνει η μπαταρια να βαλεις αλλη ειναι πολυ σημαντικη.

Με λιγα λογια θα θελα πολυ να επιστρεψω σε iphone οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη γουσταρω την αισθηση στο χερι αλλα δεν γινεται.Θα πρεπει να αλλαξω κατα πολυ τον τροπο που Χρησιμοποιω το κινητο μου καιμθα στερηθω λειτουργιες.
Το s4 δεν προκειται να το παρω αφου δεν πολυ εχει διαφορες με το S3.Πολυ πιθανον αν μου τη βαρεσει να παρω το lumia 925 οταν πεσει η τιμη του.

Τελευταία επεξεργασία από: eddiedimitris, 12/07/2013 - 22:13

#1257   jig

jig

iPH Elite Poster

• 2022 μηνύματα

Δημοσίευση 13/07/2013 - 00:05

@k1fps35
χαχαχαχα, έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι. Σκέψου πως ήταν πριν το s.

Πάντως έχουν μεγάλη πλάκα οι 2-3 που ήρθαν να μαζέψουν φρούτα σε ξένο περιβόλι
Όλοι βέβαια καταλαβαίνουν τον σκοπό, εκτός από τoυς ''ανανάδες'' ;)

ⓜⓘⓚⓔ   ✈︎  Everything you can imagine is real [P²]

#1258   DJTaurus

DJTaurus

iPH Member

• 283 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:DJTaurus_

Δημοσίευση 17/07/2013 - 16:06

#1259   ntnskrds

ntnskrds

iPH Elite Poster

• 2334 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:ntnskrds

Δημοσίευση 17/07/2013 - 16:19

http://www.youtube.com/watch?v=f3sH99cfAEQ

Χαχαχα ... ' I carry an extra battery ' ... χαχαχα

#1260   stefano23

stefano23

iPH Enthousiast

• 520 μηνύματα

Δημοσίευση 17/07/2013 - 17:08

http://www.youtube.com/watch?v=f3sH99cfAEQ

1. Ο τυπος προφανως μαζι με το auto rotation εχει ενεργοποιημενο και το smart rotation στην συσκευη, το οποιο προσπαθει να ανιχνευσει τον προσανατολισμο του προσωπου σου, και μετα να κανει το rotation, γι αυτο καθυστερει... αχρηστο feature, γιατι στην ουσια ή θα παει σε portrait mode ή σε landscape, δεν υπαρχουν ενδιαμεσα σταδια, οποτε εχεις απλα το auto rotation κ τελος
2. Ο τυπος εχει φοβερο προβλημα με την μπαταρια του... στην αρχη του βιντεο ειναι με 63% μπαταρια, στο 21 κ κατι του βιντεο ειναι με 46% χωρις να εχει κανει τιποτα στην ουσια... καντε ο, τι θελετε επι ενα 20λεπτο στο s4 κ αν η μπαταρια πεσει 17% θα σπασω μπροστα σας την συσκευη μου... το s4 βγαζει 4.5 ωρες μεσο ορο με χρηση οθονης, ενα αξιολογο νουμερο, που το τοποθετει πισω απο το note2 και galaxy mega, τα οποια ομως εχουν γεννητρια, οχι μπαταρια...:lol:
3. Ειναι δυνατον να τον πειραζει το οτι εχεις πολλες επιλογες για το copy and paste? Που στην ουσια δεν ειναι καν πολλες, το κανει copy στο clipboard κ κραταει αρχειο... ακριβως οπως κανεις copy and paste σε ενα iphone, με τον ιδιο τροπο κανεις κ στα android... προφανως τον ενοχλει που το pop up window εχει κ αλλες επιλογες... κακο δεν το λες, εκτος αν εισαι ο mike κ εισαι διασημος στο youtube... τοτε εχεις δικαιωμα να λες ο, τι θελεις...
4. Αν τα widgets και τον καιρο στην homescreen ειναι το μονο customisation που παρατηρει ο τυπος που σου επιτρεπει να κανεις το android, μαλλον δεν εχει γνωση επι του θεματος, και σιγουρα μεχρι τωρα χρησιμοποιουσε iphone κ το android του φαινεται βουνο...
5. Τον πανικο στις πολλες σελιδες της homescreen που τον βλεπει? Δεν παρατηρησε το page indicator που του δειχνει ακριβως σε ποια σελιδα ειναι? Ελεος...
6. "Με 3-4 taps στο iphone παω εκει που θελω κ κανω την δουλεια μου. Εδω επικρατει το χαος." Εχεις δικιο φιλε, εγω για να παω στα μηνυματα ή να μπω στα mail μου οπως μας εδειξες στο review, κανω 20-30 taps...:ph34r:
Παρ'ολα αυτα δηλωνει οτι τα widgets ειναι αχρηστα κ οτι αν θελει να δει τον καιρο μπαινει στα maps... κατσε ρε mike, αφου θελεις μια συσκευη για να κανεις απλα την δουλεια σου... γιατι να κανεις 2 taps για να δεις τον καιρο ενω τον εχεις μπροστα σου? Κ στην lockscreen βεβαιως βεβαιως

Κ
Πολυ ωραιος τυπος, μιλαει ομορφα, εχει κ χιουμορ, αλλα προφανως εχει χαθει στον κοσμο του android κ ειναι λιγο μπερδεμενος... ολα αυτα που θεωρει ασχημα (περα απο τα αχρηστα features της sammy κ εχει απολυτο δικιο), απλα ειναι μια δοση ελευθεριας που ευτυχως υπαρχει στις συσκευες android... κ μαλλον πρεπει να μαθει να φορτιζει σωστα την συσκευη του, γιατι 17% σε ενα εικοσαλεπτο δεν χανει ουτε το s3 οταν παιζεις real racing με τερμα το brightness.. :rolleyes:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 16

0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες